|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 8 Ιουν 2007, 13:02:41 » |
|
Ευχαριστω οσους απαντησαν μετα το τελευταιο μηνυμα που εστειλα
μου ανεβασαν το ηθικο
Παρακαλω δωστε μου προταση συγκεκριμενη για τον 46αρι Osmax που εχω για ww2 ή (χωρις να θελω να φυγω απο το θεμα) για οποιοδηποτε semi-scale που αξιζει.
Hey ilias, Αυτό που ζητάς είναι υποκειμενικό. Κάποιος μπορεί να πεί το ΖΕΡΟ, κάποιος το Ρ-51, κάποιος το Ρ-40 ή το Σπιτφάϊρ, κτλ.....Υποκειμενικά πρέπει να κρίνεις εσύ ποιό απο όλα τα μοντέλα που προσφέρονται σου αρέσει περισσότερο....και αντικειμενικά ποιό απο όλα διατίθεται με το μεγαλύτερο φτερό....(συνήθως μεγαλύτερο φτερό = περισσότερη ανοχή σε βάρος).... Η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι όλα τα παραπάνω μοντέλα πετούν καλά.....Η σειρά που θα έβαζα είναι η εξής: P40 , ZERO, P51, SPITFIRE Ελπίζω να σε βοήθησα να αποφασίσεις. Τα λέμε... Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 8 Ιουν 2007, 18:21:20 » |
|
Τρυφωνα σε ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 8 Ιουν 2007, 22:24:23 » |
|
Gia soi ilias.Ego pantos se 40-46 tha sou proteina to p40 tis kyosho.Pataei kalitera kai apo to ekpedeutiko jupiter.Kai den polixampariazei apo aera.dose basi sto cg omos.Ego to eixa kai auto kai to koukli to Bf 109.Einai poli grigoro alla ligo apaititiko.Thelei malako xeri.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 9 Ιουν 2007, 06:59:54 » |
|
Το p40 ειναι κουκλι αλλα με προβληματιζει το ''ντυσιμο'' που εχει στα φτερα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 02:16:22 » |
|
Gia ton Ilia.
Ego opou ksekolage tou ebaza kianokriliki kai stamatise.einai ontos ligo mperdema genika to ntisimo tou alla petaei poli oraia.ligo sideroma kai ligi kolla kai einai ok.to eixa trelanei stin ptisi.Thelei kai ligo prosoxi stin kataskeui.Ego tora etoimazo ena korsair 46ari kai ena p47 120ari 4 stroke.Alitheia ti mixani exeis gia auto to megethos montelou?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 14:36:55 από Bf 109 e »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 13 Ιουν 2007, 17:25:26 » |
|
Gia ton Ilia.
Ego opou ksekolage tou ebaza kianokriliki kai stamatise.einai ontos ligo mperdema genika to ntisimo tou alla petaei poli oraia.ligo sideroma kai ligi kolla kai einai ok.to eixa trelanei stin ptisi.Thelei kai ligo prosoxi stin kataskeui.Ego tora etoimazo ena korsair 46ari kai ena p47 120ari 4 stroke.Alitheia ti mixani exeis gia auto to megethos montelou?
Hey BF109 Ποίας εταιρείας F4U φτιάχνεις;;; 46άρι....  Επίσης ποίας εταιρείας είναι το Ρ-47 που φτιάχνεις;;;; Μήπως είναι ΥΤ;;;; 120άρι....  Πού πετάς;;;; Έχουμε συναντηθεί μήπως;;;; Αν όχι και άν είσαι κοντά (Αττική) θα ήθελα κάποια στιγμή να τα πούμε και να γνωριστούμε απο κοντά..  Θα σας πριζώσω τώρα με μερικές Giant κατασκευές φίλων απο το εξωτερικό.R-51 Mustang 2.50m.......χεχεχε προσοχή στο φινίρισμα.........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 13 Ιουν 2007, 21:33:27 » |
|
Hi Red
Δεν ξερω την εταιρεια!Καποια Κινεζικη ειναι.Αλλα κανει καλη δουλεια.Το κορσαιρ ειναι μεχρι 52 αλλα θα του βαλω 46αρα OS την καινουργια με τριφτερη προπελα.Της ιδιας ειναι και το p47!Ειναι αντιγραφη της γκρειτ πλεινς.Δερβενοχωρια πεταω.Πριν παω εκει πεταγα ηλεκτρικο μαστανγκ της αλφα μοντελ σε αλανες και στην εστια στους Αγ.Αναργυρους!Αν ερχεσαι Δερβενοχωρια Σαββατα θα εχουμε βρεθει!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 21:36:58 » |
|
Hey Bf 109e
Τρίφυλλη ε;;; Μπράβο . 10Χ6;;;;; Θα πάει καλά μη μασάς... Παρεπιπτόντως εγώ πετάω Ακραίφνιο και Ασπρόπυργο. μπορεί να σε βρεθούμε καμμιά μέρα....Ήσουν μήπως στο scale στο Hobby Box;;;; Στα Δερβενοχώρια πετάει ένας φίλος ο eraser.....Δώς του χαιρετίσματα και ρώτα τον αν έχει πάρει το Corsair ή ακόμα να το πάρει;;;; Καλές πτήσεις τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Eraser
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 12:36:51 » |
|
Ελα ρε τριφωνα το γυρισα σε ελικοπτερα αλλα τα βαρεθηκα και αυτα! Σε 10 πτησεις παρατησα το hover και εκανα πορειες κανονικα απλα θελει τωρα για τα αναποδα λιγο αγχος και δουλεια και βαριεμαι.Ετοιμαζω φραγκα για το corsair to CMP παλι . Ο bf109 ειναι φιλος καλος (καμμενος και αυτος με warbirds) του εχω πει για σενα που με ειχες καλεσει ακραιφνιο θα τον φερω αν ειναι καμια μερα να παθει λιγο πλακα εκει γιατι στα Δερβενοχωρια δεν εχει τοσα warbirds αλλα ειναι πιο κοντα για εμας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 14:34:56 » |
|
Έλα ρε Corsair pilot!  Τι κάνεις ρε ψυχή;;;; Είχα την εντύπωση οτι είχες πάρει το Corsair εδώ και καιρό ....τι έγινε δεν το πήρες τελικά;;; Εγώ πετάω το Hellcat τον τελευταίο καιρό......άλλο πράγμα....φοβερό μοντέλο....κάνει κάτι ωραία low level straffing passes.....τί να σου πώ - άλλο πράγμα!!! Άντε να βρεθούμε κανά φεγγάρι....Να πετάς καλά Τρύφωνας
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 16:41:03 » |
|
Ειμαι κατακαμμενος με τα μαχητικα του 2ου!!!!Αλλα κυριως με της luftwaffe!Οχι δεν εχω ερθει εκει! Ειχε ερθει ο φιλος ο ελικοπτερας!Αν κατσει καλα η τριφυλλη στο κορσαιρ θα κανω το ιδιο και στο 109 και στο ρ40 οταν το ξαναποκτησω!
|
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Δευτέρα, 18 Ιουν 2007, 23:05:35 » |
|
Γεια σας.Μολις γυρισα απο πτηση.Με ενα συμπερασμα.Η μηχανη μαγκνουμ δεν δουλευει με τιποτα με ζεστη η 46αρα.Η θαντερ ταιγκερ 42 αψοχη.Στελνω αλλη μια φοτο.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 23:31:34 » |
|
Hey Bf
Τελικά τι έγινε με το corsair και την τρίφυλλη;;;; το δοκίμασες;;; Δώσε στίγμα...αν ναί τότε περιέγραψέμας πως τα πήγε;;; Τι βήμα / διάμετρο έβαλες;;; Περιμένουμε νέα σου. Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 23:43:56 » |
|
Γεια σας.Μολις γυρισα απο πτηση.Με ενα συμπερασμα.Η μηχανη μαγκνουμ δεν δουλευει με τιποτα με ζεστη η 46αρα.Η θαντερ ταιγκερ 42 αψοχη.Στελνω αλλη μια φοτο.
Hey Bf Σε ποιό αεροπλάνο έχεις την Μαγκνουμ;;; Τι προπέλα έχει;;; Τι καύσιμο χρησιμοποίησες;;; Μήπως έχεις κόουλ με μικρή τρύπα (για να είσαι scale) και ο κινητήρας κορώνει απο την ζέστη;;; Δούλευε και έσβηνε ή δεν πήρε καθόλου μπροστά;;;; Γράψε για να σου πούμε λύσεις. Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Eraser
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 10:21:23 » |
|
Αυτο το ΒF Τρίφωνα ειναι της ΥΤ? Ή καποιο μεγαλύτερο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|