Έμαθα από το rcmodelling ότι το STAR θα έδειχνε ξανά τη χθεσινή εκπομπή από το ελληνικό.
Καθότι άρρωστος και κρεββατομένος (η καλύτερη ώρα για ίωση, Παρασκευή απόγευμα), είπα να αντέξω να δω τις ειδήσεις, μπας και δω και κανένα μοντέλο.
Ξεκινάνε οι "ειδήσεις". Πρώτο θέμα, η υπερβολική ζέστη και εκτενές ρεπορτάζ από μια πιτσιρίκα ρεπόρτερ που πάει να διαλέξει μαγιώ και τα δοκιμάζει με σκέρτσο μπροστά στην κάμερα. Παράλληλα προβολή στιγμιοτύπων από παραλίες, όπου είδαμε αρκετές κοπέλες με τα τελείως απαραίτητα (και όχι όλα).
Μετά από διάφορα μικρότερα θέματα, το δεύτερο μεγάλο θέμα της ημέρας, ένας καβγάς που έγνε σε ιταλικό τηελοπτικό σόυ, όπου βρίζονταν μια ξανθιά γλάστρα με τον οικοδεσπότη, γιατί αυτός προτίμησε άλλη γλάστρα. Έπαιξε περίπου 3 λεπτά, με ιδιαίτερη επανάληψη τις λέξεις va fa...lo της "αδικημένης" ξανθιάς.
Επόμενο σοβαρό θέμα, σκηνές από το κοινοβούλιο της Ταιβάν, όπου έγινε της "Κορέας", με παπούτσια να πετάνε πέρα δώθε. Για να πιστέψουμε ότι εδώ έχουμε επίπεδο ?
Τελευταίο αφιέρωμα, πολύλεπτο, στις αγαθοεργίες της κας Βαρδινογιάννη, με την κάμερα καρφωμένη στο γεμάτο ικανοποίηση πρόσωπο της...
Μετά από άλλα εξίσου ενδιαφέροντα και σημαντικά, τέλος των ειδήσεων (?

) και καμία αναφορά στο θέμα που πραγματικά μας ενδιαφέρει. Ούτε βέβαια και για τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα που συμβαίνουν γύρω μας.
Μου έμεινε μια απογοήτευση, που δεν είδα την εκπομπή με τα μοντέλα.
Περισσότερο όμως μου έμεινε η απογοήτευση, αν τελικά θα το έδειχνε, πως θα ταίριαζε με όλα τα υπόλοιπα "σοβαρά" θέματα που αναγκάστηκα να αντέξω. Τόσο light αερομοντελισμό, ευχαριστώ, δεν θα πάρω...
Στην προβολή λέω ναι, όχι όμως και στο ξεφτύλισμα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αυτή είναι πάντως η άποψη μου.
Συγγνώμη αν είμαι λίγο ξυνός, θα φταίει ο πυρετός...
gkan
Υ.Γ. ότι πρέπει για θέμα καφενείου