Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.684 μηνύματα σε 12.382 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 00:24:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 00:24:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Χθες στις 22:56]

[Χθες στις 09:28]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:42]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

[Τετάρτη, 10 Ιουν 2026, 09:01:54]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 2 Ιουν 2026, 18:13:27]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309684
    Σύνολο θεμάτων: 12382
    Online σήμερα: 1043
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 1059
    Συνολικά: 1061
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας  (Αναγνώστηκε 38229 φορές)
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 18:33:52 »

MakisRC
    Μα γιατί ειναι κακό να δει ενα άσχετος ή ένας νέος , πως βλέπουμε τους συναθλητές μας και τους εαυτούς μας ??

Καλύτερα να τα δει τώρα , να μην του έρθει και απότομα μετά  .*

Εδώ, αν ο αλυτάρχης του αγώνα, ο διευντής αλλά και συναθλητές που ήταν παρόντες και αν αισθάνονται υπεύθυνα άτομα, ας βγουν να με διαψεύσουν.
    Και κυρίως, αναφέρομαι στους αθλητές που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους και πήραν μέρος στον αγώνα, αποκλείοντας με έτσι από μια ακόμη υψηλότερη θέση στην κατάταξη.
    .............................
    Κάθε  αθλητής  πρέπει  να  είναι  εγγεγραμμένος  στο  αθλητικό  μητρώο  της  ΕΛΑΟ  και  να  παρουσιάσει  κατά  τη  διάρκεια  του  τεχνικού  ελέγχου  το  αθλητικό  δελτίο  που  εκδίδει  η  ΕΛΑΟ.  Κάθε  σωματείο  εκτός  από τους  αθλητές  οφείλει  να  δη-λώσει  και  τον  Αρχηγό  της  ομάδας.  Αρχηγός  Ομάδας  είναι  δυνατόν  να είναι  και  αθλητής  που  συμμετέχει  στους  αγώνες.

Δεν ηξερα τι προηγούμενα είχατε ,  αλλα κατάλαβα ένα από αυτό και πραγματικά τρόμαξα  .

Κ Ψωμά  ,
     αν κατάλαβα καλά  κάποιoi συναθλητές σας  ( από τους πολλούς που είστε στην F3C ) δεν είχαν μαζί τους τις αθλητικές τους ταυτότητες , και εσείς το κάνατε θέμα για να   κερδίσετε καμιά θέση παραπάνω .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πω οτι είστε άγνωστοι μεταξύ σας ....
    Και μη μου πείτε για το γραμμα του κανονισμού .το ξέρω .

Αλλα εγώ θα ντρεπόμουν να  το επικαλεστώ  για να κερδίσω θέση που δεν την αξίζω .

Ντρεμομαι μόνο που το σκέπτομαι , να κανω ένσταση πχ στη  συμμετοχή παιδιων  στην F3A-GrA , που αν και ξέρω οτι έχουν αθλητική ιδιότητα , ξεχάσαν να φέρουν μαζί τους την ταυτότητα .
    με τι μούτρα θα τους  ξαναβλέπα στον επόμενο αγώνα Huh
     Το ιδιο θα ίσχυε , ακόμα και να παιζόταν οχι ενα απλό κύππελο, αλλά ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό .

Φαντάζομαι οτι και τα υπόλοιπα προβλήματα που εχεται με τον κ. Τετραδάκο και τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής  θα είναι ανάλογα .

ΕΞΟΧΑ!!!!!!!!

* φυσικά κάνω μαύρο χιούμορ αλλα  στις αθλητικές ομάδες , ( και του αερομοντελισμού ) αντικατοπτρίζεται  η κοινωνία μας .
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #136 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 18:50:14 »

Αν το aeromodelling προσφέρει την αρένα σε μιά κοκορομαχία ευνούχων πετεινών για το ποιος ''ήταν'' πιο προικισμένος, βάζει οποιονδήποτε σε σκέψεις για το λόγο λειτουργίας του,ή έστω για τον κορεσμό που ο χρόνος έχει επιφέρει..
    Ο διάλογος παραπάνω αν αφαιρέσουμε τις απειλές συνοψίζεται στο : -είσαι τρελός,θες ψυχίατρο.
                                                                                                 -εσύ είσαι χαζός ,έχεις περιορισμένη αντίληψη
                                                                                                  κλπ κλπ
    Αν γινόταν αυτό από απλά μέλη και όχι από αξιότιμους προέδρους και αθλητές, θα επιτρέπατε να φτάσει εδώ που έφτασε?

Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #137 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:11:32 »

Αν γινόταν αυτό από απλά μέλη και όχι από αξιότιμους προέδρους και αθλητές, θα επιτρέπατε να φτάσει εδώ που έφτασε?

Ολα τα μέλη στο  aeromodelling  αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο .

ΥΣ. δεν ειναι η πρώτη φορα που μια συζητηση κινείται στα ορια του επιτρεπτού . Οι συζητήσεις και τα γραφόμενά αντικατοπτρίζουν τους συντάκτες  τους .
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:26:33 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #138 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:13:20 »

..........κοκορομαχία ευνούχων πετεινών για το ποιος ''ήταν'' πιο προικισμένος,.........................?

ποιός κάνει επίδειξη τώρα, φίλε μου άγνωστε.....

Αν δεν σ αρέσει δεν διαβάζεις. Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους γιά τους φίλους σου.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #139 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:21:18 »

Όταν εκτείθεστε σε ένα ανοιχτό forum πρέπει να είστε έτοιμος να δεχτείτε και την κριτική..Εγώ απευθύνθηκα στον admin και στους mods,και όσο για την φράση μου που παραθέσατε, και ο πιο κοινός νους κατανοεί την μεταφορική και παραβολική της σημασία..
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #140 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:33:23 »

* φυσικά κάνω μαύρο χιούμορ αλλα  στις αθλητικές ομάδες , ( και του αερομοντελισμού ) αντικατοπτρίζεται  η κοινωνία μας .

Γιαννη καλησπερα,

Το συγκεκριμενο θεμα οπως εχω ξαναγραψει στον κο Admin για'μενα αποτελει την αερομοντελιστικη σαπουνοπερα της ημερας. Πραγματικα δε θελω να γραφω εδω αλλα το post σου με αναγκαζει. Η ομαδα ελικοπτερων F3C αποτελει φαινομενο για τα ελληνικα αερομοντελιστικα χρονικα για τη συνεπεια και προσπαθεια της τα τελευταια χρονια.

Επειδη αυτο που εγραψες αναφερεται και σε αλλα αθληματα θα ηθελα να σου γραψω οτι αναφορικα με την κατηγορια που ασχολουμαι δεν ισχυει. Εχω βρεθει σε αγωνες στο εξωτερικο μεχρι στιγμης 3 φορες μια φορα σαν υποστηριχτης και δυο σαν μελος ομαδας. Ολες αυτες τις φορες και ταλαιπωρηθηκαμε, και στεναχωρηθηκαμε και ασχημα πεταξαμε και καλα πεταξαμε και ειχαμε ζημιες και και και...ηταν ευκαιρια ομως να γνωριστουμε καλυτερα σαν μελη ομαδας, να στηριξουμε ο ενας τον αλλο και τελικα να γυρισουμε πισω "γεματοι" , γελαστοι και πανω απ'ολα ΦΙΛΟΙ. Αναφερομαι στους φιλους Ακη και Ηλια αρα αν αυτη η εικονα αντικατοπτριζει την ελληνικη πραγματικοτητα τοτε μπορω να σου πως κατα τη γνωμη μου ειμαστε σε καλο δρομο ως κοινωνια (πραγμα που σιγουρα δεν ισχυει).

Το παραπανω φυσικα δεν αποτελει υποδειξη σε ενα ευαισθητο, καλοπροαιρετο και σοφοτερο (απο εμενα) ανθρωπο οπως εσυ, αλλα καλο ειναι οταν γραφουμε κατι να μην παιρνει η μπαλα τους παντες και δημιουργει αρν. εντυπωσεις σε οσους επισκεπτονται αυτο το "καναλι".

Φιλικα,
    Νικος

Καταγράφηκε
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #141 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:45:01 »

κε Ψωμά συνεχίζεις να παραληρείς και τώρα παρεκτρέπεσαι και ταυτόχρονα χάνεις και την ψυχραιμία σου.

Γιά να καταλάβεις τα περί αντιλήψεως μου και της δικής σου ...σου απαντώ, όχι πως θα βγεί κάτι, αλλά να διαβάσει και κάποιος που απορεί.

Έχεις λοιπόν θέμα της επίδειξης των ταυτοτήτων των αθλητών..
    Όχι δεν ζητήσαμε ταυτότητες γιατί ...ξέρεις ή μπορείς να το αντιληφθείς?
    Μάλλον όχι γιατί στο έχω εξηγήσει πέντε φορές τουλάχιστον.
    1. Η ταυτότητα έχει τυπικό βάρος που πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία. (Ακόμη και σε τράπεζες εισπράτεις χρήματα αν είσαι γνωστός της τράπεζας)
    2.Με το δεύτερο ενημερωτικό που εκδίδεται για τον κάθε αγώνα από την ΕΛΑΟ που αναφέρονται οι συμμετοχές, και έχουν ελεγχθει γιά το έχει καλώς του αθλητή, ακόμη και για την οικονομική ενημερώτητα του σωματείου προς την ΕΛΑΟ. Όταν βγαίνει αυτό το χαρτί ποιά είναι η ουσία? Κατάλαβες ή ακόμα.?

Με σένα δεν έχω καμμία σχέση και δεν θέλω να έχω.
    Είχα όσο ήσουνα αθλητής και μέλος της ΑΕΜΑ απ όπου πήρες μεταγραφή στην Α.Ε. Γιαννιτσών. Και μάλιστα με γραπτή επίπληξη μετά από την αναφορά του αρχηγού της ομάδας της ΑΕΜΑ κου Τετραδάκου στην Κομοτηνή στο κριτήριο τον Σεπτέμβριο του 2009.
    Τώρα αν θέλεις να φαίνεσαι σωστός και κριτής επί παντός επισθητού, θα πρέπει και να είσαι. Αν είναι "ευγενής άμιλα " να ανακατεύεις τον κάθε αγώνα και να δημιουργείς προβλήματα, παρουσία δημάρχων, νομαρχών κλπ. και να τα βάζεις με κριτές και αλυτάρχες σαν μέλος μιάς ομάδας (της ΑΕΜΑ), τότε πράγματι δεν παρακολουθώ.
    Όσο για τον βαθμό αντίληψής μου, σίγουρα δεν μπορείς να αντιληφθείς την αντίληψη που αντιλαμβάνομαι. Ειδικά εσύ.
    Εάν το σωματείο που είμαι Πρόεδρος ρεζιλεύεται ή όχι αναλαμβάνοντας αγώνες εδώ και χρόνια, μάλλον εσυ δεν είσαι σε θέση να το μετρήσεις, αφού εσύ ήσουν η αιτία να ρεζηλευτεί η ομάδα και το σωματείο μας (γιά πρώτη και τελευταία φορά) στην Κομοτηνή.
    Κλείνω με μία ερώτηση... και σε παρακαλώ μην απαντάς.
    Τόσα κριτήρια F3C και πανελλήνιους που ήμουν παρών ή όχι, μόνο εσύ εύρισκες κολλήματα και παραβάσεις των κανονισμών, δεν σου κάνει εντύπωση?
    Οι άλλοι συναθλητές σου που δεν είχαν τέτοια πρόβλήματα στερούνται μυαλού, δεν καταλαβαίνουν ή είναι αβουλα όντα?
    Μετά μιλάς ότι δεν έχεις εμπάθειες?
    Φτάνει... έλεος.

Υ.Γ. Με τον κο Τετραδάκο έχω σχέση κάτω από την ιδιότητα των μελών στο ίδιο σωματείο, είμαστε και οι δύο στο ΔΣ της ΑΕΜΑ, σχέση φιλική και προ πάντων κοινωνική. Και τα τέσσερα με τιμούν από ένα τέτοιο άνθρωπο και αθλητή. Μπορεί ο ίδιος να με διαψευσει - αν θέλει.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 20:03:24 από Βαγγέλης Ξένος » Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 19:48:42 »

Niko δεν θα διαφωνήσω μαζι σου.( εκτός απο το σοφότερος )

Αυτό που εννούσα ήταν οτι όπως και στις κοινωνίες μας υπάρχουν κάποιοι που για διάφορους λόγους χαλάνε την όποια καλή εικόνα και λοιδορούν τις προσπάθειες των άλλων .

Σιγουρα ισχύει αυτο που είπες στην F3A  , Από την μικρή μου παρουσία στους ντόπιους αγώνες  ξέρω οτι οι περισσότεροι ειναι φίλοι μεταξυ τους και το κλίμα ειναι καλό .όπως πρεπει άλλωστε .

Τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν αν ο καθένας μας κοίταγε αν έκανε αρκετά για τον αερομοντελισμό , πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα και όχι τι ( δεν ) έκαναν οι άλλοι.

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #143 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 20:28:49 »

Κύριε Παξιμαδάκη
    Από τα γραφόμενά σας διαπίστωσα το εξής:
    Είτε εγώ δεν τα έγραψα σωστά, είτε εσείς δεν τα καταλάβατε καλά, ή επειδή δεν ήσασταν παρών, συμπεραίνετε, ότι έγιναν έτσι τα πράγματα.
    Ας σας γράψω, λοιπόν, τι έγινε και μετά ξαναγράφετε, αν θέλετε.
    Πηγαίνουμε στον αγώνα.
    Ξεκινάει ο τεχνικός έλεγχος.
    Ζητάω από την επιτροπή να εφαρμόσει τον κανονισμό.
    Δεν γνώριζα ποιος έχει και ποιός δεν έχει μαζί του ταυτότητα.
    Αρνείται η επιτροπή να εφαρμόσει τον κανονισμό για τους λόγους που ανέφερα.
    Ξεκινάει ο αγώνας.
    Συνεχίζω να ενοχλώ την επιτροπή.
    Λαμβάνω την υπόσχεση ότι, όσοι αθλητές δεν έχουν ταυτότητα, είναι έγκυροι και μπορούν να πάρουν μέρος στον αγώνα.
    Υποχωρώ και τελειώνει ο αγώνας.
    Μετά τον αγώνα μαθαίνουμε ποιος δεν έχει ταυτότητα.

Έτσι, μετά από αυτά, πιστεύω καταλαβαίνετε, ότι όχι μόνο δεν επιδίωξα αυτό που λέτε, αλλά συνέβαλα και εγώ στην παρανομία, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας.
    Εξάλλου, δεν ξέραμε πριν τον αγώνα την τελική κατάταξη των αθλητών.
    Αυτό φάνηκε μετά και γι’ αυτό το λόγο μίλησα για την θέση της κατάταξής μου.

Αλλά, πέρα από αυτά, εγώ πραγματικά ντράπηκα, που άφησα να εξελιχθεί ο αγώνας, χωρίς να κάνω ένσταση, όπως είχα το δικαίωμα να κάνω, για να μην χαλάσει ο αγώνας, όπως υποστηρίζετε και εσείς.
    Και ντρέπομαι γιατί έκανα κάτι  ενάντια σε αυτό, που πάντα φωνάζω στους αγώνες.
    Να γίνονται όλα νόμιμα.
    Πραγματικά, λυπάμαι, σαν αθλητής όταν ακούω από άλλους συναθλητές, να επικροτούν την παρανομία προκειμένου να κερδίσουν μια θέση. 
    Αυτό, τον τρόπο σκέψης θα πρέπει να μεταδίδουμε εμείς οι παλαιότεροι στους νεώτερους. Κάντε λάθη, ξεχάστε τις υποχρεώσεις σας σαν αθλητές και κοιτάξτε μόνο πως θα κοροϊδέψετε τους άλλους για να κερδίσετε;
    Αυτό θέλετε κ.Παξιμαδάκη να περάσετε σαν μήνυμα στους νέους αθλητές;
    Παράθεση
    Ντρεμομαι μόνο που το σκέπτομαι , να κανω ένσταση πχ στη  συμμετοχή παιδιων  στην F3A-GrA , που αν και ξέρω οτι έχουν αθλητική ιδιότητα , ξεχάσαν να φέρουν μαζί τους την ταυτότητα .
    με τι μούτρα θα τους  ξαναβλέπα στον επόμενο αγώνα

Δεν θεωρείτε εσείς αδικία για τους υπόλοιπους αθλητές να αισθάνονται βλάκες  που είναι σε όλα τυπικοί και κάποιοι που δεν είναι να τους παίρνουν τη θέση, ανεξάρτητα πως πέταξε ο καθένας;   
    Επειδή, κατά την διάρκεια των αγώνων αυτή ήταν πάγια τακτική, κάποιων εκ των οργανωτών, γι’ αυτό και φτάσαμε μέχρι εδώ. Να θεωρούμε το λάθος σωστό και το σωστό λάθος.
    Εξάλλου με αυτή τη λογική γιατί να υπάρχουν κανονισμοί αφού καταπατούνται κατά το δοκούν και όπως βολεύει τον καθένα;
    Γνωρίζετε ότι πολλοί μοντελιστές, που θέλουν να λάβουν μέρος σε αγώνες, δεν το κάνουν, επειδή κάποιοι τους περνούν την ιδέα ότι όλα στους αγώνες είναι στημένα, σικέ, που λένε. Με αποτέλεσμα να αισθάνονται απροστάτευτοί και ευάλωτοι σε αυτούς που μπορούν και παρανομούν;

Μην μαντεύετε, θα τα δείτε, αν φυσικά επιθυμείτε, στην πορεία έτσι ώστε να έχετε μια πιο καλή εικόνα των πραγμάτων.

Με εκτίμηση
    Ψωμάς Γιάννης
    Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #144 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 20:42:17 »

Κύριε Ξένο
    Γράφεις σε ρυθμό υπαγορεύσεως και δεν σε προλαβαίνω.
    Υπομονή!!
    Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #145 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 20:46:14 »

Δέν μπόρεσα νά καταλάβω πώς βλέπουμε τόν άεραθλητισμό καί τούς έαυτούς μας γιατί
     δέν είδα καμμία πρόταση!
    Είδα όμως αύτό καί κόντεψαν νά τιναχθούνε καί τά 4 by pass μου.

http://www.malaivanca.com/

ΥΓ 1 Όχι,δέν είναι σέ κάποιον πλανήτη στίς έσχατιές τού Γαλαξία μας.
            Είναι στό Βελιγράδι τής Σερβίας!!!!

ΥΓ 2 Δέν χρειάζεται νά γνωρίζετε Σέρβικα όπως έγώ.
            Οί είκόνες καί τά videos μιλούν άπό μόνα τους.                                              
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 21:14:18 »

Ηρεμηστε.....................
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 21:58:52 »

Αγαπητε MrFuelMan
    Ανατρεχοντας στα αποτελεσματα του εν λογω αγωνα(οπως ειναι δημοσιευμενα εδω στο forum αυτο) μου ειναι δυσκολο να αντιληφθω ποιος απο τους συναγωνιζομενους στην F3C δεν ηταν εγγεγραμμενος στο αθλητικο μητρωο της ΕΛΑΟ καθως ολοι σας ειστε απο πολυ παλαιοτερα αθλητες με πολλες συμμετοχες. Ισως να το διευκρινιζατε αυτο.
    Το θεμα του εαν ειχαν η οχι τις αθλητικες ταυτοτητες μαζι τους οι αθλητες ειναι ανευ σημασιας διοτι πρωταρχικο ειναι να ειναι αφένος εγγεγραμμενοι στο αθλητικο μητρωο και αφ'ετερου το σωματειο τους να ειναι ταμειακως ενημερο αρα και να συνεχιζει ως ενεργο μελος της ΕΛΑΟ.Και στο ενημερωτικο δελτιο του αγωνα αυτο περιγραφεται οπως παντα.

Ενα αλλο σημειο το οποιο χρηζει προσοχης στα γραφομενα σας ειναι και το οτι την ενσταση την καταθετει ο αρχηγος ομαδας και οχι ο αθλητης.

Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #148 στις: Τρίτη, 23 Φεβ 2010, 00:17:50 »

Κύριε Ξένο και κ. Παπαδόπουλε
    Κατ’ αρχάς, χαίρομαι που επιβεβαιώνετε, έστω και έμμεσα, ότι τα γεγονότα έγιναν όπως τα περιέγραψα. Αν και περίμενα να τα διαψεύσετε.
    Βλέπω, όμως, ότι κοιτάτε το δένδρο και χάνετε το δάσος.
    Όπως εξήγησα και στον κ. Παξιμαδάκη, δεν με απασχολεί, όπως άλλωστε δεν θα   έπρεπε να απασχολεί κάθε έναν που καλείται να τηρήσει κάποιους κανονισμούς, ποιοί είναι οι κανονισμοί, αλλά απλώς να τους εφαρμόσουν.
     Και εξηγούμαι:
    Εσείς υποστηρίζετε ότι δεν χρειάζονται οι ταυτότητες και δεν κάνετε έλεγχο και κάποιος αθλητής κάνει ένσταση για παράβαση κανονισμού, τι θα του απαντήσετε, ότι έχει άδικο; Ότι ζητάει κάτι που δεν το αναφέρει ο κανονισμός; Δηλαδή, αυτός που έβαλε τον κανονισμό είναι ανόητος και εσείς ξέρετε καλύτερα; Και αν, σε κάποια στιγμή υπάρξει ένα πρόβλημα με αυτό θα αναλάβετε τις ευθύνες ή θα προσπαθήσετε να υπεκφύγετε;
    Με αυτή τη λογική, να τηρώ τους κανονισμούς κατά περίπτωση και ανάλογα τα άτομα, γιατί χρειάζονται οι κανονισμοί;
    Σας υπενθυμίζω, πάλι στον Πανελλήνιο F3C στο Βόλο και ενώ ο κανονισμός γράφει
    Παράθεση
    Όποιος αθλητής δεν είναι παρών στον τεχνικό έλεγχο θα αποκλειστεί από την συνέχεια των αγώνων. Δεν θα γίνονται πτήσεις αγώνων πέραν της 7:00 μμ. Τελικά αποτελέσματα θα θεωρούνται έγκυρα εφόσον ολοκληρωθούν, οι δύο γύροι για τις κατηγορίες F3CGR-A και F3CGR-B και δύο τουλάχιστον γύροι στην F3C. Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι δυνατόν να αλλάξει ως προς τον χρόνο έναρξης της κάθε κατηγορίας, αναλόγως με την συμμετοχή αθλητών σε κάθε κατηγορία.

μια άλλη επιτροπή, θεώρησε, ότι πρέπει να βγάλει μια φωτογραφική διάταξη, την προηγούμενη μέρα του αγώνα και να επιτρέψει σε κάποιον αθλητή που είχε κώλυμα να παραστεί στον έλεγχο, να πάρει μέρος στον αγώνα. Αποτέλεσμα, να μείνω έξω από την Εθνική Ομάδα του 2008.
    Δηλαδή, αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχουν κανονισμοί και ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει και όπως το θέλει.
    Έτσι, προτείνετε εσείς στους νέους αλλά και στους παλιούς να αγωνίζονται;
    Με αυτό τον τρόπο δεν σπέρνετε την διχόνοια ανάμεσα στους αθλητές, αφού τους χωρίζετε σε, «δικούς μας» και στους «απ’ έξω»;

Άλλο γεγονός, επιλεκτικής εφαρμογής των κανονισμών:
    Βόλος, Πανελλήνιος F3C, 2008.
    Και ενώ είμαι στην μέση του προγράμματος μου, ο κ. Τετραδάκος παρεμβαίνει και απευθυνόμενος προς τους κριτές, τους προτρέπει να μου ακυρώσουν άσκησή μου, γιατί θεώρησε, ότι ήταν άκυρη. Και όλα αυτά, επαναλαμβάνω κατά την διάρκεια της πτήσης μου. Αφού να σκεφτείτε, ήταν τόση η επιμονή του, ώστε μετά τον γύρο μου ανέτρεξαν σε βίντεο που τράβαγε κάποιος θεατής, πράγμα που φυσικά είναι παράνομο,  έτσι ώστε να αποδείξει τον ισχυρισμό του, που φυσικά ήταν και λανθασμένος.
    Έθεσε, δηλαδή, σε πιθανό κίνδυνο και εμένα αλλά και τους παρευρισκόμενους, αφού θα μπορούσα κάλλιστα, να τρομάξω και να δημιουργήσω ατύχημα με το ελικόπτερό μου, που εκείνη την στιγμή, ήταν στον αέρα.
    Αλλά, ουδείς από τους αρμόδιους έκανε κάτι γι’ αυτό.
    Φυσικά, το ίδιο, έγινε και στον τελευταίο μου γύρω με τους ίδιους πρωταγωνιστές και το ίδιο αποτέλεσμα. Εκτός από την παρέμβαση του αλυτάρχη και αυτή βέβαια, μετά από δική μου προτροπή.
    Αυτά, είναι ένα μικρό δείγμα των ατασθαλιών, που γίνανε κατά καιρούς από κάποιους σε βάρος κάποιων άλλων.
    Αν λοιπόν, αυτός είναι ο τρόπος που θέλουν μερικοί να γίνονται οι αγώνες, εγώ διαφωνώ. Και νιώθοντας υποχρέωση απέναντι και στους νέους, που είναι, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να μπούν, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου αυτό το πράγμα, όσο το δυνατόν, να εκλείψει. Και ας ακούω τα εξ’ αμάξης.

Και επίσης, κ. Παπαδόπουλε, επιτρέψτε μου και μένα να γνωρίζω τους κανονισμούς.
    Γι’ αυτό είπα να κάνω ένσταση και όχι να καταθέσω.
    Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #149 στις: Τρίτη, 23 Φεβ 2010, 01:47:28 »

Κυριε Ψωμα, οπως διαπιστωσατε δεν εχω λαβει καθολου μερος στο ψυχολογικο σας παραλληρημα.Εγω προσωπικα θα καταφυγω στα ενδικα μεσα που μου παρεχει ο νομος, για να αποκαταστησω το ονομα μου, το οποιο κατα την προσωπικη μου αποψη, εισαστε πολυ λιγος για να σπιλωσετε.Θα σας συμβουλευα να συνεχισετε τις προπονησεις σας, μηπως και καποια στιγμη καταφερετε να κανετε εστω και ενα ερμο χιλιαρι, που δεν το εχετε δει διπλα απο το ονομα σας ποτε, (τα τελευταια 10 χρονια δηλαδη, με διαφορετικους κριτες, αλυταρχες, ελλανοδικους επιτροπες, κ.τ.λ.).
                 Σας ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια, συνεχιστε το ψυχολογικο σας ντελιριο.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν βαλατε μυαλο ουτε μετα τους τελευταιους αγωνες της Κομοτηνης, που ανθρωποι του σημερινου συλλογου σας, προσπαθουσαν να σας πεισουν πως αντιλαμβανεστε καποα πραγματα λιγο διαφορετικα.
                 Επιπλεον καλο θα ειναι να ξερετε τους κανονισμους με τους οποιους αγωνιζεστε, γιατι  στην Κομοτηνη ειμασταν ετοιμοι να στειλουμε e mail στην FAI, γιατι "ετυχε" να διαβαζετε κανονισμους της Α.Μ.Α, αντι της FAI.......
                ..... Ωστοσο αντιλαμβανομενος την κατασταση "ενθεης μανιας και εξαλου ενθουσιασμου", που βρισκοσασταν, σας ενημερωσα σαν αρχηγος ομαδας, πως αν θελατε να καταθεσετε ενσταση, εγω θα την συνυπεγραφα, ακομη και αν αυτη στρεφονταν εναντιον μου.Δεν πειραζει ομως.Θα σας περιμενω στους επομενους αγωνες..... Wink.Επιπλεον δεν θα ξαναασαχοληθω μαζι σας.Θα ασχοληθουν οι ειδικοι και οι αρμοδιοι
                Υ.Γ.Μιας και αναφερεστε σε "καποιον", αθλητη για τον τεχνικο ελεγχο των αγωνων του2008, δεν μας λετε και το ονομα, για να "τσιμπησετε" και απο εκει καμια μηνυσουλα, (πολυς κοσμος ειναι ετοιμος......)

.....Παντα φιλικα Τετραδακος Δ.  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Φεβ 2010, 04:21:37 από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ » Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας
    Μεταπήδηση σε: