Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.359 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 03:24:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 03:24:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:21]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309359
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 1039
    Συνολικά: 1039
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: O αερομοντελισμός..ώς κοινωνικό status  (Αναγνώστηκε 16717 φορές)
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 21:53:11 »

και επειδή μου ζητήθηκε καλό είναι να παραθέσω όλο το μήνυμα του φίλου Νικόλα:

To να τα θελουμε ολα ειναι αποτελεσμα του υπερκαταναλωτισμου της σημερινης κοινωνιας η της κοινωνιας της "ορθοπεταλιας"....γι'αυτο Μανο δε σε αδικω μιας και ανηκεις στη λεγομενη Generation X, το αντιθετο μαλιστα.

Για την πλειοψηφια των ατομων που συναστρεφομαι εγω, αλλα κι εσεις υποθετω, κοινωνικο status  φυσικα δεν προσδιδει  να πετας το καλυτερα εξοπλισμενο ελικοπτερο η αεροπλανο αλλα μερικα απο τα παρακατω (παραδειγματα):

- Το να εισαι πετυχημενος επαγγελματιας, στελεχος η  επιχειρηματιας (Καλως)
     - Το να εισαι πετυχημενος ακαδημαικος, επιστημονας η καθηγητης Πανεπιστημιου (Καλως)
     - Το να προσφερεις στην κοινωνια μεσω του επαγγελματος σου (Καλως)
     - Το να οδηγεις το τελευταιο και πιο ακριβο SUV η sport αυτοκινητο (Κακως)
     - Το να μενεις σε καλη περιοχη βλεπε ΒΠ κτλ.(Κακως)
     - Το να πηγαινεις χειμερινες διακοπες για ΣΚΙ στα πιο πολυτελη ξενοδοχεια στην Αυστρια και την Ελβετια (Κακως)
     - Το να φορας ρολοι που κοστιζει οσο δυο πολυ καλα giant scale αεροπλανα (Κακως)

Μπορω να αναφερω κι αλλα παραδειγματα, ευτυχως η δυστυχως ετσι καθοριζεται η επιτυχια σημερα και το κοινωνικο status κι ετσι σκεφτεται η πλεοιοψηφια των ατομων γυρων μας.

Πιστεψτε με αν η επιτυχια και το κοινωνικο status καθοριζοταν απο το ποιος πεταει το καλυτερο μοντελο, τοτε θα ειχε γεμισει η Ελλαδα μοντελοδρομια και αεροπλανα εκατομμυριων. Απ'οσο βλεπω γυρω μου υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα δε ξερω βεβαια αν υπαρχει η "τρελα" με την καλη εννοια η νοητικη καλιεργεια/δυνατοτητα καθως και ο χρονος για κατι τετοιο...το πλεον σιγουρο ειναι οτι υπαρχει "μπολικη" ματαιοδοξια...

Φιλικα,
    Νικος

Αν λοιπόν ένας αερομοντελιστής ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ κρίνεται από το ρολόι του ή από το αυτοκίνητο του και όχι από την συμπεριφορά του..... λυπάμαι τότε εγώ δεν είμαι και δεν θέλω χαρακτηρίζομαι ως αερομοντελιστής.-

και πάλι φιλικα και καλοπροαιρετα

Νίκος
    Καταγράφηκε

Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!!
    Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!!
    Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #46 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 22:19:42 »

Γεια σου φιλε Νικο,

Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τα γραφομενα μου? Undecided

Ειλικρινα δε μπορω να μπω στον κοπο να τα εξηγησω, δε μου αρεσει και αποφευγω να γραφω στο forum για θεματα μη αερομοντελιστικα και περα των προσωπικων μου ενδιαφεροντων, ηδη αρκετα εγραψα. Υπαρχουν τοσο πραγματα (Αερομοντελιστικα και μη) που μπορει να μας δωσει το "οπλο"* που εχουμε μπροστα μας απο το αναλωνομαστε σε συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος η πιο απλα "καφενειου". Φιλε Δημητρη (dimsofos) δεν αναφερομαι στο θεμα που ανοιξες.

Συγνωμη και παλι για τη δυσνοητη απαντηση μου.

Φιλικα,
    Νικος

*Οπλο => Internet
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 22:31:33 από Νικόλας » Καταγράφηκε
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 22:45:38 »

καμία παρεξήγηση απολύτως 

Ίσως να τα ξεκαθαρίσουμε από κοντά σε κάποιο μοντελοδρόμιο, και να καταλάβεις ότι ίσως ένα ακριβό ή ένα φθηνό ρολόι, ένα ακριβό ή φθηνό αυτοκίνητο, δεν είναι απαραιτήτως κριτήριο για το ποιόν ενός ανθρώπου. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιες φορές είναι, όμως δεν είναι κανόνας. Άλλωστε είμαι νέος στον χώρο και ΠΟΛΥ άσχετος για να γνωρίζω τις ισσοροπίες που υπάρχουν σε ένα μοντελοδρόμιο. Τέλος τα μηνύματα που βλέπεις σε συτό το thread είναι και τα μοναδικά μου στην κατηγορία "Aeromodelling GR Καφέ, γενικές συζητήσεις ", και χαίρομαι που είμαι μέλος σε αυτό το πολύ χρήσιμο και ποιοτικό μέσο επικοινωνίας.

Φιλικότατα

Νίκος

Καταγράφηκε

3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #48 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 22:57:28 »

καμία παρεξήγηση απολύτως 

Ίσως να τα ξεκαθαρίσουμε από κοντά σε κάποιο μοντελοδρόμιο, και να καταλάβεις ότι ίσως ένα ακριβό ή ένα φθηνό ρολόι, ένα ακριβό ή φθηνό αυτοκίνητο, δεν είναι απαραιτήτως κριτήριο για το ποιόν ενός ανθρώπου.  

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

Καλο βραδυ,
    Νικος
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Σιόλος
    Aeromodeller Sr. Member

aka Γεωλόγος

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 11:35:56 »

Για λίγο  Huh παλαβούς μας έχει η κοινωνία, όπως και όσους ασχολούνται με αεροπορικά σπορ. Μερικοί ίσως και να μην ασχολούνται γιατί φοβούνται τι θα πει ο κόσμος γι αυτούς.

Τα γράφω αυτά γιατί σήμερα συγκινήθηκα, είχα στο αεροδρόμιο μια κουβέντα με ένα συνταξιούχο που πάει να ξεκινήσει (ψιλοπετάει ένα E-Starter) αλλά διστάζει. Η ηλικία 67 ετών (δεν φαινόταν με τίποτα). Του εξήγησα οτι μπορούμε να βρούμε μεγαλύτερα μοντέλα, με εύκολη, αργή πτήση και να έρχεται να το απολαμβάνει όποτε μπορεί. Εχει κατασκευαστικές ικανότητες.

Ο άνθρωπος αυτός αγαπάει το αεροπλάνο, η δουλειά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν ν' ασχοληθεί και τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο αρχίζει "το σκουλήκι" που κοιμόταν να δουλεύει.

Αυτό που δεν θάθελα να δω με τίποτα είναι το σνομπάρισμα του από αερομοντελιστή. Δεν θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει πληγωμένος.

Αυτό που δυστυχώς έχω δει είναι ειρωνικά σχόλια για κάποιον που εμφανίζεται με ένα απλό μοντέλο, κάποιον που οι οικονομικές του δυνατότητες ή ο χρόνος δεν επιτρέπουν ν' ασχοληθεί πέρα από ένα σημείο, ο χαρακτηρισμός του αερομοντέλου ως "δονητή" από "πιλότους", ακόμα και πρώην αερομοντελιστές, κ.α. πολλά.
    Κύριε κωστοπουλε,μολις μαθω να πεταω να βάλουμε και τον πατερα μου!!Με buddy box κλπ ...στον εξομοιωτη καλα τα παει!!!!Και θελει να μαθει απ οτι τον καταλαβαινω!!!
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 18:23:25 »

και επειδή μου ζητήθηκε καλό είναι να παραθέσω όλο το μήνυμα του φίλου Νικόλα:

To να τα θελουμε ολα ειναι αποτελεσμα του υπερκαταναλωτισμου της σημερινης κοινωνιας η της κοινωνιας της "ορθοπεταλιας"....γι'αυτο Μανο δε σε αδικω μιας και ανηκεις στη λεγομενη Generation X, το αντιθετο μαλιστα.

Για την πλειοψηφια των ατομων που συναστρεφομαι εγω, αλλα κι εσεις υποθετω, κοινωνικο status  φυσικα δεν προσδιδει  να πετας το καλυτερα εξοπλισμενο ελικοπτερο η αεροπλανο αλλα μερικα απο τα παρακατω (παραδειγματα):

- Το να εισαι πετυχημενος επαγγελματιας, στελεχος η  επιχειρηματιας (Καλως)
     - Το να εισαι πετυχημενος ακαδημαικος, επιστημονας η καθηγητης Πανεπιστημιου (Καλως)
     - Το να προσφερεις στην κοινωνια μεσω του επαγγελματος σου (Καλως)
     - Το να οδηγεις το τελευταιο και πιο ακριβο SUV η sport αυτοκινητο (Κακως)
     - Το να μενεις σε καλη περιοχη βλεπε ΒΠ κτλ.(Κακως)
     - Το να πηγαινεις χειμερινες διακοπες για ΣΚΙ στα πιο πολυτελη ξενοδοχεια στην Αυστρια και την Ελβετια (Κακως)
     - Το να φορας ρολοι που κοστιζει οσο δυο πολυ καλα giant scale αεροπλανα (Κακως)

Μπορω να αναφερω κι αλλα παραδειγματα, ευτυχως η δυστυχως ετσι καθοριζεται η επιτυχια σημερα και το κοινωνικο status κι ετσι σκεφτεται η πλεοιοψηφια των ατομων γυρων μας.

Πιστεψτε με αν η επιτυχια και το κοινωνικο status καθοριζοταν απο το ποιος πεταει το καλυτερο μοντελο, τοτε θα ειχε γεμισει η Ελλαδα μοντελοδρομια και αεροπλανα εκατομμυριων. Απ'οσο βλεπω γυρω μου υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα δε ξερω βεβαια αν υπαρχει η "τρελα" με την καλη εννοια η νοητικη καλιεργεια/δυνατοτητα καθως και ο χρονος για κατι τετοιο...το πλεον σιγουρο ειναι οτι υπαρχει "μπολικη" ματαιοδοξια...

Φιλικα,
    Νικος

Αν λοιπόν ένας αερομοντελιστής ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ κρίνεται από το ρολόι του ή από το αυτοκίνητο του και όχι από την συμπεριφορά του..... λυπάμαι τότε εγώ δεν είμαι και δεν θέλω χαρακτηρίζομαι ως αερομοντελιστής.-

και πάλι φιλικα και καλοπροαιρετα

Νίκος
    Ας προσπαθησω να σου εξηγησω εγω...
    Ο Νικολας ειπε...
    Στη κοινωνια που ζουμετα πραγματα που σου προσδιδουν κοινωνικο status ειναι..
    Το να εισαι πετυχημενος επαγγελματιας, στελεχος η  επιχειρηματιας
     - Το να εισαι πετυχημενος ακαδημαικος, επιστημονας η καθηγητης Πανεπιστημιου
     - Το να προσφερεις στην κοινωνια μεσω του επαγγελματος σου
     - Το να οδηγεις το τελευταιο και πιο ακριβο SUV η sport αυτοκινητο
     - Το να μενεις σε καλη περιοχη βλεπε ΒΠ κτλ.
     - Το να πηγαινεις χειμερινες διακοπες για ΣΚΙ στα πιο πολυτελη ξενοδοχεια στην Αυστρια και την Ελβετια
     - Το να φορας ρολοι που κοστιζει οσο δυο πολυ καλα giant scale αεροπλανα..

Απο αυτα λεει...
    Το πρωτο καλως προσδιδει status,το δευτερο καλως,το τριτο καλως,γιατι π.χ. ενας καθηγητης εξιζει να αναγνωριζεται!!
    Τα επομενα ομως κακως προσδιδουν status(απο μονα τους)..Δηλαδη,γιατι να αναγνωριζουμε και να θεωρουμε αξιο εναν ανθρωπο που οοολη μερα καθεται(οι γνωστοι και ως χαραμοφάιδες που λεει και η γιαγια μου) και απλα τρωει τα λεφτα του μπαμπα ή του θειου ή δεν ξερω και εγω απο που??
    Δεν λεει οτι ειναι κακο να εχει καποιος ακριβο ρολόι αλλα το οτι εχει ακριβο ρολόι δεν πρεπει να του προσδιδει status αν δεν το αξιζει!!
    Σωστα καταλαβα Νικολα??
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    liakos
    Aeromodeller
    *

Πέτα γρήγορα...Ζήσε αργά..

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 02:15:03 »

Η ουσία είναι μέσα μας. Όλα τα άλλα είναι τρίχες. Έχω δεί επιφανείς ανθρώπους που θα τους ζήλευε ο καθένας να σκίζονται να βοηθήσουν τον νέο χομπίστα μέχρις το σημείο να "σπαταλάνε" την μοναδική τους ημέρα για πτήση, μέχρι κάποιους μίζερους και άχρηστους στην ζωή να σκανε μύτη με 12ΜΖ και 5000 ευρώ μοντελα με την μύτη ποιο πανω απο κει που φτάνει το μοντέλο τους και όταν καρφώνουν απο stall speed και κάνουν σμπαράλια το ακριβό τους τα ρίχνουν στους ταρίφες που περναν εκεινη την ώρα ή στον πιτσιρικά που έπεξε με το ελικοπτεράκι απο το jumbo και φυσικά και το αντιθετο. Τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Εγω κυκλοφορώ με opel corsa (δεν έχω άλλο αυτοκινητο) διοτι έχω την "αρρώστια" να ξοδε'ύω τα ευρώ μου στα μοντέλα.
    Δυστηχώς ολα αυτα που ειπώθηκαν παραπάνω τα βλέπω και εγώ καθημερινά και οχι μονο στον μοντελισμό. Το ακόμη λυπηρότερο για εμένα είναι ότι όταν ξεκίνησα το χόμπι απο παιδί, με μάγευε πάντα το επίπεδο (σε καμια περιπτωση οικονομικο) των ανθρώπων που ασχολουνταν με αυτό.Σήμερα αυτό το βλέπω μόνο σε 4 ανθρώπους στην Ελλάδα.Ζω στην επαρχία εδω και 15 χρόνια. Απο την πρώτη μέρα στο μοντελοδρόμιο γνωρισα εναν ανθρωπο που διατηρούσε με δικα του έξοδα ένας πραγματικά αξιοθαύμαστος άνθρωπος και πετουσε μονος του χωρις κανεναν. Ε λοιπον μεχρι τώρα  έχουν περάσει πάνω απο 70 άτομα καταγεγραμένα στον χωρο και σήμερα εξακολουθώ να πετώ μόνος μου με τον Αργύρη τις κρύες μέρες του χειμώνα...
    Το φαινόμενο "πουλ μουρ" Μοδα ειναι θα περάσει και παλι...

Λιακόπουλος Βασίλης
    Αερολέσχη Ξάνθης
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 02:26:40 από liakos » Καταγράφηκε

Όποιος το βλέπει σαν παιχνίδια...ας αλλάξει χόμπι
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 09:27:05 »

Αγαπητέ v_tolias αν είναι έτσι παρανόησα και ζητώ συγνώμη δημοσίως.... αν είναι έτσι το "κακώς" παρερμηνεύτηκε από εμένα....

Λυπάμαι αλλά δεν θα συνεχίσω αυτή την συζήτηση, άλλωστε προκειται για παρεξήγηση και τίποτα άλλο.-

Είμαι νέος στον χώρο (όχι σε ηλικία  laugh) και όταν δεν γνωρίζω κάτι έχω μάθει να ακούω και όχι να μιλάω....

Με σεβασμό

Νίκος

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 19:19:46 »

Η αγαπη για το αερομοντελισμο δεν μετριεται με το ποσα δινει ο καθενας.
    Το  θεμα ειναι το ποσο μπορει καποιος να πληρωσει για ενα μοντελο αναλογα με την οικονομικη του κατασταση.
    Μετραει για μενα περισοτερο αυτος που το κανει οταν στερηται κατι αλλο για να παρει ενα καλυτερο μοτερ η μια
    ακριβοτερη τ/κ παρα το οτι οταν καποιος εχει χρηματα και αλλαζει τα μοντελα του μονο και μονο για να δειξει
    το επομενο σ/κ οτι εχει τα καλυτερα.

Παράθεση
    Τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Εγω κυκλοφορώ με opel corsa (δεν έχω άλλο αυτοκινητο) διοτι έχω την "αρρώστια" να ξοδε'ύω τα ευρώ μου στα μοντέλα.

Ωραιος!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 19:24:06 »

Ο αερομοντελισμός μετράτε με το χαμόγελο του αερομοντελιστή!!! Wink
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 19:36:36 »

Πριν την πτωση ή μετα πτωση; laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 19:47:41 »

aaa δεν θελω να ακουω για πτωσεις ....μονο πτησεις  καλες πτησεις  χωρις πτωσεις 
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 21:23:39 »

Μιά καί μιλάμε γιά status καί έπιτυχημένους,όπως καί τίς συμπεριφορές τους,
    παίρνω τήν εύκαιρία,έστω καί μέ μισό αίώνα καθυστέρηση νά έκφράσω τήν
    ευγνωμωσύνη μου στόν Κώστα Προκοπίου ,άπό τούς καλλίτερους τραγουδιστές
    -γιά μένα ό καλλίτερος- τής έποχής,πού μού μετέδωσε μέ πολύ ύπομονή τίς
    πρώτες γνώσεις μου στόν άερομοντελισμό.
    Νά είσαι καλά ρέ "Προκόπ"
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    liakos
    Aeromodeller
    *

Πέτα γρήγορα...Ζήσε αργά..

« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2008, 00:43:40 »

Αλήθεια μιας και αναφέρθηκαν μεγάλα ονόματα με λαμπρή ιστορία στον χώρο, γνωρίζει κανείς τι έχει απογίνει ο Βίκτωρ Ψαρουδάκης ? Ήμουν πάντα θαυμαστής των scale κατασκευών και της προσεγμένης δουλειάς του.

Καταγράφηκε

Όποιος το βλέπει σαν παιχνίδια...ας αλλάξει χόμπι
    Σελίδες: 1 2 3 [4]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: O αερομοντελισμός..ώς κοινωνικό status
    Μεταπήδηση σε: