|
traveller
|
 |
« Απάντηση #135 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 04:46:17 » |
|
Εχεις δικιο.Με το σβησιμο και αποσυμπιεση. Και καποια Θερμο/κη ταινια οπως ειπε και φιλος παραπανω και ειμαστε οκ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πρωτα μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #136 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 04:48:28 » |
|
Εχεις δικιο.Με το σβησιμο και αποσυμπιεση. Και καποια Θερμο/κη ταινια οπως ειπε και φιλος παραπανω και ειμαστε οκ.  με το σβησιμο ειναι σιγουρο οτι θα κανεις αλλιως δεν μπορεις να γεμισεις... Και αφου τελειωσεις τελειως αποσυμπιεζεις και το αφηνεις ανοιχτο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #137 στις: Κυριακή, 22 Αυγ 2010, 01:36:34 » |
|
Παρε μια Hatori αυτη που το στελεχος εχει μηκος 30χιλ και οχι με κοντο λαιμο  Το μοντελο ειναι το #946 συγκεκριμμενα για YS 91 (Δεν εχει τρυπα για παροχη πιεσης απο την εξατμηση) ή αλλιως το #949 που ειναι κοινο για YS και για OSMAX (Εχει τρυπα για παροχη πιεσης απο την εξατμηση). Παρτα απο Helifreak.com ή απο RC Japan.com Περιπου 80 Ευρω.  Υ.Γ> Προς το παρον βαλε αλουμιναυτοκολλητο και κανε παντα αποτονωσεις του τεποζιτου στο τελος της πτησης.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #138 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 02:23:57 » |
|
Λοιπον μιας και το beaSt X φενεται καλο λεω να κανω και το 700 μου... Βρηκα μια πολυ καλη και φθηνη λυση... ADK conversion KIT το οποιο ειναι ολοιδιο με της Mikado απλα στην μιση τιμη και απο οτι λενε εξω ειναι πολυ καλη η ποιοτητα. http://www.grandrc.com/inc/sdetail/227153Αν κποιο καταστημα μπορει να μου φερει το BeastX μαζι με την κεφαλη σε λογικη τιμη παρακαλω να μου στειλιε ΠΜ Ευχαριστω!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #139 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 20:32:58 » |
|
Τελικα αγορασα την Mikado μετατροπη...Δεν πηρα την ADk γιατι απλα ηταν απο Αμερικη και μου ερχοταν με μικρη διαφορα οποτε πηρα την Mikado για να εχω ανταλλακτικα πιο ευκολα... Πολυ καλη ποιοτητα...! Ακομα και στο blade Grip εχουν βιδα στο ball ετσι ωστε να μην μπορει να βγει το link..! Εδω δυο φωτος...  και μια ρομαντικη..    
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #140 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:21:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #142 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:06:48 » |
|
μπιλάκο έχω εγώ ένα t rex ποσα δίνεις? xxaxaxaxxxxaxaxxa
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #143 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:11:12 » |
|
Πες μια τιμη.....να δουμε....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #144 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:14:43 » |
|
Ε οχι.. εχεις εσυ κασαμα να το δανεισω σε καποιον που δεν εχει 90αρι..! Μιας που ερχονται και Χριστουγεννα   vtr... ενας φτωχός, πλήν τίμιος ελικοπτεράς..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #146 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:16:29 » |
|
Ε οχι.. εχεις εσυ κασαμα να το δανεισω σε καποιον που δεν εχει 90αρι..! Μιας που ερχονται και Χριστουγεννα   vtr... ενας φτωχός, πλήν τίμιος ελικοπτεράς.. φτωχος??? ε δεν γινεται τοτε... γιατι θεει πολυ καυσιμο.. Αλλος αλλος...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #147 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:22:31 » |
|
φτωχος??? ε δεν γινεται τοτε... γιατι θεει πολυ καυσιμο.. Αλλος αλλος...!
Dimitris Kriti, αλλος ενας φτωχος πλυν τιμιος ελικοπτερας, που δεν εχει προβλημα με το καυσιμο απλα... γιατι θα το μετατρεψει σε βενζινοκινητο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #148 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:23:38 » |
|
φτωχος??? ε δεν γινεται τοτε... γιατι θεει πολυ καυσιμο.. Αλλος αλλος...!
Dimitris Kriti, αλλος ενας φτωχος πλυν τιμιος ελικοπτερας, που δεν εχει προβλημα με το καυσιμο απλα... γιατι θα το μετατρεψει σε βενζινοκινητο...  Kαι το μοτερ??? θα καθεται?  ε οχι δεν λεει .. Ασε που δεν πουλιεται με την κριση..! Αλλοσ αλλος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #149 στις: Τρίτη, 19 Οκτ 2010, 02:23:15 » |
|
Καντε μου μια χαρη... Ζυγιστε λιγο τα 700αρια σας και ποσταρετε να μου πειτε ποσο ειναι...
Εχω μεινιε βλεπωντας οτι ετοιμο για πτηση χωρις καυσιμο εινια 4.5 κιλα μονο..!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|