|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 00:20:05 » |
|
Λοιπον ειμαι ετοιμος ....! Βρειτε στοχο για να ανατιναξουμε...!! Τα Powerpoles παιδια τελεια... ΜΟυ θυμησαν τα playmobil ετσι οπως τα ενωνεις και τα ξεενωνεις.... Απλα τελεια και πολη γρηγορο το crimparisma..   
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 08:33:37 » |
|
Καλημέρα Pant. Να σε ρωτήσω...αυτό που είναι συνδεδεμένο με το ESC τί είναι;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
Δημήτρης Z
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 09:32:42 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
High speed, low drag !
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 11:26:02 » |
|
κάτι που εσύ με το CC δεν χρειάζεσαι....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 11:57:32 » |
|
κάτι που εσύ με το CC δεν χρειάζεσαι.......  Εξαρταται..... Το CC εχει εναν απλο logger αυτο το πραγμα μπορει να βαλεις 3 θερμοσενσορες 1 Rpm 1 υψους GPs.. ταχυτητας.. εχει πολλα καλουδια  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 14:55:07 » |
|
για πές μου , αυτό το κόκκινο εξωτερικό κάλυμα του esc τί υλικό είναι? πλαστικό? και την spare ψηκτρα πού τη βάζεις ακριβώς πάνω σε αυτό??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 27 Μαΐ 2010, 15:21:02 » |
|
Ναι ειναι πλαστικο... και απο την αλλη πλευρα εχει ενα μεταλακι οπου πανω κολας την ψυχτρα.΄...
Προσπαθω να βρω ταινια διπλής οψης θερμαγωγιμη αλλα παντου out of stock¨(¨(
Βεβαια το setup μου ειναι τοσο efficient που δεν προκειται να εχω προβλημα αλλα μια που την εχω θα την βαλω οταν βρω τετοια την διπλης οψης.....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 28 Μαΐ 2010, 11:16:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 18:56:52 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ταρτης
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 22:31:11 » |
|
Φιλε Pant,τα paddles ειναι αναποδα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ολοι για εναν και ενας για ολους!
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 22:36:05 » |
|
Φιλε Pant,τα paddles ειναι αναποδα...
+φωνω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 23:28:18 » |
|
Ναι ναι το ειδαμε... τα εχουμε διορθωσει πριν την πτηση..
Πεταξε ομορφα απλα εχω δυο ερωτιματικα.. Το ενα ειναι οταν αρχιζει το Esc μετα απο λιγο κανει ενα κοψηματακι σαν να αλλαζει ταχυτητα και μετα ειναι οκ.. Ξερει κανεις τι μπορει να ιεναι??
ΤΟ αλλο ειναι ενα χτυπαματακι που μου κανει η ουρα αλλα δεν ξερω αν φταιει οτι εχω αρκετα σφιχτο ιμαντα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 23:39:50 » |
|
Σε εκείνο το σημείο υπάρχουν περισσότεροι κραδασμοί στο ε/π? Αν ναι έλεγξε το φισάκι που πάει στον δέκτη από το esc. Για την ουρά λασκάρισε λίγο όπως λές τον ιμάντα και βλέπεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 17 Ιουν 2010, 23:49:47 » |
|
Σε εκείνο το σημείο υπάρχουν περισσότεροι κραδασμοί στο ε/π? Αν ναι έλεγξε το φισάκι που πάει στον δέκτη από το esc. Για την ουρά λασκάρισε λίγο όπως λές τον ιμάντα και βλέπεις.
για την ουρα οκ αλλα για το αλλο τι εννοεις εξηγησε γιατι ειμαι νεος στα ηλεκτρικα... το θεμα ειναι οτι το κανει σε συγκεκριμενη σιτγμη και μια φορα μονο... σου λεω σαν να αλλαζει ταχυτητα...!δεν νομιζω να ειναι ψυχρη η κατι τετοιο που μου ειπαν.. παιζει κανονικα... ειναι σαν να αλλαζει ευρος στροφων η κατι τετοιο... πολυ παραξενο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 18 Ιουν 2010, 00:08:13 » |
|
για την ουρα οκ αλλα για το αλλο τι εννοεις εξηγησε γιατι ειμαι νεος στα ηλεκτρικα... το θεμα ειναι οτι το κανει σε συγκεκριμενη σιτγμη και μια φορα μονο... σου λεω σαν να αλλαζει ταχυτητα...!δεν νομιζω να ειναι ψυχρη η κατι τετοιο που μου ειπαν.. παιζει κανονικα... ειναι σαν να αλλαζει ευρος στροφων η κατι τετοιο... πολυ παραξενο! Κοίτα με ψυχρή μου έχει τύχει και μένα αλλά δεν έκανε σαν την δική σου περίπτωση, σε εμένα έκοβε στιγμιαία το γκάζι σε συγκεκριμένο εύρος στροφών δλδ. λίγο πριν φτάσει το στικ του γκαζιού στην μέση. Αλλά μου έχει τύχει λόγω στριγμωμένων καλωδίων πριν τον δέκτη ( τα είχα κάνει κοτσίδα) να μου κάνει και πάλι πολύ πολύ στιγμιαία κόψιμο στο γκάζι, όπως στο αυτοκίνητο όταν αφήνουμε το γκάζι για να αλλάξουμε ταχύτητα. Να ελευθερώσεις λίγο τα καλώδια και προπάντων του throtle να μην πιέζεται καθόλου το φισάκι του πάνω στον δέκτη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|