dvl
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Τρίτη, 2 Μαρ 2010, 22:05:20 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Μαρ 2010, 11:51:30 από dvl »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Thanos Mouchos
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
KEEP CALM AND FLY HIGH
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 2 Μαρ 2010, 22:37:47 » |
|
καλησπερα dvl εγω δεν ειμαι ειδικος στα ελικοπτερα απλα ηθελα να σε καλωσορισω στη παρεα μας καθως ειμαστε πολυ κοντα στην ηλικια γιατι και εγω ειμαι 15 χρονων και ασχολουμε 4 χρονια με το κατασκευαστικο και πτητικο κομματι των τ/κ αεροπλανων.....
καλως ηρθες και καλη συνεχεια...................
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 07:44:07 από vtr »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 2 Μαρ 2010, 23:04:17 » |
|
Καλος ηρθες μικρε στην παρεα μας....και καλες πτησης και παν απ ολα προσεκτικες με τα ε/π.. Λοιπον στο θεμα μας τωρα.. εγω προσοπικα δεν θα αφινα το t-rex450 για να παρω mini titan με τυποτα!!!!!! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 07:43:43 από vtr »
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 00:15:38 » |
|
Γεια σ φιλε μ dvl , καλοσωρισες στο forum μας.Οπως ειπες κι εσυ οτι κολλησες το μικροβιο απο τν πατερα , ετσι κι εγω.  Σε ηλικια ειμαι κι εγω λιγο μεγαλυτερος , 15 οπως και ο φιλος Θανος.Βεβαια κι εγω ασχολουμαι με αεροπλανα αλλα επειδη εχω δει απο κοντα και τα δυο ελικοπτερα και απο τι εχω διαβασει συμφωνω με τν Σπυρο !!Καλες προσγειωσεις!!Χρηστος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:18:15 » |
|
καλως ηλθες στον ομορφο κοσμο των ελικοπτερων... οσον αφορα στην ερωτηση σου, θα σου απαντησω με ερωτηση.... ποιος σου ειπε οτι το mini titan ειναι πιο απλο απο το τ-ρεχ??? γιατι εσυ, αυτο εγραψες πιο πανω... και τα δυο τους ειναι ιδιου μεγεθους, 6 καναλιων, μεταβλητου βηματος, μονου στροφειου...που ειναι λοιπον η διαφορα...  οπως προειπε και ο νεαρος φιλος πιο πανω, κατσε στο t-rex....μια χαρα ειναι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:19:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
dvl
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:24:50 » |
|
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά  συμφωνω για την καλητερη πιότητα του Τ REX 450 και θα το εχω υποψη μ στις επομενες αγορες  οσο για το ΜΤ θα ψαξω για τιμές και διάφοα τετοια και δεν ειχω και τοσο μεγαλο σκοπο να το παρω!! και φιλε ΤΟΛΙ θα ηθελα να σε ρωτησω? αφου δεν υπαρχει διαφορα γιατι και η thunder tiger δινει το ΜΤ σε διαφορετικη τιμη απο την Τ rex
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:29:07 » |
|
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά  συμφωνω για την καλητερη πιότητα του Τ REX 450 και θα το εχω υποψη μ στις επομενες αγορες  οσο για το ΜΤ θα ψαξω για τιμές και διάφοα τετοια και δεν ειχω και τοσο μεγαλο σκοπο να το παρω!! και φιλε ΤΟΛΙ θα ηθελα να σε ρωτησω? αφου δεν υπαρχει διαφορα γιατι και η thunder tiger δινει το ΜΤ σε διαφορετικη τιμη απο την Τ rex κοιτα φιλε μου εινια πολλα... το οτι ειναι ιδιο ειδος δεν παει να πει οτι ειναι και ιδια μην μπερδευεσαι.. Προσωπικα το Trex το θεωρω καλυτερο και γενικα ελικοπτερο το οποιο εχει περπατησει παρα πολυ δεν θα το αλλαζα με ΜΤ με τπτ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:29:14 » |
|
Dvl για κοιτα και το blade 400 της e-flite.Πιστευω πως και αυτο ειναι πολυ καλο ελικοπτερο.Το εχω δει και μ αρεσε πολυ.Ας πουν και την γνωμη τους οι αλλοι φιλοι.Χρηστος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dvl
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 14:37:34 » |
|
ειναι πολυ καλο ετσι οπως το ειδα στο intenet πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη και νομιζω, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα, νομιζω πως δεν απετει πολυ συντηρηση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 3 Μαρ 2010, 17:14:25 » |
|
Κι εμενα μ φαινεται παρα πολυ καλο.Θα παρακαλουσα καποιος να αναφερθει σε αυτο το ελικοπτερο.Βγαζει κανενα προβλημα??Χρηστος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dvl
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 12:12:27 » |
|
επισης θα ηθελα να ανα φερθω και στο παλιο μοθ lama v3 το οποι ειχε παθει πολυ σοβαρη ζημια αλλα δεν ηταν δυσκολο να επιδορθωθει  αποφασησα να μηνω στ Τ-ρεχ με την εγκιση σασ παντα  αλλα θα ηθελα να ασχολιθω και λιγο με το lama σκευτικα να του βαλω upgrades και να το τελιοπιησω τι θα μοθ προτεινατε? ευχαριστώ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 18:36:50 » |
|
Εγω πιστευω πως δν αξιζει να χαλασεις λεφτα για το lama .Ας πουν και οι αλλοι την αποψη τους.Χρηστος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dvl
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 18:44:38 » |
|
|
|