|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Τρίτη, 13 Απρ 2010, 20:09:48 » |
|
Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ για το κόλλημα χοντρών καλωδίων μπαταριών - esc μοιάζει με του gouskone. Μόνο που πρώτα γεμίζω το βύσμα με καλάι. Και μετά βουτάω το καλώδιο μέσα στο γεμάτο με κόλα βύσμα, έτσι δεν υπάρχει περίπτωση ψυχρής κόλλησης, αρκεί βέβαια να μην κουνήσεις το καλώδιο για 5-6 sec.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Τρίτη, 13 Απρ 2010, 20:33:08 » |
|
Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ για το κόλλημα χοντρών καλωδίων μπαταριών - esc μοιάζει με του gouskone. Μόνο που πρώτα γεμίζω το βύσμα με καλάι. Και μετά βουτάω το καλώδιο μέσα στο γεμάτο με κόλα βύσμα, έτσι δεν υπάρχει περίπτωση ψυχρής κόλλησης, αρκεί βέβαια να μην κουνήσεις το καλώδιο για 5-6 sec.
+1  Και εγώ με τον ίδιο τρόπο κολλάω τα καλώδια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Τρίτη, 13 Απρ 2010, 20:43:47 » |
|
Νομίζω ότι πείστηκα. Από αύριο θα ψάξω τα κατάλληλα εργαλεία (ελπίζω να τα βρω στη Λήμνο) για να κάνουμε σωστή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 00:18:57 » |
|
ναι και αυτό κανω... ανάλογα τα βισματα... αλλά γενικά πρέπει να μήν κουνιθεί ουτε τρίχα κατα την διάρκεια που παγώνει το καλάι!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 00:38:30 » |
|
ναι και αυτό κανω... ανάλογα τα βισματα... αλλά γενικά πρέπει να μήν κουνιθεί ουτε τρίχα κατα την διάρκεια που παγώνει το καλάι!!!  Απαγορεύεται αυτός ο τρόπος για όσους έχουν πολλά νεύρα η Πάρκινσον. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 00:47:17 » |
|
για αυτό βάζουμε το τρίτο πόδι  ε..... χέρι χερι!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 00:50:05 » |
|
για αυτό βάζουμε το τρίτο πόδι  ε..... χέρι χερι!!!!  Κάτι θέλεις να μας πείς αλλά δεν το ξεκαθαρίζεις......  Εκτός και έχεις προβοσκίδα για τρίτο............. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 00:54:30 » |
|
για αυτό βάζουμε το τρίτο πόδι  ε..... χέρι χερι!!!!  Κάτι θέλεις να μας πείς αλλά δεν το ξεκαθαρίζεις......  Εκτός και έχεις προβοσκίδα για τρίτο.............  κροκόδιλο κροκόδιλο!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Roinides
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 01:28:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
| 700e-MJ3 |
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Τετάρτη, 14 Απρ 2010, 17:00:36 » |
|
για αυτό βάζουμε το τρίτο πόδι  ε..... χέρι χερι!!!!  για αυτό βάζουμε το τρίτο πόδι  ε..... χέρι χερι!!!!  Κάτι θέλεις να μας πείς αλλά δεν το ξεκαθαρίζεις......  Εκτός και έχεις προβοσκίδα για τρίτο.............  κροκόδιλο κροκόδιλο!!!!!  Βλέπω μετά τις 12 το βράδυ ξεφεύγουμε λίγο εεε;;  Θα σας μαλώσω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 14:02:06 » |
|
Καλημέρα. Σήμερα εγκατέστησα τη βάση του μοτέρ. Στο frame άνοιξα μόνο μία τρύπα σε κάθε πλευρά (Α) και χρησιμοποίησα επίσης μία ήδη υπάρχουσα (Β).
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 14:03:13 » |
|
Για βάση χρησιμοποίησα και τις δύο βάσεις που είχα δείξει:
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 14:05:38 » |
|
Για να αυξήσω το πλάτος της βάσης ώστε να ταιριάζει με το πλάτος του των frames χρησιμοποίησα από ένα κομμάτι carbon 2mm σε συνδιασμό με clutch liner (από trex 700) πάχους 1mm:
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 14:06:31 » |
|
Μετά από όλα τα παραπάνω, εγκατέστησα τη βάση με το μοτέρ...και ο Θεός βοηθός... 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 14:12:51 » |
|
Mπραβο μπραβο φενεται να μπηκε και αρκετα ισια...! Αυτο με το liner ισως ειναι πολυ καλο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|