Γεια και χαρά σας και από μένα!
Νέος στο forum και νέος στον αερομοντελισμό, είπα να δώσω και γω στο στίγμα μου και αυτό είναι το πρώτο μου post...Είμαι από επαρχία (Λάρισα)και πριν μια εβδομάδα παρέλαβα το
Lama V3 με το οποίο ξεκίνησα εκπαίδευση.Από την πρώτη κιόλας στιγμή πετάω περίφημα μιας και είχα "λιώσει" στο παρελθον δύο 3κάναλα "κουνούπια" του ebay...
Για να απαντήσω και στον νέο επίσης φίλο Helimaniac παραπάνω...πιστεύω πως σήμερα που το lama το πουλάνε και στα "περίπτερα", για 30 ευρουλάκια παραπάνω από το μοντέλο που γράφει ο φίλος...είναι καλύτερη επιλογή.
Εξάλλου τα ανταλλακτικά του πλέον, ακόμα και αυτά της extreme έχουν πέσει πάρα πολύ σε τιμή σε σχέση με το 2008,οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη αξίζει να επενδύσει κανείς σ'αυτό σήμερα.
Επιπρόσθετα,για το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν "χυθεί" τόνοι μελάνης και μετά από διάβασμα όλων των σχετικών post εδώ μέσα,(έφαγα 3 μερες παρακαλώ...),πλέον παραδίδω και ιδιαίτερα
Το θέμα του lama έχει εξαντήθεί τόσο πολύ και θεωρείται πλέον τόσο τετριμένο, που πραγματικά μάλλον δεν έχω να ρωτήσω απολύτως τιποτα!
Έτσι για να πω και γω κάτι πάντως,θα σας πω ότι λόγω της όλης μελέτης που έριξα εδώ μέσα,είχα παραγγήλει πακέτο μαζί με το lama,inner turbo shaft 20mm μαζί με extreme blades και full metal upgrade, καθώς επίσης και μια flexible tail τα οποία φόρεσα όλα μαζί μετά τις πρώτες indoor δοκιμαστικές πτήσεις για να το πετάξω και έξω.
Και αυτό επιτεύχθει με απόλυτη επιτυχία!!!Φυσικά αν δεν ήθελα να το πετάξω έξω και αν δεν είχα σκοπό να το κρατήσω για πάντα, ακόμη και άλλο να πάρω αργότερα,δεν θα ξόδευα τα 50-60 περίπου ευρω για όλα αυτά τα extra...αλλα βλέπετε έχω 5 στρέμματα κήπο και εδώ δεν φυσάει σχεδόν ποτέ!