Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.946 μηνύματα σε 12.397 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 3 Σεπ 2026, 14:41:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 3 Σεπ 2026, 14:41:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 14:49]

[Χθες στις 13:48]

από dominicm
    [Τρίτη, 1 Σεπ 2026, 16:10:58]

[Δευτέρα, 31 Αυγ 2026, 20:15:30]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 30 Αυγ 2026, 16:28:39]

από Markhelis
    [Σάββατο, 29 Αυγ 2026, 23:59:05]

[Κυριακή, 23 Αυγ 2026, 12:13:06]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309946
    Σύνολο θεμάτων: 12397
    Online σήμερα: 50
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 18
    Συνολικά: 20
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Servo + raptror 50 titan  (Αναγνώστηκε 26639 φορές)
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Σάββατο, 30 Δεκ 2006, 23:29:36 »

Ξερετε τα περισωτερα παιδια της ηλικιας ξερουν καφε ποτο playstation net cafe Sad

Λόγω ιδιότητας συμφωνώ απόλυτα.

Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 30 Δεκ 2006, 23:39:49 »

Από Futaba δεν γνωρίζω. Ωστόσο σε Τ/Κ JR στην αμερικάνικη  έκδοση 8103 βρίσκονται μερικοί διακόπτες σε διαφορετικές θέσεις  σε σχέση με μία παλαιότερη 3810 που είχα.
    Άλλες διαφορές δεν υπάρχουν (μενού κλπ).
    Κάποιοι θέλουν να τις ονομάζουν αεροπορικές, προφανώς επειδή "ταιριάζουν" οι θέσεις κάποιων διακοπτών (πχ flight mode) περισσότερο τους αεροπλανάδες.
    Διαφορετικές αγορές, διαφορετικές αντιλήψεις κ.ο.κ.
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 02:31:26 »

Αρχικά είμαι όντως 16 και φυσικά δεν γράφω ότι μου λένε άλλοι ούτε αντιγράφω από αλλού.

Δεύτερον, δεν γνωρίζω, παρά ελάχιστους, προσωπικά, άρα δεν γνωρίζω αν  ασχολούνται με σαΐτες, ή αν είναι πρωταθλητές. Το ποιος ασχολείται με ελικόπτερα, αεροπλάνα F3 "κάτι", επίσης δεν το γνωρίζω. Άρα δεν είναι δυνατόν να πω ότι κάποιος έχει τηλεκατεύθυνση heli ή όχι, ή να το συμπεραίνω από τους αγώνες με τους οποίους ασχολείται, γιατί απλά δεν μπορώ, εγώ, ούτε και κανένας άλλος "έτσι, απλά" να το γνωρίζω. Δεν υπάρχει κανένα ταμπελάκι πάνω από κανενός το όνομα " είμαι πρωταθλητής" "είμαι άσχετος" "είμαι πανέξυπνος" "είμαι κούκλος" κ.λ.π

Το ότι το εικονίδιο ονομάζεται idiot, δε έχει καμία σχέση με αυτό που θέλω εγώ να εκφράσω, εγώ απλά ήθελα να δηλώσω το πιθανό "μπέρδεμα". Αν προσβλήθηκες από αυτό ζητώ δημόσια συγγνώμη. (αν και βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σοβαρός λόγος για να "αρπαχτείς" έτσι, και ούτε νομίζω ότι εκφράστηκα ποτέ ξανά προσβλητικά προς το πρόσωπό σου, αλλά και οποιουδήποτε άλλου, εκτός αν κάνω λάθος, οπότε και πάλι ζητώ συγγνώμη)

Ούτε το "σας χαρακτηρίζω έτσι" το θεωρώ εύστοχο... Δεν χαρακτήρισα ΠΟΤΕ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #48 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 02:32:08 »

Επίσης πιστεύεις ότι το πώς είναι τα μοντέλα κάποιου, ή σε τι κατάσταση είναι το εργαστήριό του έχει να κάνει με τις ικανότητές του, με τις γνώσεις του, με την σοβαρότητά του και με το πώς πρέπει να του φερόμαστε??? Εδώ περιμένω μία απάντηση… 

Το αν θα βάλω κάποια Φώτο είναι επίσης προσωπικό μου θέμα. Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν βάλει και την φωτογραφία τους, αλλά δεν ξανάγινε «παρατήρηση» σε κανέναν, αλλά ούτε και η εγγραφή στο forum με υποχρεώνει σε κάτι τέτοιο. Παρακαλώ να μην μου ξαναζητηθεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτό το ύφος. (Και μην ξεχνάμε πως κάποιοι «κρύβονται» πίσω από ψευδώνυμα, ενώ εγώ τουλάχιστον δηλώνω το όνομά μου… Βέβαια κατά την γνώμη μου καλά κάνουν αφού έτσι θέλουν, απλά εγώ θέλω να θυμίσω και αυτήν την περίπτωση…)

Το σε τι επίπεδο βρίσκονται οι πτήσεις μου, οι γνώσεις μου, το εργαστήριό μου, τα αεροπλάνα /ελικόπτερα /πύραυλοι, δεν είσαι ούτε εσύ ούτε και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος σε θέση να κρίνει. Γιατί πολύ απλά κανένας από εσάς δεν γνωρίζει, και δεν γνωρίζει ΠΟΛΛΑ… Και τα οποία είναι προσωπική μου επιλογή να μην δημοσιοποιήσω. Επίσης κανένας δεν πρέπει να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία, και μόνο για λόγους ευγενείας. Δεν νομίζω να πήγαινες σε κάποιον στον δρόμο και στο «ξεκάρφωτο» να του έλεγες «είσαι βλάκας», γιατί εγώ τώρα έτσι αισθάνομαι…
    Και φυσικά, εγώ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν έκρινα το επίπεδο οποιουδήποτε άλλου. Έτσι και δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να γίνεται το ίδιο προς το άτομό μου, ειδικά από άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν το ποιος είμαι και το τι κάνω. Το θεωρώ πολύ βαριά προσβολή.
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 02:32:29 »

Συνεπώς, λογικό να μην γνωρίζετε ότι τα όσα γράφω σπανίως τα βρίσκω έτοιμα. Και συνήθως όποτε συμβαίνει αυτό δίνω και τα link. Αν κάπου ξέφυγα παραδέχομαι ότι είναι σφάλμα μου, αλλά φυσικά και είμαι πρόθυμος να δώσω τις οποιαδήποτε πληροφορίες και link. Ποτέ δεν αρνήθηκα κάτι τέτοιο, παρά για λόγους ασφαλείας που πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικοί από το να παρεξηγηθείς εσύ, ή κάποιος άλλος επειδή δεν έδωσα το link.
    Το να βγαίνουμε και να φωνάζουμε είναι εύκολο…. Να δω πόσα μηνύματα θα λάβω για αναζήτηση των “χαμένων link”. Είμαι σίγουρος, κανένα…

Και με αυτά τα «λίγα» θέλω να κλείσω και να δηλώσω ιδιαίτερα προσβεβλημένος. Δεν έγραψα ποτέ παρόμοια προς κανέναν, άρα δεν μου αξίζει τέτοια συμπεριφορά.
    Θα παρακαλέσω να μην απαντήσει κανένας στο μήνυμα αυτό, και όλη η υπόθεση να λήξει εδώ. Στο post αυτό τουλάχιστον, δεν «χωράνε» προσωπικές διαφορές, και η υπόθεση τελείωσε. Αν μάλιστα δεχθώ π.μ. περί των όσων γράφω εδώ μπορεί να μην απαντήσω, ή αν επίσης έχουν προσβλητικό χαρακτήρα, διατηρώ το δικαίωμα να τα δημοσιοποιήσω , προς ενημέρωση των υπολοίπων περί του με ποια πρόσωπα, και τι ανθρώπους επικοινωνούν.
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #50 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 02:33:32 »

Για να λυθεί και το μπέρδεμα, κάποιοι έχουν δηλώσει αρχάριοι στα ελικόπτερα, και ρωτάνε… Μπορεί εύκολα κάποιος να μπερδευτεί… Εγώ απλά θυμίζω μία σημαντική διαφορά. Μπορεί να ξεκαθαρίσει πράγματα…   Μην με περάσετε και από την αγχόνη γι΄ αυτό….

(και το "αεροπορική", "ελικοπτερική" είναι χαρακτηρισμός της futaba..... Όχι ότι μου ήρθε εμένα στο μυαλό)
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 11:10:51 »

Πολλά λόγια. Μερικές φωτό και μας πείθεις. Αν εσύ 16 χρόνων έχεις κάνει τοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλά όσα μας λες χωρίς να τα αποδεικνύεις να πάω να καταθέσω τα πτυχία μου και να σπάσω τα μοντέλα μου και όλα. Σταμάτα να μας δουλεύεις εντάξει; Λέγε μας μόνο όσα πραγματικά γνωρίσεις και άσε τις φανφάρες του τύπου ξέρετε ποιος είμαι εγώ και ποιος δεν είμαι. Απόδειξέ το.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 13:16:03 »

Πρώτον, δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχεις με την ηλικία. Επειδή κάποιος είναι μικρότερός σου, σημαίνει ότι είναι και κατώτερός σου? Αυτό επιδιώκεις να αποδείξεις? Θα αισθανθείς ικανοποιημένος?

Πόοοοοοοοοοοοσα πολλά? Σε τι αναφέρεσαι? Πότε εγώ έγραψα ότι κάνω αυτό, ή εκείνο, πότε επιδίωξα τον εντυπωσιασμό, και πότε είπα ότι εγώ «κοιτάτε τι πιλοταράς που είμαι»?  Δεν κυκλοφορώ με μία φωτογραφία που δείχνει ένα ελικόπτερο ανάποδα, (αν και μπορώ να το κάνω, γιατί απλά έχω τέτοιες φωτογραφίες), ούτε προκλητικά αναφέρω ότι πετάω F3«κάτι», εννοώντας πως όλοι οι άλλοι είναι τιποτένιοι.

Το να φτάσεις στο σημείο να πεις ότι σε δουλεύω είναι πλέον πολύ χοντρό. Ποιος είσαι εσύ που μπορείς να κρίνεις αυτά που γράφω, πως τολμάς και γράφεις για μένα κάτι τέτοιο? Ούτε εγώ σου έδωσα αυτό το δικαίωμα, αλλά ούτε και σε έχει βάλει κανείς σε αυτήν την θέση. Αυτές οι εκφράσεις μόνο αθλιότητα δηλώνουν

Μετά από αυτά σταματάω οριστικά να γράφω σε αυτό το forum, γιατί δυστυχώς αν θα το κάνω, θα το κάνω με πολύ άσχημο τρόπο, όμοιο με αυτόν που αναφέρεται ο sfyris σε εμένα.

Επίσης παρακαλώ τον Administrator, ο οποίος μας ανέχτηκε μέχρι τώρα μαζί με όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες, να διαγράψει όλα τα τελευταία μηνύματα. Δεν έχουν καμία σχέση με ελικόπτερα και  servo, δεν βοηθούν όποιους ζήτησαν βοήθεια, και εκνευρίζουν αυτούς που απλά παρακολουθούν την συζήτηση περί των Servo.

* Adge_540_3.jpg (28.29 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 256 φορές.)

* Tautotita.jpg (77.03 KB, 350x578 - εμφανίστηκε 249 φορές.)
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #53 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 13:57:12 »

Είναι πολύ δυσάρεστο που εξελίχθηκε έτσι το θέμα. Παρακαλώ λοιπόν αφ'ενός τον Fotis400 να επανεξετάσει την απόφασή του και αφ'ετερου τον Sfyris να κατεβάσει τους τόνους.
    Στο κάτω κάτω ο Fotis400 δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό που αναφέρεται στην σελίδα 7 του manual της  9C.

Καλή χρονιά σε όλους και χωρίς γρίνια (όπως λέει και ο Κουσουρλής)

Φιλικά,

Ε.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 14:25:22 »

Έθιξες το avatar μου, την ιδιότητα σαν αθλητής (F3κάτι) που με πολύ κόπο σε πληροφορώ την αποκτάς, και όσο αφορά τις φωτο δεν τις βάζουμε για να δείξουμε πόσο ξερόλες είμαστε αλλά ακριβώς για να μας μάθουν οι υπόλοιποι και να καταλάβουν πως ότι λέμε δε βγαίνει με άλλους τρόπους παρά μόνο από την εμπειρία μας. Κατάλαβες Φώτη; Και αν πρόσεξες με θέματα που δεν ασχολούμαι, όχι που δεν ξέρω, δεν εκφέρω και γνώμη. Για τα ηλεκτρικά π.χ. δεν ασχολούμαι όπως ούτε με τζετ ούτε με ρουκέτες. Λες να μη γνωρίζω; Απλά δεν εκφέρω γνώμη και δεν επιμένω όταν υπάρχουν άλλοι που ασχολούνται. Οπότε ούτε τον ξερόλα παριστάνω όπως έμμεσα με χαρακτηρίζεις. Μια ερώτηση αν έχω απορία θα την κάνω, όχι όμως σε ξένο φόρουμ για να έρθω να δώσω μόνο απαντήσεις εδώ μέσα (αν το κάνεις, αλλιώς ζητώ συγνώμη, απλά μου φαίνεται περίεργο που χωρίς να διαθέτεις όλο αυτό τον εξοπλισμο εκφράζεις γνώμη, πώς τα βρίσκεις). Και τελοσπάντων να ξέρεις το εκτιμάμε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε νέους να ξεκινάνε και νομίζω ήμουν πρώτος που εξέφρασα το θαυμασμό μου όταν έβαλες το ποστ για την μέτρηση ταχύτητας. Απλά επειδή δε βλέπουμε κάθε μέρα 16χρονο να λέει τόσο έξυπνα πράματα επέτρεψέ μας να πιέζουμε λίγο λόγω του ότι κυκλοφορούν πολλοί επιτείδιοι. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια και εύχομαι μια μέρα να σε δούμε ανάμεσά μας και γιατί όχι να εκπροσωπείς σε κάποιο αντικείμενο την Ελλάδα στο εξωτερικό. Θα είμαι περήφανος που τσακώθηκα με ένα παιδί σαν κι εσένα.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 14:29:41 »

Την ταυτότητά σου σβήστην. Εδώ μας αφορά τι μοντελιστής είσαι και αν είσαι ειλικρινής, όχι η ηλικία σου.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 15:10:36 »

Και κάτι για το avatar μου. Κάποτε είδα έναν ξένο να μοστράρει σε μια παρόμοια στάση. Τότε ξεκινούσα. Με έπιασε το ελληνικό μου και είπα τι διάολο θα το κάνω και γω και όταν το έκανα, είχα μάλιστα και αρκετή ικανοποίηση επειδή το κατάφερα ενετλώς μόνος χωρίς βοήθεια (εδώ που μένω δε γίνεται αλλιώς). Ήταν η πρώτη μου φωτό που έβγαλα και την έστελνα σε αρκετά ξένα φόρουμ που δεν υπήρχαν έλληνες τότε για να τους δείξω ότι και στην Ελλάδα υπάρχουμε. Το κείμενο που έχει στο κάτω μέρος της γράφει "3D Kosmas....Greece" και το έγραψε ο Admin του φόρουμ που την έστειλα, όχι εγώ. Έχει λοιπόν συναισθηματική αξία αυτή η φωτό για μένα παρά για να δείξει οτι κάνω ένα παλιοInvert κάτι που όλοι πλέον μετά από κανα μήνα πτήσης το κάνουν.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 15:20:42 »

Επίσης κάτι για το F3κάτι. Δεν είναι F3κάτι αλλά F3C και είναι κατηγορία αγώνων ελικοπτέρων που αφορά ακροβατικές ασκήσεις που πρέπει να εκτελεστούν με όση περισσότερη ακρίβεια γίνεται. Όπως F3A ονομάζονται οι αντίστοιχες ασκήσεις για πατερνατζήδηκα αεροπλάνα κλπ. Αλλά εκεί δε θα πω πολλά μια και σε αγώνες εκτός F3C δεν έχω κατέβει ακόμα.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 15:28:37 »

Όσον αφορά την αποχή σου από το φόρουμ, τι λες μωρέ; Τώρα που απέκτησα άξιο αντίπαλο τώρα θα μου φύγεις; laugh Πλάκα κάνω έτσι, συνέχισε να μας χαρίζεις την παρέα σου, ήταν μια παρεξήγηση από μέρους μου αλλά πρέπει να κατάλαβες ότι δεν είχε στόχο εσένα, απλά για να φυλαγόμαστε. Wink
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 31 Δεκ 2006, 15:35:28 »

Όσο για τον εντυπωσιασμό δε σου κρύβω ότι μου αρέσει. Είναι ωραίο να μπορείς να μοιράζεσαι τις ικανότητές σου με άλλους, αυτό είναι νάσαι άνθρωπος. Αλλά πού να τον δείξω ο έρμος αφού εδώ που μένω μόνος τα κάνω όλα  laugh
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Servo + raptror 50 titan
    Μεταπήδηση σε: