Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ γιατί ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι με ελικοπτερακια.
Είπα να ξεκινήσω κι εγώ λοιπόν με κάποιο coaxial. Ψήθηκα με όλα αυτά που διάβαζα εδώ, για Lama V3 ή V4 ή κάποιο αντίστιχο E-Sky - E-flite.
Σε κάποια βόλτα μου όμως στα Β.Π., είδα σε ένα μικρό κατάστημα μοντελισμού κάποια 4κάναλα μοντέλα (μικρομεσσαίου μεγέθους) μιας άγνωστης για μένα ως τότε εταιρείας, της Walkera.
Συγκεκριμένα το Lama2 και το CB 180D.
ΚΑΡΑΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ από την ποιότητα τους, τα μεταλλικά τους μέρη και την τ/κ τους, έκανα το βήμα και πήρα πρώτα το lama2 και 2 μήνες μετά το άλλο.
Η αρχική πολύ καλή εντύπωση λόγω κατασκευής διατηρήθηκε και με τις πτητικές ικανότητες και των 2. Μέχρι και το CB-180D που είναι σαφώς μεγαλύτερο από το λαμάκι και έχει μόνο έναν κυρίως έλικα (ορολογία δεν κατέχω ακόμα)
είναι πολύ σταθερό για 2ο μοντέλο κάποιου αρχάριου. Και ιδίως το Lama2 είναι και πολύ γερό!!! Έχει φάει άπειρες τούμπες μεσα στο σπίτι και ακόμα δεν έχω αλλάξει blades.
Και έρχομαι στο εύλογο ερώτημα:
Γιατί είναι τόσο σπάνια αυτη η εταιρεία στα ελληνικά καταστήματα? Μόνο εκείνος ο τύπος φέρνει αυτά τα συγκεκριμένα μοντέλα και ευτυχώς με ανταλλακτικά!
Ακριβά δεν είναι σε σχέση με τις πλαστικούρες των άλλων "Ε-τάδε" εταιρειών και έχουν πιστευω σταθερότερο πέταγμα.
Και για να μην βιαστεί κάποιος να με κατηγορήσει για "συμφέροντα", να επαναλάβω πως δεν έχω επαγγελματικά καμία σχεση με τον χώρο και το μοναδικό συμφέρον μου είναι αυτό του καταναλωτή.
Σας ευχαριστώ!
