Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:50:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:50:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 139
    Συνολικά: 140
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου  (Αναγνώστηκε 29156 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 11 Νοε 2006, 22:35:36 »

Καλησπέρα σας απο τον mastora.

Κυριε Κωνσταντακατε,
    Οταν πρωτοηρθα σ' αυτο το φορουμ, και διαβασα το βιβλιο σας, στο επομενο μου post, σας εστειλα τα συγχαρητηρια μου, για τη συγγραφη του εργου σας.

Στο νεο αρθρο σας, "Ο Αερομοντελισμος στην Ελλαδα - ΤΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ.", αναπτυξατε ενα θεμα, για την αναγκη της διαδοσης και αναπτυξης του αερομοντελισμου στην Ελλαδα.
    Σας ενημερωνω, οτι εχω ξεκινησει κι εγω ενα θεμα στο φορουμ του airmodelling.gr, με στοχο μια εκστρατεία διαδοσης του αερομοντελισμου στην Ελλαδα.
    Εχουμε τις ιδιες ιδεες, αλλα με διαφορετικο τροπο ο καθενας θελει να τις εφαρμοσει.

Ο στοχος ειναι κοινος. Να φερουμε τη νεολαια κοντα στον αερομοντελισμο.
    Για να γινει ομως αυτο, χρειαζεται τη σωστη προσεγγιση και τους τροπους που αναφερετε στο βιβλιο σας.
    Χρειαζεται επισης και υλικο για να επιτευχθει αυτος ο στοχος, μερος του οποιου βρισκεται στο βιβλιο σας.

Δεν με βρισκει συμφωνο οτι το βιβλιο σας ειναι μονο στο aeromodelling.gr και πουθενα αλλου, ομως αυτο δεν εχει καμμια σημασια, δικο σας ειναι, και το προσφερετε με οποιον τροπο θελετε.

Ζητω λοιπον, την αδεια σας, να συμπεριλαβω τμημα αυτου, σε καποια ενημερωτικα εντυπα που θελω να διαθεσω σε εκπαιδευτικους, στελεχη κατασκηνωσεων, στο Κεντρο Διαδοσης Επιστημων, και σε μερικους φορεις ακομα που ασχολουνται με εξωσχολικες δραστηριοτητες. Η ενεργεια μου αυτη ειναι καθαρα προσωπικη και δεν αποσκοπει σε κανενα οφελος.

Περιμενω μια θετικη απαντηση, διοτι οπως εχετε δηλωσει, το εργο σας διατιθεται ελευθερα.
    Ευχαριστω πολυ
    Δημητρης Ραμμος

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 11 Νοε 2006, 23:27:07 »

Έχω μια απορία κε Ράμμο. Γιατί δεν ξεκινάς το θέμα αυτό κι εδώ μια και στο παρελθόν έθεσες μερικά post και απαντηθήκαν και θα μπορούσες να είχες μια λογική συνέχεια. Επίσης είμαστε ήδη εδώ μια αρκετά μεγάλη παρέα και μάλιστα τελευταία η φωνή μας ακούγεται ανάμεσα στις 200 άλλες φωνές που ακούγονται στον κόσμο για τα κοινά πράγματα που ασχολούμαστε. Οπότε αν προσπαθήσεις από εδώ να διαδόσεις την ιδέα του αερομοντελισμού ίσως πετύχεις περισσότερα. Εκτός και αν κάτι άλλο δεν αφήνει τις ιδέες να διαδίδονται τόσο ελεύθερα και σε όλα τα φόρουμ.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 11 Νοε 2006, 23:29:20 »

Δεν με βρισκει συμφωνο οτι το βιβλιο σας ειναι μονο στο aeromodelling.gr και πουθενα αλλου, ομως αυτο δεν εχει καμμια σημασια, δικο σας ειναι, και το προσφερετε με οποιον τροπο θελετε.

Το βιβλίο του jkon δεν βρίσκεται μόνο στο aeromodelling.gr. Ο καθένας, από οποιαδήποτε ιστοσελίδα, μπορεί με το κατάλληλο link να κατευθύνει όποιον ενδιαφέρεται προς την ελεύθερα διαθέσιμη πλούσια πηγή πληροφόρησης. Αρκεί να θέλει να το κάνει.

Δεν υπάρχει ούτε συνδρομή ούτε κάποια άλλη υποχρέωση, μόνο πραγματική διάθεση για συνεργασία χρειάζεται.

Άλλωστε, ήδη όπως είναι, είναι ελεύθερο για ανάγνωση από όλους, ας είναι καλά ο jkon...

Γ. Κανδυλάκης
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 00:06:00 »

Γεια σας και παλι , ανοιξα το θεμα αυτο κανοντας μια ερωτηση στον κ. κωνσταντακατο χωρις να υπαρχει κατι "σκοτεινο " ενδιαμεσα .
    Θα μπορουσαμε να κανουμε μια συζητηση καποια αλλη στιγμη .Σε αλλο θεμα .

mastoras

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 00:34:18 »

Κε Ράμμο κάνοντας αυτή την ερώτηση δημόσια στον Κο Κωνσταντακάτο ή έστω οποιαδήποτε προσωπική ερώτηση εκτός PM σε οποιονδήποτε είναι αναμενόμενο να περιμένεις απάντηση από οποιονδήποτε εκτός από τον ενδιαφερόμενο μόνο. Να σου πω την αλήθεια προσωπικά το εξέλαβα σαν πλάγια πρόσκληση σε όλους μας να επισκεφτούμε το φόρουμ που αναφέρεσαι. Πώς θα σου φαινόταν αν έκανα το ίδιο, έμπαινα στο airmodelling και αντί να λύνω απορίες ή να αναπτύσσω κάποιο γενικό θέμα περί του ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ άρχιζα να λέω ότι "εκεί στο aeromodelling είμαστε αρκετά έμπειροι, είμαστε πολλοί και αναπτύσσουμε φοβερά θέματα κλπ κλπ". Αν μπω στο airmodelling θα μηλίσω άμεσα και μόνο για το χόμπυ μας και δε θα προσπαθήσω πλαγίως να προσκαλέσω κάποιον σε άλλο φόρουμ. Σαν να έχω δίκιο δε νομίζεις; Εγώ τουλάχιστο έτσι το εξέλαβα γιαυτό και έγραψα. Νασαι σίγουρος πως αν ζητούσες άδεια από τον Κο Κωνσταντακάτο με PM δε θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 02:01:59 »

Θα σας αρπάξω και τους 2 και.... knuppel2

χεχε!

Mastora!  => Μην ξεχνάς ότι είναι καλό να τιμούμε τον συγγραφέα συνεπώς πιστεύω ότι θα ήταν καλό να φαίνεται κάπου στην χρήση που θέλεις να κάνεις και το όνομα του Θείου John..Είναι πρακτική παράθεσης κειμένων και νομίζω ότι είναι καλό!

Sfyriii => Πάω να ξεκουράσω τα μάτια μου...ζζ.ζζζ..ζ...Άυριο υπόσχομαι to PM!

Καλό βράδυ σε όλους!

Μάνος
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 09:07:33 »

Κοσμα και kerpinis και σε ολους καλημερα σας .
    Δεν θελω να καλεσω κανεναν καπου αλλου διοτι δεν εβαλα link . Δεν εστειλα στον Κ.Κωνσταντακατο P/M διοτι σε καποια post  με αφορμη αλλο θεμα εκανα ενα αρνητικο σχολιο . Εχω μαθει να εκφραζομαι ελευθερα και στον ανοιχτο διαλογο μπορεις να ξεκαθαριζεις την θεση σου .
    Οι Διαμαχες και οι αντιπαραθεσεις ,δεν εχουν καμμια θεση σε τοσο σοβαρα θεματα , το οτι μου απαντησατε δεν το θεωρησα κακο αλλα δεν θα ηθελα σε αυτο το θεμα ,να δημιουργηθει αρνητικο κλιμα .
    Το να χρησιμοποιεις κειμενα συγγραφεων ειναι νομος να αναφερεις το ονομα τους . Αλλιως θεωρουνται δικα σου .

Δημητρης Ραμμος
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 09:18:50 »

Με την ευκαιρία του θέματος αυτού καλό είναι να ξεκαθαριστούν και κάποια πράγματα που ίσως σκόπιμα, ίσως όχι, ίσως από έλλειψη γνώσης ή και αφέλεια αμφισβητούνται και παρεξηγούνται.

To site του Γιάννη Κωνσταντακάτου φιλοξενείται στο Aeromodelling GR, όπως θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν και άλλα sites.

Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι το site είναι ξεχωριστό. Θα μπορούσε να έχει δικό του domain name αλλά θα ήταν ένα επιπλέον άσκοπο έξοδο και κόπος στην συντήρηση και ενημέρωση.

Θα δώσω ενδεικτικά μερικά παραδείγματα από sites (συλλόγων και ατομικά) χωρίς δικό τους domain name από τα links του Aeromodelling GR

Αερολέσχη Αγρινίου http://users.forthnet.gr/agr/kostopk/
    Αερολέσχη Αυλίδος http://homepages.pathfinder.gr/aerolesxh/
    Αερολέσχη Ημαθίας http://users.in.gr/imathiaaeroclub/
    Ενωση Αερομοντελιστών Ηρακλείου Κρήτης http://users.panafonet.gr/stamatul/EAHK/
    Ομιλος Αερομοντελιστών Μελισσοχωρίου http://www.geocities.com/oamelgr/
    Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης http://www.klikfm.com.gr/sak/sak/

Αερομοντελισμός, του Κων/νου Μουρατίδη http://egnatia.ee.auth.gr/~kosmour/
    ACES HIGH http://nik-rc-aeromodelling.blogspot.com/
    JOHN PAXIMADAKHS http://users.otenet.gr/%7Edepei/
    MODEL FLYING by Panos http://home.kabelfoon.nl/%7Epanos/
    Τεχνικές Κατασκευής Αερομοντέλων http://homepages.pathfinder.gr/aeromodelismos/

Ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι πολύ μακρύς και να περιέχει και πολλά αξιόλογα ξένα sites.

Σημασία έχει οτι γράφτηκε (με πολλή δουλειά) και υπάρχει ελεύθερα για όποιον θέλει να το διαβάσει ή ν' αναφερθεί σ' αυτό, ο Γιώργος Κανδυλάκης το έθεσε πολύ ωραία. Εχουν μάλιστα δοθεί και λύσεις για το πως μπορεί να το κατεβάσει κανένας στον υπολογιστή του για να το βλέπει offline.

Εσείς όμως Κε Ράμμο, για το site αυτό έχετε γράψει αλλού "Φιλε .... δεν λεγεται εγκυκλοπαιδια . Κραχτης λεγεται για το αλλο forum".

Κε Ράμμο

Αγνοείτε βασικούς κανόνες του διαδικτύου και τώρα ξεκινάτε τον αερομοντελισμό. Οι προθέσεις σας είναι καλές πιστεύω αλλά ακόμα ψάχνετε να βρείτε τον δρόμο. Φυσικό είναι να κάνετε λάθη.

Μιλάτε για μια "εκστρατεία διαδοσης του αερομοντελισμου στην Ελλαδα". Μεγάλα λόγια 

Από ποιόν, με ποιό στρατηγό και ποιούς φορείς;

Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αλλά αυτό που βλέπω να κάνετε στο rcmodelling.gr είναι, όπως έχετε πει εσείς ο ίδιος, μια προσπάθεια δυσφήμισης του Aeromodelling GR ή οποία επικροτείται από ελάχιστους και έχει υιοθετήσει ένας administrator, δημιουργώντας ένα κακό κλίμα.

Η υπογραφή μου με το link στο Aeromodelling GR, ξαφνικά μετά από πολύ καιρό, θεωρήθηκε διαφήμιση και σβήστηκε χωρίς καμμιά προειδοποίηση και τα links για το Aeromodelling GR και το site του jkon θεωρήθηκαν διαφήμιση.

Μήπως το παρακάτω αναφέρεται και στο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντακάτου και αποτελεί και δική σας θέση;
    Παράθεση
    Κάτι συνοπτικό, παραστατικό, με πολλές φωτογραφίες και περιεκτικό, και όχι μια …φιλοσοφική πραγματεία εκατοντάδων σελίδων περί του θέματος, την οποία θα απορρίψουν αμέσως, μια που θα κρίνουν ότι προορίζεται για …”πουρά” ή  “κολλημένους” (για να δανειστώ λίγο την φρασεολογία τους!).

Αυτά τα παιδιαρίσματα μπορούμε, αν θέλουμε, να τα ξεχάσουμε.

Η σωστή προβολή του αερομοντελισμού και το πως μπορεί να γίνει είναι ένα σοβαρό θέμα. Ο Γιάννης Κωνσταντακάτος δείχνει τον δρόμο.

Οι αποτυχημένες εκστρατείες δημιουργούν μόνο χαλάσματα. Στην καλύτερη περίπτωση κωμωδίες του τύπου L' armata Brancaleone (η συγκεκριμένη παρεπιπτόντως είναι φανταστική ) .

Οποιος θέλει να βοηθήσει πρέπει να δει ποιος είναι, τι ξέρει και τι μπορεί να κάνει και να μπει στην σωστή θέση. Ολοι μπορούν να προσφέρουν αρκεί να καταλάβουν ποιοί είναι και που και πως μπορούν να το κάνουν.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 09:54:26 »

Ζητησα κατι απο τον Κ.Κωνταντακατο . Μια απλη ερωτηση εκανα . Το οτι παρασυρθηκα και αναφερθηκα στο βιβλιο του j-kon ηταν λαθος μου ,και ζητω δημοσια συγνωμη απο τον ιδιο .
    Το να εμπεμβαινετε εσεις προσπαθωντας να αποπροσανατολισετε το θεμα ειναι μια τακτικη δικη σας που πολλες φορες φερνει τους ανθρωπους να γραφουν πραγματα που δεν θελουν .
    Εκανα μια απλη ερωτηση μονο . Τιποτα παραπανω .
                                                                                   mastoras
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 10:21:23 »

Το οτι ζητάτε συγνώμη για κάποια πράγματα είναι θετικό.

Αφιερώνω αρκετό χρόνο και σκέφτομαι πριν στείλω κάτι κάπου.

Εσείς όμως έχετε γράψει στο rcmodelling.gr
    Παράθεση
    Καποιος που εκτιμω και σεβομαι ειπε "βουτηξε την γλωσσα στο μυαλο πριν γραψεις κατι " ομολογω οτι μερικες φορες δεν το κανω ,διοτι η αγανακτηση για καποια πραγματα που αντιλαμβανομαι ειναι μεγαλη .Και ετσι δημιουργω ενταση .

Μήπως η "μεγάλη αγανάκτηση" είναι κι αυτή αποτέλεσμα βιασύνης, όχι στο γράψιμο αλλά στο διάβασμα;
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 10:29:21 »

ΠΡΟΤΕΙΝΩ να ηρεμήσουν τα πνέυματα!!!

Έχει χαλάσει και ο καιρός και δεν μπορούμε να πετάξουμε....@!%%$#&@ 

Καλημέρα σε όλους...

Μάνος
    Καταγράφηκε
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 12:26:01 »

Μου φαινεται παραδοξο και περιεργο μετα απο τοση επιθεση στο πονημα ενος αντθρωπου που εχει αφιερωσει μια ζωη στο αθλημα να επιστρεφεις και να του ζητας βοηθεια

εχω παρακολουθησει τις επιθεσεις καθως και τις παραθεσεις περι αηδιας που προκαλουμε οι παλαιοτεροι σε φωτογραφιες, και εκπλησομαι ακομα περισσοτερο
    τη στιγμη που δεν εχετε καμμια ενδειξη αρνησης να σας βοηθησουν αλλα εισβαλετε
    σαν τυφωνας κρινοντας και λοιδορωντας εκει που θαπρεπε  να δειξετε στοιχειωδη σεβασμο .
    το οτι δε σας συμμεριζονται πολλοι  μηπως πρεπει να σας προβληματισει??

πιστεψτε με στα τοσα χρονια εχω δει αρκετα παρομοια παραδειγματα  σε μορφη κομητη, ευχομαι να πεσω εξω για σας .
    .      ο αερομοντελισμος δεν πασχει απο εντυπα υπαρχουν ενα σωρο ετοιμα που ειχαν μεγαλη επιτυχια οποτε μοιραστηκαν , και ηταν  προιον συλογικης προσπαθειας, οχι προιον προσελκυσης και απομονωσης  σε μαντρι, προκειμενου να ικανοποιηθη το εγω της μορφης κοιταχτε μονο εγω  ειμαι εδω εγω ειμαι ο σωτηρας  και προσοχη μη πεσετε στα χερια του λυκου.
    μακαρι να εκανα λαθος στην εντυπωση μου αλλα αυτο εισπραττω .
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 12:43:03 από gregman » Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 15:15:37 »

Μηπως κανετε λαθος οταν μου καταλογιζετε ευθυνες για επιθεση σε βαρος του j-kon . ? Εκανα ποτε επιθεση εναντιον του Κ.Κωσταντακατου ?

Επειδη βρισκομαι σε ενα αλλο φορουμ ,οτι γραφονται εκει αντιπροσωπευουν εμενα ?

Γιατι την λεξη "απελπισια " την μεταφραζεται σε "αηδια" ? Εαν βγω εγω μια φωτο με ενα μοντελο ,και σε μια αλλη φωτο ενα παιδακι με ενα μοντελο ,και τις συγκρινουμε ,απελπιστικη δεν θα ειναι η δικια μου φωτο σαν εικονα ,απεναντι στου παιδιου ? Αλλο νοημα ειχε η φραση και αλλιως την σερβιρετε .

Μην τα βαζετε ολα σε ενα τσουβαλι και τα φορτωνετε σε καποιον ,κατηγοροντας τον για τα παντα .
    Εγω ηρθα και τοτε ,και τωρα ,με προτασεις τεκμηριομενες , και δεσμευτηκα δηλωνοντας το . Παρολα αυτα εισεπραξα ,παντα μεταφορικα τις λεξεις "γαιδουρι με προβεια λιονταριου " "ληστης " "αφελης " "κομητης" "μη μοντελιστης"  και μου λετε απο πανω οτι δεν σας σεβομαι .

Επειδη ειμαι ξεκαθαρος ανθρωπος και θελω να λεγονται ολα ,εχω να σας πω το εξης ,με τον μονο ανθρωπο που εχω αντιπαθεια ειναι με τον Κ. Κωστοπουλο και αυτο δεν εχει να κανει με τον αερομοντελισμο αλλα με τον ανθρωπο .

Εκανα μια απλη ερωτηση και δειτε πως εξελιχθηκε το θεμα . Ενα ναι η οχι θα ηταν η πιο σωστη απαντηση που θα μπορουσα να εχω .
    Μια απλη ερωτηση εκανα τιποτα παραπανω . Αλλα μαλλον ειναι αρνητικη η απαντηση και μιλατε εκ μερους του .

Κανετε ομως λαθος , ο καιρος θα το δειξει . Να ειστε ολοι καλα .

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ

Υ.Γ. Το υλικο δεν το θελω για να σωσω τον αερομοντελισμο ,θελω να το παραδωσω σε κρατικους φορεις  που ενδιαφερθηκαν .
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 17:11:25 »

Δεν βλέπω, απ' όσο μπορώ τουλάχιστον, τεκμηριωμένες προτάσεις.

Οταν πρωτοήρθατε και εγώ και άλλοι σας καλωσόρισαν και πήρατε απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Δεν σας ξέρω προσωπικά και δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση πριν αρχίσετε να διαβάλλετε το Aeromodelling GR.

Παρ' όλα αυτά σας απάντησα κατάλληλα μόνο όταν μου επιτεθήκατε στο rcmodelling.gr, συγκεκαλυμένα δήθεν αλλά απειλώντας με  άμεσα και σε πρώτο πρόσωπο μάλιστα. Οι δικές σας απειλές εκεί δεν ενόχλησαν τόσο, τα links στα μηνύματα και την υπογραφή μου όμως ξαφνικά ναι. Στο Aeromodelling GR δίνεται σημασία στο περιεχόμενο.

Νομίζω οτι έχετε σχηματίσει μια λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων, η οποία προέρχεται από βιαστικό διάβασμα ή σας έχει υποβληθεί από κάποιον ή κάποιους. Ομως, εσείς μόνο  θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στον εαυτό σας.

Δεν έχω λοιπόν λόγους να σας αντιπαθώ, βλέπω απλά έναν άνθρωπο να μην μπορεί να δει τον σωστό δρόμο.

Ελπίζω, όσο ασχολείστε με τον αερομοντελισμό, να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καλύτερα τα πράγματα.

Σας είχα πει παλιότερα σε ΠΜ και σας λέω το ίδιο και τώρα.

Ο ενθουσιασμός είναι καλό να υπάρχει. Οταν συνδυασθεί με γνώση μπορεί να γίνει παραγωγικός.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2006, 18:12:58 »

Βρε Δημήτρη βρε Δημήτρη έλα βρε τώρα πήρα το mail. Τι κουβέντες είναι αυτές βρε συ ποιος σου είπε ότι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που δεν χωνεύουμε βρε και ιδίως όταν δεν τον γνωρίζουμε. Όλοι μοντελιστές είμαστε, έχουμε ένα κοινό χόμπυ που μας ενώνει και αυτό είναι όλο. Απλά απειδή πήγα και διάβασα στο άλλο φόρουμ τι έγραψες καλό θα ήταν να μην επιτήθεσαι έτσι στον admin μας εκεί πέρα μιας και το μόνο που έκανε ήταν να βάλει σαν υπογραφή το φορουμ αυτό. Δεν είναι κακό ούτε πρώτη φορά συμβαίνει, γιαυτό και η όλη αντίδραση, αλλιώς τι έχουμε να μοιράσουμε για να σε αντιπαθούμε. Συνέχισε να γράφεις εδώ μέσα, να συζητάμε τις εμπειρίες μας και θα αλλάξεις γνώμη. Αρκεί να είσαι λίγο θετικός να δεκτείς εσύ εμάς και όλα θα φτιάξουν. Ελπίζω να σε δω και από κοντά μια και εκπλάγηκα που ήσουν φωτο με τα μοντέλα μου. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου
    Μεταπήδηση σε: