Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.849 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 20:03:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 20:03:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από MYRON B
    [Σήμερα στις 17:44]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309849
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 128
    Συνολικά: 131
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: modul CORONA 2.4 V2 για FUTABA τηλεκατευθυνση.  (Αναγνώστηκε 6691 φορές)
    ΙΑΚΩΒΟΣ
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 27 Απρ 2010, 18:12:30 »

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Ιάκωβος
    Καταγράφηκε
    Βασιλης Κωτουλας
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 12 Μαΐ 2010, 23:34:13 »

Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και αναβάθμισα;;  την τηλεκατεύθυνσή μου hitec optic 6  με το corona 2.4 Ghz module.  Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
     Δεν υπήρξε δυσκολία στη σύζευξη πομπού δέκτη , η εμβέλεια φαίνεται πως είναι  κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της σύζευξης, στο μισό  μέτρο απ τον πομπό και το δέκτη, δεν επηρέασε καθόλου το σύστημα.  Δούλεψε χωρίς καμία  υποψία παρεμβολής.
     Εκείνο που στην αρχή με τρόμαξε ήταν η διακοπή της επαφής ,  όταν πλησίασα το δέκτη σε απόσταση λίγων εκατοστών  απ τον πομπό.  Θυμήθηκα όμως πως η ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους θα πρέπει να είναι 60 εκατοστά οπότε μετά την απομάκρυνση εκ του..... δέκτη ουδέν λάθος  σύζευξης αναγνωρίστηκε.   
     Δεν έχω εμπειρία κι ως εκ τούτου δεν  προτρέπω ούτε αποτρέπω κανέναν να το αγοράσει. Άλλωστε ήταν μόνο μια εξ απαλών ονύχων διερεύνηση.Απλά σας το αναφέρω σαν μια ακόμα πληροφορία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
    Καταγράφηκε
    yiorgos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 10 Ιουν 2010, 02:48:46 »

Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και αναβάθμισα;;  την τηλεκατεύθυνσή μου hitec optic 6  με το corona 2.4 Ghz module.  Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
     Δεν υπήρξε δυσκολία στη σύζευξη πομπού δέκτη , η εμβέλεια φαίνεται πως είναι  κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της σύζευξης, στο μισό  μέτρο απ τον πομπό και το δέκτη, δεν επηρέασε καθόλου το σύστημα.  Δούλεψε χωρίς καμία  υποψία παρεμβολής.
     Εκείνο που στην αρχή με τρόμαξε ήταν η διακοπή της επαφής ,  όταν πλησίασα το δέκτη σε απόσταση λίγων εκατοστών  απ τον πομπό.  Θυμήθηκα όμως πως η ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους θα πρέπει να είναι 60 εκατοστά οπότε μετά την απομάκρυνση εκ του..... δέκτη ουδέν λάθος  σύζευξης αναγνωρίστηκε.   
     Δεν έχω εμπειρία κι ως εκ τούτου δεν  προτρέπω ούτε αποτρέπω κανέναν να το αγοράσει. Άλλωστε ήταν μόνο μια εξ απαλών ονύχων διερεύνηση.Απλά σας το αναφέρω σαν μια ακόμα πληροφορία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
    Και τελικα, εχουμε κανενα νεοτερο σχολιο?Huh
    Μετα απο οσο καιρο το χρισημοπιοις, εχεις να κανης καποιο 'παραπονο' για το σετακι της corona.
    Ψηνομε να το αγορασω και θα ηθελα την αποψη σου απο την μεχρι τωρα εμπιρια σου.
    Φιλικα Γιωργος.
    Καταγράφηκε
    ΙΑΚΩΒΟΣ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 10 Ιουν 2010, 06:13:51 »

Εβαλα και εγώ το corona σε FUTABA 9

To έχω βάλει σε δύο ανεμόπτερα και μία πτέρυγα.

Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα.

Φιλικά.

Ιάκωβος
    Καταγράφηκε
    Βασιλης Κωτουλας
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 10 Ιουν 2010, 09:55:54 »

Όλα καλά με το module corona παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο.Δουλεύει άψογα. Με καλύπτει πλήρως. Το χω βάλει κι εγώ σε ανεμόπτερο και δε μου παρουσίασε καμία δυσλειτουργία μέχρι στιγμής.  Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί όταν βρεθεί σε πεδίο με έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα. Κι αυτό το λέω γιατί κάτι τέτοιο άκουσα απο πιο έμπειρους μοντελιστές,χωρίς να ξέρω και ποιά είναι αυτά τα πεδία.  Πάντως από κινητά τηλέφωνα,άλλες τηλεκατευθύνσεις και θέματα εμβέλειας δε φαίνεται να καταλαβαίνει τίποτα. Cheesy Cheesy
    Φιλικά 
     Βασίλης
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Ιουν 2010, 12:20:20 από Βασιλης Κωτουλας » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: modul CORONA 2.4 V2 για FUTABA τηλεκατευθυνση.
    Μεταπήδηση σε: