|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 00:40:10 » |
|
Ωραιος.... για δειξε το Triple bearing blovk..
Επισης γιατι αλλαξες γραναζι??? Λογω του οτι βγαζαν προβληματα η για αλλο λογο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 00:43:21 » |
|
Να και η αναβαθμησεις της Microheli που εγιναν στο τ-ρεχ.Στο μελλον ενα canopy της canomod 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
X-CELL SPECTRA-G RAPTOR 90se T-REX 700 NITRO PRO T-REX 600 NITRO PRO RAPTOR 50 SE MINI TITAN SE EASY GLITER JR DSX9 DSM2 2.4 GHz
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 00:51:33 » |
|
Ενος αλου φιλου μολις το επιασα στα χερια μου για πτηση 3d και αρχισαν τα τρελα,κουρεψε το γραναζι στο tik-toc  Δεν συμβαινει βεβαια παντοτε αυτο.Εχω δει σε βιντεο παρα πολλα τα οποια δεν ειχαν τετοιο προβλημα.Εγω το αλαξα για καλο-κακο γιατι οπως καταλαβαινεις αντε μετα λυσε-δεσε.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
X-CELL SPECTRA-G RAPTOR 90se T-REX 700 NITRO PRO T-REX 600 NITRO PRO RAPTOR 50 SE MINI TITAN SE EASY GLITER JR DSX9 DSM2 2.4 GHz
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 00:54:56 » |
|
Ηταν ευκολο να το βαλεις??το bearing block?? πως το εκανες??
Το γραναζι του κουρεψε γιατι δεν μπορουσες να ρυθμισεις διακενο..
Επρεπε να παρεις το geforce clutch bearing block kit οπου ρυθμιζεις και μοτερ και καμπανα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:11:28 » |
|
Παρα πολυ απλο στην τοποθετησει με της οδηγειες στο σακουλακι του. Το γραναζι που κουρεψε το αλλο τ-ρεχ δεν ξερω τι ακριβος ρυθμησει εγεινε απο το παιδι που το ειχε δεσει.Για αυτο το λογο εκανα την αναβαθμηση για να μην λυνω μετα.Εαν δεις απο κοντα και το ενα και το αλλο και τα πιασεις στα χερια ειναι η μερα με την νυχτα.Το μαμα λυγαει, ενω το αλλο ειναι κοκαλο και εσθητα ποιο βαρη[main gear]. Τωρα για το g-force δεν εχω την δυνατοτητα να ξερω να παραγγειλω απο εξωτερικο.Εαν παραγγειλη καποιος θα ειμαι ευχαριστημενος να μου κανει τη χαρει να εχω ενα τετοιο,γιατι ειναι ανοτερο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:13:10 » |
|
Παρα πολυ απλο στην τοποθετησει με της οδηγειες στο σακουλακι του. Το γραναζι που κουρεψε το αλλο τ-ρεχ δεν ξερω τι ακριβος ρυθμησει εγεινε απο το παιδι που το ειχε δεσει.Για αυτο το λογο εκανα την αναβαθμηση για να μην λυνω μετα.Εαν δεις απο κοντα και το ενα και το αλλο και τα πιασεις στα χερια ειναι η μερα με την νυχτα.Το μαμα λυγαει, ενω το αλλο ειναι κοκαλο και εσθητα ποιο βαρη[main gear]. Τωρα για το g-force δεν εχω την δυνατοτητα να ξερω να παραγγειλω απο εξωτερικο.Εαν παραγγειλη καποιος θα ειμαι ευχαριστημενος να μου κανει τη χαρει να εχω ενα τετοιο,γιατι ειναι ανοτερο.  θα σε εχω υποψιν μου αλλα ειναι outofstock Τωρα... να σου πω μπορεις να μου δειξεις φωτο απο τις οδηγιες?? Ευχαριστω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:17:46 » |
|
Θα σκαναρο το χαρτακι και θα το ποσταρω αυριο.Τωρα δεν ξερω αν ηπαρχει πουθενα στο ιντερνετ στο site της microheli θα κοιταξω και θα σου πω αυριο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:19:39 » |
|
Θα σκαναρο το χαρτακι και θα το ποσταρω αυριο.Τωρα δεν ξερω αν ηπαρχει πουθενα στο ιντερνετ στο site της microheli θα κοιταξω και θα σου πω αυριο.  Κατσε γιατι κατι καταλαβα λαθος.. Νομιζα οτι βαζεις τριτο bearing block αλλα ειναι αδυνατο... Απλα αυτα ιεναι bearing blocks κανονικα εε/?? Ενταξει δεν τα θελω γιατι εχω τα Kasama me to X....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:22:56 » |
|
Ναι ετσι οπως το λες.Τωρα τα casama εεεε...αλο πραμα.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:24:16 » |
|
Ναι ναι ειναι τρελος ο τυπος... Μπορεις να το κανεις πατεντα αυτο που εκανε ....   Φιαξε το Χ ανοιξε πασα και βαλτο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC HOVER
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Τετάρτη, 17 Μαρ 2010, 01:27:22 » |
|
Σωστος...Παω για νανυ γιατι αυριο η μερα ειναι δυσκολη... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 1 Απρ 2010, 10:57:48 » |
|
Καλημερα στα παιδια!!! Εχθες παρελαβα και εγω το δικο μου 700le.. πολυ ποιοτικο το βλεπω και πιστευω δεν εχει καμια σχεση με το παλιο 600 που ειχα  .. Σημερα θα ξεκινισει το στυσιμο...  τυχον αποριες θα ηθελα τη βοηθεια σας, μιας και ειναι το πρωτο 90αρη που στεινω.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 1 Απρ 2010, 13:19:40 » |
|
Καλημερα στα παιδια!!! Εχθες παρελαβα και εγω το δικο μου 700le.. πολυ ποιοτικο το βλεπω και πιστευω δεν εχει καμια σχεση με το παλιο 600 που ειχα  .. Σημερα θα ξεκινισει το στυσιμο...  τυχον αποριες θα ηθελα τη βοηθεια σας, μιας και ειναι το πρωτο 90αρη που στεινω....  αντε καλοριζικοοο.. Σιγα σιγα και με προσοχη... Εχω γραψει παραπανω καποια πραγματακια δες τα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 6 Απρ 2010, 11:41:09 » |
|
Καλημερα !!!! εχω μια απορια για την ουρα του 700 μου... Οπος κοιταμε απο πισω την ουρα το πισω σηστημα κλινει καπιες μοιρες δεξια...ειναι φυσιολογικο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|