|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:16:10 » |
|
XAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γουστάρω!!!!!!!!! Οχι δεν είναι το scadu!!!!!! To RAPTOR 90 είναι!!!!!!!  Τα σκέλη στα ελικόπτερα δεν σπάνε τόσο εύκολα όσο στα SIM!!!!!!! Άρχισε να πετάς και θα κάνεις τις δικές σου διαπιστώσεις!!!!!!!!!!!!! Και το TITAN δεν έχει upgrades.  Πάντως μου αρέσει που έχεις αγνές προθέσεις!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:19:46 » |
|
Μια foto δώρο!!!!!!!!  Αποστόλη, η πίσω βάση(carbon) του σέρβο που πατάει; σε δύο κλίπ ή στην πλαστική είσοδο της μπούμας?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:25:25 » |
|
Στις δυο κάτω βίδες της βάσης της ουράς. Εμένα αυτή η βάση με έχει βολέψει περισσότερο από τις άλλες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:31:51 » |
|
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:40:02 » |
|
Quick uk είναι? Σε καμιά περίπτωση δεν σου είναι άχρηστα!!!!!!!!!!!!!! Το λέω για τις δικές μου διότι χρησιμοποιώ την κανονική ντίζα και όχι carbon! Και όταν λύνω τα ελικόπτερα δεν χιάζετε να αφαιρέσω μαζί και το servo! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:43:33 » |
|
Ελα όμως που δεν πήρα την carbon ντίζα... Νόμιζα οι θα έκανα δουλειά με αυτά τα δύο
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:48:36 από harrysvr »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 08:51:35 » |
|
NO PROBLEM!!!!!!! Χρησιμοποίησε την κανονική απλά έλεγξε αν δουλεύει ανεμπόδιστα! Με αυτά τα δακτυλίδια απ’ότι θυμάμαι το ball link έχει μεγαλύτερο κενό από τη μπούμα σε σχέση με το carbon tray. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 10:14:39 » |
|
Βλέποντας καλλίτερα εχω την εντύπωση οτι ειναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του raptorιου.
Έχεις θολώσει ?  Τελικά κόλλησες με τα ελικόπτερα  είναι μια ίωση που κυκλοφορεί τελευταία, λέγεται " ελικοπτερίωση"  Χρήστος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 10:22:37 » |
|
Μα γιατί τη έχουν οι προθέσεις μου  . ειπα και εγω με τα skid το walkera 60 εκανε το βατραχακη 3 μερες μεχρι να σπασουν το raptor στο sim σπαει αμεσος εστω και αν το αφησεις σους 20 ποντους . εχω video ταλαιπωρίας "το αποτελειωτικό δεν το έχω έσπασε εχνω έλειπα πως μπορο να το στείλω ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAG
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 11:35:33 » |
|
Για να επιστρέψουμε στο θέμα εγώ φίλε θα έπαιρνα ΜΟΝΟ RAPTOR καθώς βρίσκω ανταλλακτικά και στο περίπτερο. Πίστεψέ με περνάω τώρα αυτό το λούκι (της εύρεσης ανταλλακτικών) για αυτό σου το λέω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα σταματήσει επιτέλους να φυσάει???
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 11:49:11 » |
|
Vag πιο heli εχεις και δεν βρισκεις ανταλακτικα ? Ποιος απαντησε αλλο ? αν και βασικα μας νιαζει το ποιο ειναι το αλλο ωστε να εχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα  Εγω αποφασισα αλλα νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος που εχω το ιδιο δηλιμα To SE EDITION τι παραπάνω εχει ?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 11:54:45 από mrkaza »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAG
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 13:35:14 » |
|
Φίλε mrkaza RAPTOR πουλάνε σχεδόν όλοι. Για διαφορετικές μάρκες θα βρεις ανταλλακτικά μόνο από κανένα δύο που κατά κανόνα ΔΕΝ θα έχουν στοκ την συγκεκριμένη στιγμή και θα περιμένεις εβδομάδες (δεν συζητάω για το κόστος όσο αφορά μονοπώλιο). Στην τελική εάν αγοράζεις και από εξωτερικό σε λιγότερο από εβδομάδα θα βρεις ότι γουστάρεις για RAPTOR. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα σταματήσει επιτέλους να φυσάει???
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 14:42:28 » |
|
Δεν πρόλαβα να κολησω γιατη δεν πρόλαβα να παίξω κάποιος το κατέστρεψε . Βασικα κατεστρεψε της βιδες και δεν ξεβιδωνη ωστε να αλαξω τον αξονα τον blades και ελλαδα δεν υπαρχη ολοκριρη η κεφαλη σετ  . Εχω βρει απο εξω 85 € μεταλικη  συναρμολογημένη αλλά περιμένω μη και βρω κατι απο εδω .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Billias
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 14:59:36 » |
|
Κοίταξε να δεις... θα γράψουν κάποιοι: Αν αγοράσεις από Ελλάδα θα σε βοηθήσουν κλπ... Ίσως μερικοί το κάνουν... εμένα αυτός που μου το έδωσε ήταν πρόθυμος να βοηθήσει, εγώ δεν τον χρησιμοποίησα (με την καλή έννοια πάντα), αλλά διαβάζοντας, πετώντας γνώρισα κόσμο και έμαθα αρκετά! Δεν άκουσα τους πάντες! αλλά προσπάθησα να κρατήσω ότι φαινόταν λογικό, και καθόλου υπερβολικό. Αυτός που το κατέστρεψε, αν είναι σωστός αυτός θα το πληρώσει... Γράφω στεγνά, δυστυχώς έτσι έμαθα... Καλές αγορές εύχομαι  και με εγκράτεια!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 15:14:06 από Billias »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 16:54:10 » |
|
Αυτος που το κατεστρεψε αυτος το αγορασε "σχεδον " οποτε δεν παίζει . Βεβαια θα πληρωση γιατί θελει να παίξει αλλα το raptor θα το παρω μονος μου ωστε να μην καταντιση κοματακια ;P Πως θα του πω οτι το raptor που θα δει σε λιγες μερες δεν θα το πεταξει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|