|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 20 Απρ 2007, 21:22:46 » |
|
Της futaba ποιος το εχει ααα  και ποσο εχει???  Ευχαριστω γιατι με αυτα που εχω δει φοβαμαι μην το χασω το μοντελακι μ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 20 Απρ 2007, 21:49:18 » |
|
Γυρω στα 50-60€...Απο εξωτερικο μπορεις να το βρεις και φτηνοτερα αν φερεις και αλλα πραγματα! Το ειχα δει στη βιτρινα του powermodel στον Πειραια!! Περιμενε απαντησεις και απο αλλους 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 20 Απρ 2007, 23:17:47 » |
|
Προς θεού Δεν θα δώσεις περισσότερο από 15€ για ένα volt checker Σαν αυτό που αναφέρεται στο link κάνει 14€ και είναι αυτό που έχω σε κάθε μοντέλο μου που πετάει . Προτιμώ το συγκεκριμένο γιατί μπορεί και ελέγχει τάσεις από 4.8v-8.4v μερικά χρόνια από την πρώτη τοποθέτηση συνεχίζουν και λειτουργούν άψογα , αρκεί να μην τα πλακώσεις με το σφυρί για crash test 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 20 Απρ 2007, 23:33:07 » |
|
Απλα εχω ακουσει οτι ειναι λιγακι αναξιοπηστα και θελω κατι απλο τπτ παραπανω απλα να εχω το νου μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 21 Απρ 2007, 00:39:11 » |
|
Προς θεού Δεν θα δώσεις περισσότερο από 15€ για ένα volt checker Σαν αυτό που αναφέρεται στο link κάνει 14€ και είναι αυτό που έχω σε κάθε μοντέλο μου που πετάει . Προτιμώ το συγκεκριμένο γιατί μπορεί και ελέγχει τάσεις από 4.8v-8.4v μερικά χρόνια από την πρώτη τοποθέτηση συνεχίζουν και λειτουργούν άψογα , αρκεί να μην τα πλακώσεις με το σφυρί για crash test  Γιαννη...Ο alfisti ρωταγε για αυτο της Futaba!!Ετσι,το BR-2000 ειναι ακριβο γιατι δεν ειναι οn board,αρα εχεις ενα για οοοολα τα μοντελλα και ελεγχεις καθε 2-3 πτησεις της μπαταριες (και απο το βυσμα που φορτιζουν αν ειναι δυσκολη αλλη προσβαση)!! Τελος ειναι και discharger!!Γενικα ειναι το καλυτερο που υπαρχει κατα τη γνωμη μου  ... Kαι μια συζητηση που ειχα κανει παλιοτερα με τον Μανο Κερπινη https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=1048.0μηνυματα 6 ως 11 για το BR 2000 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Κυριακή, 22 Απρ 2007, 13:11:33 » |
|
Θελω να εχω κατι την ωρα που θα ειμαι στο αεροδρομιο να το βλεπω γιατι το Futaba ειναι λιγακι δυσκολο να το εχεις εκει...  Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 23 Απρ 2007, 00:30:04 » |
|
Θελω να εχω κατι την ωρα που θα ειμαι στο αεροδρομιο να το βλεπω γιατι το Futaba ειναι λιγακι δυσκολο να το εχεις εκει...  Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια....  Διαστασεις το BR-2000 εναι γυρω στο 10Χ10Χ4 εκατοστα(αρκετο μικρο για να κουβαλιεται)... Τα onboard ειναι πανω στο μοντελλο αρα δεν το κουβαλας  Εξαρταται τι σε βολευει και τι λεφτα μπορεις να δωσεις  Και τα 2 κανουν πολυ καλη δουλεια!! Προσεξε γιατι τα onboard(σαν αυτο που σου ειπε ο pani) θελουν ενα καναλι ελευθερο ή καλωδιο Υ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Τετάρτη, 25 Απρ 2007, 11:18:16 » |
|
Το BR-2000 το βρηκα 30 ευρω στο Tower Hobbies και προβλημα καναλιου δεν εχω εχω 6καναλο δεκτη 136F της Futaba αλλα θα δω μαλλον το BR-2000 με βλεπω που πηστευω οτι ειναι και κατι αξιοπηστο και αξιζουν 30 ευρω για να μην χασω το μοντελο μου και οχι μονο αυτο αλλα και τα επομενα... ετσι δεν ειναι??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Τετάρτη, 25 Απρ 2007, 16:33:52 » |
|
To Futaba το έχω εδώ και 2 ή και παραπάνω χρόνια. Το πήρα από Ελλάδα κάπου στα 45-50 ευρώ. Είναι φανταστικό. Πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα.
1ον Ο έλεγχος που κάνει είναι ΜΕ φορτίο (αν βάλεις πολύμετρο θα δεις μεγαλύτερη τάση) γιατι εξοιμειώνει να το πούμε απλά το ρεύμα που "τραβάνε" τα σερβο σου όταν δουλεύουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα -κατα τη γνώμη μου- να είσαι πιο ασφαλείς από το να έχεις ένα on-board ή ένα πολύμετρο και να μετράς μπαταρίες.
2ον Είναι και αποφορτιστής, χαρακτηριστικό που με βοηθάει πολύ όταν θέλω να κάνω "κύκλους" μπαταρίες, αντί να έχω άλλο ένα φορτιστή που μπορεί να κάνει αποφόρτιση βάζω πάνω το 2000 και καθάρισα.
3ον Ελέγχει pack μπαταριών 4 ή 5 ή 6 στοιχείων.
Είναι αρκετά μικρο (το έχω στη βαλίτσα με τους πομπούς) και ελαφρύ για το μέγεθος του.
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αν θέλεις και photos πες μου να ανεβάσω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 28 Απρ 2007, 13:39:13 » |
|
Καλησπερα αν μπορεις να ανεβασεις καποιες φωτο αλλιως δεν πειραζει γιατι θα το παρω ετσι και αλλιως ευχαριστωωωω!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 21:18:02 » |
|
Καιρος να αλλαξω αεροπλανο και λεω να παρω το venus II της Great Planes οι ποιο εμπειροι ας μου πουν την γνωμη τους.... Ευχαριστω!!! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 12:37:05 από alfisti »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Ζαπαντιώτης
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 00:38:31 » |
|
Για ρίξε μια ματιά στο θέμα Επομενο μοντέλο ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 03:21:16 » |
|
Περιπου ετσι θα κινηθω και εγω με πολυ EXPO και D.RATE και σιγα σιγα να μεγαλωνω τις κινησεις....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mihelone
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 11:58:45 » |
|
kalimera. ektimw oti milas gia to u can do 3d? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|