|
PaNt
|
 |
« στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 23:20:05 » |
|
Παιδες θελω να κανω μια ερωτηση το συγκεκριμενο ελικοπτερο οπως και σε πολλα αλλα οπως το SRimok λενε στο μανουαλ οτι αν εχεις OS βαζεις την ροδελα του μοτερ αλλα αν εχεις YS δεν την βαζεις...
Ξερει κανεις τον λογω?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 00:27:32 » |
|
Παυλο νομιζω οτι η YS εχει πιο κοντο αξονα αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 00:41:03 » |
|
Παυλο νομιζω οτι η YS εχει πιο κοντο αξονα αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
μπα δεν εχει προβλημα ανετα μπαινιε η ροδελα βιδωνει το παξιμαδι και περισευει κιολας.. κατι αλλο??!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 11:37:31 » |
|
κανεις ρε παιδια???!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Draminos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 11:49:35 » |
|
Καλα ρε τι σκας τοσο....γιατι που το manual λεει αν εχεις YS βαλε γυρο απο το ντεποζιτο σολινακια καυσιμου ενω αν εχεις OS τοτε αυτα που εχει μεσα το kit... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 11:51:22 » |
|
Καλα ρε τι σκας τοσο....γιατι που το manual λεει αν εχεις YS βαλε γυρο απο το ντεποζιτο σολινακια καυσιμου ενω αν εχεις OS τοτε αυτα που εχει μεσα το kit...  αυτο δεν με νοιαζει αλλα η ροδελα ειναι ουσιωδες πραγμα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Draminos
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 11:55:20 » |
|
Ε κοιτα γαι να το λεει ετσι θα ειναι..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 11:56:08 » |
|
Ε κοιτα γαι να το λεει ετσι θα ειναι..
ε βρε ετσι ειναι αλλα θελω να μαθω τον λογο... δεν μου αρεσει να κανω πραγματα που δεν ξερω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Draminos
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 12:00:09 » |
|
Δεν νομιζω να ξερει κανεις απο εδω..καλυτερα δες runryder και helifreak εχει πιο πολλες απαντησεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Z
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 12:20:06 » |
|
Φαίνεται οι νιτράδες είναι απασχολημένοι με βελόνες και τα ρέστα !  Πού χρόνος για forums 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
High speed, low drag !
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 12:34:49 » |
|
Φαίνεται οι νιτράδες είναι απασχολημένοι με βελόνες και τα ρέστα !  Πού χρόνος για forums  \ χαχααχ κακιες.. με μια ροδελα ασχολουμαι.... οχι με καρμπυλατερ..... ασε τις μλκιες..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Z
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 15:17:51 » |
|
χιχιχι  Πάντως και στο stratus έχει διαφορετικές, για το YS είναι κάτι σαν κωνικό spacer, και αν δεν βάλεις το σωστό φαίνεται σαν να μη σφίγγει καλά....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
High speed, low drag !
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 15:19:37 » |
|
χιχιχι  Πάντως και στο stratus έχει διαφορετικές, για το YS είναι κάτι σαν κωνικό spacer, και αν δεν βάλεις το σωστό φαίνεται σαν να μη σφίγγει καλά.... οχι δεν εννοω αυτο εννοω την ροδελα του κινητηρα.... αυτη που εχει μεσα ο κινητηρας... το manual λεει να μην την βαλω καποιος μου ειπε να την βαλω... Μπορει ομως καποιος να εξηγησει γιατι πρεπει να μπει στον OS και οχι στον YS?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 15:55:52 » |
|
Εγω θα ελεγα να κανεις οτι λεει το manual.Δεν πειραματιζεσαι...Απλα οτι λεει.(στο ΕΧ μου παντως δεν θυμαμαι αν την εβαλα...μαλλον δεν την εβαλα).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 16:26:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|