|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #150 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 14:07:33 » |
|
ΤΙ πινιο εχεις βαλει???
Μετρησες στροφε στο 100%?? Μετρησες Amper!?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #151 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 15:11:38 » |
|
παύλο το pinion είναι 14 τις align τώρα "στροφες" δεν μέτρησα γιατί όταν το δοκίμασα ήταν απόγευμα σε γήπεδο του μπάσκετ με φώτα και καταλαβαίνεις απλά πήγα να δω πως δουλεύει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #152 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 15:17:06 » |
|
Μια χαρα φενεται.. Nominal voltage: Spoolup RPM 100% throttle no governor (22,2v): 2230 Avg RPM you will see with 100% throttle and no governor: 2077
Max normal bogging applied you will see RPM at: 1820 (this number should be the minimum if your motor & battery is up for the challenge)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #153 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 18:26:06 » |
|
Μπράβο φίλε pavlos mantas. Συγχαρητήρια για τη μετατροπή και καλές πτήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #154 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 18:42:29 » |
|
παιδιά σοροί που "επαναλανβανομε" αλλα πρέπει να το τονίσω για εμενα το σασί του esp δεν με ενθουσιασε πιστεύω ότι το σασί του nitro είναι πολύ πιο καλύτερο και πιο (ελικόπτερο) αν μπορείτε να με καταλάβετε έτυχε να τα βάλω διπλα διπλα μαζί και ida αυτά που δεν μου άρεσαν πάνω στο esp
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #155 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 18:54:00 » |
|
παιδιά σοροί που "επαναλανβανομε" αλλα πρέπει να το τονίσω για εμενα το σασί του esp δεν με ενθουσιασε πιστεύω ότι το σασί του nitro είναι πολύ πιο καλύτερο και πιο (ελικόπτερο) αν μπορείτε να με καταλάβετε έτυχε να τα βάλω διπλα διπλα μαζί και ida αυτά που δεν μου άρεσαν πάνω στο esp
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Έτσι έχω γράψει και εγώ στις παρατηρήσεις μου κάποιες σελίδες πιο πριν. Γενικά δηλαδή το Nitro είναι πιο στοιβαρό από το ESP. Και επίσης μπορείς πιο εύκολα να παίξεις με συνδυασμούς μπαταριών χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα με το balance του ελικοπτέρου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #156 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 19:17:51 » |
|
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Έτσι έχω γράψει και εγώ στις παρατηρήσεις μου κάποιες σελίδες πιο πριν. Γενικά δηλαδή το Nitro είναι πιο στοιβαρό από το ESP. Και επίσης μπορείς πιο εύκολα να παίξεις με συνδυασμούς μπαταριών χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα με το balance του ελικοπτέρου. Επισης ενα αλλο αρνητικο στο esp ειναι ο τροπος που μπαινουν τα σερβο.. Δυσκολευουν πολυ την ρυθμιση αλλα και η γεωμετρια δεν ειναι τοσο σωστη ωστε να βγουνε αρκετες μοιρες..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #157 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 22:39:07 » |
|
και την τιμή που την βάζεις το "ελικοπτρακι" παιδιά στοίχισε 250 euro
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #158 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 22:50:00 » |
|
250ευρω να στοιχισε αποκλειεται... Πες τι συμπεριλαμβανει στα 250ε...! Aν ειναι για 250 να σου στειλω 300 να μου το στειλεις  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #159 στις: Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 23:22:09 » |
|
250ευρω να στοιχισε αποκλειεται... Πες τι συμπεριλαμβανει στα 250ε...! Aν ειναι για 250 να σου στειλω 300 να μου το στειλεις   350 ευρώ δίνω εγώ..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #161 στις: Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 01:49:30 » |
|
ηρεμήστε ρε παιδιά για το kit μιλούσα μονο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #162 στις: Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 01:55:45 » |
|
250ευρω να στοιχισε αποκλειεται... Πες τι συμπεριλαμβανει στα 250ε...! Aν ειναι για 250 να σου στειλω 300 να μου το στειλεις   350 ευρώ δίνω εγώ.....  Για κρατηθείτε σαν πολύ κουβαρνταλίκι έπεσε ξαφνικά!!  ηρεμήστε ρε παιδιά για το kit μιλούσα μονο
Και αυτοί το κιτ εννοούσαν. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #164 στις: Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 02:39:46 » |
|
Κοιτα το κιτ μπορει να το βρεις τοσο.. Αν και μιλαμε για το πρωτο κιτ που θελει καποια upgrades.. Επισης μην ξεχνας την μετατροπη που χρειαζεται που αν θες να κανεις κατι καλο χρειαζεσαι σιγουρα αλλα τοσα.... Ε και με 500ε το περνεις ετοιμο με speedcontrol και moter..! Γενικα συνηθως στις μετατροπες χανεις χρηματα και στην μεταπωληση αλλα και για να το κανεις..! Γνωμη μου εννοειται ισως ειναι λαθος.. Αλλα σε μια μετατροπη κερδιζεις εμπειρια..!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|