|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 25 Μαΐ 2010, 16:37:57 » |
|
Παρραγγελθει λοιπον Canon EOS 550D + 18-200 canon IS Ευχομαι να ειναι ολα οκ!! Με το καλό... να έρθει  Περιμένουμε εντυπώσεις και οπτικό αποτέλεσμα.  Off topic. Αλήθεια αν αποφάσιζαν οι 2 εταιρείες να συνεργαστούν λόγω κρίσης και περικοπών στα έξοδα τι αποτέλεσμα άραγε να έβγαζαν 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 25 Μαΐ 2010, 16:49:59 » |
|
Παρραγγελθει λοιπον Canon EOS 550D + 18-200 canon IS Ευχομαι να ειναι ολα οκ!! Με το καλό... να έρθει  Περιμένουμε εντυπώσεις και οπτικό αποτέλεσμα.  Off topic. Αλήθεια αν αποφάσιζαν οι 2 εταιρείες να συνεργαστούν λόγω κρίσης και περικοπών στα έξοδα τι αποτέλεσμα άραγε να έβγαζαν  Σε ευχαριστω πολυ... θα ξανα ποσταρω εδω... Οσο για το αλλο δν ειναι κατι αδυνατον να γινει αλλα δεν νομιζω οτι σε αυτη την κατηγορια θα ειχε τρομερα αποτελεσματα... στις μεγαλυτερες θα ηταν οι μεγαλες αλλαγες!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Draminos
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 25 Μαΐ 2010, 19:09:19 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 25 Μαΐ 2010, 19:33:44 από Draminos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 25 Μαΐ 2010, 19:22:17 » |
|
ωραιο αλμπουμ εχεις με 0 αρχεια..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 09:51:43 » |
|
τελικα ποια αγορασες?? οσο για την καρτα...εγω εχω μια 8g αλλα την ultra δηλαδη γρηγορη σε ταχυτητα...με 8g βγαζω πανω απο 800 φωτο στην ποιο μεγαλη αναλυση .....οποτε μετα την αδειαζω στο PC.πιστευω οτι δεν υποαρχει λογος για ποιο μεγαλη χωριτικοτητα,δωσε βαση στην ταχυτητα της καρτας.... καλες φωτο.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 09:58:37 » |
|
Νά ρωτήσω κάτι παρεμφερές. Οι γρήγορες κάρτες, παίζουν ρόλο και στις βιντεοκάμερες.. Υπάρχει διαφορά η όχι;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 11:44:28 » |
|
τελικα ποια αγορασες?? οσο για την καρτα...εγω εχω μια 8g αλλα την ultra δηλαδη γρηγορη σε ταχυτητα...με 8g βγαζω πανω απο 800 φωτο στην ποιο μεγαλη αναλυση .....οποτε μετα την αδειαζω στο PC.πιστευω οτι δεν υποαρχει λογος για ποιο μεγαλη χωριτικοτητα,δωσε βαση στην ταχυτητα της καρτας.... καλες φωτο....  Πηρα την 550D με 18-200IS canon φακο!! Και οι 2 ειναι αρκετα γρηγορες... απλα η μια εινια οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει το οποιο νομιζω ειναι αχρηστο... Οποτε μια που θα τα δωσω καλα ειναι να παρω την μεγαλη και οχι την πολυ γρηγορη οπου η ταχυτητα θα ιενια αχρηστη... Αλλα ειναι ετσι οπως τα λεω θελω καποιον να μου πει που ξερει σιγουρα.... Νά ρωτήσω κάτι παρεμφερές. Οι γρήγορες κάρτες, παίζουν ρόλο και στις βιντεοκάμερες.. Υπάρχει διαφορά η όχι;
Ναι εκει παιζει και τον εμγαλυτερο ρολο γιατι εχει συνεχομενη ροη μεγαλου ογκου δεδομενων... ΑΛλα αν σου λειτουργει στην μεγαλυτερη αναλυση και δεν εχεις προβληματα τοτε δεν υπαρχει λογως για αλλαγη....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 12:57:37 » |
|
εχω και camera SOny Sr11e αλλα απο οτι βλεπω βολευει αρκετα η φωτογραφικη για Video.. Oταν ελεγα δεν παιζει η ταχυτητα εννοω πολυ απλα οταν αν μπορεις ανετα να τραβηξεις Video HD με τα 15mβ/s και μπορεις να βγαλεις και αρκετες συνεχομενες fwto ισως να ειναι μια υπερβολει τα 30... αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να παω στα 30   thx!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Daggo
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 13:07:20 » |
|
Η Canon θα ειναι καλυτερη σε βιντεο απο οποιοδηποτε camcorder λογω φακου και λειτουργειων...Δεν ξερω τι ξερεις αλλα με την Canon θα εχει πιο πολυ στυλ ταινιας το βιντεο,ειδικοτερα αν τραβηξεις στα 24f και λογω φακου θα δινει ενα πλουσιο Depth of Field και θα ειναι τελεια τα βιντεο!Μακραν καλυτερα απο οποιαδηποτε camcorder με HD βιντεο.Θα την καταευχαριστηθεις,εγω θα την παρω σε λιγο καιρο...Με γειες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
.....Fly away.....
|
|
|
|