Φίλε ronnin,
Eχω και εγώ 2παρόμοιες εμπειρίες με αγορά από Tower Αμερική με UPS
Και στις δύο περιπτώσεις (η μία αγορά ήταν στα 120 $ και η άλλη στα 60$)συνέβησαν τα ακόλουθα για κάθε μία φορά από τις δύο
1. πήγα στο ελευθέριος βενιζέλος για να εκτελωνίσω-παραλάβω τα πακέτα διότι η χρέωση εφόσων ο εκτελωνισμός γίνει από εκτελωνιστή ήταν 60 ευρώ!!
2.χρεώθηκα 15 ευρώ από το UPS μόνο για να παραλάβω τα έγγραφα

3.χρεώθηκα 12,5 ευρώ(έπεσε σαβατοκύριακο)για την μία και 7 ευρώ για την άλλη περίπτωση για αποθηκευτικά στην Goldair
4.πλήρωσα ΦΠΑ 19% στο σύνολο της αναγραφόμενης αξίας (μαζί με τα μεταφορικά μέχρι τα σύνορα της Ευρώπης)
5.πλήρωσα περίπου 10% επί της αξίας των αγαθών σαν δασμό (μόνο στην πάνω από 100$ περίπτωση στην άλλη τα γλίτωσα)
6.περιπλανήθηκα περίπου 2.30 ώρες σε 4 διαφορετικά γραφεία UPS-αποθήκη-τελωνείο-Goldair-δημόσιο ταμείο (όλα είναι σε μικρές σχετικά αποστάσεις μεταξύ τους)
7.όταν τελείωσα και παρέλαβα , οι αποθηκάριοι της Goldair μου ευχήθηκαν περαστικά

Στην περιπτωσή σου και εφόσων αντέχεις την ταλαιπωρία πιστεύω να κάνεις σχετική οικονομία λόγω τις φθηνής αγοράς αλλά δεν νομίζω να γλιτώσεις κάτι από τα παραπάνω επιπλέον έξοδα.
Ελπίζω να σε κατατόπησα