Λοιπον παιδες οπως ειχαμε ανοοιξει το thread για το 600αρι ειπα να ανοιξω και για εδω μιας και αρκετοι μετα το 600 πηγαμε στο 700...
Eδω μπορειτε να αναφερετε οτιδηποτε για αυτο το Heli απο εμπειριες video τυχον προβληματα οτι θελετε...
Ενας απο αυτους ειμαι και εγω και συγκεκριμενα στο LE...
To Δικο μου ειναι σχεδον ετοιμο μονο ρυθμιση κεφαλης εμεινα να κανω και πεταω...
Του Φιλου Ακη εχει κανει ειδη 8 τεποζιτακια περιπου και θα κανει πολλα περισσοτερα μιας και λυσαμε το προβλημα ουρας που ειχε...
Γενικα μου αρεσει παρα πολυ και πτητικα αλλα και κατασκευαστικα εχει πραγματα που δεν εχει το 600.. Πχ δεν βιδωνεις πουθενα πλαστικο παντα σε μεταλο φανες εκει που πιανει η booma τα παντα... δευτερον την Booma την καρφιτσωνεις και μπροστα και πισω χωρις μετατροπες οπως εινια στοκ... Στου φιλου που εβαλα carbon βοομ ειχαμε προβλημα μιας και η ουρα ειχε κλισει 2-3 μοιρες αλλα με λιγο dremel στην τρυπα ολα οκ!!!
Ενα αλλαο βασικο upgrade ειναι να βαλετε geforce clutch block kit with engine mounts οπου σου κανει το clutch αλλα και το μοτερ full ρυθμισιμο...Ειναι πολυ βασικο γιατι για παραδειγμα εμας το main gear δεν μας εβγαινε καλα ηταν πολυ κοντα στο πινιο και ειχαμε προβλημα , με αυτο το ρυθμισαμε και ειναι αψογο...
Αλλη βασικη αναβαθμιση δεν νομιζω να χρειαζεται αντε το Clutch , Qck ball links , QCK tail....
Αλλα οχι απαραιτητα...
Πτητικα ενταξει μου αρεσε παρα πολυ και δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορες απο το vibe πχ που κανει τα διπλα χρηματα....
Και τελος να τονισω οτι και αυτο το heli αγοραστικε απο Ελλαδα σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο οτι η αγγλια... Απο τον Γνωστο αντιπροσωπο της Αlign στην Ελλαδα!!
Και εδω καποιες fwto ....
Τα καλωδια ειναι αμετρητα μιας και εχω το Reactor X + glow plug starter + multigov και οπως βλεπετε γινεται τις τρελησ...
βεβαια σχεδον ολα ειναι περασμενα προστατευτικο οποτε δεν εχουμε προβλημα...
Επισης εχω βαλει και μπολικη κολλα ShoGoo οπου εχω βισματα μην τυχον και εχω κανενα προβλημα....
Ηλεκτρονικα
8channel Futaba reciever
3xJR8717
1xbls251
1xds620
Spartan Quark Metal Case
ReactorX2
Multigov
switchglow
Και εδω καποιες fwto ....