Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.840 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 20:29:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 20:29:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309840
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 165
    Συνολικά: 166
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου  (Αναγνώστηκε 29154 φορές)
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 18:26:01 »

Αν πράγματι κρατική φορείς ενδιαφέρονταν θα ήξεραν και που να  απευθυνθούν. Υπάρχει Ομοσπονδία (όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους ) υπάρχουν όμως και κατά τόπους σωματεία που οι φορείς τα γνωρίζουν. Για αυτό πυροτεχνήματα τέτοιου είδους παρακαλώ να μη ξαναγραφούν.

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 20:30:02 »

Αξιότιμε κύριε Ράμμο,

Σίγουρα είσαστε ενήμερος όλων των μηνυμάτων που εμφανίζονται στο διαδίκτυο, σε θέμα με τίτλο «Εκστρατεία για τη διάδοση του αερομοντελισμού», αφού εσείς ο ίδιος το ξεκινήσατε, το υποστηρίζετε, και μας υποδείξατε να το διαβάσουμε σε συγκεκριμένο φόρουμ.

Τα μηνύματα που εμφανίζονται τελευταία σ’ αυτό το φόρουμ, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, ότι:

1) είναι εμφανές ότι ανέχεστε την εκμετάλλευση της ιδέας σας από άλλους, με τη συγκάλυψη πίσω από την «διάδοση του αερομοντελισμού», ενός άλλου στόχου, της διαφήμισης συγκεκριμένων διαδικτυακών χώρων.

2) είναι εμφανές ότι δεν αντιδράτε στην προσπάθεια εκμετάλλευσης της πρωτοβουλίας σας από τρίτους, που αναμοχλεύουν την καραμέλα της κινδυνολογίας για να ωριμάσει και το κλίμα της «εκστρατείας σωτηρίας» από τους θεσμούς και τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

3) τηρείτε συναινετική στάση, όταν κάποιοι πολεμούν τους μη αρεστούς διαδικτυακούς χώρους με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση.

4) είναι εμφανής η έλλειψη αποφασιστικότητας, συνεννόησης, συντονισμού, και οργανωτικής εμπειρίας, των προσκληθέντων ή αυτοβούλως προσκολληθέντων στο επιτελείο της «εκστρατείας» σας.

5) είναι ήδη αρκετές - για να περάσουν απαρατήρητες - οι αντιδράσεις πολλών σοβαρών επώνυμων αερομοντελιστών, πάνω σε πρωτοφανείς προτάσεις των παραπάνω «σωτήρων» του αερομοντελισμού, σε μία προσπάθεια να προλάβουν τις αρνητικές επιπτώσεις από την μικρή έστω πιθανότητα εφαρμογή τους.

κύριε Ράμμο,

Επιθυμείτε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάδοση του Αερομοντελισμού;

Πως είναι αυτό δυνατόν αν έχετε ασχοληθεί με τον αερομοντελισμό ελάχιστο χρόνο στη ζωή σας;

Αγνοείτε, ή εις πείσμα αδιαφορείτε για την ύπαρξη του θεσμού που λέγεται Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία με τα πολλά εντεταγμένα αερομοντελιστικά σωματεία όταν δηλώνετε ότι θα ενεργήσετε μόνος σας προς τις κρατικές αρχές;

Σκεφθήκατε ποτέ ότι μπορεί έτσι να καταστρέψετε προσπάθειες ετών;

Φαίνεται όμως ότι αυτές οι αποστάσεις, δεν σας εμποδίζουν να ενστερνίζεστε ορισμένες ακραίες θέσεις αντιπαράθεσης άλλων αερομοντελιστών, πριν καν ζητήσετε να ακούσετε και την άλλη πλευρά, θέσεις που δεν συνάδουν με την δηλούμενη διάθεσή σας για συνεργασία.

Ως παράδειγμα θα παραθέσω δύο αντικρουόμενες θέσεις σας, που γεννούν πολλά ερωτηματικά:

α) η δημόσια δήλωσή σας ότι η εργασία μου/το βιβλίο μου …:

«.... δεν λεγεται εγκυκλοπαιδια . Κραχτης λεγεται για το αλλο forum»,

και β) το ξαφνικό ενδιαφέρον σας να σας παραχωρήσω δικαιώματα χρήσης του.

Δηλαδή, αν και ενεργείτε αγνοώντας δήθεν την ύπαρξη του βιβλίου μου, ξαφνικά παραδέχεστε την ύπαρξή του και προσπαθείτε (μάταια) να το υποβαθμίσετε δημόσια με ποταπές εκφράσεις, ενώ στην επόμενη φάση σας αρέσει και θέλετε την έγκρισή μου για να παρουσιάσετε αποσπάσματα στους κρατικούς φορείς, για το καλό – δήθεν - του αερομοντελισμού.

«Ουαί υμίν…...»

Ο «θαυμαστός κόσμος των μικρών αεροπλάνων», ή άλλως «το βιβλίο του jkon» όπως το έχουν βαφτίσει οι αερομοντελιστές, διαβάζεται δωρεάν από τους Ελληνες και Κύπριους αερομοντελιστές, και μετράει 13.000 και πλέον επισκέψεις, και αμέτρητα ολικά downloads, απόδειξη ότι επιτελεί άριστα την αποστολή του.

Πειράματα με την τύχη του βιβλίου μου, ή με την τύχη του Αερομοντελισμού δεν πρόκειται να κάνω.

Το βιβλίο αυτό θα πάρει μόνο του τη θέση στην ιστορία του Ελληνικού Αερομοντελισμού.

Δεν χρειάζεται την βοήθειά σας.

Γι αυτό, είναι καλύτερα να ξεχάσετε την ύπαρξή του.

Δεν θα υπάρχει διαφορά από την εποχή που το αγνοούσατε.

Και ευγενικά σας παρακαλώ να μη με ξαναενοχλήσετε. Παντοιοτρόπως.

Γιάννης Κωνσταντακάτος

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 21:42:42 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 00:42:51 »

K.Kωνσταντακατε δεν θα σας ξαναενοχλησω αλλα σαν τελευταιο εχω να πω οτι η ενεργεια μου αυτη ξεκινησε με την προτροπη την δικη σας διαβαζοντας και αποστηθιζοντας ολο το βιβλιο και τα αρθρα που εχετε συνταξει .

Σας εδωσα τα συγχαρητηρια μου στην αρχη , και μετα διαπιστωνοντας οτι για να διαβασει καποιος το βιβλιο πρεπει απαραιτητα να βρει και το aeromodelling.gr δεν το θεωρησα σωστο ,και η λεξη κραχτης δεν υποβαθμιζει το βιβλιο αλλα το αντιθετο .Παρ' ολα αυτα σας  ζητησα και συγνωμη .

Επισης μην εχετε την εντυπωση οτι την εκστρατεια θα την κανω εγω και καποιοι που υποτιματε ,αλλα οτιδηποτε και να ξεκινησω παντα ειχα και εχω στοχο να παρω γραμμη απο ανθρωπους που πραγματικα θελουν να βοηθησουνε σε αυτην την προσπαθεια και βρισκονται στους κολπους της ΕΛ.Α.Ο . Ηδη εχω κανει μια προσωπικη επαφη με τον Κ . Αντωνη Παπαδοπουλο και θα τον ενημερωνω σχετικα .

Εαν νομιζετε οτι εγω και οι ανθρωποι που θα βοηθησουν πανε να σας χαλασουνε το εργο ετων που αναφερατε ,κανετε και εσεις μεγαλο λαθος .Απλως βιαστηκατε να βγαλετε συμπερασματα επηρεασμενος απο αψιμαχιες και διαμαχες ετων που δεν με αφορουν . Βλεπω ομως οτι δεν θελετε να βαλετε νερο στο κρασι σας ,και αυτο δεν ειναι καλο για το μελλον του αερομοντελισμου .

Τωρα εαν ειμαι ικανος να αναλαβω τετοια ευθυνη ,σας πληροφορω οτι και τις γνωσεις εχω ,και τα προσοντα ,και η προσφορα μου στο κοινωνικο συνολο ειναι μεγαλη . Το μονο που δεν ηξερα ηταν η πτηση ,μεχρι προσφατα ομως .

Το σλογκαν που εσεις επινοησατε τωρα το καταπατειτε .
    Μην παραπονιέσαι τι δεν κάνω εγώ,....πες μας τι μπορείς να κάνεις εσύ

mastoras
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 02:01:46 »

Εμφανίζεστε στο Aeromodelling GR για πρώτη φορά πριν 42 ημέρες δηλώνοντας οτι δεν ξέρετε τίποτα ακόμα από αερομοντελλισμό αλλά
    Παράθεση
    Προερχομαι απο τις ταξεις των αρχαιων στατικων αερομοντελιστων,με μεγαλο εργο σε μοντελα,βιβλιογραφια,εργαστηριακες γνωσεις κτλ. Η ιστορια του β παγκοσμιου πολεμου ηταν αυτη που με ενεπνευσε να ασχοληθω μονιμα και να αφοσιωθω με παθος απο μικρο παιδι.
    Παρά τις δηλώσεις σας όμως μπερδεύεστε, αναγνωρίζοντας ένα Corsair για Helldiver. 

Ενα σωρό μηνύματα, δείχνετε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Ενα μήνα μετά εμφανίζεστε στο rcmodelling.gr και γράφετε
    Παράθεση
    Καποιοι θα μου πουνε: Καλα βρε mastora ποιος εισαι εσυ που ηρθες απο το πουθενα και θελεις να "σωσεις τον κοσμο?"
           Ειμαι ενας απλος πολιτης, αγαπαω τον αερομοντελισμο, και ετσι απλα βρεθηκα στο δρομο σας.

Ακολουθεί μια στροφή σε πολεμική προς το Aeromodelling GR και, όπως έχετε δηλώσει, προς εμένα προσωπικά (συγνώμη αλλά με κάνετε να αισθάνομαι σαν ο διάβολος του αερομοντελισμού, που έχει παραπλανήσει τους πιστούς και που ξορκίζουμε με το να μην αναφέρουμε το όνομα του και το όνομα του οργάνου του Aeromodelling Gr, που ξεμυαλίζει, πουθενά  laugh ). Κατά λάθος ( ; ) παίρνει η μπάλλα και το site του Γιάννη Κωνσταντακάτου.

Μετά τα σημερινά μας δηλώνετε

Παράθεση
    Τωρα εαν ειμαι ικανος να αναλαβω τετοια ευθυνη ,σας πληροφορω οτι και τις γνωσεις εχω ,και τα προσοντα ,και η προσφορα μου στο κοινωνικο συνολο ειναι μεγαλη . Το μονο που δεν ηξερα ηταν η πτηση ,μεχρι προσφατα ομως

Μήπως όμως την πατήσετε (ή την έχετε ήδη πατήσει) όπως με το Corsair;  Undecided

Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και δέχομαι οτι μπορεί να πέφτω έξω, όμως η πορεία αυτή των γραπτών σας δηλώσεων, μεταπτώσεων και εξαγγελιών μέσα σε 42 ημέρες προκαλεί εύλογη δυσπιστία.

Εύχομαι τα πράγματα να μην είναι όπως δείχνουν.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 02:12:53 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 15:54:07 »

Χαίρετε,

1ον Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε το site της Ένωσης Αερομοντελιστών Ηρακλέιου Κρήτης.
          Προς ενημέρωση το σωστό link ειναι :  http://www.eahk.gr

2ον Μια ερώτηση, προς όλους.
          Εχουμε ένα κοινό σκοπό, την ίδια πίκρα -και στο κάτω κάτω αερομοντελιστές είμαστε επείδη μας αρέσει και δεν μας υποχέωσαν, πως καταφέρνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ να βρίσκουμε λόγους να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση είναι  άξιο απορίας.

Η μοναδική απάντηση που δεν θα δεχτώ είναι "Έλα Έλληνες είμαστε!"

« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 16:00:38 από HarisH » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 17:04:27 »

Εχουμε ένα κοινό σκοπό, την ίδια πίκρα -και στο κάτω κάτω αερομοντελιστές είμαστε επείδη μας αρέσει και δεν μας υποχέωσαν, πως καταφέρνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ να βρίσκουμε λόγους να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση είναι  άξιο απορίας.

Η μοναδική απάντηση που δεν θα δεχτώ είναι "Έλα Έλληνες είμαστε!"

Αγαπητέ Χάρη, είναι δυνατόν ένας αερομοντελιστής να βρεθεί σε αντιπαράθεση με ένα άλλο αερομοντελιστή;

Το ότι κάποιος κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ή δηλώνει ότι είναι αερομοντελιστής, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι.

jkon (θείος Γιάννης)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 17:51:00 »

Και ευγενικά σας παρακαλώ να μη με ξαναενοχλήσετε. Παντοιοτρόπως.

Μου το ζητησατε ευγενικα να μη σας ξαναενοχλησω, και το εκανα .

Εγω απο σεβασμο προς το ατομο σας δεν σας εκανα αυτην την επισημανση . Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι μπορειτε να ασχολειστε μαζι μου .

Θελετε να δωσουμε ενα τελος η να ανοιξουμε τα χαρτια μας ?

mastoras

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:00:47 »

Γεια σου Χάρη.

Στα links είχα κρατήσει και το παλιό, το έσβησα τώρα. Μια και λειτουργεί και το παλιό καλό θα ήταν να μπει στην κεντρική σελίδα ειδοποίηση για την νέα διεύθυνση ή να γίνει redirection.

Με την ευκαιρία σου συμπληρώνεις το link και στο https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=335.0 που έχεις δημιουργήσει για την Ένωση Αερομοντελιστών Ηρακλείου Κρήτης.

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις υπάρχουν παντού στον κόσμο. Καλοί και κακοί συζητητές επίσης. Μια σωστή συζήτηση μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, μπορεί και όχι, δεν θα δημιουργήσει πάντως πρόβλημα. Ανεξέλεγκτη συμπεριφορά σε ένα χώρο μπορεί να οδηγήσει σε συμμάζεμα σε άλλο.

Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα αλλά με καλή διάθεση θα ξεπερνιούνται. Οσοι δημιουργούν συνεχώς τελικά απομονώνονται.

It' s part of the game  

Ιδού και το παράδειγμα  laugh
    Παράθεση
    Θελετε να δωσουμε ενα τελος η να ανοιξουμε τα χαρτια μας ?
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:06:02 »

Παράθεση
    Το ότι κάποιος κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ή δηλώνει ότι είναι αερομοντελιστής, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι.
    Παράθεση

κύριε Κωνσταντακάτε, επειδή μας το λέτε και το ξαναλέτε, έχω αρχίσει να ανησυχώ!
    διότι δεν μας έχετε πεί τη διαδικασία πιστοποίησης:
    που κάνουμε αίτηση? ποιά είναι η εξεταστέα ύλη, ποιό βιβλίο?, το εξεταστικό κέντρο?
    ο εξεταστής -τιμητής? ποιός απονέμει το πιστοποιητικό? γονατίζουμε για να δεχτούμε τον τίτλο?
    φαντάζομαι να έιναι αξιοκρατικές και διαφανείς οι διαδικασίες και να μην απευθύνονται μόνο σε ημετέρους (ανίψια)
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:37:57 »

K. Κωστοπουλε τι προσπαθειτε συνεχως να κανετε ? Εχτες μεχρι τις 3 τα μεσανυχτα ψαχνατε απεγνωσμενα να βρειτε κατι μεσα στα μηνυματα μου ,σε ολα τα φορουμ που γραφω, για να το κανετε παραθεση και να με ρεζιλεψετε .

Τελικα βρηκατε ενα λαθος που εκανα με την ταυτοτητα πολεμικου αεροσκαφους των ΗΠΑ του β/παγκοσμιου και το αναφερατε γεματος ικανοποιηση ,βαλατε και την ρεκλαμα σας "την πατησες "

Μια απλη ερωτηση εκανα . Και τιποτα παραπανω . Και τωρα μου λετε οτι θα απομονωθω επειδη δημιουργω προβληματα ?
    Γιατι ? Το ανοιγμα των χαρτιων δεν σημαινει "σηκωνουμε τα μανικια ". Ετσι θελετε να το περασετε στα μελη που μας παρακολουθουν ?

Ανοιγμα χαρτιων σημαινει ανοιχτος διαλογος περι γνωσεων , κρατικων πτυχιων , πατεντες ευρεσιτεχνιας , κατασκευες διεθνως αναγνωρισμενες ,συμμετοχες σε εκπαιδευτικα προγραμματα , να μιλησουμε για την ρομποτικη ,τις διαστημοσυσκευες , και ισως να κανουμε και καμμια φιλικη κοντρα στην πτηση . Αυτο ειναι ανοιγμα χαρτιων .

Ζητησα  συγνωμη για ενα μικρο σφαλμα και θελω συμφιλιωση με τα μελη του φορουμ , με σκοπο να δουλεψουμε ολοι για το καλο του αερομοντελισμου . Μην μου λετε οτι θελω να κανω ζημια απο πανω .

Σας ειπα ξεκαθαρα επηρεαστηκα απο το σλογκαν του j-kon που το αναφερει παντου και το διαλαλει .

Μην παραπονιέσαι τι δεν κάνω εγώ,....πες μας τι μπορείς να κάνεις εσύ

Οριστε το εκανα . Και να τι εισπρατω . Απομονωση !!!!!!!

Προσπαθω να εξηγησω στα νεα παιδια που με ρωτανε γιατι ολα αυτα , και δεν ξερω τι να απαντησω .
    Μηπως θελετε να τους δωσετε εσεις την απαντηση ? Ανοιξτε ενα θεμα και καλεστε τους να τους λυσετε τις αποριες .

mastoras

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 20:21:58 »

Αγαπητοί φίλοι αερομοντελιστές,

μιά και η επικεφαλίδα του θέματος είναι "υλικό διάδοσης Αερομοντελισμού" είπα να βάλουμε τη συζήτηση στο σωστό δρόμο, με έργα.

Παραθέτω μία μικρή εργασία που ίσως υποκινήσει και άλλους για κάτι παρόμοιο.

Μου πήρε μόνο μία ώρα στο PC.

jkon (θείος Γιάννης για όλους)

* brochure_02a.jpg (73.77 KB, 600x424 - εμφανίστηκε 319 φορές.)

* brochure_01a.jpg (75.5 KB, 600x424 - εμφανίστηκε 312 φορές.)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 20:36:53 »

Να συμπληρώσω κάτι; Όσον αφορά την παράγραφο για το πόσο φτηνά είναι που πολλοί μου λένε οτι είναι ακριβό χόμπυ. Ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Σήμερα ένας νέος στα 17-18 ξοδεύει κατά μέσο όρο 10 ευρώ τη μέρα στα ιντερνετ καφε, τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια. Και λίγα λέω πολλές φορές το ποσό αυτό ξεπερνιέται κατά πολυ. Επί 30 μέρες το μήνα το ποσό γίνεται 300 ευρώ. Σε δυο μήνες 600. Ένα ready 40άρι πανέμορφο και πανέτοιμο για πτήση και πολύ fun. Λοιπόν....τι είναι ακριβό και τι φτηνό τώρα νεαροί μου; Μήπως έχετε παρακάνει πλούσιες τις καφετέριες και δεν το καταλαβαίνετε; Για αναθεωρήστε την άποψη σας λίγο.... Wink
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 20:38:46 »

Α και μην ξεχνάτε.....ιντερνετ καφε έχω και ξέρω  Tongue
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 20:49:32 »

600?Και πολλα λες...Μια αρχη με 400€ ειναι καλα!!Εκτος αν παμε σε καλη τηλ/ση(6+καναλια) Thumbs up Thumbs up
    Δικαιολογιες ειναι....Εγω πως βγαινω?Και θα παω για καφε 2-3 φορε τη βδομαδα,και θα παω για ποτο το Σαββατο και με τον αερομοντελλισμο ασχολουμε!!!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 21:20:09 »

Τις τελευταίες μέρες δεν είχα μπει σε αυτό το θέμα και απόψε το έκανα έχοντας λίγο παραπάνω χρόνο.
    Κάθησα και διάβασα όλα τα μηνύματα, και δυστυχώς κατάφερα για άλλη μια φορά να λυπηθώ...
    και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφού είδα την ιστορία να επαναλαμβάνεται...

Παρά τις καλές προσπάθειες του Μάνου (γεια σου Μάνο!!! και με γεια το Εdge!) δεν κατευνάστηκαν τα πνεύματα. Γιατί τόση ένταση???

Κάποια πράγματα δεν πρέπει να ισοπεδώνονται. Έτσι και το έργο του κ.Κωνσταντακάτου δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει σε αρνητικό σχολιασμό ούτε κατά διάνοια. Και βέβαια από το έργο κρίνεται και ο άνθρωπος.
    Μπορούμε να κάνουμε έναν πολιτισμένο διάλογο   ο οποίος πραγματικά θα προάγει τον αερομοντελισμό χωρίς υπονοούμενα, παγίδες, προσωπικές απειλές κ.α.Huh

Νομίζω ότι πραγματικά οι παλιότεροι θα πρέπει να βοηθήσετε λίγο παραπάνω στο θέμα αυτό.Όλοι έχουμε κοινό στόχο ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Για τους περισσότερους από εδώ μέσα το πιστεύω. Όποτε έχω ζητήσει βοήθεια μου προσφέρεται, και εγώ με την σειρά μου όπου μπορώ κάτι κάνω. Βέβαια πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, άλλωστε και το forum μια κοινότητα ανθρώπων είναι όπως όλες.

Δεν μου αρέσουν οι κουβεντες που οδηγούν σε αντιπαραθέσεις του στιλ τι έχεις κάνει εσύ και τι εγώ. Ο καθένας όπως μπορεί. Να μας κρίνουν οι άλλοι όμως και όχι εμείς οι ίδιοι να εκθιάζουμε τα προσωπικά μας έργα...

Εν κατακλείδι δεν μπορώ παρά να ακούω και να σέβομαι την γνώμη ανθρώπων που έχουν πολλές δεκαετίες στον χώρο. Μην βιαστούμε όμως να κατακρίνουμε ανθρώπους από την στιγμή που τους γνωρίζουμε προσωπικά. Ας ξεκινάμε με καλή πρόθεση ελπίζοντας ότι δεν θα πέσουμε έξω....

Γιώργος Τσάκης

(Μάνο άντε αυτό το site σου Wink. Περιμένω με ανυπομονισία Thumbs up)
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου
    Μεταπήδηση σε: