Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:52:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:52:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 138
    Συνολικά: 140
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου  (Αναγνώστηκε 29157 φορές)
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 22:26:32 »

δεδομενου οτι παντα σπας αρκετες φορες ενα μοντελο μεχρι να το πεταξεις αυτο ειναι που λενε ακριβο.

Αν το σκευτεις ειναι θα δοσεις 400 ευρο για κατι που δεν θα το ευχαριστηθεις πριν δοσεις αλλα 200 να το φτιαξεις αν εχεις τα αλλα 200 αν τα ειχες υπολογιση αν , αν  , αν .

σε αυτο φταινε και τα μαγαζια οταν βρηκα διαφορα μεχρι και 20 % για το ιδιο πραγμα,  οταν κοιτανε απλα να πουλισουν ενα μοντελο χωρις να εξιγισουν τα βασικα κτλ κτλ και φυσικα το σπας και ξενερωνης πως να ασχολιθης μετα .

Εγω που επεσα σε καλο καταστιμα με βοηθισε μου ειπε καποια πραγματα εχω φαει καποιες ωρες με joypad Sad στο fms , αλλα ζημια του εκανα ποσο μαλλον ενα 12 χρονο παιδι που του πηρε δωρο ο πατερας του ενα εληκοπτερακι και ξαφνικα ανακαληπτη οτι θελει να πληρωνη σηνεχεια.

Το δωρο που εκανε στο γιο του επιτηθετε και σπαει τα παντα μεσα στο σπιτη.

Μηπως αν του ειχε πει καποιος οτι ξερεις δεν ειναι απλο παρε και αυτο το cd "τσαμπα ειναι το fms " αγορασε και ενα καλωδιο 25 ευρο θα ηταν καλλιτερα ? και δεν θα ειχαμε 150 ευρο το lama 300 ευρο σε ζημειες στο σπιτη ?

τα λεω λιγο διαφορετικα αλλα ετσι ειναι οταν για να κανεις ενα helli το walkera μου πχ  ανθρωπινο θες μπαταρια + μοτερ + speed controler + φορτιστη + balancer αλλα γραφη RTF και μετα ακομα και αν μαθεις μετα θα δεις οτι αυτα που λεει το κουτι http://www.walkera.com/en/pro_particular.jsp?la=en&pro_number=Z360%23B0104   τα κανει αν βαλεις τα optional που γραφει κατω αλλα το κουτι γραφει 3d οποτε πως ειναι φτηνο κατι που δεν ξερεις ποσο θα σου παει γιατi απλα δεν ξερεις γιατι η ενημερωση ειναι λιγη κτλ κτλ αυτα τα ολιγα
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 23:19:11 »

Να το θέσω αλλιώς. Αν οι 2 μήνες είναι ένα αεροπλανάκι οι 4 μήνες φτάνουν και για τη συντήρησή του. Επίσης κάτι ακόμα. Αν προσέξετε δε μήλισα για 12χρονο αλλά για 17-18. Μήπως προσέξατε ότι στη συσκευασία όλα τα μοντέλα αναγράφουν ότι δεν είναι παιχνίδια και οτι η χρήση τους συνιστάται σε 14 χρόνων και πάνω; Επίσης όταν πολλοί από μας οριώμαστε ότι δεν πρέπει να ξεκινάς με ελικόπτερο κάτι ξέρουμε. Επίσης αν ξεκινάς με ελικόπτερο τουλάχιστον κάντο σωστά, όπως επίσης πολλοί από μας οριώμαστε ότι πρέπει να βρεις κάποιον που ξέρει για να έχεις τις λιγώτερες απώλειες. Δεν μπορεί κάτι απόλα αυτά θα το άκουσε ο 12χρονος ή ο μπαμπάς του πριν πάρει το μοντέλο. Εδώ αυτά όλα ακούγονται στη Λήμνο δε μπορεί να μην τα λένε σε ολόκληρη Αθήνα. buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 23:31:19 »

Είχα καποτε ένα πελάτη που ήταν πολύ ξεροκέφαλος να το πω, εγωιστής τελοσπάντων. Δε δεχόταν με τίποτα να πάμε μαζί να τον μάθω να πετάει. Εντω μεταξύ ήθελε ντε και καλά να πετάξει με την πρώτη το ..... SUKOI idiot2  Το πήρε. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε όσοι γνωρίζετε τι εστί αυτό το μοντέλο. Μυαλό δεν έβαλε,...αλλά είχε φράγκα και αγόραζε εντάξει. Δε μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να ζήσεις άνετα πολύύύύύύύύύ καιρό με ένα μοντέλο αν έχεις μάθει να ακούς κάποια πράματα.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 23:33:55 »

Εγω που είμαι 14 πως καταφερα να μαζεψω σε εξι μηνες 1500 για να αρχισω με τον αρομοντελισμο αλλα μετα μπηκαν στην ακρη γιατι με βοηθησε καποιος(καλα να ειναι πεταμε με το μοντελο του) τα εχω βάλει στην ακρη και οταν μαθω θα παω αγορασω δικό μου μοντέλο... και σας πληροφορω οτι η οικογενεια μου δεν ειναι τοσο ευκαταστατη οποτε δεν περνω οσο χατζιληκη ούτε στερηθηκα τον καφε, την βόλτα μου  Azn για αυτό λοιπον πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει η δικαιολογια οτι το χόμπυ ειναι ακριβό καθως και με 400 ευρώ κανεις δουλειά και πιστεψτε με οτι αν θέλει καποιος πραγματικα να ασχοληθει μπορει να βρει και τα χρηματα και τον χρόνο Thumbs up
    Καταγράφηκε

Never give up!
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 23:50:18 »

Δηλαδή, μόνο με χρήματα μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με τον αερομοντελισμό ? Huh

Η διάδοση του αερομοντελισμού προϋποθέτει μια αρχική "επένδυση 300-400" € για αεροπλάνο, ή παραπάνω για ελικόπτερο ?

Και θα βρεθούν πολλοί να τα δώσουν σε κάτι που δεν ξέρουν αν θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον για καιρό ?

Κάτι, κάπως, δεν μου κάθεται καλά...

gkan

ΥΓ. Mike@$ (!#%^&*_+... Grin), πολύ καλά κάνεις, κράτα τα χρήματα για αργότερα, θα τα χρειαστείς περισσότερο όταν θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις, εμπειρία και θα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις.
    Και συνέχισε να μας δίνεις ένα καλό παράδειγμα  Thumbs up
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 23:58:58 »

Μπράβο αγόρι μου μας θυμίζεις τα δικά μας σε πολλούς εδώ μέσα.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:03:34 »

gkan ακόμη και ένα βήμα έξω από την πόρτα του σπιτιού μας προϋποθέτει λεφτά. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά που παει να τα ξοδέψει κανείς όταν το κάνει το βήμα. Και μετά τι δικαιολογία βρήσκει για να δικαιολογήσει τον ωχαδερφισμό του ή να σνομπάρει αυτούς που πηγαίνουν μπροστά.
    Καταγράφηκε

Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:24:11 »

Εγω που είμαι 14 πως καταφερα να μαζεψω σε εξι μηνες 1500

mike@$ (1500/6=250).Πού τα βρίσκεις 250 ευρώ το μήνα 14 χρονών παιδί?Στην ηλικία σου έπερνα λεφτά για δύο τυρόπιτες τη μέρα.Ελπίιζω όχι από τη σύνταξη της γιαγιάς Grin.Και το καφέ από τα 14 τον άρχισες... ?

Αλλαξαν πολύ τα παιδιά και εγώ στα 22 μου θα ακούγομαι σαν γέρος στα αυτιά τους.....
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:27:53 »

Και θα βρεθούν πολλοί να τα δώσουν σε κάτι που δεν ξέρουν αν θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον για καιρό ?

Κάτι, κάπως, δεν μου κάθεται καλά...

gkan

Κοίτα είναι γεγονός οτι πολλοί θα τα παρατήσουν. Εξάλλου πολλά στη ζωή τα αρχίσαμε αλλά μετά τα παρατήσαμε είτε γιατί μπλέξαμε με δουλειές, είτε γιατί θέλαμε απλά να τα γνωρίσουμε από κοντα και να έρθουμε σε επαφή με κόσμο. Αρκεί η αιτία να μην είναι κάποια άσχημη πλευρά κάποιου επιπόλαιου. Υπήρχε εδώ κάποιος έμπορας παιχνιδιών κάποτε που θυμίθηκε ότι μπορεί να ξεγελάσει τον κόσμο και να πουλήσει είδη μοντελισμού χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ή να θέλει να ασχοληθεί καθόλου. Νόμιζε ότι έτσι θα οικονομούσε. Οικονόμισε...στην αρχή όμως γιατί μετά όταν ο κόσμος είδε ότι δε μπορούσε να τους βοηθήσει παρατησαν τα μοντέλα στην άκρη και δε θέλαν πια να ξαναδούν τέτοιο μπροστά τους. 5 Χρόνια προσπαθώ να τους αλλάξω γνώμη και τώρα δειλα δειλά το ξανασκέφτονται, αφού βλέπουν τις δικιές μου προσπάθειες πρώτα. Αυτός λοιπόν ο επιπόλαιος έκανε ζημιά στο μοντελισμό σε ένα μέρος που από τη φύση του ούτως ή αλλώς είναι δύσκολο. Βέβαια ο συγκεκριμένος ακόμα δεν κατάλαβε τι έκανε και τον έχω υπό επιτήρηση γιατί βλέπει οτι προχωράω σιγά σιγά το μοντελισμό και κάτι μαθαίνω ότι θέλει να το ξανακάνει. Και πόσα ακόμα παραδείγματα υπάρχουν ακόμα και μοντελιστών που δε χειρίστηκαν σωστά το όλο θέμα. Καλή η κονόμα αλλά αυτό που προσφέρεις να έχει πραγματική αξία όχι να είναι κούφιο και ψεύτικο. Και ο κόσμος δεν είναι χαζός, αντιθέτως είναι ο καλύτερος κριτής σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:40:48 »

mike@$ (1500/6=250).Πού τα βρίσκεις 250 ευρώ το μήνα 14 χρονών παιδί?Στην ηλικία σου έπερνα λεφτά για δύο τυρόπιτες τη μέρα.Ελπίιζω όχι από τη σύνταξη της γιαγιάς Grin.Και το καφέ από τα 14 τον άρχισες... ?

Αλλαξαν πολύ τα παιδιά και εγώ στα 22 μου θα ακούγομαι σαν γέρος στα αυτιά τους.....

Έχω το παράδειγμα ενός παιδιού (τώρα είναι φαντάρος πια και ένας από τους βοηθούς μου στο μαγαζί) που όταν με έβλεπε με το ραλλάκι να κάνω βόλτες έτρεχε να με πλησιάσει και καθόμασταν με τις ώρες και συζητούσαμε εκέι κατω οκλαδόν στην άσφαλτο. Ήθελε τόσο να πάρει και αυτός ένα που πήγε δούλεψε γκαρσόνι και χωρίς να ζητήσει δεκάρα από τον μπαμπά του μάζεψε τα λεφτά και το ξεχρέωσε. Βέβαια αυτή του η προσπάθεια με συγκίνησε και όταν μπόρεσα του πήρα το αεροπλάνο (ένα 60άρι ακροβατικό) για να τον ανεβάσω λίγο και ανέλαβα να τον εκπαιδεύσω στο simulator (τότε δεν είχα το μαγαζί, στο σπίτι μου) ώσπου έμαθε. Παρόλο που είχε την κατακραυγή των φίλων του δεν έδινε σημασία. Κατάλαβε πού έπρεπε να βαδίσει και ότι θα τους άφηνε τελικά πίσω. Βλέπετε τα ενδιαφέροντά τους είναι μπιλιαρδο, γκόμενες, φραπές και μηχανάκια και μάλιστα με τη συγκατάβαση των γονιών!! Άξιο παιδί.
    Καταγράφηκε

Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:49:05 »

Sfyris - Κοσμά, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που γράφεις, δυστυχώς υπήρχαν και υπάρχουν και τέτοιοι έμποροι .

Απλά, ορμώμενος από το υπόδειγμα εντύπου του jkon, και με σκεπτικό ότι θα θέλαμε να προσεγγίσουμε νεαρά άτομα, που δεν μπορούν εύκολα να διαθέσουν (ή να πείσουν άλλους να το κάνουν) τρελά χρήματα, τα μοντέλα που βλέπω εκεί δεν ξεπερνούν σε κόστος επένδυσης τα 10-20 €...(εξαίρεση το Sopwith Snipe (ή Camel?) που θέλει κάτι παραπάνω  idiot2)
    Λιίγα, αλλά αρκετά για να διαπιστώσει κανείς αν έχει το μικρόβιο.

Πιστεύω ότι αρκετά παιδιά σήμερα τα έχουν πολύ εύκολα όλα, χωρίς να κοπιάσουν, χωρίς να μοχθήσουν ή και να θυσιάσουν κάτι, με αποτέλεσμα να χάνουν εύκολα την αξία τους όσα άκοπα αποκτούν.

Άλλα πάλι που έχουν ενδεχομένως την όρεξη, δεν τους περισσεύουν τέτοια ποσά.

Τους μεν τους χάνουμε λόγω απογοήτευσης-αποπροσανατολισμού, τους δε δεν τους έχουμε ποτέ...

Μου κάνει εντύπωση για παράδειγμα που τόσα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με την οργάνωση που έχουμε, με το χώρο πτήσης, με τα μαγαζιά κλπ, τα νέα - νεαρά άτομα που ασχολούνται είναι μετρημένα στα δάκτυλα. (και μην βρει κανείς ευκαιρία και συμπεράνει ότι η Ε.Α.Θ. δεν κάνει καλή δουλειά...). Έρχονται, αλλά δεν μένουν.

Νέος κόσμος, ναι, αλλά πού είναι ?

gkan
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 00:52:00 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 01:00:00 »

Άκου gkan. Με λύπη μου ίσως σε απογοητεύσω θα σου πω ότι έκανα ένα πείραμα. Μπήκα σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης και παριστάνοντας τον αρχάριο και τον ανίδεο ρώτησα τι μοντελο μου συστήνουν να πάρω. Μπροστά ήταν και αρκετά παιδιά που δε δείχναν να γνωρίζουν. Μου δείχναν μόνο ακροβατικά δύσκολα στην πτήση που τους είχαν ξεμείνει και έπρεπε να τα διώξουν. Βγήκαμε με τη γυναίκα μου από το μαγαζί γεμάτοι σκέψεις και προβληματισμό. Αλίμονο στο παιδί που θα πέσει θύμα τους.
    Καταγράφηκε

mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 08:54:16 »

Kαλημέρα σας

1) Τα λεφτα αυτά δεν βγηκαν μονο απο το εβδομαδιαιο χατζιλικη και απο την συνταξη και παπου και γιαγιας (που ποτε δεν ζηταω για ευνοητους λογους) τωρα ομως ερχονται χριστούγεννα για σκεφτητε μαζι με την γιορτη μου ποσα είναι τα δωρα απο Θείου, θείες νονούς κ.τ.λ ασε και το άλλο που οταν πηρα το lower η θεια μου απο την χαρα που το πηρα μονο εγω απο την οικογενεια και για να οεισματοσει τα ξαδέρφια μου αρχισε και μου εδινε λεφτα Grin Grin

2)Εγω δεν ασχολουμε ουτε με μηχανακια ουτε με τσιγαρα (οπως πολοι στην ηλικια μου) ουτε με καθημερινα ξενυχτια (μονο σαββατο) Δεν μου λειπουν οι γκομενες ουτε η βολτα μου αλλα ουτε η χαρα να ειμαι αερομοντελιστης!!!

3)Ολοι μου φιλοι οταν τους λεω ελα να μαθεις οτι γινεται με το simulator και οταν παμε να πεταξουμε να το κρατησεις λιγο στον αερα να δεις αν σου αρεσει και η γνωστη απαντηση <<αν το σπασω>> γιαυτί να το σπασεις δεν κατα λαβαινω αυτην την λογικη εγω δηλαδη μετα απο ενα μηνα εξασκησης πςω μπορεσα την πρωτη μερα μετα απο 10 λεπτα στον αερα να το απογειωσω και δεν εχουμε και κανεναν μεγαλο διαδρομο δυο δρομουσ εχομε ευθειες στο νησι και αναλογα με τον αερα πεταμε

Παράθεση

πιστεψε με οτι αλλαξαν περισσοτερο τα παιδια αρκετα οχι ολα και κανουν πολυ χειροτερα πραγματα απο αυτα που φανταζομαστε δυστηχως
    Καταγράφηκε

Never give up!
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 09:26:17 »

Mike@$, never give up ! Φαντάζομαι με το Proficiency τι έχεις να μαζέψεις...

Sfyris, δεν το εννοούσα ότι τα μαγαζιά δουλεύουν σωστά, αλλά ότι υπάρχουν αρκετά και πληθώρα υλικού για να προμηθευτεί κανείς ότι χρειάζεται. Το επίπεδο και η ποιότητα εξυπηρέτησης φυσικά ποικίλει. Δυστυχώς η εμπειρία σου είναι κάτι που συμβαίνει. Φταίει όμως μόνο αυτό ?

gkan
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 09:36:16 »

Kαλημερα σας ,εγω εχω να πω οτι ολα ξεκινουν απο την αναπτυξη της αεροπορικης ιδεας ,οταν προκειται για παιδια μικρης ηλικιας .
    Τα παραδειγματα που ειναι  πολυ χρησιμα ,θα πρεπει να παρθουν απο τα στελεχη των αεροπροσκοπων .
    Εκει γινεται φοβερη δουλεια με προγραμα και σωστο χειρισμο . Τα χρηματα δεν εχουν κανενα νοημα στα πρωτα σταδια της μυησης των παιδιων για τα αεροπλανα γενικα .
    Το εργαστηριο ειναι το Α και το Ω για το πρωτα βηματα στον αερομοντελισμο .Τα μαθηματα θεωριας της πτησης ειναι εξισου σημαντικα .Αλλα απο την κατασκευη ξεκινανε ολα .
    Πρωτα απο μερικα πλαστικα μοντελα ,μετα ελαφρες κατασκευες απο μπαλσα , αργοτερα απο μικρα ηλεκτροκινητα ,και οταν  νοιωσεις ετοιμος ξεκινας τα μηχανοκινητα .
    Το μονο κακο ειναι οτι στην περιπτωση των αεροπροσκοπων ολα τελειωνουν πολυ νωρις , μετα απο 14 χρονων πρεπει να αποχωρησεις ,και να βρεις αλλο στεκι ,φιλους που αγαπουν τα αεροπλανα κτλ.
    Εδω ειναι το μυστικο φιλοι μου . Χωροι συναθροισης  με ενδιαφεροντα για το hobby .
    Οι βιαστικοι για πτηση , πανε κατευθειαν στο μοντελομαγαζο και απο εκει και περα ειναι θεμα τυχης εαν γινουν αερομοντελιστες η οχι .
                                                                                                           mastoras
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου
    Μεταπήδηση σε: