Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.421 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 13:59:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 13:59:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από DIGI
    [Σήμερα στις 10:30]

από UH-1H
    [Σήμερα στις 09:02]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309421
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 104
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 72
    Συνολικά: 73
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 3d Με λιγοτερες στροφες....  (Αναγνώστηκε 10695 φορές)
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ζάκυνθος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 22:32:02 »

Καιω ακομα το καυσιμο μου προσπαθωντας να εχω τον ελεγχο οπως και αν ειναι το ελικοπτερο κατι σαν "πατερνατζιδικη" πτηση δλδ.

αυτό ακριβώς!

μπράβο Μήτσο!

αυτό λέω
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 22:33:37 »

παύλο μη παρεξηγείς τα γραφόμενα μου.

δεν είπα ότι είναι για γέλια το ότι ποστάρισες αυτό το βίντεο.

Για δειτε και πειτε τι πιστευετε..
    Με αυτον τον τροπο πιστευω οτι μαθαινεις πιο ευκολα καλυτερο control στο ελικοπτερο,
    κατα δευτερον μεγαλη οικονομια και τελο λιγοτερες φθορες...!

σε καμια περίπτωση!

εξάλλου με αυτές τις γραμμές συμφωνώ a

αλλα το να βγαίνεις  έμμεσα να  λες ότι το ελικόπτερο στο βίντεο συμπεριφέρεται έτσι λόγο των λιγότερων στροφών είναι ανεπίτρεπτο.

προσωπικά πιστεύω ότι είναι τρομερό λάθος να περνάνε τέτοια μηνύματα για τι έστω και ένας νέος να το κάνει αυτό το πράγμα στην καλύτερη δεν θα καταλάβει για ποτε θα κάνει boom-strike.

το ελικόπτερο στο βίντεο κάνει μια υπεροχη πτήση με ξεκάθαρες μανούβρες και χωρίς πασαλείμματα. αυτό οφείλεται στα δάκτυλα του πιλότου και του setup που έχει στις μοίρες και τις διαδρομές των servo του.

από εκεί και πέρα όλα τα αλλα περί tik tok ια τα λοιπά .... βλέπε F3N για το πως πρέπει να γίνονται

τέλος ως απάντηση στε αυτή σου την φράση..

Με αυτον τον τροπο πιστευω οτι μαθαινεις πιο ευκολα καλυτερο control στο ελικοπτερο,

όπου τρόπος  = τρόπος πτήσης και όχι τρόπος ρύθμισης των στροφών... , καλυτερο control στο ελικοπτερο μαθαίνεις αν κάνεις προπονήσεις σε μανούβρες F3C και όχι αλχημείες με πατσαβούρες on the air.

διευκρινίσεις κάνω φιλε Παύλε  μην το παρεξηγείς.

Thumbs up

ΑΥτο ειναι δικη σου αποψη... εγω με το να κανω F3C δεν μαθαινω το κομματι που με ενδιαφερει... Προσωπικη γνωμη...
    Προτιμω τις αλχημειες και πατσαβουρες που κανω εως οτου μαθω τπτ καλυτερο...! Τικ Τοκ ξερω καλα πως πρεπει να γινονται και ειδικα τα Side...!
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 22:37:11 »

Καιω ακομα το καυσιμο μου προσπαθωντας να εχω τον ελεγχο οπως και αν ειναι το ελικοπτερο κατι σαν "πατερνατζιδικη" πτηση δλδ.

αυτό ακριβώς!

μπράβο Μήτσο!

αυτό λέω

Και επιδη μαλλον θα το κανω για πολυ καιρο ακομα αυτο, για να μην καιω τσαμπα το νιτρο, να σας πω οτι ετοιμαζωμαι να πεσω...   οχι στα ναρκωτικα, αλλα στην βενζινη!!! Wink
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 22:38:11 »

συγχαρητήρια.

εγώ δεν ξέρω να κάνω hover ακόμη πάντως... αλλά άμα πιάσω το μιξερ κάνω παπάδες! το χάνει το μάτι σου το εργαλείο............
     uglystupid2 uglystupid2

Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 22:45:33 »

συγχαρητήρια.

εγώ δεν ξέρω να κάνω hover ακόμη πάντως... αλλά άμα πιάσω το μιξερ κάνω παπάδες! το χάνει το μάτι σου το εργαλείο............
     uglystupid2 uglystupid2

Νομιζω πως ξερεις Hover γιατι αν δεν ηξερες πολυ απλα δεν θα μπορουσες να κανεις το ΜΙξερ....

Αρα μαλλον δεν ξερεις να κανεις την ακριβεστατη αιωρηση που κανουν στο F3C πολυ λογικο ειναι λιγοι ξερουν να κανουν κατι τετοιο... Αυτοι που ισως εχουν παραπανω υπομονη και επιμονη στην προπονηση του...!

Προσπικα ειμαι 22 και δεν μπορω ουτε για πλακα πανω απο ενα 3λεπτο να κανω τετοια προπονηση... ισως αργοτερα να μου αρεσει δεν ξερω...!
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:05:55 »

hover = ακριβεστατη αιωρηση = κρεμασμένο απο κλωστή σβιστό ...

όλα τα άλλα δεν είναι hover. είναι προσπαθεια...

και δεν είναι μόνο η προπόνηση διστυχώς ... είναι ένα κάρο πράγματα ( τοσο υποκειμενικά σε σχέση με το κάθε μοντέλο ) που παίζουν ρόλο που ακόμη και ανθωποι που πετανε χρόνια , ούτε που τα φαντάζονται.... πόσο μάλλον εμείς...

η ουσία είναι μία για να μήν βγαίνουμε εκτώς..

η όλη προσεγγιση του θέματος , απο τον τίτλο ακόμη είναι λάθος.

θα μπορούσε να είναι '' ρυθμήσεις για πιο ήπιο 3D '' και να γίνει μια επικοδομητική κουβέντα.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:12:06 »

hover = ακριβεστατη αιωρηση = κρεμασμένο απο κλωστή σβιστό ...

όλα τα άλλα δεν είναι hover. είναι προσπαθεια...

και δεν είναι μόνο η προπόνηση διστυχώς ... είναι ένα κάρο πράγματα ( τοσο υποκειμενικά σε σχέση με το κάθε μοντέλο ) που παίζουν ρόλο που ακόμη και ανθωποι που πετανε χρόνια , ούτε που τα φαντάζονται.... πόσο μάλλον εμείς...

η ουσία είναι μία για να μήν βγαίνουμε εκτώς..

η όλη προσεγγιση του θέματος , απο τον τίτλο ακόμη είναι λάθος.

θα μπορούσε να είναι '' ρυθμήσεις για πιο ήπιο 3D '' και να γίνει μια επικοδομητική κουβέντα.

ΔΕν βλεπω καποιο προβλημα στον τιτλο...
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:13:14 »

Και ισως να μην ειναι για νεους στον χωρο αλλα για πολυ προχωρημενους...!

και γιααυτο παραπανω διορθςσα και ειπα οτι ισως τελικα ειναι για πολυ προχωρημενους αυτου του ειδους η πτηση και οχι για εμας...

Εδώ πέφτεις σε αντιφάσεις. 
    Παραδέχεσαι λοιπόν ότι είσαι νέος στον χώρο.     
    Για αυτό καλά λέει και η παροιμία « κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.»      Grin Grin
    Αλλά η πτήση στο βίντεο άλλο δείχνει, δλδ όποτε μας συμφέρει είμαστε προχωρημένοι και
    όταν δεν μας συμφέρει είμαστε νέοι στον χώρο. 
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:16:11 »

και γιααυτο παραπανω διορθςσα και ειπα οτι ισως τελικα ειναι για πολυ προχωρημενους αυτου του ειδους η πτηση και οχι για εμας...

Για αυτό καλά λέει και η παροιμία « κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.»      Grin Grin
    Αλλά η πτήση στο βίντεο άλλο δείχνει, δλδ όποτε μας συμφέρει είμαστε προχωρημένοι και

ΤΙ λες τωρα??Που βλεπεις τις αντιφασεις... Μηπως λεω ακριβως το ιδιο πραγμα λεω μηπως???
    Ποτε ειπα οτι ειμαι νεος και ποτε οτι ειμαι προχωρημενο... ειμαι σε ενα Α επιπεδο που δεν μου αρεσει να το κρινω εγω...
    Απλα ουτε νεος ειμαι αλλα ουτε πολυ προχωρημενος και το εγραψα αυτο επειδη ειπε σωστα ο Διονυσης μην τυχον και το δουνε νεοι ελικοπτεραδες και ακνουν κατι τετοιο...

Σε παρακαλω δεν χρειαζεται συνεχεια να ερχεσαι αντιμετωπος μαζι μου...! κανε την δουλιτσα σου..
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:24:32 »

ΤΙ λες τωρα??Που βλεπεις τι αντιφασεις... Μηπως λεω ακριβως το ιδιο πραγμα λεω μηπως???
    Ποτε ειπα οτι ειμαι νεος και ποτε οτι ειμαι προχωρημενο... ειμαι σε ενα Α επιπεδο που δεν μου αρεσει να το κρινω εγω...
    Απλα ουτε νεος ειμαι αλλα ουτε πολυ προχωρημενος και το εγραψα αυτο επειδη ειπε σωστα ο Διονυσης μην τυχον και το δουνε νεοι ελικοπτεραδες και ακνουν κατι τετοιο...

Σε παρακαλω δεν χρειαζεται συνεχεια να ερχεσαι αντιμετωπος μαζι μου...! κανε την δουλιτσα σου..

Οταν βλέπω τα παράξενα δεν μπορώ να μην τα πω. 
    Τουλάχιστον όταν πέφτουμε σε αντιφάσεις ή λάθη να είμαστε Κύριοι και να μπορούμε να τα παραδεχόμαστε. Thumbs up
    Αντε γεια πάω να κάνω την δουλίτσα που λέγαμε. 
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 5 Ιουν 2010, 23:25:53 »

ΤΙ λες τωρα??Που βλεπεις τι αντιφασεις... Μηπως λεω ακριβως το ιδιο πραγμα λεω μηπως???

Οταν βλέπω τα παράξενα δεν μπορώ να μην τα πω. 
    Τουλάχιστον όταν πέφτουμε σε αντιφάσεις ή λάθη να είμαστε Κύριοι και να μπορούμε να τα παραδεχόμαστε. Thumbs up
    Αντε γεια πάω να κάνω την δουλίτσα που λέγαμε. 

Την αντιφαση δεν βλεπω Κυριε μου......!
    Καταγράφηκε
    su 29
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 20 Ιουν 2010, 22:41:23 »

Μια απο τις ελαχιστες φορες που γραφω στο φορουμ και γραφω γιατι εχω βαρεθει τυπους σαν εσενα στο αερομοντελισμο και αν θα τα παρατησω θα ειναι αυτος ο λογος διοτι αναγκαζομαι να πεταω με ελαχιστα ατομα.εισαι ενας νεος 22 ετων ο οποιος εχει εναν πατερα ευκαταστατο που στα σκαει για να κανεις το χομπι γνωριζει καλα αγγλικα και διαβαζοντας ξενα φορουμ εχεις αποψη για τα παντα με μηδενικες  γνωσεις.Εχεις αποψη για ολα χωρις υποβαθρο απο πισω και επιπλεων δεν εχεις την "μαγκια" να παραδεχεσε τα λαθοι σου.για εμενα αν και ασχολουμε μονο με τα αεροπλανα με εχεις οδηγησει να μην θελω να διαβαζω πλεοον θεματα με ελικοπτερα γιατι γινεσε κουραστικος σε ολλα τα θεματα.

ζητω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και για το ξεσπασμα απλα το θεμα με εχει κουρασει.
    Καταγράφηκε

Sebart Sukhoi 29S 2.2m
    Pitts Model 12 15e e-flite
    Fun jet Multiplex
    TREX 550E
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 20 Ιουν 2010, 23:08:39 »

Μια απο τις ελαχιστες φορες που γραφω στο φορουμ και γραφω γιατι εχω βαρεθει τυπους σαν εσενα στο αερομοντελισμο και αν θα τα παρατησω θα ειναι αυτος ο λογος διοτι αναγκαζομαι να πεταω με ελαχιστα ατομα

Aγαπητέ φίλε giant u can do, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά νομίζω ότι, ότι και άν έχεις με τον συγκεκριμένο μοντελιστή, δεν θα πρέπει να τον προσβάλλεις.  Οχι μόνο αυτόν, αλλά κανένα εδώ μέσα...

Αν θές στείλτου pm να τα βρείτε.  Νομίζω ότι είναι το καλύτερο.

ζητω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και για το ξεσπασμα απλα το θεμα με εχει κουρασει.

Εμένα, ότι με κουράζει....  απλά δεν το παρακολουθώ, και κυρίως δεν το σχολιάζω.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

su 29
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 20 Ιουν 2010, 23:24:53 »

καταρχην το αγαπητο συγκεκριμενο μοντελιστη οχι δεν εχω προσωπικα μαζι του τιποτα αλλα ακομα ουτε τον γνωριζω.
    απλα επειδη αυτο το χομπι χρειαζετε χρημα εχει αρκετους με τετοιον τροπο σκεψης.
    Ειναι λυπηρο να μην μπορω πλεον να διαβαζω το φορουμ επειδη ενας δυο η δεκα θελουν να λενε την γνωμη τους για τα παντα.και δεν νομιζω οτι ειμαι ο ενας και ο μοναδικος που τον πειραζει αυτο.
    Καταγράφηκε

Sebart Sukhoi 29S 2.2m
    Fun jet Multiplex
    TREX 550E
    su 29
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 20 Ιουν 2010, 23:29:33 »

Εμένα, ότι με κουράζει....  απλά δεν το παρακολουθώ, και κυρίως δεν το σχολιάζω.

[/quote]
    εμενα οτι με κουραζει το λεω.και σχολιαζω οτι θεωρω οτι πρεπει να κανω δεν ξερω απο ποτε επαψε η δημοκρατια και επισης η λογοκρισια.
    Καταγράφηκε

Sebart Sukhoi 29S 2.2m
    Fun jet Multiplex
    TREX 550E
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: 3d Με λιγοτερες στροφες....
    Μεταπήδηση σε: