Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:07:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:07:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 38
    Συνολικά: 39
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας  (Αναγνώστηκε 37555 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #60 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 08:38:38 »

Αργησα φαίνεται να μπω στο θέμα και το είδα διαχωρισμένο από το αρχικό "πως βλέπει η πολιτεία ... "

Καλώς το διαχωρίσατε. Ο τίτλος όμως που του δώσατε δεν είναι ο κατάλληλος για να προσδιορίσει την όλη ομάδα των μηνυμάτων.

Η μέχρι σήμερα συζήτηση είχε ως θέμα την αγανάκτηση των σωματείων για την απουσία της ΕΠΑΕ από τον αερομοντελιστικό ορίζοντα, την αδιαφορία της και την αδυναμία της να εκλεξει νέο πρόεδρο, την αδιαφορία και αδυναμία της να διεκπεραιώσει τα τρέχοντα θέματα, ενώ όπου νάναι αρχίζει έμπρακτα η νέα αγωνιστική περίοδος. 

Δεν ξέρω βέβαια αν όταν επελέγετο ο τίτλος "πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας" είχατε στον νού σας ότι απευθύνετο αποκλειστικά στα μέλη της ΕΠΑΕ, σε αυτή την περίπτωση θα ταίριαζε "γάντι" που λέμε.

Αν και ο καταλληλότερος τίτλος θα ήταν η παροιμία: "δώσ' αέρα στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι" , ή η παροιμία: "σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι".
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #61 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 21:00:10 »

κε Πρόεδρε της ΕΑΘ,
    κε Γραμματικάκη,
    σας θεωρώ αν μη τι άλλο, υπεύθυνο άτομο.
    Παρά τα υπονοούμενα και τα κοροϊδευτικά σχόλια από πλευράς, που στις περισσότερες των περιπτώσεων με αγγίζουν, τα αντιπαρέρχομαι και
    επιμένω στην ανασκάλευση του θέματος Σοπέογλου. (γιά αρχή)
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΧΕΤΕ ΥΠ ΟΨΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΑΟ - ΕΠΑΕ - ΕΛΑΟ;

Εγώ δεν ζηλεύω ούτε έχω απωθημένα με τον Ηλία, αλλά θα επιμείνω μέχρι αποκατασταθεί κάθε σκιά γύρω από τ όνομά μου.

ΥΓ. Το θέμα - εδώ - γενικά πάει να θαφτεί. Ότι λάσπη ήταν να φάμε την φάγαμε.
    Τώρα φτυάρια να τα θάψουμε.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 22:24:02 »

Αν και ο καταλληλότερος τίτλος θα ήταν η παροιμία: "δώσ' αέρα στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι" , ή η παροιμία: "σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι".

Αγαπητέ Γιάννη
    ένας κοινώς μας γνωστός που διάβασε το thread πριν γράψεις αυτά που έχω σε παράθεση μου πε το εξής : " Τόσο πολύ τους πείραξε που η επαρχία είχε τόσα άτομα στην επιτροπή?? " πριν δώσεις τον παραπάνω τίτλο το είχα απορρίψει.. τώρα σίγουρα το σκέφτομαι...

Παντελής
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    nickhawk
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #63 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 23:46:53 »

Κε Ξένε,
    Οχι δεν την έχω υπόψη μου σας απάντησα και χθές.Καλώς η κακώς ο Ηλίας πήγε μετά το "κριτήριο" των Πανελληνίων στο F3A στη Θεσ/νίκη μαζι με τα άλλα δυό παιδιά τον Ν.Κιόρογλου και τον Α Χαλκιά. Τότε με ενημερώσατε για τη θετική πλέον πρόταση που κάνατε στην ΕΛΑΟ. Το θέμα όμως το συζητήσαμε και κατά τη διάρκεια των ως άνω αγώνων και είχαμε φτάσει κάπου...
    Φιλικά
    Νίκος Γραμματικάκης

Καταγράφηκε

Νίκος Γραμματικάκης Ε.Α.Θ
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 23:59:56 »

κε Πρόεδρε της ΕΑΘ,
    κε Γραμματικάκη,
    σας θεωρώ αν μη τι άλλο, υπεύθυνο άτομο.
    Παρά τα υπονοούμενα και τα κοροϊδευτικά σχόλια από πλευράς, που στις περισσότερες των περιπτώσεων με αγγίζουν, τα αντιπαρέρχομαι και
    επιμένω στην ανασκάλευση του θέματος Σοπέογλου. (γιά αρχή)
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΧΕΤΕ ΥΠ ΟΨΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΑΟ - ΕΠΑΕ - ΕΛΑΟ;

Εγώ δεν ζηλεύω ούτε έχω απωθημένα με τον Ηλία, αλλά θα επιμείνω μέχρι αποκατασταθεί κάθε σκιά γύρω από τ όνομά μου.

ΥΓ. Το θέμα - εδώ - γενικά πάει να θαφτεί. Ότι λάσπη ήταν να φάμε την φάγαμε.
    Τώρα φτυάρια να τα θάψουμε.

ε ολο ακοουμε για αυτη την αλληλογραφια... Αντε να την δουμε και εμεις...
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 4 Φεβ 2010, 00:29:02 από PaNt » Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Πέμπτη, 4 Φεβ 2010, 09:16:44 »

Αγαπητέ Γιάννη
    ένας κοινώς μας γνωστός που διάβασε το thread πριν γράψεις αυτά που έχω σε παράθεση μου πε το εξής : " Τόσο πολύ τους πείραξε που η επαρχία είχε τόσα άτομα στην επιτροπή?? " πριν δώσεις τον παραπάνω τίτλο το είχα απορρίψει.. τώρα σίγουρα το σκέφτομαι...
    Παντελής
    Αγαπητέ Παντελή,
    Οταν τα σωματεία μας σας ψήφιζαν, ξέραμε ότι είσαστε από την κεντρική Ελλάδα. Εσείς δεν τιμήσατε την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε, κάνοντας το ένα λάθος πάνω στο άλλο, την μία παράλλειψη μετά την άλλη.

Η μόνη δραστηριότητα της επιτροπής από τον Ιούνιο ήταν να ξεφυλλίζει το λεξικό Μπαμπινιώτη και να επιλέγει τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία μας έλουζε, και να κάνει υπογείως και υπεργείως προπαγάνδα για να ... φύγουμε εμείς οι εκλεγμένοι πρόεδροι των αρχαιότερων σωματείων.

Ψάξτε να βρείτε ποιός φαντασιόπληκτος σας άλλαξε τα μυαλά και σας οδήγησε σε αυτο το ρεζιλίκι.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 4 Φεβ 2010, 13:07:57 »

Αγαπητέ Γιάννη
    Σε πληροφορώ πως η επιτροπή σε όλο το διάστημα που αναφέρεσαι έπραξε αρκετά πράγματα άσχετα αν ο πολύς κόσμος, πιθανόν και συ μέσα σε αυτούς,  δεν το γνωρίζει, και πέραν από τα λάθη που σίγουρα κάναμε, (και τα κάναμε γιατί πράξαμε και όχι γιατί καθόμασταν) θα πρεπε αυτό να το αναγνωρίσεις. Από κει και πέρα σε όσα πιο κάτω αναφέρεσαι για υπόγεια και ανώγια θεωρώ πως δεν σε έχουν πληροφορήσει σωστά...εκτός και αν θεωρείς "πόλεμο" το ότι η επιτροπή εγγράφως απάντησε σε κάποιες επιστολές πράττοντας τα αυτονόητα, ίσως κάποιο από τα παπαγαλάκια να κανε σωστή δουλειά...
    Για το ρεζιλίκι και τα σχετικά θεωρώ πως ο χρόνος θα το δείξει... Γκεμπελίστικες μεθόδους πάντως είναι σίγουρο πως δεν εφαρμόσαμε.

Παντελής
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 4 Φεβ 2010, 13:57:32 »

Επειδή συνεχίζεις και λές ότι σου κατέβει, άκου λοιπόν και μία ακόμα σοφία του λαού που ίσως δεν θα σου αρέσει.

"Κανείς δεν είναι πιό αχάριστος από τον ευεργετηθέντα".
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 4 Φεβ 2010, 15:28:38 »

... και συνεχίζω με ότι με κατέβει..
    Αρκεί ο ευεργέτης να μην ευεργετεί για να κλείνει στόματα,  και να περνάει μόνο το δικό του...Και στα Ελληνικά όπως λέμε  "yes sir"
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #69 στις: Παρασκευή, 5 Φεβ 2010, 12:07:16 »

Κε Ξένε,
    Οχι δεν την έχω υπόψη μου σας απάντησα και χθές.Καλώς η κακώς ο Ηλίας πήγε μετά το "κριτήριο" των Πανελληνίων στο F3A στη Θεσ/νίκη μαζι με τα άλλα δυό παιδιά τον Ν.Κιόρογλου και τον Α Χαλκιά. Τότε με ενημερώσατε για τη θετική πλέον πρόταση που κάνατε στην ΕΛΑΟ. Το θέμα όμως το συζητήσαμε και κατά τη διάρκεια των ως άνω αγώνων και είχαμε φτάσει κάπου...
    Φιλικά
    Νίκος Γραμματικάκης

Σας ευχαριστω για την απάντηση.
    Για το σκέλος F3A τα πράγματα κύλισαν ομαλά.
    Για τα pylon F3D, υπήρχε έντονη διαφωνία και μείς πράξαμε - όπως συναποφασίσαμε σαν ΕΠΑΕ - σύμφωνα με τα περιθώρια που είχαμε, μεταξύ κανονισμών και περιορισμών.
    Συνεπώς θεωρώ άδικη την επίθεσή σας γι αυτό το ζήτημα, αφού δεν γνωρίζετε αρκετά, - αυτό πρέπει να το αναγνωρίσετε - έχετε στρεβλη προφορική ενημέρωση " απο τους τεχνίτες της συκοφαντίας και τους βιρτουόζους της θολούρας".
    Επειδή δεν δεχτήκαμε να κάνουμε τις γλάστρες, εφαρμοσαν την πολύ πετυχημένη τακτική του "διαίρει και βασίλευε".

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 7 Φεβ 2010, 14:26:03 »

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ , ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΕ, ΟΛΟΙ ΣΙΓΗΣΑΝ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΙΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ)
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΑΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ... ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΛΑ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ - ΣΕ ΛΙΓΟ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΕΠΑΕ,
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ - ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ - ΕΞΑΠΕΛΗΣΑΝ.
    ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ?
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    KOSTAS 3D
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 7 Φεβ 2010, 15:29:58 »

Κ Βαγγέλη
    κατά  την δική μου γνώμη πιστεύω ότι για σωστή ενημέρωση από την τέως ΕΠΑΕ,
     χωρίς αντιδικίες ,
    και δημόσιο διάλογο
    που οδηγεί εμάς  τελικά να μην ξέρομε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο
    που πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει
     χωρίς να σας κουράζω
     κάνετε ένα έγραφω  η τέως ΕΠΑΕ και να το αποστείλετε σε όλα τα σωμάτια τις χώρας να εξηγήτε τους λογούς παραίτησης
    ΥΓ  Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα γιατί αυτό δεν οδηγεί πουθενά
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 7 Φεβ 2010, 16:39:03 από KOSTAS 3D » Καταγράφηκε
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #72 στις: Δευτέρα, 8 Φεβ 2010, 08:56:04 »

Κ Βαγγέλη
    κατά  την δική μου γνώμη πιστεύω ότι για σωστή ενημέρωση από την τέως ΕΠΑΕ,
     .....................................................
     κάνετε ένα έγραφω  η τέως ΕΠΑΕ και να το αποστείλετε σε όλα τα σωμάτια τις χώρας να εξηγήτε τους λογούς παραίτησης
    ΥΓ  Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα γιατί αυτό δεν οδηγεί πουθενά

KOSTAS 3D

Η τέως τα μέλη που ήταν στην ΕΠΑΕ, δεν έχουν - πλέον - λόγους να ξανασυγκεντρωθούν και να βγάλουν κοινή ανακοίνωση.
    Εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου.
    Όποιος άλλος θέλει μπορεί να παρέμβει ή να προσθέσει οτιδήποτε.

και γιά αρχή στο θέμα Σοπέογλου....
    αρχές Φεβρουαρίου 2009 δεχθήκαμε το παρακάτω mail από στέλεχος της ΕΛΑΟ:

Α........ καλησπερα
    > Ελπιζω ολα καλα ,
    > Μπορεις να προοθησεις την προεγγραφη για το F3D στη Γερμανια ; Θα ειμαι
    και μανατζερ και θα εχω supporter την ..........
    > Caller θα μου κανονισουν οι ολλανδοι μαλλον.

με εντολή να ετοιμάσουμε έγγραφο που να γνωμοδοτούμε και να συνηγορούμε στην συμετοχή του κ Σοπέογλου
    στην Γερμανία.
    1. Με ένα απλό σημείωμα - που έγινε forword - σε ποιά σχετικά να απαντήσουμε;
    2. Βασιζόμενοι στον κανονισμό περι συστάσεως ΕΟ, δεν υπήρχε τίποτα σχετικό που να προβλέπεται, να εκπροσωπήσει αθλητής
    την Ελλάδα εάν δεν έχει γίνει γι αυτό αγώνας κριτήριο. Πως θα γινόταν δεκτό από τους υπολοίπους αθλητές πχ των ελικοπτέρων που για να μπουν κάθε χρόνο στην ΕΟ, πρέπει να πετάξουν 12 βαθμολογημένους γύρους; Έίναι δίκαιο;
    Εκτός αν η ΕΛΑΟ - που έχει την εξουσία αυτή - στείλει΄η ίδια τον αθλητή, με βάση την αξία του και τους πρότερους διεθνείς αγώνες που συμμετείχε στο παρελθόν.
    Σ ' αυτό και έτσι απαντήσαμε και άρχισαν οι προστριβές που μας ακολουθούν μέχρι σήμερα...

και έπεται συνέχεια...
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Δευτέρα, 8 Φεβ 2010, 09:05:25 »

Ποιός σας έχει δώσει το δικαίωμα κ. Ξένο να δημοσιοποιείτε προσωπικές επιστολές;

Οσο είσαστε ακόμα μέλος της επιτροπής επιλέξατε την απραξία, την σιωπή και την απουσία σας.

Και τώρα ξαφνικά μετά την παραίτησή σας, αποφασίσατε να λειτουργήσετε κατηγορώντας τον ένα και υβρίζοντας τον άλλο; 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #74 στις: Δευτέρα, 8 Φεβ 2010, 09:33:35 »

Ποιός σας έχει δώσει το δικαίωμα κ. Ξένο να δημοσιοποιείτε προσωπικές επιστολές;

Οσο είσαστε ακόμα μέλος της επιτροπής επιλέξατε την απραξία, την σιωπή και την απουσία σας.

Και τώρα ξαφνικά μετά την παραίτησή σας, αποφασίσατε να λειτουργήσετε κατηγορώντας τον ένα και υβρίζοντας τον άλλο; 
    Εφ όσον απευθύνονται σε μένα και έχω την κατοχή τους είναι δικαίωμά μου.
    Εγώ "επέλεξα την "απραξία" από τον Νοέμβριο 2009 γιατί διαμαρτυρήθηκα με επιστολή μου στον Πρόεδρο της ΕΛΑΟ επειδή όποτε θέλουν στην ΕΛΑΟ μας μετρούσαν σαν επιτροπή -για να πάρουμε και την ευθύνη - και όποτε ήθελαν παρέκαμπταν την ΕΠΑΕ για να στέλνουν μέ τά χρήματα όλων των σωματείων (μερίμνει γραμματείας ΕΛΑΟ) τις επιστολές της ΕΑΑ, χωρίς να γίνεται πρότερη ενημέρωση της ΕΠΑΕ και ούτε καν συζήτηση. Από τότε περιμένω την απάντηση που έχει σκαλώσει κάπου.

Εσείς που επιλέξατε την ανυπαρξία τώρα όψιμα σας έπιασε ο πόνος. Εσείς τι φοβάστε;
    Μήπως νομίζετε ότι επειδή σαν ΕΠΑΕ, μας επέβαλαν την σιωπή και την αυστηρή φίμωση, νομίζετε ότι θα φιμώσετε και μένα;
    Που έιδατε να κατηγορώ κάποιον (χωρίς αποδείξεις όπως εσείς) και να εξυβρίζω κανένα;
    Νομίζετε ότι εσείς τα ξέρετε όλα ή σας τρομοκρατεί το γεγονός ότι έχουμε λόγο και λόγο με επιχειρήματα;
    Αληθεια τι σας κάνει να να θορυβηθήκατε από ένα σημείωμα που δημοσίευσα, που δεν είναι παρά 4 γραμμές;
    Φοβάστε μήπως τα καταγεγραμμένα στην αλληλογραφία μου αποδεικνύουν τα αντίθετα απ αυτά που λέτε λασπολογόντας και δείξουν που έχει στηθεί παράγκα;
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουμε εμείς τον αεραθλητισμό και τους εαυτούς μας
    Μεταπήδηση σε: