Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.376 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 22:11:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 22:11:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Bocian
    [Σήμερα στις 21:30]

[Σήμερα στις 14:21]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309376
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 935
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 646
    Συνολικά: 646
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αερομοντελισμος Παιχνιδομοντελισμος η Φορουμοντελισμος?  (Αναγνώστηκε 18167 φορές)
    kmandila
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 12:38:51 »

Δημήτρη παίρνω αφορμή απο τα ονόματα που ανέφερες (cplr-chip hyde) και σκεπτόμενος οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται και ζούνε απο αυτό που κάνουν.Εδώ οι πιο πολλοί νομίζω ότι πληρώνουμε για να κάνουμε αυτό που θέλουμε το να πετάμε.Δεν μπαίνω στο θέμα ορολογίας να μας ονοματίσω Αερομοντελιστές Καταναλωτές Χειριστές Αερομοντέλων Κατασκευαστές η οτιδήποτε άλλο.Θα ήθελα να αναρωτηθούμε η γυναίκα στο χωριό που έχει την δυνατότητα να έχει δυο κότες στον κήπο της και να πιάσει τη μία να τη σφάξει να την ξεπουπουλιάσει και να την μαγειρέψει τι διαφορά έχει επο την δική μου που θα ψωνίσει Μιιμίκος η Βοκτάς έτοιμη καθαρισμένη απο το Σούπερ Μάρκετ και θα κάνει το μαγείρεμά της.Η διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι στην νοστιμιά και αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν το προνόμιο και την δυνατότητα και την ικανότητα στο να κατασκευάζουν οι ίδιοι αυτά που πετάνε.Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να το κάνουμε και κατασκευή και πτήση, αλλά είναι σήμερα εφικτό και απο όλους? έχουν την ικανότητα αλλά και το χώρο ?Κάποτε δεν υπήρχαν τα ARF αλλά μόνο τα Κίτ.Σήμερα αναρωτηθήκατε στην παγκόσμια αγορά γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε Κίτ?Σίγουρα είναι άξιοι όσοι κατασκευάζουν και ειδικά απο το τίποτα αλλά αφήστε να τους κατατάξουμε στην συνείδηση μας που πιστεύω ότι όλοι το έχουμε κάνει και τούς αναγνωρίζουμε και τούς εκτιμούμε μην προσπαθούμε μέσα απο κουβέντες να τούς βάλουμε Ταμπέλες γιατί πιστεύω η ταμπέλα τούς υποτιμά.Στο χώρο του μοντελισμού οι ταμπέλες νομίζω κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.Δεν νομίζω ότι χρειάζονται.Προσωπικές απόψεις.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αναφορά τροποποίησης: προσέθεσα στο μήνυμα μου τα ονόματα Cristian Paysant και Chip Hyde γιατί μετά αναφέρθηκε από το Dimsofo και το όνομα του Γ.Κανδυλάκη μη παρεξηγηθώ ότι εννοώ για εκείνον τη λέξη επαγγελματίας και ότι ζεί απο αυτό αλλά πιστεύω ότι ζεί για αυτό.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:12:59 από kmandila » Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 12:50:34 »

Κώστα,το παράδειγμα με την κότα..όλα τα λεφτά. laugh

Δέν υπάρχει λόγος για ταμπέλες και συναφεί.Ο αερομοντελισμός είναι για όλους το ίδιο απόλαυση,αλλά
    με διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Προσωπικά χαίρομαι όλων των ειδών αερομοντελιστές, αλλά μήν ξεχνάμε και την πραγματική έννοια του αερομοντελισμού
    που χάνεται σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου.Σάν τις παλιές καλές παραδοσιακές τέχνες.

Προς θεού!! δέν είμαι εδώ για να το παίζω ή να υποστιρίζω όσους το παίζουν μοντελοπατέρες.
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Κλειδαρας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 13:34:08 »

Βλεποντας την ουσια και οχι τους τυπους συντασομαι και εγω σ'αυτο που εγραψε ο"dim sofos".Kαι η ουσια ειναι οτι προτεινε ενα δρομο που κατα τη γνωμη του μας βοηθα να γινουμε καλυτεροι.Δεν καταλαβαινω γιατι να ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ μια φιλικη παραινεση με ιστοριες για ταμπελες. Ο καθενας μας ασχολειται με τον αερομοντελισμο οσο και οπως θελει και μπορει και για την επιλογη του δενθα απολογηθει και ελπιζω οτι δεν θα ειναι τοσο αμυαλος για να αναζητα ταμπελες.
    Καταγράφηκε

Οι αγωνες βελτιωνουν τη ρατσα.
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 13:54:14 »

τα μηνυματα  #24 και #25  ειναι αυτα που εκφραζουν τη σκεψη μου οταν ζητησα την αποψη σας, ευχαριστω οσους εκαναν τον κοπο να αποτυπωσουν την αποψη τους ακομα και αυτους που με αντιμετωπισαν με μια δοση εμπαθειας  ενω δεν εθιξα κανενα προσωπικα.

ισως να ειμαι ακομα ρομαντικος για το τι ειναι αερομοντελισμος αλλα παραμενω αερομοντελιστης με ολη τη σημασια της εννοιας σεβομενος  παντα  το πως τον αντιλαμβανεται και τον χαιρεται ενας εκαστος απο σας.

ευχομαι καλη συνεχεια και παντα το καλιτερο παραμενοντας απλος παρατηρητης  εκτος φορουμ  αλλα παντα διαθεσιμος για οποιαδηποτε βοηθεια σε οποιον την χρειαστει
    Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 14:08:53 »

Ο καθενας μας ασχολειται με τον αερομοντελισμο οσο και οπως θελει και μπορει και για την επιλογη του δενθα απολογηθει και ελπιζω οτι δεν θα ειναι τοσο αμυαλος για να αναζητα ταμπελες.

Πολύ σωστά.

Αλλά το θέμα είναι (ξανά): Τι έχει καταλάβει ο νέος. Οχι σε τι βαθμό του αρέσει να ασχολείται.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 15:04:16 »

Δηλαδή με λίγα λόγια όποιος δεν είναι ο τέλειος, ο καλύτερος, αυτός που δεν βγάζει το τέλειο αεροβατικό, αυτός που δεν είναι τόσο καλός στην κατασκευή δεν ονομάζεται αερομοντελιστής αλλά κάτι άλλο. Δηλαδή πως ονομάζεται? Νομίζω έχει χαθεί η ουσία.

Αγαπητέ akat,

συμφωνώ απόλυτα, ότι δεν ονομάζουμε κάποιον αερομοντελιστή από τις επιδόσεις του. Αερομοντελιστής μπορεί να είναι και ένας νεοφερμένος, που έχει φτιάξει το πρώτο του μικρό αερομοντέλο, ενώ μπορεί να μην είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αν και ο όρος "αερομοντελισμός" μπορεί να αποδοθεί σε μία γραμμή, ο όρος "αερομοντελιστής" χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καλυφθεί σωστά, και πάντα θα υπάρχει χώρος για να εμπλουτιστεί με νέες διαπιστώσεις.

Ενα από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον όρο "αερομοντελιστής" είναι η χαρά που νιώθει όταν δίνει χαρά στους άλλους.

Αρα αν λείπει αυτό το στοιχείο, αυτή η αμφίδρομη σχέση, σίγουρα με όποιο τρόπο και σε όποια έκταση κι αν εμπλέκεται στον χώρο μας, εγώ τουλάχιστον δεν τον θεωρώ "αερομοντελιστή".

jkon (θείος Γιάννης)

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 15:25:53 »

Παράθεση
    Αν και ο όρος "αερομοντελισμός" μπορεί να αποδοθεί σε μία γραμμή, ο όρος "αερομοντελιστής" χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καλυφθεί σωστά, και πάντα θα υπάρχει χώρος για να εμπλουτιστεί με νέες διαπιστώσεις.

Ενα από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον όρο "αερομοντελιστής" είναι η χαρά που νιώθει όταν δίνει χαρά στους άλλους.

Γιατί πρέπει να κάνουμε τα πράγματα τόσο πολύπλοκα? Αερομοντελιστής είναι αυτός που ενασχολείται με την κατασκευή και την πτήση μικρών αεροπλάνων. Υπάρχουν καλοί και κακοί μοντελιστές όπως υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Αν θέλετε να διαχωρίσεται έναν κακό μοντελιστή απο έναν καλό φτάνει μόνο να τον χαρακτηρίσεται χωρίς όμως να του στερήσετε τον όρο "αερομοντελιστής" διότι εφόσων ασχολείτε με τον αερομοντελισμό είναι αερομοντελιστής.

Παράθεση
    Αρα αν λείπει αυτό το στοιχείο, αυτή η αμφίδρομη σχέση, σίγουρα με όποιο τρόπο και σε όποια έκταση κι αν εμπλέκεται στον χώρο μας, εγώ τουλάχιστον δεν τον θεωρώ "αερομοντελιστή".

Προσωπικές απόψεις για το τι στοιχεία πρέπει να έχει ένας αερομοντελιστής έχει ο καθένας μας και σίγουρα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Το θέμα όμως είναι ότι αερομοντελιστής είναι αυτός που "ενασχολείται με την κατασκευή και την πτήση μικρών αεροπλάνων" και αυτό δεν αλλάζει.

Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 15:51:48 »

akat.

Υπάρχουν δύο λεπτά συρματάκια στην συζήτησή μας.

Θα φέρω ένα παράδειγμα. Αυτός λέμε δηλώνει ότι ασχολείτε με τον αερομοντελισμό γενικότερα.
    Υπάρχει και ο άλλος που δηλώνει αερομοντελιστής.

Αυτός που δηλώνει ότι ασχολείτε με τον αερομοντελισμό είναι αερομοντελιστής, αλλά διαφέρει απο τον άλλο που έχει δηλώσει αερομοντελιστής,σε ένα και μόνο πράγμα.Ο δεύτερος έχει τον αερομοντελισμό ώς στάση ζωής!!.
    Αερομοντελιστής θα γεννηθεί και αερομοντελιστής θα πεθάνει.
    Όσο για τον πρώτο ίσως να είναι απο τους πολλούς διάτοντες αστέρες που έχουν δεί τα ματάκια μας.

Σας μπέρδεψα τώρα έ;; idiot2
    Καταγράφηκε
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:07:00 »

Εγώ είπα το εξης απλό...

Αυτός που ασχολείτε με τον αερομοντελισμό είναι αερομοντελιστής. Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά αν είναι γιαυτόν στάση ζωής, αν είναι Ηobby , αν είναι άθλημα ή επαγγελματική δραστηριότητα. Εφόσων ασχολείται με κατασκευή και πτήση αερομοντέλων είναι αερομοντελιστής. Δεν μπορεί κανείς μας να κρίνει κάποιον απο την συμπεριφορά του για να του δώσει η να μην του δώσει τον τίτλο του αερομοντελιστή. Σίγουρα όλοι θέλουμε να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που βοηθούν τον συνάνθρωπο αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο στον αερομοντελισμό αλλά παντού!

Αν έχω βγεί off-topic διορθώστε με plz...
    Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:16:59 »

Σίγουρα οι τίτλοι δέν είναι για το hobby μας, απλά ένα παράδειγμα ανέφερα που συμβαίνει συχνά.
    Είμαι στήν ίδια συχνότητα με όλους τους φίλους αερομοντελιστές.

Να περνάτε καλά βρε και πολλά Kiss Kiss Kiss
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:26:09 »

Γεια σας και από μένα

Ο Καθένας μπορεί να ασχολείται με τον Αερομοντελισμό όσο και όπως  θέλει - μπορεί .
    Επίσης Ο καθένα μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται  ( ελεύθερη χώρα είμαστε )(?)

Οι νέοι  (όχι ηλικιακά) που ξεκινούν να ασχολούνται με το hobby  θα κινηθούν ανάλογα με τις μέχρι τότε παραστάσεις – εμπειρίες  τους . Σε αυτό το σημείο πιστεύω ότι τα forum θα συμβάλλουν , ανοίγοντας τους ορίζοντες ..

Εμένα μου αρέσει η κατασκευή ( μακάρι να μπορούσα να κατασκευάζω μονός  ότι χρησιμοποιώ , πράγμα αδύνατο) αλλά οι ικανότητές μου και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες .
    Ευτυχώς υπάρχουν και τα ARF οπότε πέταξα μοντέλα που δεν θα  μπορούσα να φτιάξω . Και τονίζω το ευτυχώς.
    Οι καιροί  και οι άνθρωποι αλλάζουν . Πάντα έτσι συμβαίνει και θα συμβαίνει.

Πριν από 100 χρόνια για να πετάξεις ένα αεροπλάνο ( όχι μοντέλο αλλά full size ) έπρεπε να είσαι και  κατασκευαστής και ριψοκίνδυνος

Σήμερα δεν χρειάζεται τίποτα από τα δύο παρά μόνο λεφτά.
    Αυτό δεν είναι κακό για τι δίνει την δυνατότητα  σε όλους  να πετάξουν ένα ανεμόπτερο – αεροπλάνο – ελικόπτερο χωρίς καν να το αγοράσουν. Νοικιάζεις λίγο χρόνο και είσαι στον αέρα κάνοντας αυτό που αγαπάς. .

Το ίδιο συμβαίνει και στα μοντέλα . Υπάρχουν χώροι που μπορείς  να νοικιάσεις και να πετάξεις  ένα μοντέλο .
    Ίσως σε λίγο καιρό να μην συζητάμε για Arf αλλά για νοικιασμένα .

Ακόμα και τότε όμως όποιος θέλει και  μπορεί θα πετά τα δικά του μοντέλα.

Καλό αποόγευμα σε όλους
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:28:00 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:36:51 »

Αγαπητέ συνάδελφε αερομοντελιστή akat,

Χαίρομαι που αναγνωρίζετε ότι αερομοντελισμός είναι η ενασχόλιση με την κατασκευή και πτήση μικρών ομοιωμάτων αεροπλάνων.
    Και, εξ' ορισμού, έχετε δίκιο: Αερομοντελιστής είναι αυτός που κατασκευάζει και πετάει αερομοντέλα.

Αφού όμως μου αναγνωρίζετε το δικαίωμα της προσωπικής γνώμης, θα επαναλάβω ότι ο ορισμός αυτός δεν είναι πλήρης. Είναι πιό σύνθετος. Ας πούμε ότι λείπουν τα ψιλά γράμματα. Δεν προσπαθώ να σας τον επιβάλλω. Δεν μπορώ όμως και να τον αποβάλλω.

Εχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή για να "προσδώσω" τον όρο του αερομοντελιστή σε πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους, πολλές φορές με αποτελέσματα που θα είχαν απογοητεύσει οιονδήποτε άλλο, δεν είναι επομένως εύλογο να σκεφθεί κανείς ότι προσπαθώ να "στερήσω" από κάποιον που είναι αερομοντελιστής τον όρο "αερομοντελιστής".

Χαίρομαι επίσης, γιατί συμφωνείτε, ότι όποιος δεν κατασκευάζει, δεν δημιουργεί, δεν είναι αερομοντελιστής.

Χαίρομαι και πάλι γιατί είσαστε ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της "διάδοσης" του αερομοντελισμού.

Αν και υπάρχουν πολλοί αερομοντελιστές, δεν υπάρχουν πολλοί που να ενστερνίζονται την δική μας αγάπη για να διαδόσουμε αυτό που πιστέψαμε ότι είναι το πιό ωραίο χόμπυ/άθλημα στον κόσμο. Εδώ είναι και η ουσία.

Οπως έγραψε και κάποιος άλλος φίλος πρόσφατα (συγνώμη δεν έψαξα να βρω το όνομα), "όσες περισσότερες βέργες μαζί, τόσο πιό μεγάλη η δύναμη".

Αρα αφού συμφωνούμε σε τόσα πολλά σημαντικά, γιατί μας κρατάνε μακρυά τα λίγα και ασήμαντα; 

jkon (θείος Γιάννης)
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:38:54 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:39:18 »

Πω, πω με ζαλίσατε  Cheesy

Τις απαντήσεις έχω βαρεθεί να τις γράφω συνέχεια

"Τόπα και το ξανα-ξαναλέω"
    Πω, πω βρε παιδιά πολλή σοβαρότητα 

"Τόπα και το ξαναλέω"

It's only rock 'n roll but I like it, like it, yes I do
    Want more?

Υ.Γ. Γρηγόρη βάζω timer για το πότε θα γράψεις το επόμενο μήνυμα  laugh
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:44:23 »

Ακουσέ με Κώστα, μια και καλή.

Αμα μας βαρέθηκες ή να μας σβήσεις ή να σταματήσεις να μας διαβάζεις.

Εγώ προσπαθώ χρόνια για το καλό του αερομοντελισμού. Δεν θα αφήσω κανένα να διασκεδάσει τα γραπτά μου και τις προσπάθειές μου.

Κοίταξε να κόψεις την κακή αυτή συνήθεια.

Μη γίνεις σαν την αγελάδα που όταν γεμίσει τον κουβά με γάλα του ρίχνει μιά κλωτσιά και το χύνει.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:50:00 »

Πέρα από τα αστεία όμως ο jkon έχει δίκιο.

Είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης του Aeromodelling GR. Να μπορέσει ο παλιός, ο νέος ή ο επίδοξος Ελληνας αερομοντελιστής να γνωρίσει, κατά το δυνατόν, όλες τις πτυχές του αερομοντελισμού για να μπορεί να επιλέξει καλύτερα αυτό που του ταιριάζει, για να μπορεί να γίνει καλύτερος.

Γιατί για να μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος πρέπει να ξέρει τι είναι το καλύτερο και να το επιδιώξει. Τυχαία ή με την μέθοδο δοκιμής και αποτυχίας χωρίς στόχους δεν θα φτάσει μακριά.

Υ.Γ. jkon γράφεις πιο γρήγορα από μένα, δεν με άφησες να τελειώσω  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:51:35 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αερομοντελισμος Παιχνιδομοντελισμος η Φορουμοντελισμος?
    Μεταπήδηση σε: