Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.359 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 04:44:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 04:44:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:21]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309359
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 402
    Συνολικά: 402
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: O αερομοντελισμός..ώς κοινωνικό status  (Αναγνώστηκε 16738 φορές)
    kmandila
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 12:07:02 »

Παιδιά αυτά είναι γνωστά σε όλους και υπάρχουν παντού και σε όλους τους χώρους.Σε όλους τους τομείς και σε πολλά χόμπυ ,αθλήματα ,κοινωνικές παρέες,και γενικά σε συναθροίσεις ατόμων υπάρχουν αυτοί που δίνουν βάση στο περιτύλιγμα και όχι στο περιεχόμενο που κατά βάθος εκεί είναι και η ουσία.Δυστυχώς υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.

Υ.Γ δεν σημαίνει ότι αν φορέσω τα ίδια παπούτσια η και καλύτερα με τον Κεντέρη θα γίνω και εγώ Ολυμπιονίκης η ότι θα καταξιωθώ το ίδιο στην συνείδηση του κόσμου..
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 12:11:01 από kmandila » Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    ggeorge42
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 12:15:19 »

Λοιπόν παίδες,

Τουλάχιστον θα συμφωνήσω ότι σαν κοινωνικό status ο μοντελισμός γενικά δε λέει.
    Το πολύ να ψαρώσουμε κανέναν άσχετο που ρωτάει πόσο κάνει το αεροπλανάκι, για να το πάρει στον πεντάχρονο γιό του idiot2.
    Δεν ξέρω για σας που πετάτε giant, αλλά τους περισσότερους έτσι μας βλέπουν οι συμπολίτες μας, όσα κουμπάκια κι αν έχει επάνω ο πομπός μας.
    Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να πουλήσουμε μούρη ούτε ο ένας στον άλλο, γιατί όποιος ξέρει έστω και λίγο δεν ψαρώνει εύκολα.
    Αν ακούτε κάποιους να κοκορεύονται και να σνομπάρουν άλλους , απλά περιμένετε να δείτε τις δικές τους στούκες, δεν θ' αργήσουν
    Αρα κι εγώ τη βρίσκω να κάνω κάτι που δε συνδέεται με το κοινώς αντιληπτό σαν κοινωνικό status, ούτε δικό μου ούτε και των φίλων που πετάμε μαζί Thumbs up.

Καλές προσγειώσεις να έχουμε.
     beer
    Γιώργος
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 12:34:00 »

Nικόλα καλημέρα.

Θα συμφωνίσω μαζί σου,αλλά το θέμα το άνοιξα διότι σε γνωστό μοντελοδρόμιο πήρε το αφτί μου
    μοντελιστές καινούργιους με ακριβά μοντέλα που μόλις μάθανε να κάνουν loop και roll, να σχολιάζουν αερομοντελιστή με εμπειρία αλλά χωρίς την οικονομική άνεση για καλύτερο μοντέλο.

Και το χειρότερο όλων είναι το τουπέ..και το ύφος το μπλαζέ!!

Υ.Γ. θα τους φάω το Rudder devil

Δημητρη καλημερα,

Οταν μετα απο χρονια διαμονης στο εξωτερικο επεστρεψα στην Ελλαδα κι αποφασισα να ξανασχοληθω παλι με τον αερομοντελισμο, αρχισα να πηγαινω σε μια απο αυτες τις ανεξελεγκτες αλανες που υπαρχουν στην Αθηνα. Εκει λοιπον αντιμετωπισα παρομοια συμπεριφορα απο ατομα που πετουσαν εκει, ατομα σχετικα νεα στο hobby και οχι τοσο ικανα απο πτητικη και κατασκευαστικη αποψη. Μια απο τις χαρακτηριστικες τους ατακες ηταν κι αυτη:

"Καλα ρε μεγαλε νομιζεις οτι αν παρεις ιδιο αεροπλανο με εμας θα μπορεσεις να το σετταρεις και να το πεταξεις το ιδιο?"

Απο μεσα μου τους απαντησα βεβαια, σιγουρα οχι το ιδιο, αλλα πολυ καλυτερα...

Τους ευχαριστω πολυ παντως γιατι εκτος απο το οτι σταματησα να πηγαινω στην αλανα, πεισμωσα κι αποφασισα να ασχοληθω ξανα με αυτο που λεγεται "ακροβατικη πτηση" η προσπαθεια μου ειναι ακομα στην αρχη επεται και συνεχεια...

Τους ευχαριστω και παλι, Thumbs up

Νικος
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 17:11:16 »

Εγω θα ελεγα αφου ειχες ξανασχολιθη οποτε ειναι θεμα χρονου να ξανα βρεις την φορμα σου μολις την βρεις να πας να κανεις μια 3d επιδείξε.

εγω θα εσκαγα βεβαια μυτη σαν βρεγμενη γατα ρωτοντας βρε παιδια αγορασα αυτο πως παει θα με help κανεις ?

και αφου το σηκωνα θα αδιαζα το πρωτο ντεποζιτο μαθενοντας διθεν πως παει θα το κατεβαζα πανιγιριζωντας που δεν το εσπασα Cheesy θα το γεμιζα και ... The show begins στο τελος βρε παιδια που ειναι το δυσκολο που λεγατε με τα rolls και τα αλλα που δεν θυμαμε πως τα ειπατε ευκολα βγηκαν  devil .

Μετα θα ειμουν οκ .
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 17:31:00 »

Eιναι λίγο αργά για τον Νίκολα  να το παιξει άσχετος  Grin Grin

mrkaza μάλλον δεν τον  γνωρίζεις  Wink
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 18:15:52 »

Πραγματι δεν τον γνωριζω αλλα εσυ κατι ξερεις που δεν ξερω γιατι ειναι αργα ?
    Καταγράφηκε

dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 18:38:26 »

καλησπέρα.

mrkaza, ο Νικόλας τον τελευταίο καιρό δέν είναι και πολύ καλά, διότι 2nd Year Hellenic Championship F3A. Thumbs up

Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 19:18:24 »

dim  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin τον καημένο τον Νίκολα  Grin Grin Grin Grin

ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο Νίκολας
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 19:36:25 »

Συγχαρητήρια  Νικόλα και με το καλό να βγεις και τρίτη  χρονιά
    Καταγράφηκε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 19:56:24 »

Νικολα καλησπερα.Καλησπερα σε ολους.Στην δουλεια μου, λεμε οτι ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος του καναπε.Γιατι ο μοναδικος κινδυνος που διατρεχει, ειναι να πεσει απο τον καναπε.Επισης υπαρχει και ενα αλλο ρητο που λεει.Δουλευεις πολυ, κανεις πολλα λαθη.Δουλευεις λιγοτερο, κανεις λιγοτερα λαθη.Δεν δουλευεις καθολου...ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ.Τι θελω να πω με αυτο?Αυτους που βλεπεις και μιλανε πολυ, και εχουν γνωμη επι παντως επισθητου, ειναι σχεδον παντα αυτοι που στερουνται γνωσεων, ικανοτητων, και κυριως του μεγιστου προτερηματος της αυτοκριτικης.Εχει τυχει και εγω να αντιμετωπισω τετοιες συμπεριφορες, και αυτο που εχω πει ειναι. "Παιδια Σεντρα".Οποιος νομιζει, οτι ειναι τοσο αξιος και τοσο ικανος μπαινει στην διαδικασια των αγωνων, που υπαρχει κατα καποιον τροπο και ενα συστημα αξιολογησης.                     
                                                            Τετρδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 19:56:36 »

Παράθεση
    - Το να φορας ρολοι που κοστιζει οσο δυο πολυ καλα giant scale αεροπλανα (Κακως)

ΕΓΛΗΜΑΑΑ!!!    Εκτός και αν έχεις φράγκα και για τα δύο!Τότε βοήθειά του!   Cheesy

Μάνος
    Καταγράφηκε
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 20:03:47 »

Παράθεση
    "....Αυτους που βλεπεις και μιλανε πολυ, και εχουν γνωμη επι παντως επισθητου, ειναι σχεδον παντα αυτοι που στερουνται γνωσεων, ικανοτητων, και κυριως του μεγιστου προτερηματος της αυτοκριτικης....."

Εεεεπππ! Θα σε δαγκώσω! Δηλαδή ο Θείος, ο Δελτανδρας, ο Κερπίνας, ο Σοφός και πολλοι άλλοι..που μιλάνε πολύ και μας πρίζουν κάθε μέρα έχοντας άποψη, στερούνται γνώσεων, ικανοτήτων κλπ?? 

Μάνος
    Καταγράφηκε
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 20:11:52 »

Μανο σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι σε εσενα η' σε καποιους αλλους που χρονια τωρα υπαρχουν και λειτουργουν στον χωρο παρεχοντας βοηθεια με πολυ κεφι.Μιλαω για καποιους διατωντες αστερες.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...                                                         
                                                     Τετραδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 20:32:51 »

Αυτους που βλεπεις και μιλανε πολυ, και εχουν γνωμη επι παντως επισθητου, ειναι σχεδον παντα αυτοι που στερουνται γνωσεων, ικανοτητων, και κυριως του μεγιστου προτερηματος της αυτοκριτικης.Εχει τυχει και εγω να αντιμετωπισω τετοιες συμπεριφορες, και αυτο που εχω πει ειναι. "Παιδια Σεντρα".Οποιος νομιζει, οτι ειναι τοσο αξιος και τοσο ικανος μπαινει στην διαδικασια των αγωνων, που υπαρχει κατα καποιον τροπο και ενα συστημα αξιολογησης.                     
                                                            Τετρδακος Δ.
    Θα διαφωνισω λιιιιιιιιγο!!Καλο ειναι να εχουν/με γνωμη ,γιατι οχι και για ολα...Η επιμονη ειναι αυτη που δεν μπορω καθολου!!
    Εγω δεν θεωρω καθολου εμπειρο τον εαυτο μου.. Wink.Πεταω,φτιαχνω,επισκευαζω αλλα εχω και γνωμη...Βεβαια για πραγματα που εχω εστω μια ιδεα...Το μονο που δεν κανω ειναι να επιμενω οταν μου μιλαει καποιος πιο εμπειρος απο εμενα,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ οτι ειναι!!Βεβαια αν χρειαστει θα επιμεινω στην αποψη μου,και θα γινει συζητηση μεχρι να βρεθει η πραγματικη λυση..Ακομα και ο πλεον εμπειρος, για να με πεισει σε κατι που εχω γνωμη θα πρεπει να μου τεκμηριωσει την αποψη του....
    Αυτο ειναι το υγειες!!!
    Ακομα δεν αμφισβητω κανεναν...Απο τον πιο εμπειρο ως τον πιο ασχετο!!!Κανενας δεν ξεκινησε εμπειρος και δεν θα γινουν ολοι το ιδιο εμπειροι!! Thumbs up Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 20:36:15 από v_tolias » Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 24 Νοε 2006, 20:49:52 »

Αγαπητε V Tolias.Οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα, ξερουν οτι ακουω την αποψη ολων γιατι θεωρω και εγω τον εαυτο μου εκπαιδευομενο, σε αυτο που κανω.Απλως διαφωνω μετο υφος του ξερολα, του Σαββατοκυριακου, που το επομενο μπορει και να μην τον ξαναδεις ποτε.           
                                                        Τετραδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: O αερομοντελισμός..ώς κοινωνικό status
    Μεταπήδηση σε: