MakisRC
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 19:07:22 » |
|
Ο Finless λέει ότι για να σετάρεις σε hh πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι στη μέση,αλλίως θα έχεις σίγουρα bind σε κάποια άκρη.Για να σετάρεις σε rate θέλει φλιπ στα grips και 8mm την μπίλια..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 20:05:11 » |
|
Αυτός ο Finless, σας έχει αποσυντονίσει όλους μου φαίνεται... Αλλά άμα το λέει ο Finless, είναι εγγύηση... που λέει και ένας φίλος.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MakisRC
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 20:07:09 » |
|
Αυτός ο Finless, σας έχει αποσυντονίσει όλους μου φαίνεται... Αλλά άμα το λέει ο Finless, είναι εγγύηση... που λέει και ένας φίλος..  +1
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 21:18:54 » |
|
Ο Finless λέει ότι για να σετάρεις σε hh πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι στη μέση,αλλίως θα έχεις σίγουρα bind σε κάποια άκρη.Για να σετάρεις σε rate θέλει φλιπ στα grips και 8mm την μπίλια..
Επειδη εγω ειμαι ο φιλος που λεει ο φιλος παραπανω... πιστευω οτι κατι δεν καταλαβες καλα.... Γιατι απλα και bind να κανει δεν σε νοιαζει γιατι αυτο το φιαχνεις.... Δεν ειανι το 401 που δεν μπορεις να φιαξεις ξεχωριστα το αριστερο με το δεξι EPA... Kαταλαβες??? Και αν δεις το video καλα λεει οτι πρεπει να δωσει 6-8 μοιρες..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MakisRC
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 23:47:34 » |
|
Το έχω δει το βίντεο πολλές φορές..Αυτό που δείχνει ξεκάθαρα εκεί με τα σημάδια στην ντίζα είναι ότι αν δεν είναι στην μέση έχει bind και δεν μπορεί να ρυθμίσει το limit,και ότι έστω και μισή στροφή στα ball links το χαλάει.εγώ για να φτάσω στη μέση θέλω 3-4 mm τουλάχιστον.Θα το ξαναδω όμως..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 23:54:05 » |
|
Αν γίνει σωστά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και κάτι post στο hf ότι αλλάζει η αεροδυναμική μου ακούγονται τουλάχιστον υπερβολικά.. flip λοιπόν..
Μήπως αν κάνεις αυτό που έκανε ο Finless τότε θα φτάσει η ντίζα; Λέω μήπως. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 9 Φεβ 2010, 23:56:04 » |
|
Το έχω δει το βίντεο πολλές φορές..Αυτό που δείχνει ξεκάθαρα εκεί με τα σημάδια στην ντίζα είναι ότι αν δεν είναι στην μέση έχει bind και δεν μπορεί να ρυθμίσει το limit,και ότι έστω και μισή στροφή στα ball links το χαλάει.εγώ για να φτάσω στη μέση θέλω 3-4 mm τουλάχιστον.Θα το ξαναδω όμως..
τωρα ειδα το video για το 450....! ναι εχεις δικιο το λεει.... αλλα αφου μπορεις να φιαξεις τα endpoints που ειναι το προβλημα... δεν ξερω τι να σου πω...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MakisRC
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 00:10:36 » |
|
Αν γίνει σωστά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και κάτι post στο hf ότι αλλάζει η αεροδυναμική μου ακούγονται τουλάχιστον υπερβολικά.. flip λοιπόν..
Μήπως αν κάνεις αυτό που έκανε ο Finless τότε θα φτάσει η ντίζα; Λέω μήπως.  Στην αρχή δεν το έκανα γιατί σε hh δεν έχει πρόβλημα..Μετά από όλα αυτά το έκανα κι αυτό,φαίνεται στην φωτογραφία..Αλλά δεν επηρεάζει τις αποστάσεις..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trex_450_pro
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 00:44:22 » |
|
στο δικό μου που σετάρισα πριν καμια βδομάδα η ντίζα δεν παρουσιασε τέτοιο πρόβλημα, ξέσφυξες τις εξωτερικές βίδες που βρίσκοντε κοντά στην μπουμα για να μπεί όσο ποιό βαθιά γίνεται; στην αρχή κι εμένα δεν έμπαινε ανετα μετά εκατσε ποιό μέσα... καλή επιτυχία
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 00:46:01 » |
|
στο δικό μου που σετάρισα πριν καμια βδομάδα η ντίζα δεν παρουσιασε τέτοιο πρόβλημα, ξέσφυξες τις εξωτερικές βίδες που βρίσκοντε κοντά στην μπουμα για να μπεί όσο ποιό βαθιά γίνεται; στην αρχή κι εμένα δεν έμπαινε ανετα μετά εκατσε ποιό μέσα... καλή επιτυχία
κατι τετοιο πρεπει να παιζει..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Daggo
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 17:24:26 » |
|
Τα καλωδια απο σερβο εννοεις?Επειδη το Τ-Ρεξ Προ ειναι πολυ στριμωγμενο σαν ελικοπτερο,μπορει να σου φενεται οτι πετανε πολυ τα καλωδια,αλλα εγω θα σου ελεγα να τα μαζεψεις με κανα tire-up γιατι μπορει να καποια στιγμη να τα χρησιμοποιεισεις αλλου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
.....Fly away.....
|
|
|
MakisRC
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 17:57:04 » |
|
Αστειεύομαι ..Κάπου θα μπουν κι αυτα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 18:39:58 » |
|
Τέλος... Έλυσα το boom mount αφού σημείωσα μεχρι ποιο σημείο είχε μπει η μπούμα μέσα πριν και την έβαλα με ανοιχτό to mount.Αποτέλεσμα το σημάδι μου ήταν 1.5 χιλιοστό πιο μέσα.¨Εκλεισα και βίδωσα στα frames μαζί με τη μπούμα, και το gyro σεταρίστηκε με μήκος ντίζας 323mm ανάμεσα στα ball links(τα γράφω ,αχρείαστα να είναι).Σας ευχαριστώ Αν κόψω τα καλωδια που περισσεύουν πειράζει?  εμ ειδες που στα λεγαμε... αντε παλι καλα.. τι κανει το 1.5mm εεε? χαχα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Xristos 3D
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Hovering is Addiction.....
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 11 Φεβ 2010, 22:15:43 » |
|
Μπορει να μου κανεις τι μιξη θελει το swash?Δεν μπορω με τιποτα να το σεταρω με την Futaba 8FG
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Futaba 8FG Addiction by Precision Aerobatics Trex 450 PRO by ALIGN
|
|
|
|