Καλησπερα ...χθες και σημερα πεταξα 8-10 μπαταριες με το Rainbow.
Πρωτη εντυπωση χθες εγινε τριμαρισμα και καποια τεστ με διαφορετικες μπαταριες και προπελες ...δυστυχως δεν εβγαλα συμπαρασματα μια που τα σερβο που ειχα πανω δεν κεντραρισαν πωτε

Δευτερη αποπειρα σημερα με DS821 εκτος απο rudder ...δεν προλαβα..
Πολυ καλυτερα με ευθειες και οριζοντιες και καθετες ...λιγακι η ουρα λογο σερβο εκανε τ αδικα της αλλα κατα αλλα παμε καλα
καταληλοτερη προπρλα φαινετε κατι προς 14χ7-8-9....και 5 στοιχεια 3300-4000
Με 4 στοιχεια 3600 το μοντελο πεταει πολυ ελαφρα και στρωτα αλλα με την 14χ7 που εχω δεν εχει την δυναμη που πρεπει.
Το ζυγισμα ειναι περιπου οκ στο σημειο που δινει ο κινεζος αλλα εγω προτημω λιγο ποιο πισω για να βαζω λιγοτερο down αναποδα ...
Σημερα η πτησεις εγιναν με πολυ και πλαγιο αερα και παρολα αυτα δεν ειδα καποιο κακο σημειο στο μοντελο .
Φυσικα υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που θελουν διορθωμα οπως η σωληνα του φτερου που πρεπει να ενισχηθει εσωτερικα με καποιο αλο σωνηνακι ισως καρμπον ισως καβυλια ,αλιως πολυ γρηγορα (με ενα σναπ ) στραβωνει

εγω βρηκα ενα κομματι απο παλιο ορθοστατη σκηνης

Επισης πρεπει να γινουν μικρες επεμβασεις για να ψυχετε λιγο η μπαταρια μια που ο αερας μπαινει μεσα αλλα δεν βγαινει ....
και ειδικα οι 5s γινονται ψητες...

Στο knife ενω δεν εχει τραβηγμα ουτε μεσα ουτε εξω θελει μιξη ruder - aileron περ 15%
Επισης το υλικο ΕΡΡ η ΕΡΟ κατι τετοιο τελοσπαντων δεν δειχνει οτι εχει σκοπο να διαλυθει να τριφτει η να σπασει οσο και αν το προσπαθησα

Με λιγα λογια ειναι απολυτα ευχαριστημενος με το μοντελακι (σημειωση...φθηνοτατο

)
Κοστος μοτερ 25€ 42-50650 TURNIGY
μοντελο 90€
4σερβο 60€ DS 821
ESC 40€ TURNIGY 80 2-6S