O.k. Έληξε… πιστεύω θα τα βρούμε…… Άλλωστε ούτε εχθροί είμαστε, ούτε πρέπει να μιλάμε έτσι ο ένας στον άλλο. Ευτυχώς, γιατί πίστευα ότι θα έδινες συνέχεια στο θέμα, και τότε πράγματι δεν θα ξαναέγραφα για αποφυγή των χειρότερων…
Όσο για τους αγώνες, σίγουρα σέβομαι όσους προσπαθούν έστω. Κάνουν τουλάχιστον κάτι διαφορετικό. Το F3(κάτι) εννοεί F3A, F3B, F3C, F3D, και αναφέρομαι πιο γενικά. Όχι ότι δεν αναγνωρίζω την κατηγορία, και τους αθλητές της.
Να ξέρεις και κάτι: ποτέ δεν αντιγράφω τίποτα από πουθενά. Όλα έχουν προκύψει μετά από πολύ ψάξιμο. Δεν γράφω σε άλλο forum συστηματικά, και γενικότερα το έχω μέσα μου να μην μπορώ να δεχθώ τίποτα έτοιμο….. Απλά δεν δημοσιεύω περισσότερα, γιατί πολλές φορές κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι συμβαίνουν, μπορεί να παρεξηγηθώ, και να δημιουργηθεί η εικόνα «αυτού-που-προσπαθει-να-εντυπωσιάσει». Και σίγουρα αυτός δεν είναι ο σκοπός μου. Σιγά μην κάνω και fan-club, με μαζορέτες

.
Να σου ζητήσω και πάλι συγγνώμη, και μακάρι να μην ξαναέχουμε παρόμοια συζήτηση με κανέναν….
Και δεν πρέπει να διαγράψω την ταυτότητα….. Πρέπει να διαγραφούν ΟΛΑ τα άσχετα με το θέμα μηνύματα. Σκέψου τι μαρτύριο θα περάσει όποιος θελήσει να διαβάσει την συζήτηση για τα servo....... Ήδη άρχισαν τα παράπονα!
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους