Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.363 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 16:43:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 16:43:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:02]

από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309363
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 726
    Συνολικά: 726
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • A.E.MA. 2ο Modelling Air Show: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007 - Κυριακή, 13 Μαΐ 2007
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: A.E.MA. - 2ο Modelling Air Show  (Αναγνώστηκε 66382 φορές)
    alex r/c
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

with uP PIC they fly better!

« Απάντηση #135 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 12:50:45 »

Θα κατέβω και εγώ απο Θεσσαλονίκη . Αν και αερομοντελιστής (ΕΑΘ) θα είμαι Αγχίαλο για άλλο λόγο και θα χαρώ πολύ να έρθω την Κυριακή σαν απλός θεατής. Κάποια άλλη φορά ίσως και με τα μοντέλα μου. Thumbs up

Αλέξανδρος-Θεσσαλονίκη.
    Καταγράφηκε
    RcFlyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #136 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:50:32 »

Δεν ξέρω πως μου διέφυγε κάτι τέτοιο και την πάτησα άσχημα εγώ και άλλος ένας χομπίστας σήμερα!!! Κάναμε 600 χλμ για να φάμε πόρτα έξω απο την 111 ΠΜ! Δεν το αναφέρω για να ρίψω ευθύνες κάπου απλά όπως είπα και στο ποστ μου δεν είχα ιδέα για το θέμα του show για αυτό και έκανα το σχετικό ποστ. Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος που γνώριζε να μου πει οτι στις 12/05 είναι μόνο οι πτήσεις εθισμού για τις συμμετοχές? Κρίμα διότι εαν το ήξερα δεν θα πήγαινα φυσικά σήμερα αλλά άυριο. Δυστυχώς δεν το ξανά κάνω αύριο λόγω κούρασης και αμόλυβδης. Το μεγαλύτερο πακέτο που έχω φάει ποτέ το έφαγα σήμερα!!! Τέλος πάντων, ελπίζω να συνεχιστεί και του χρόνου για να το δούμε και εμείς και όσοι θα πάνε να περάσετε όλοι καλά και φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις και φωτο. Καλό βράδυ.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #137 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 15:01:09 »

Απ' ότι έμαθα και φέτος έγινε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.  Wink

Φωτογραφίες μπορείτε να βάλετε στο άλμπουμ 2ο Modelling Air Show, Α.Ε.ΜΑ. 12-13 Μαΐου 2007.

Video uploads έως 10 Mb από το Προσθήκη αρχείου.

Μεγαλύτερα μόνο μετά συνεννόηση και ΠΜ.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #138 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 19:19:27 »

Δεν ξέρω πως μου διέφυγε κάτι τέτοιο και την πάτησα άσχημα εγώ και άλλος ένας χομπίστας σήμερα!!! Κάναμε 600 χλμ για να φάμε πόρτα έξω απο την 111 ΠΜ!

Ειλικρινά λυπάμαι γιά την ταλαιπωρία σας. Όντως δεν μπορούσε κανείς να μπεί στην 111 ΠΜ σαν επισκέπτης το Σάββατο. Ημουνα εκεί όταν ήλθατε. Η μονάδα δεν μπορούσε να δεχθεί εκτός προγράμματος άλλους εκτός από συμμετέχοντες.
    Στο post αυτό θα μπορούσατε να το δείτε. Ελπίζω, αν όλα είναι καλά και είμαστε εμείς καλά, να τα ξαναπούμε του χρόνου.

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #139 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 19:34:11 »

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...

Όλα πήγαν καλά, χωρίς απρόοπτα. Μικροπροβλήματα υπήρχαν αρκετά. Να φανταστείτε ότι ξεχάσαμε να μοιράσουμε τα αναμνηστικά διπλώματα. Όσοι φύγαν πιό νωρίς δεν τα πήραν. Θα τα ταχυδρομήσουμε αμέσως.

Γιά το 3ο δεν ξέρουμε, πραγματικά. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη επόμενη διοργάνωση. Πανελληνίους ελικοπτέρων σε 20 ημέρες. Γιά να δούμε.

Το μόνο που θέλω επί του παρόντος είναι, να πώ ένα μεγάλο ευχαριτώ στην Πολεμική Αεροπορία και στην 111 ΠΜ, στους ανθρώπους που ήλθαν από μακρυά και από κοντά γιά να μας τιμήσουν. Τους χορηγούς μας CocaCola - 3E και ΔΑΡΜΑΚ ΑΕ, και φυσικά τους περίπου 2.000 επισκέπτες. (αυτά είναι καταγεγραμμένα στο βιβλίο εισόδου της Πτέρυγας. Οι παρόντες συμμετέχοντες τελικά ήταν 60 περίπου. Μικρότερος αριθμός από πέρυσι. Όσοι βάλατε στοιχημα γι΄αυτό να αναλογιστείτε άν το κερδίσατε ή όχι. Πάντως τα αερομοντέλα και οι πτήσεις ήταν περισσότερα. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι γιορτάσαμε το ευχαριστηθήκαμε, και περάσαμε καλά. Γιατί ακόμη πισεύω και το λέω ότι ήταν μιά γιορτή του Ελληνικού ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #140 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 20:15:34 »

Συγχαρητήρια Βαγγέλη σε όλους της Α.Ε.ΜΑ., στην 111 ΠΜ και σε όλους τους παράγοντες που βοήθησαν αλλά και σε όλους τους αερομοντελιστές που έκαναν την επίδειξη πράξη.

Καλή ξεκούραση σε όλους.

Νάστε όλοι καλά και του χρόνου καλύτερα  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #141 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 20:24:29 »

Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες και συμμετέχοντες για την επιτυχία της εκδήλωσης.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #142 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 20:58:31 »

Μολις γυρισα απο το 2ο Modelling Air Show.
    Ηταν ΟΛΟΙ τους και ΟΛΑ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το ευχαριστηθηκα σαν τον καπνιστη ,που πριν το κοψει,καπνιζει το τελευταιο του τσιγαρο
    και κατεβαζει τον καπνο μεχρι τον αστραγαλο!!!!
    Ναι ρε σεις ετσι πρεπει να ειναι οι εκδηλωσεις ,ειτε ειναι αγωνες ειτε επιδειξεις.
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #143 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 21:15:04 »

Kαλησπερα σε ολους   σας ευχαρηστουμε που μας τιμησατε με την παρουσια σας στο 2ο air show . Σαν μερος της οργανωτριας αρχης του show  ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τον τροπο που κυλησε η μερα μας σημερα , ολοι οσοι ηταν εκει ομως βοηθησαν με τον τροπο τους και με την ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΗ  συμπεριφορα τους ωστε να εξεληχθει η ημερα με τον καλυτερο τροπο. Αυτο που εγινε  χθες και σημερα και προσωπικα με συγκινησε ειναι οτι οσοι βρεθικαμε εκει καποιοι απο τα μακρινοτερα μερη της Ελλαδος καποιοι απο κοντα, αγνωστοι ορισμενοι μεταξυ μας γιναμε μια μεγαλη παρεα και παρολη την υποχρεωτικη ηλιοθεραπεια περασαμε υπεροχα.... CheesyΕλπιζω να ανεβουν γρηγορα φωτογραφιες και video .....καλο βραδυ σε ολους. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #144 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 21:23:51 »

Aααααα!!!!μια μικρη παρατηρηση σαν να μου φαινετε οτι τα μοντελα μας συνολικα και επιμερους εχουν <<μεγαλωσει>>λιγακι μια σταλα δηλ σε σχεση με περισι idiot2 idiot2 idiot2 buck2 buck2 Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #145 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 21:45:47 »

Συχγαρητήρια στην ΑΕΜΑ και στους ανθρώπους της, για την ωραία εκδήλωση που προσφέραν στον αερομοντελισμό μας.

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 09:52:07 »

Καλημέρα  σε  όλους. 
    Πιστεύω  να  φθάσατε  στα  σπίτια  σας  όλοι  και  με  ασφάλεια.  Ξεκουραστήκατε κάπως ;
    Περάσαμε  πολύ  καλά.  ΄Ηλιο  είχαμε  και  ζέστη  αρκετή,  αλλά  και  διάθεση.  Είπαμε  τα  αστεία  μας,  τα  καλαμπούρια  μας,  πετάξαμε  αρκετά  και  με  ασφάλεια.
    Και  τώρα  στο  ψητό.  ΟΛΟΙ  μα  ΟΛΟΙ  οι  συμμετέχοντες,  και  ο  Διοικητής  της  μονά-δας,  μας  είπανε  ότι  το  φετινό  show  ήταν  καλύτερο  από  το  περισινό.  ΄Ισως  γιατί  με  λιγότερες  παρουσίες  πετάξανε  κάποιοι  περισσότερο,   ίσως  γιατί  ήρθανε  καλύτερα  μοντέλα,  ίσως  γιατί  επικοινωνούσαμε  πιό  εύκολα,  ίσως  γιατί  ......είμαστε  πιό  τυχεροί.
    ΄Ολα  όμως  ήταν  καλύτερα.  Θέλω  να  ευχαριστήσω  με  τη  σειρά  μου  τους  συμμετέ-χοντες,  και  να  τους  ευχαριστήσω  για  την  συνεργασία  τους,  που  με  βοήθησαν  να  τα  καταφέρω  στον  τομέα  της  ευθύνης  μου.  Ευχαριστούμε  επίσης  τους  χορηγούς,  το  περιοδικό  REMOVE  BEFORE  FLIGHT  και  ιδιαίτερα  τη  Ναταλία  και  τον  Ηλία.
    Τον  ΄Αγγελο  που  χωρίς  να  πετάξει,  ήλθε  για  την  παρέα.  Τον  Μάνο  ο  οποίος  και  πάλι  ξεσήκωσε  τα  πλήθη  και  εντυπωσίασε.  Αλλά  θα  ήταν  άδικο  να  μην  ευχαριστή-σουμε  όλα  τα  παιδιά  που  ήρθαν  από  την  Χίο,  τη  Λήμνο,  το  Ηράκλειο,  τα  Χανιά
    (  αυτοί  σίγουρα  πληρώσαν  πάνω  από....25  ευρώ ),  τη  Καλαμάτα  (  νοίκιασε  αυτο-κίνητο  ο  Δημήτρης  για  νάναι  μαζί  μας ),  το  Αγρίνιο,  τη  Χαλκίδα,  τα  ΄Ασπρα  Σπίτια,  την  Αθήνα,  τη  Θεσσαλονίκη  ( αγνόησαν  το  Εμπάργκο ),  τη  Λάρισα,  τα  Τρίκαλα  και  φυσικά  το  Βόλο.  Πιστεύω  να  μην  ξέχασα  κανένα.  ΄Ενα  μπράβο  στο  Μανωλάκη  (  παιδί  γυμνασίου )  ο  οποίος  πέταξε  στο  show  συμμετέχοντας  στη  με-γάλη  αυτή  συνάντηση,  παρά  το  νεαρό  της  ηλικίας  του. 
    Θα  ήταν  παράληψη  να  μην  αναφερθώ  ιδιαίτερα  στη  βοήθεια  του  σπικάζ  από  τον  Απόστολο  Γαδετσάκη,  και  στη  βοήθεια  που  προσέφερε  στη  γραμματεία  ο  Δημήτρης  Αθανασούλιας.
    Με  τη  βοήθεια  του  Θεού  ξεπεράσαμε  τα  οποιαδήποτε  προβλήματα,  και  τελειώσαμε  τη  2η  Πανελλήνια  Επίδειξη  Αερομοντέλων.  Ραντεβού  στο  3ο.   
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 10:01:40 »

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ αξιζει σε ολα τα μελη της ΑΕΜΑ για την αρτια και ασφαλη οργανωση του 2ου AEROMODELLING SHOW.Οσοι βρεθηκαμε εκει αποκομισαμε τις καλλιτερες των εντυπωσεων, οχι μονο απο το κλιμα που επικρτησε, αλλα και απο την φιλοξενια δυο ανθρωπων, του κου Β. Ξενου και του κου Α. Λεονταριτη, ( κυριε Αλεκο ευχαριστω για ολα), που για σειρα ημερων παραμελησαν προσωπικες τους υποχρεωσεις, προκειμενου να φερουν εις περας την ολη προσπαθεια.Συνεχιστε ετσι, και θα ειμαστε αρογοι και στο επομενο SHOW.                                                                                                                                        
                                                       Με εκτιμηση Τετραδακος Δ.      
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #148 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 10:43:19 »

... Tί να πεί κανείς και τί να 'μολογήσει ... !!

Τέσσερις οι Ελλείψεις ... (!!)  :

1)  Στην τιμή έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται και μία Καλή Δόση Αντιηλιακής Λοσιόν . Και ένα After Sun ...
     2)  Όταν σύνδεσα τη μουσική στις Κόρνες και Δέν έπαιζε , Τσατίστηκα Ανεπανόρθωτα ...     Του χρόνου θα φέρω Ηχεία ...  Thumbs up
     3)  Η μπριζόλα ήταν Κρύα .
     4)  Το παράθυρο πίσω απ΄την Ιδρωμένη πλάτη μου στη Λέσχη με Ξεπάγιασε !

Επίσης ... ο Μάνος πρέπει να έρθει του χρόνου πετώντας με Πραγματικό Extra . Ποινή στον Κο Σκουρλή που δέν έφερε Jet !   

Μετά απ'όλα αυτά τα Μειονεκτήματα (ΠΛΗΝ) , επισημαίνω πως

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ      Thumbs up   Thumbs up
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    pansofos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #149 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 12:30:30 »

Ανανεωσαμε παλαιες φιλιες, δημιουργισαμε καινουργιες.
    Εδειξαμε τα μοντελλα μας, και ειδαμε μοντελλα απο ολη την Ελλαδα,
    ζηλεψαμε, εζηλεψαν κι εμας.
    Εγινε ενα μεγαλο πανηγυρι.
    Εγινε αερομοντελισμος.
    ΜΠΡΑΒΟ στην Π.Α. στους Ξενο,Λεονταριτη,και ολη τη βολιωτικη παρεα.
    Ευχαριστουμε και του χρονου.

Παν. Σοφος.

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: A.E.MA. - 2ο Modelling Air Show
    Μεταπήδηση σε: