Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 08:55:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 08:55:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Έκδοση αποδείξεων  (Αναγνώστηκε 5792 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 23:46:14 »

XAXAXAXAXAXAXAXAXAX.....
     Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    θα αστειευεσαι σιγουρα φιλε pant..
    οταν το αποτελεσμα του ελεγχου ειναι π.χ. βεβαιωμενοι φοροι 30000 ευρω, πολυ απλα ο ελεγκτης θα σου πει....
    φιλε, 7500 στο δημοσιο και 7500 σε μας....ποσα γλυτωσες λοιπον 15000 ευρω....ουκ ολιγα φιλε μου...ουκ ολιγα....
    ακουσε που σου λεω , κατι ξερω....δες το προφιλ μου....

Δεν μου λεει κατι το επαγγελμα σου.....ΑΛλα και απο την δικη μου πλευρα σου λεω οτι υπαρχουν αρκετοι..
    Και μην ξεχνας οτι αυτα γινονται στις μεγαλες πολεις... αν τα κανεις στην επαρχια βγαινεις καρτα αμεσα...!
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:30:23 »

φιλε pant, εαν δεν σου λεει κατι το επαγγελμα μου, τοτε κοιταξες λαθος προφιλ..και για να μην ζοριζονται και ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα σας λεω λοιπον οτι ειμαι λογιστης-φοροτεχνικος...
    τωρα στο δευτερο σκελος της απαντησης σου παλι εχεις λαθος, γιατι στην επαρχια γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και ολα ειναι ακομη πιο ευκολα αφου ειναι μικρη και πιο κλειστη κοινωνια.
    σου δινω ενα παραδειγμα...και ρωτω.. εχεις δει ή ακουσει σε καποιο χωριο ή κωμοπολη τροχονομο να δινει κληση σε ντοπιο οδηγο?Huh    ....οχι βεβαια....το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα..
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:31:50 »

φιλε pant, εαν δεν σου λεει κατι το επαγγελμα μου, τοτε κοιταξες λαθος προφιλ..και για να μην ζοριζονται και ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα σας λεω λοιπον οτι ειμαι λογιστης-φοροτεχνικος...
    τωρα στο δευτερο σκελος της απαντησης σου παλι εχεις λαθος, γιατι στην επαρχια γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και ολα ειναι ακομη πιο ευκολα αφου ειναι μικρη και πιο κλειστη κοινωνια.
    σου δινω ενα παραδειγμα...και ρωτω.. εχεις δει ή ακουσει σε καποιο χωριο ή κωμοπολη τροχονομο να δινει κληση σε ντοπιο οδηγο?Huh    ....οχι βεβαια....το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα..

ναι στην μυτιληνη απειρες φορες.... και σε χωρια.. και εχω δει να γραφει και τον αδερφο του...
    Ασε τωρα μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη ισως βολευει....!.....
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 00:41:50 »

τι να ισοπεδωσουμε παλικαρι μου?Huhτα ισοπεδωμενα??? και τι να βολευει?Huh παλι τα βολεμενα?Huh?
    εαν το κρατος θελει εκκαθαριση , απο αυτους πρεπει να αρχισει οχι απο τον απλο κοσμακη που παλευει να ζησει με τρεις και εξηντα.
    εν πασει περιπτωσει , επειδη σε λιγο θα ειμαστε εκτος θεματος , η ουσια ειναι οτι τα μαγαζια φυτοζωουν αυτη τη στιγμη και εαν δεν κλεψουν το δημοσιο θα πεθανουν τελειως....αυτη ειναι η ουσια....δεν εξεταζουμε εαν αυτο ειναι καλο ή κακο, ουτε ποιος φταιει...
    αυτα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 07:57:48 »

Συνάδελφοι
    Καλύτερα μην λέμε πολλά και βάλει το κράτος τον αερομοντελισμό στα τεκμήρια!

Φανταστείτε, όποιος έχει α/π ή ε/π πάνω από .60 να πληρώνει έκτακτη εισφορά  Grin Grin Grin

Νίκος
    Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 12:13:26 »

Καλημερα σας.Δυστυχος αλλα δεν πρεπη να βαλουμαι ολους τους επαγγελματιες στο ιδιο καζανι οτι δεν κοβουν αποδειξις οπως κανη το κρατος που τους θεωρη ολους φοροφυγαδες.Υπαρχουν επαγγελματιες που ειναι αψογη και μεσα σε αυτους θεωρω οτι συγκαταλεγομε και εγω γιατι κοβω τα παντα εκτος απο κατι μικροχαζομαρες που στην ουσια ειναι αγγαριες και φθορα.Την ευθυνη των αποδειξεων δυστυχος την εχουν ολοι και μαλιστα και οι πελατες σε μεγαλυτερο βαθμο.
    Δυο τρανταχτα φαινομενα σημερα απο πελατες στο μαγαζι ο ενας επισκευη σε ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι που του ζητησα 30 ευρω και μου λεη δεν θελω αποδειξη καντο με 20 δυστυχος επαιξε κα εχασε ακατεβατα του λεω 30 και με αποδειξη(ο κυριος δημοσιος υπαλληλος) και ο δευτερος το καινουργιο προβλημα για εμας 40 ευρω για την δουλεια του και μου λεη θελω αποδειξη 120 να βαλω εξοδα στην οικοδομη τα 80 επιπλεον για μενα το ΦΠΑ δικο σου λεη ο κυριος διαχειριστης εβαλε στην τσεπουλα μαυρα 80 ευρουλακια αυτα ποιος τα ελεγχη παλι οι επαγγελματες φταινε.Αυτο το φαινομενο τωρα θα ειναι ποιο εντονο απο ολους θα κανουμαι μια δουλεια για 40 ευρω και θα ζητουν αποδειξη για παραπανω και θα σου λεη αν δεν μου δωσης η σε καταγγελνω η δεν σου ξαναφερνω δουλεια μπρος γκρεμος και πισω ρεμα και η κοροιδια συνεχιζεται. 
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 20:56:02 »

Και εγώ λόγω γονέων βρίσκομαι μέσα στο εμπόριο σε δύο μάλιστα διαφορετικούς κλάδους τελείως αντιδιαμετρικούς! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.Τα πράγματα είναι πολύπλοκα όμως,και δεν είναι καν δυνατόν να τα συνειδητοποιήσουμε.
    Το κακό με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις,δηλαδή με το 90+ % των επιχειρήσεων πανελλαδικώς,είναι ότι κρύβουν στο σύνολο τους χρήμα ,και δεν εννοώ χρήμα για την τσέπη μας,αλλά για τα ταμεία του κράτους.
    Με απλές κινήσεις όπως ο νόμος περί αποδείξεων ο έμπορος ''εγκλοβίζεται'' υπό την πίεση του πελάτη στην ανάγκη συλογής των δελτίων πώλησης.
    Πρακτικά ξαφνικά ο κάθε καταναλωτής γίνεται ελεγκτής του κράτους,με την γελοία πρόφαση επιστροφής φόρου,με κέρδος για εκείνον μεγαλύτερου της πιθανής έκπτωσης από το κατάστημα σε περίπτωση μη απόδοσης απόδειξης.......προσωπικά το θεωρώ χαζό και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να πιστέψω κάτι τέτοιο.Εκτός αν κάνουν αρπαχτή μέσω του ΦΠΑ ,για προσωρινή κάλυψη των δημοσιοοικονομικών κενών για βελτίωση της κρατικής μας εικόνας προς την Ε.Ε. ,και όντως παράλληλα με αυτό το θετικό,αργότερα και σε βάθος χρόνου γίνει επιστροφή στους κινηγούς αποδείξεων.
    Συνεχίζω όμως να πιστέυω πως άδικα σφαζόμαστε μεταξύ μας,οι καταναλωτές τα ίδια θα πληρώσουν,αν όχι περισσότερα αφού θα υπάρξουν σίγουρα και ασυμβίβαστα ποσά σε αποδείξεις,δυσανάλογα με το εισόδημα (το δηλωμένο) του κάθε ενός.
    Πρακτικά ελέγχουμε και τους εαυτούς μας.Σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοιες περιπτώσεις.......

Από την άλλη η φορολογική εικόνα του εμπόρου θα γίνεται όλο και χειρότερη και με τοκογλύφο το κράτος μέσω διαφόρων ρυθμίσεων προς την εφορία,η θηλιά θα κλείνει.
    Το κράτος δεν το ενδιαφέρει αν θα κλείσει 10-20-30-100 μικρομαγαζάκια,και κάνει τα στραβά μάτια στα φορολογικά προβλήματα (αν υπάρχει όρος φορολογία σε αυτήν την κλίμακα) με τις μεγάλες ανώνημες και πολυεθνικές,γιατί ένα κλείσιμο μία εταιρίας 1.500 υπαλλήλων σημαίνει δυσανασχέτηση ψηφοφόρων.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.....όλα βγαίνουν από στατιστικές βάσει μέγιστης κερδοφορίας.

Άσχετο τελείως βέβαια όλο αυτό,ίσως να πρέπει να διαγραφεί ή και να μεταφερθεί.Απλά νέος είμαι και αυτό το forum είναι το μοναδικό μέρος που έχω άνεση (λόγω εξικοίωσης) να μιλήσω και να πω την γνώμη μου,και πιθανών μπορώ να ακούσω και μερικές ακόμα.

Aν και νέος σε ηλικία, η άποψη σου είναι πολύ ώριμη.
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 21:08:14 »

Τελικα αυτη η συζητηση δεν ξερω αν θα βγαλει πουθενα...
    Τουλαχιστον σε αυτο το θεμα.
    Προτεινω να ανοιχτει ενα θεμα για συζητηση μονιμο για να τα συζηταμε εκει ολα αυτα.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 20 Ιαν 2010, 22:56:32 »

Τελικα αυτη η συζητηση δεν ξερω αν θα βγαλει πουθενα...
    Τουλαχιστον σε αυτο το θεμα.
    Προτεινω να ανοιχτει ενα θεμα για συζητηση μονιμο για να τα συζηταμε εκει ολα αυτα.

¨Έγινε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Έκδοση αποδείξεων
    Μεταπήδηση σε: