Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.684 μηνύματα σε 12.382 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 00:24:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 00:24:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Χθες στις 22:56]

[Χθες στις 09:28]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:42]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

[Τετάρτη, 10 Ιουν 2026, 09:01:54]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 2 Ιουν 2026, 18:13:27]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309684
    Σύνολο θεμάτων: 12382
    Online σήμερα: 1043
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 1046
    Συνολικά: 1048
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας  (Αναγνώστηκε 38226 φορές)
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #120 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 08:45:07 »

αndrea
    Aν αυτό που έγραψες, είναι κάποια απάντηση προς εμένα, λυπάμαι, αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
    Μήπως ήθελες να απαντήσεις σε άλλο θέμα, διότι σε αυτήν εδώ την συζήτηση, emoticons με σφυρίγματα και καρδούλες, δεν μπορώ να καταλάβω τι θέση έχουν.
    Σε παρακαλώ, αν θέλεις, διευκρίνησέ, μήπως και κάνω κάτι λάθος.

Ευχαριστώ εκ' των πρωτέρων για την διευκρύνηση που θα δώσεις.
    Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #121 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 10:28:54 »

Μαλλον καποιο χαρουμενο διαλειμα κυριε Ψωμα. worry
    Καταγράφηκε

MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #122 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 17:02:07 »

Αγαπητέ κύριε Τετραδάκο,

Ομολογώ, ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την φράση « ότι οι απόψεις μου είναι μεταιωρες».Εγώ το μόνο μετέωρο που γνωρίζω είναι το «Μετέωρο βήμα του πελαργού» του Αγγελόπουλου.
    Αν, τώρα, εννοείς ότι είναι αβάσιμες ή έστω συγκεχυμένες, διερωτώμαι  πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι ξέρω και τι δεν ξέρω, εγώ, για αυτό το θέμα. Περίμενε, πρώτα να πω αυτά που, εγώ προσωπικά, γνωρίζω και κατόπιν, αν θέλεις, απαντάς.

Το ότι ήσουν μόνο ένα «συναπτο» (αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει) μήνα πρόεδρος τι σημαίνει; Ότι είναι λίγο διάστημα;
    Αν σου φαίνεται λίγο, εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ, καθώς, μέσα σ’ αυτόν έγιναν και τα περισσότερα. Άλλα, καλά, αλλά και πολλά κακά.
    Κατ’ αρχάς, επί προεδρίας σου έγινε το μεγαλύτερο, κατ’ εμέ, λάθος της ΕΠ.ΑΕ. το να μην παραστεί, δηλ., στην γενική συνέλευση της ΕΛ.Α.Ο.
    Βέβαια, ενώ ήσουν δικαιολογημένα απών, είχες την υπευθυνότητα να εξηγήσεις τους, απόλυτα σεβαστούς, λόγους της απουσίας σου, πράγμα βέβαια που, τα υπόλοιπα και αυτά απόντα, μέλη, δεν έκαναν.
    Όμως, αυτό δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου σαν πρόεδρο, καθώς, όπως εσύ γνωρίζεις, ίσως καλύτερα από τον καθένα μας, την αποκλειστική ευθύνη την φέρει ο «κυβερνήτης».
    Άλλωστε, το παραδέχθηκες και μόνος σου στην επιστολή που έστειλες στα σωματεία.
    http://epaegr.blogspot.com/
    Σαν επιβεβαίωση, δε, του μεγέθους του λάθους που έγινε, εσύ ο ίδιος αναφέρεις, ότι σκέφθηκες πάρα πολλές φορές να παραιτηθείς, πράγμα που βέβαια δεν έκανες.
    Αντί αυτού, βγαίνεις με επιστολή σου και ζητάς «ψήφο εμπιστοσύνης» από τα σωματεία, παραδεχόμενος τη σωρεία λαθών που έγιναν και ότι εσύ θα τα έπαιρνες όλα επάνω σου, ώστε να τα διορθώσεις.

Όσον αφορά, τώρα, αυτό για την «απόλυση» θεωρώ ότι για όσους γνωρίζουν τις βασικές αρχές, που σημειωτέον τυγχάνει και εγώ να τις γνωρίζω, που αφορούν αρχαιρεσίες, εκλογές δηλαδή, τα αιρετά, εκλεγμένα δηλαδή, μέλη δεν μπορεί κάποιος να τα απολύσει.
    Μπορεί, όμως, να ζητηθεί άμεσα ή έμμεσα η παραίτησή τους και αυτοί για λόγους «ευθιξίας»  παραιτούνται. Εξάλλου για αυτό το λόγο έβαλα την λέξη «απόλυση» σε εισαγωγικά. Αν, βέβαια, δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει την σημασία των σημείων στίξης, στον γραπτό λόγο, εδώ είμαι για να δώσω διευκρινήσεις.

Για τους λόγους της παραίτησής σου, που με απόλυτη σιγουριά υποστηρίζεις, πως δεν γνωρίζω, καλό θα ήταν να μην ήσουν τόσο σίγουρος. Προς το παρόν, παίρνω μόνο σαν δεδομένο, αυτή καθαυτή την παραίτησή σου.

Το αν είσαι επιτυχημένος σε άλλα πράγματα, που στο εύχομαι, δεν σε κάνει αυτομάτως, επιτυχημένο και σαν πρόεδρο της ΕΠ.ΑΕ.
    Εξάλλου, δεν σου ζήτησε κανένας να φανείς χρήσιμος και απαραίτητος μέσα από το Hobby, όπως αναφέρεις, αλλά να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνη που σου έδωσαν, με την ψήφο τους, τα αεραθλητικά σωματεία.

Τέλος με πεποίθηση που εκφράζεις στο τέλος, ότι θα βρεθούν οι κατάλληλοι, εννοείς , εμμέσως πλην σαφώς, ότι εσείς ήσασταν μάλλον ακατάλληλοι. ο.ε.δ 
    Αργότερα, ίσως, μου δοθεί η ευκαιρία να αναφερθώ στην" συνεισφορά" σου σαν πρόεδρος και στο αθλητικό κομμάτι.

Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #123 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 17:13:24 »

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια κυριε Ψωμα.Εγω προσωπικα δεν θα σας παρακολουθησω αλλο σε αυτο που ξεκινησατε.Εχω να ασχοληθω με την οικογενεια μου, την δουλεια μου, να βοηθησω οσο μπορω, (εστω και λαθος, κατ' εσας ),με αυτο που το Δ.Σ. της ΕΛ.Α.Ο. με εχει εξουσιοδοτησει, μεχρι την εκλογη της νεας ΕΠ.Α.Ε, και τελος εχω να ασχοληθω και με τις προπονησεις μου. Σας ευχομαι καλες προπονησεις και ειμαι σιγουρος πως θα τα πουμε στους αγωνες.
                                  Να ειστε παντα καλα, Τετραδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #124 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 18:10:56 »

Παρακαλώ κύριε Τετραδάκο. Υποχρέωσή μου.
    Εάν δεν θέλεις να παρακολουθήσεις άλλο, σεβαστό, αν και εγώ δεν γράφω για να με παρακολουθείς εσύ, αλλά για να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους αεραθλητές και μη, να μάθουν, τι πραγματικά και ποιοί, έχουν προσφέρει και προσφέρουν ακόμη, στον αεραθλητισμό.
    Εξάλλου, φήμες κυκλοφορούν, ότι προτίθεσαι να ξαναβάλεις υποψηφιότητα για την ΕΠ.ΑΕ. και θεωρώ ότι αυτοί που θα κληθούν να αποφασίσουν, θα έχουν μια πιο σφαιρική άποψη.
    Σου εύχομαι καλές προπονήσεις, αν και δεν καταλαβαίνω που κολλάει εδώ αυτό το θέμα.
    Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #125 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 19:07:11 »

Οπως ακριβως το ειπατε κυριε Ψωμα....Φημες.Επιπλεον θα παρακαλουσα να μου απευθυνεστε στον πλυθηντικο.Οπως κανω και εγω.Ευχαριστω
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #126 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 20:04:26 »

Kύριε Τετραδάκο
    Για ποιο λόγο να σου απευθύνω το λόγο στον πληθυντικό;
    Μήπως, ξαφνικά, γίνατε πολλοί;
    Εξάλλου, το να απευθύνεσαι, σε κάποιον στο πρώτο πληθυντικό, υποδεικνύει, είτε σεβασμό προς «ανώτερο», είτε διατήρηση απόστασης. Στην δική μου περίπτωση ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο.
    Ακόμη, θα ήθελα να προσθέσω, ότι το να θέλεις κάποιος να σου απευθύνεται στον πληθυντικό, δεν επιβάλλεται, κερδίζεται.   
    Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #127 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 20:32:09 »

Κύριε Ξένο
    Θα ήθελα, να σε ευχαριστήσω για την παρέμβασή σας και για τις ερωτήσεις που μου θέτεις, δίνοντάς μου έτσι την ευκαιρία να τοποθετηθώ και επί άλλων θεμάτων, εκτός  του πρώην προέδρου.
    Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να καταστήσω σαφές και μάλιστα με έντονο τρόπο, ότι δεν τρέφω ΚΑΜΙΑ εμπάθεια για κανέναν και ειδικά για τον κύριο Τετραδάκο.
    Άλλωστε, αυτό, πιστεύω το έχουν διαπιστώσει και πολλοί που έχουν βρεθεί σε νυχτερινά «πολιτιστικά κέντρα» πριν, ενδιάμεσα, αλλά και μετά τους αγώνες.
    Βέβαια, αυτό δεν έχει να κάνει με την, προσωπική, άποψη που έχω όσον αφορά τα πεπραγμένα του, είτε σαν μέλος της ΕΠ.ΑΕ. είτε σαν πρόεδρος αυτής, είτε σαν συναθλητής και αρχηγός ομάδας, σε κάποιον αγώνα.
    Εξάλλου, νομίζω, ότι δεν κάνω τίποτα παραπάνω, από μια απλή περιγραφή γεγονότων και καταστάσεων, που τυχόν να γνωρίζω καλύτερα, από κάποιους άλλους.

Τώρα, στην ερώτησή σου, γιατί αυτή τη στιγμή, έχω να πω, γιατί όχι;
    Υπάρχει όριο παραγραφής των πεπραγμένων, το οποίο και έληξε;
    Όμως, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήθελα εδώ και πολύ καιρό να επέμβω και να πω και εγώ τις απόψεις μου, αλλά με «απέτρεπαν» κάποια άτομα, ένα εκ των οποίων, εσύ, χαρακτηρίζεις σαν «YES SIR» , μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Α.Ο., καθώς και τον πρόεδρο της λέσχης που ανήκω, τα Γιαννιτσά, και εννοώ τους κ.κ. Κωνσταντακάτο, Παπαδόπουλο και Αντωνιάδη, οι οποίοι μου έλεγαν να μην δώσω έκταση στο θέμα, να κρατήσω χαμηλά τους τόνους, να δείξω υπομονή και άλλα τέτοια, ωραία πράγματα, κάνοντάς με, να «τραβήξω πίσω τις μανέτες» όπως λέει και ένας φίλος.
    Ακόμα και εσύ, ο ίδιος, με βαρείς όρκους που μου έδινες σε αγώνες, ότι όλα είναι εντάξει, και εγώ, σεβόμενος και εσένα και τον όρκο σου, δεν επεκτάθηκα.

Όμως, η υπομονή έχει και όρια.
    Και μάλιστα, όταν βλέπεις να πλέκεται το εγκώμιο κάποιων, που ενώ θα έπρεπε, αν όχι να ζητήσουν συγγνώμη, να παραδεχθούν τα λάθη τους και αν θέλουν, με συνεννόηση και καινούρια διάθεση, να προσπαθήσουν να φέρουν σε πέρας αυτό για το οποίο εξελέγησαν.     
     Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω και να αποδώσω τα του Καίσαρα, ότι αυτό έγινε από τον κύριο Τετραδάκο, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς παραιτήθηκε, δείχνοντας έτσι το δρόμο και στους υπόλοιπους και οι οποίοι μετά από λίγο ακολουθήσατε.

Στα άλλα ερωτήματα:

Επειδή θεωρείς ότι δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας;

Ασφαλώς και μπορείτε να υπερασπισθείτε τον εαυτό σας. Άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε ατυχώς.

Επειδή θεωρείς ότι δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας;

Δεν σχολιάζω, τα περί, αγαθού κ.τ.λ. γιατί αυτό είναι υποκειμενικό και άσχετο με το θέμα μας, αν και διακρίνω μια ειρωνεία στα λόγια σου; καθώς και ωραία μεν η ρήση, αλλά πραγματικά, απορώ τι θα μπορούσα, εγώ, να ξυλευτώ είτε σαν πρόσωπο, είτε σαν αθλητής από την ΕΠ.ΑΕ.

Μπορείς να κρίνεις εσύ τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί; Ως τι;

Ασφαλώς και μπορώ, όπως άλλωστε και κάθε άλλος που έχει άμεση σχέση με τον αεραθλητισμό, καθώς όπως, μάλλον γνωρίζεις,  τα αιρετά μέλη είναι, δημόσια πρόσωπα, άρα  και υποκείμενα σε κριτική.
    Έτσι λοιπόν και εγώ, νομιμοποιούμαι και επιπλέον με την αθλητική ιδιότητα που έχω, να ασκώ, καλοπροαίρετη, κριτική.

Έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις ή ρίχνεις πυροτεχνήματα στον αέρα για να δηλώσεις παρών στο «φαγοπότι»;

Επίτρεψέ μου, να μην βλέπω κανένα «φαγοπότι» εδώ. Αυτό που, εγώ, βλέπω εδώ είναι μια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι πραγματικά, ενδιαφέρονται γι το καλό του αεραθλητισμού, είτε να προσπαθούν να διορθώσουν, τυχόν, λάθη που έχουν γίνει, είτε να συνεισφέρουν με, έγκυρες, πληροφορίες που έχουν, όπως για παράδειγμα, η δική μου θέση.

Κράτα «πισινή» γιατί κανένας δεν ξέρει ποτέ.

Αυτό, νομίζω, χρήζει περαιτέρω ανάλυσης, προκειμένου να τοποθετηθώ.

Βέβαια έχεις δίκιο στο ότι είναι αδύνατο να φταίει ένας στην ΕΠΑΕ. Η’ φταίνε όλοι ή δεν φταίνε όλοι. Η’ έγιναν θετικά από όλους ή δεν έγιναν από όλους;
    Δεν μπορεί ο Τετραδάκος να τα έκανε όλα τα καλά και οι υπόλοιποι «ξυνόμασταν».

Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.

Διαπιστώνω όμως  ότι ακολουθείς τα αχνάρια – άλλων - με σκυμμένο το κεφάλι και δεν βλέπεις τι έρχεται μπροστά σου.

Επίτρεψέ μου να πιστεύω, ότι, ο τελευταίος που θα έσκυβε το κεφάλι σε άλλους είμαι εγώ καθώς γνωρίζεις πολύ καλά και εσύ αλλά και όλοι οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» ότι αυτός που φώναζε περισσότερο,  από καταβολής των αγώνων στους οποίους παίρνω μέρος, για τα κακώς κείμενα είτε διοικητικά είτε αγωνιστικά είμαι εγώ. Φτάνοντας, δε,  στο σημείο, πολλοί να με θεωρούν υπερβολικό, ακόμη  και ενοχλητικό με την εμμονή μου στην τυπικότητα αλλά και νομιμότητα.Επειδή δεν βλέπω τι έρχεται μπροστά μου, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;

Επειδή όμως αναφέρεσαι εγγράφως και δημόσια για ιδιοτέλεια και αλαζονεία προς όλους (αν γνωρίζεις τι λες), σπιλώνεις και συκοφαντείς προσωπικά, φυσικά πρόσωπα που έχουν υπόληψη στην κοινωνία που ζουν. Δηλαδή εννοείς ότι κάναμε κακό η καλό είχαμε προσωπικό όφελος και ποιο ήταν αυτό; Βγάλαμε λεφτά από την υπόθεση;

Κύριε Ξένο
    Όσον αφορά την ιδιοτέλεια, έχω να πω το εξής:
    Ο όρος ιδιοτέλεια δεν υποδηλώνει, μόνο, χρηματικά οφέλη αλλά και προσωπικά, όπως για παράδειγμα,  κοινωνική αναγνώριση, αυτοεπιβεβαίωση κ.α που από μόνα τους ίσως να μην είναι κακά, αλλά σε συνδιασμό με την αλαζονεία, αν μη τι άλλο, γίνονται προκλητικά.

Επειδή, όπως διαπίστωσα, αρέσκεσαι,  όπως και εγώ άλλωστε,  με τις ρήσεις θα δανειστώ μια του Αισχύλου που, νομίζω, είναι, ότι θα ταίριαζε καλύτερα σε αυτό που θέλω να πω.

Και οι μεγάλης αξίας άνδρες, των οποίων τα μεγαλουργήματα αναγνωρίζουμε, δεν είναι ανεκτοί, όταν καυχώνται για τις πράξεις τους Αισχύλος

Σου συνιστώ να το πάρεις πίσω δημόσια και να το αναιρέσεις.

Η προτροπή σου, να αναιρέσω δημόσια έχει τις «ρίζες» του σε αυτό που γράφεις παραπάνω, περί σκύψιμο κεφαλιού; Γιατί αν αυτό θέλεις να κάνω, έχω ήδη, απαντήσει.

Και κάτι άλλο: «το μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιπείς με συνέπεια την απόλυση τους» το σκέφτηκες καλά που το έγραψες;
    Ποιος με απέλυσε και από πού;
    Ποιος με έκρινε και με βρήκε ελλειπή και ποιος με μέτρησε και με απέλυσε;

Η απάντηση δόθηκε παραπάνω, στον κύριο Τετραδάκο. Αν θέλεις, διάβασέ την γιατί δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν μπορεί κανένας, όπως και εγώ δεν μπορώ να το κάνω για κανένα.
    Δομικά, οργανωτικά, διοικητικά και διαδικαστικά σαν μέλος της ΕΠΑΕ , είδες καμία ανακοίνωση της ΕΛΑΟ που να το λέει αυτό; Είδες καμία μομφή από την Ομοσπονδία που να με εγκαλεί για τα λάθη που αναφέρεσαι και τις παραλήψεις;
    Τόσους μήνες, που όπως λέγεται, κάναμε λάθη και παραλήψεις και επί πλέον δεν κάναμε τίποτα, είδες ή άκουσες κανένα από την ΕΛΑΟ να παρεμβαίνει και να μας εγκαλεί; Εγώ δεν έχω υπ όψη μου τίποτα τέτοιο. Δεν θα έπρεπε η ΕΛΑΟ που παράγει έργο και συντονίζει και ενεργεί θετικά, να μας «ξηλώσει» ή «απολύσει» όπως λες;

Αν το έκανε αυτό η ΕΛ.Α.Ο, σε προσωπικό σας επίπεδο, εννοώ στα διοικητικά πλαίσια, εννοείς πως θα έπρεπε να βγεί και στο φόρουμ να το ανακοινώσει;
    Εννοείς, δηλαδή, ότι θα έπρεπε, κάποιο μέλος της ΕΛ.Α.Ο να έβγαινε στα sites και να κάνει παρατηρήσεις στα μέλη της ΕΠ.ΑΕ.; Εδώ, όπως αναφέρεις πιο κάτω δεν σας έστειλε, εσωτερική, επιστολή και γι’αυτό το λόγο την λιδωρείς, αν  έκανε αυτό που λες, τι θα έκανες; Θα έστελνες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο;

Αν έτσι ενεργεί το ύπατο όργανο στον αεραθλητισμό, τι περιμένεις μετά από τις επιτροπές που στο τέλος – τέλος δεν έχουν καμία εξουσία...

Εδώ, νομίζω, ότι φάσκεις και αντιφάσκεις.
    Από τη μια υποστηρίζετε ότι η ΕΠ.ΑΕ. δεν έχει καμία εξουσία και από την άλλη διατείνεσθε ότι έχετε παράξει, μεγαλειώδες, έργο, μεταξύ δε αυτών και ιδιωτικό blog
    το οποίο, από όσο γνωρίζω,  ήταν άγνωστη η ύπαρξή του ακόμη και από την ΕΛ.Α.Ο., όπως άλλωστε αποδεικνύεται από την, προ ολίγων ημερών, δημοσίευσή  της ύπαρξής του από τον dapan.
    Επίσης, συντάσσατε και επιστολές «απείρου κάλους» σαν απάντηση σε γνωστοποίηση αθλητών της F3C προς την ΕΠ.ΑΕ  με κοινοποίηση ,όμως, προς την ΕΛ.Α.Ο.(Αν θέλεις την δημοσιοποιώ κιόλας για την ορθότητα των όσων γράφω).

...αλλά τρέχουν μόνο, υπακούν  και τρώνε μόνο λάσπη για να είναι και εύκολη λεία στον «ηλεκρονικοφορουμίστικο  αυνανισμό»  και οι υπόλοιποι (αρμόδιοι) να κρύβονται;

Αυτό, αν το γράφεις για κακό, αν και τον ορισμό που δίνεις δεν τον βρίσκω ούτε πρέπων αλλά ούτε και σωστό, νομίζω ότι είναι πολύ υποκριτικό, μιας και εσύ παίρνεις μέρος σε αυτό και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό αν κρίνω από τα πολλά μηνύματά σου σε αυτό.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά ήταν πολλές οι ερωτήσεις που έπρεπε να απαντηθούν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σε αυτά που έγραψα, εδώ είμαι.       

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 21:10:01 από MrFuelMan » Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #128 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 19:27:16 »

Κύριε Ξένο
    Θα ήθελα,......

Κε Ψωμα…
    Θα απαντήσω όσο γίνεται πιο σύντομα στο παραλήρημα σου.
    Έχεις ανακατέψει τα πάντα και τους πάντες (από μέλη ΔΣ ΕΛΑΟ μέχρι αρχαίους δραματικούς ). Ο κος Τετραδάκος είπε ότι δεν θα σε ακολουθήσει στο δρόμο που πήρες. Εγώ απλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.
    Έστω σε κάποια σημεία μπορώ να καταλάβω και να απαντήσω.
    1.Η εμπάθεια (και επιμένω) για τον κο Τετραδάκο είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να το αρνείσαι. Αποδεικνύεται εύκολα.
    2.Ανέφερες ονόματα κυρίων που σε συγκρατούσαν μέχρι τώρα, και τώρα που σε σε άφησαν ή δεν τους άκουσες, άρχισα να τρέμω από αγωνία και φόβο μήπως και μας «ξεμπροστιάσεις».
    3.Αναφέρεσαι σε κάποιους όρκους. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι στον Πανελλήνιο F3C στο Βόλο, που για ακόμη μία φορά αμφισβητούσες κριτές και αλυτάρχη για κανονισμούς και  αποτέλεσμα, και όντως σε διαβεβαίωσα με τον λόγο μου και με όρκο ότι «δεν υπήρχαν τα φαντάσματα που έβλεπες» και  δεν υπήρχε λόγος μεροληψίας από κανένα. Αναστατώνοντας όλους, με κίνδυνο να εκνευριστούν όλοι και να διαλυθεί ο αγώνας. Το αληθές είναι ότι ησύχασες μόνο όταν ο κος Τετραδάκος μετά από κακούς γύρους έμεινε στην4η θέση και σύ στην 3η . (Τέτοια μη εμπάθεια προς τον κο Τετραδάκο – που του ζητώ συγνώμη που αναφέρομαι συνέχεια σ αυτόν αν και δεν είμαι δικηγόρος του).
    4.Το δικαίωμα που σου δίνεται για κριτική σε αιρετά πρόσωπα, είναι δια μέσου της ΕΠΑΕ σαν σύνολο και όχι σαν φυσικά πρόσωπα. Όταν αναφέρεσαι και σπιλώνεις υπολήψεις και προσωπικότητες, τότε μπαίνεις σε άλλου είδους μονοπάτια (και φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ).
    5.Μιλάς συνέχεια για λάθη και παραλήψεις της ΕΠΑΕ  και δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα θέματα, αλλά γενικολογίες που τις πλασάρεις σαν πληροφορίες που έχεις (έγκυρες κιόλα) που είναι πληροφορίες και μόνο.
    6.Όταν λέω σκυμμένο κεφάλι  δεν εννοώ ότι έχεις σκυμμένο το κεφάλι σε κάποιους αλλά κοιτώντας σκυμμένος τα αχνάρια δεν βλέπεις μπροστά σου.
    7.Μιλάς για την ιδιοτέλεια και διευκρινίζεις  ότι καταλάβαμε θέσεις για κοινωνική καταξίωση και αυτοεπιβεβαίωση και επιπρόσθετα μας αποκαλείς και αλαζόνες που προκαλούμε. Εγώ δεν περίμενα καμιά καταξίωση κοινωνική ή αυτοεπιβεβαίωση και για να το διαπιστώσεις θα μπορούσες να σκεφτείς λίγο. Το αντιπαρέρχομαι με τον χαρακτηρισμό ότι είναι αστειότητες.
    8.Προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με την «ρήση» του Αισχύλου. Καυχήθηκε κανένας για κάτι κύριε Ψωμά; Για ποιο πράγμα μιλάς; Για ποιο μεγαλειώδες έργο και ποιος καυχήθηκε γι αυτό.
    9.Μετά αναφέρεσαι στην ΕΛΑΟ για εσωτερικές επιστολές κλπ και αν θα έπρεπε να τις κοινοποιήσουν κλπ κλπ κλπ…. Εδώ το έχασα το νόημα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μπήκε κανείς στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε. Που τα φαντάστηκες αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.
    10.Αν καταλαβαίνω αναφέρεσαι στην επιστολή της ΕΠΑΕ σε απάντηση στην «γνωστοποίηση» που αποστείλατε στην ΕΠΑΕ  ώστε να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή των κριτών και στην κατ εσένα ανεπάρκειά τους. Και δεν την δημοσιοποιείς. Δεν κρύβουμε κάτι. Απαντήσαμε (μπήκαμε στον κόπο) σε προσπάθεια να επέμβετε στη λειτουργία της ΕΠΑΕ, που αν σας απαντούσαμε όπως θα θέλατε, θα έπρεπε να δημιουργήσουμε προηγούμενο.
    Τέλος δεν μπορώ προσωπικά να βγάλω άλλο νόημα απ αυτά. Ίσως  γιατί δεν είμαι και ειδικός σε φιλολογικά, νομικά και ψυχιατρικά θέματα. Ένας απλός ιδιωτικός υπάλληλος είμαι.
    Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις με αοριστολογίες και πυροτεχνήματα, δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Αν θέλεις να συνεχίσεις τις ανακρίβειες που φαντάζεσαι ή πληροφορείσαι, είναι δικαίωμά σου αλλά δεν πρόκειται να λάβεις απάντηση, παρά μόνο αν συνεχίσεις την δυσφήμιση και την συκοφαντία, οπότε θα μιλήσουμε και πάλι.
    Γράφεις
    «…έκανε αυτό που λες, τι θα έκανες; Θα έστελνες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο;»
    Μη μου βάζεις ιδέες…
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    ichiban
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #129 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 22:20:01 »

Κύριοι μία παρέμβαση και μία συμβουλή λόγω αρχαιότητας στον χώρο.
    Αυτά τα μου είπε, με είδε, δεν μου γέλασε ή  μου γέλασε, με χαιρέτησε δεν με χαιρέτησε ήρθε ή δεν ήρθε πιστεύω ότι είναι για τις μεσημεριανές εκπομπές. Είμαστε δυστυχώς λίγοι έχουμε έριδες και περιμένουμε απο μία πολιτεία και από άλους πολίτες να μας πάρουν στα σοβαρά. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Γι' αυτό προτείνω να αγοράσετε ένα φύλο balsa και ένα σωληνάριο UHU μπλέ, να ξύσετε την balsa και να την κολύσετε με την UHU και να φτάξετε ένα μοντέλο. Η μυρωδιά της balsa και της  UHU  είναι ανχολυτική, πιστέψτε με. Αν δε φτιάξετε και μοντέλο και πετάξει είναι κοντά στο νόημα της ζωής του μοντελιστή, όλα τα άλλα είναι......  
    Καταγράφηκε
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #130 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 09:46:08 »

Kύριε ichiban

Επειδή, προφανώς, ανάμεσα σε αυτούς που λέτε είμαι και εγώ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέμβασή σας, γιατί μου δίνετε για ακόμη μια φορά, την δυνατότητα να εξηγήσω τους λόγους της, δικής μου, εμπλοκής με το συγκεκριμένο θέμα.
    Θεωρώ, ότι ανήκω στην κατηγορία εκείνη των αεραθλητών, οι οποίοι παίρνουν πολύ στα σοβαρά την ιδιότητα τους σαν αθλητές, με αποτέλεσμα να ενδιαφέρομαι, για οτιδήποτε, μπορεί να την επηρεάζει.
    Έτσι, αναγκάζομαι, να παρέμβω στο θέμα «Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας» και να αναφερθώ, κατά την γνώμη μου στο πολύ σοβαρό θέμα, που είναι η ΕΠ.ΑΕ., το επίσημο δηλαδή όργανο από πλευράς πολιτείας, το οποίο, εισηγείται για αποφάσεις που με αφορούν άμεσα.
    Είναι, δηλαδή ένα θέμα που δεν νομίζω ότι ανήκει «στις μεσημεριανές εκπομπές» αλλά «στα δελτία ειδήσεων» μιας και αφορά τον αεραθλητισμό και όχι το hobby.
    Γιατί, πρέπει να γνωρίζετε, ότι όταν το hobby γίνεται άθλημα και μάλιστα, πρωτάθλημα, παύει να είναι hobby.
    Γι’ αυτό τον λόγο, οι δικές μου τουλάχιστον, αναφορές σε πρόσωπα, αφορούν την ιδιότητά τους ,είτε σαν πρόεδροι, είτε σαν μέλη είτε σαν αθλητές και σε καμία περίπτωση, σαν φυσικά πρόσωπα, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν.
    Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί αεραθλητές που θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει στον χώρο του αεραθλητισμού, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα και τις πηγές για να το κάνουν. Έτσι, θεωρώ ότι είναι και μια ευκαιρία γι’ αυτούς, να ενημερωθούν και να πουν τις απόψεις τους για θέματα που τους αφορούν άμεσα.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να καταλάβατε ότι, ο πρωταθλητισμός δεν είναι μόνο προπόνηση, όσο το δυνατόν βελτίωση των πτητικών μέσων, αγωνία για τον αγώνα κ. α. αλλά είναι, δυστυχώς και η εμπλοκή και με τα διαδικαστικά και διοικητικά των αγώνων.

Με εκτίμηση
    Ψωμάς Γιάννης

Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #131 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 14:13:01 »

.....
    Άλλωστε, αυτό, πιστεύω το έχουν διαπιστώσει και πολλοί που έχουν βρεθεί σε νυχτερινά «πολιτιστικά κέντρα» πριν, ενδιάμεσα, αλλά και μετά τους αγώνες.

( βλέπω στα πολιτιστικά ……….ενωμένος ο αεραθλητισμός !!!!!!  στο στίβο  βγαίνει  το πρόβλημα ! ! ! ! )
    Καταγράφηκε
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #132 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 14:32:54 »

Παράθεση
    ( βλέπω στα πολιτιστικά ……….ενωμένος ο αεραθλητισμός !!!!!!  στο στίβο  βγαίνει  το πρόβλημα ! ! ! ! )

Έτσι, νομίζω, πρέπει να γίνεται. Ο αγώνας, αγώνας, αλλά οι προσωπικές σχέσεις,προσωπικές.
     Άλλωστε, αυτός είναι και ο ορισμός της "ευγενούς άμμιλας" ανάμεσα στους αθλητές.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 16:33:33 από MrFuelMan » Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #133 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 17:00:34 »

Κύριε Ξένο
    Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως ούτε άρρωστος είμαι, ούτε τρελός, απ’ όσο ξέρω, άρα, δεν παραληρώ.
    Γι’ αυτό θα σε παρακαλούσα να προσέχεις το ύφος σου, διότι εξακολουθώ να το βρίσκω αλαζονικό και προκλητικό.
    Το ότι έχω «ανακατέψει» τα πάντα και τους πάντες, όπως λες, κάποιος άλλος θα το θεωρούσε προσόν, αφού μπορώ και συνδυάζω, θεωρώ με επιτυχία, πολλά και διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να στηρίξω όσο μπορώ καλύτερα αυτό που θέλω να πω.
    Αν, τώρα, υπάρχουν και κάποιοι που αδυνατούν να με παρακολουθήσουν, όπως εσύ
    Παράθεση
    Εγώ απλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.
    δεν νομίζω ότι φταίω εγώ, αλλά κάτι άλλο.
    Παράθεση
    1.Η εμπάθεια (και επιμένω) για τον κο Τετραδάκο είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να το αρνείσαι. Αποδεικνύεται εύκολα.
    Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχεις εσύ με μένα,  τον κ. Τετραδάκο και την εμπάθειά μου, όπως λες και ανακατεύεσαι. Όπως βλέπεις, δεν σε αφήνω παραπονεμένο, αφού ασχολούμαι και με σένα. Εξάλλου, αν μπορείς εσύ να ερμηνεύσεις  τα δικά μου αισθήματα καλύτερα από εμένα, δεν έχεις παρά να το αποδείξεις.
    Παράθεση
    ...και τώρα που σε σε άφησαν ή δεν τους άκουσες, άρχισα να τρέμω από αγωνία και φόβο μήπως και μας «ξεμπροστιάσεις».
    Δεν με άφησαν, απλώς τους «ξέφυγα».
    Αν, τώρα, αισθάνεσαι ότι πρέπει να αγωνιάς και να φοβάσαι, μπορεί εσύ να ξέρεις καλύτερα.
    Παράθεση
    ...και όντως σε διαβεβαίωσα με τον λόγο μου και με όρκο ότι «δεν υπήρχαν τα φαντάσματα που έβλεπες»...
    Αφού, λοιπόν, μου έδωσες τον λόγο σου σαν, αν θυμάμαι καλά πρόεδρος της ελλανοδίκου επιτροπής,   θα περίμενε κάποιος να ξέρεις και γιατί τον έδωσες και αν με αυτό σου τον όρκο θεωρείς τον εαυτό σου έντιμο θα έπρεπε να επαναλάμβανες και εδώ τον πραγματικό  λόγο που ορκίστηκες και όχι να λες ότι σε βολεύει.
    Μήπως, δηλαδή, ο λόγος που ορκίστηκες έχει να κάνει με την, απόλυτη,  νομιμότητα του αγώνα και όχι με αυτά που λες;
    Σου θυμίζει τίποτα η συνεχής όχλησή μου προς την ελλανόδικο, για το θέμα των ταυτοτήτων;
    Εδώ, αν ο αλυτάρχης του αγώνα, ο διευντής αλλά και συναθλητές που ήταν παρόντες και αν αισθάνονται υπεύθυνα άτομα, ας βγουν να με διαψεύσουν.
    Και κυρίως, αναφέρομαι στους αθλητές που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους και πήραν μέρος στον αγώνα, αποκλείοντας με έτσι από μια ακόμη υψηλότερη θέση στην κατάταξη.
    Παράθεση
    6.Αθλητές.
    Κάθε  αθλητής  πρέπει  να  είναι  εγγεγραμμένος  στο  αθλητικό  μητρώο  της  ΕΛΑΟ  και  να  παρουσιάσει  κατά  τη  διάρκεια  του  τεχνικού  ελέγχου  το  αθλητικό  δελτίο  που  εκδίδει  η  ΕΛΑΟ.  Κάθε  σωματείο  εκτός  από τους  αθλητές  οφείλει  να  δη-λώσει  και  τον  Αρχηγό  της  ομάδας.  Αρχηγός  Ομάδας  είναι  δυνατόν  να είναι  και  αθλητής  που  συμμετέχει  στους  αγώνες.

Αυτό σου θυμίζει τίποτα;
    Μήπως ο όρκος που μου έδωσες είχε να κάνει με την έγκυρη συμμετοχή, αθλητών, που δεν είχαν μαζί τους την ταυτότητα;
    Μήπως, γι’ αυτό και δεν έγινε επίδειξη των ταυτοτήτων των αθλητών κατά τον τεχνικό έλεγχο και αυτό προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας και να μην «ρεζιλευτεί» το σωματείο που ανέλαβε τον αγώνα και που δεν είναι άλλο από την Α.Ε. ΜΑ., που τυχαίνει να είσαι και πρόεδρος;
    Μήπως η όχλησή μου και ο όρκος που έδωσες, ήταν στην αρχή του αγώνα, άρα το ότι σταμάτησα αφού πέρασα τον κ. Τετραδάκο, απλά δεν στέκει;
    Παράθεση
    Το δικαίωμα που σου δίνεται για κριτική σε αιρετά πρόσωπα, είναι δια μέσου της ΕΠΑΕ σαν σύνολο και όχι σαν φυσικά πρόσωπα.
    Πραγματικά, μόλις και μετά βίας κρατιέμαι ώστε να πω κάτι για τον βαθμό αντίληψής σου.
    Πόσες φορές πρέπει να διευκρινίσω, ότι όλες οι αναφορές μου προς εσάς αναφέρονται στην ιδιότητά σας σαν αιρετά μέλη και όχι σαν φυσικά πρόσωπα.
    Είδες καμία αναφορά μου στην προσωπική σας ζωή; Στο επάγγελμά σας; Στην οικογενειακής σας ζωή;
    Τι σημαίνει να κρίνω την ΕΠ.ΑΕ. σαν σύνολο; Τα μέλη, δηλαδή, είναι αιρετά σαν σύνολο και όχι κατά μόνας;

Επειδή έπεται και συνέχεια και μάλιστα με στοιχεία κ.Ξένο
    Παράθεση
    Και δεν την δημοσιοποιείς. Δεν κρύβουμε κάτι.
    και επειδή τα μηνύματα μου είναι μακροσκελή, άρα και δύσκολα για μένα να τα γράψω, αλλά και για σας να τα διαβάσετε, θα επανέλθω.

Καταγράφηκε

Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #134 στις: Δευτέρα, 22 Φεβ 2010, 17:35:09 »

Προς admin και mods..
    Θεωρείται ότι όλο αυτό ταιριάζει στο ύφος και το σκοπό του forum Aeromodelling GR και δεν μιλάει κανένας?
    σκεφτήκατε ότι όλοι οι επισκέπτες όταν βλέπουν στην αρχική σελίδα νέα απάντηση στο θέμα ''Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας'' εντυπωσιάζονται με αυτά που διαβάζουν?
    E-mail δεν έχουν η ΠΜ?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας
    Μεταπήδηση σε: