Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:46:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:46:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 60
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • A.E.MA. 2ο Modelling Air Show: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007 - Κυριακή, 13 Μαΐ 2007
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 13     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: A.E.MA. - 2ο Modelling Air Show  (Αναγνώστηκε 66475 φορές)
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 21:52:07 »

Καλημέρα,

Την διαβάσαμε την ανακοίνωση για την συμμετοχή.

κε Μαρκούση,

Διάβασα με προσοχή τα όσα γράψατε σχετικά με την συμμετοχή της εκδήλωσης, και εννοώ φυσικά το οικονομικό μέρος. Έχετε κάθε δικαίωμα – και έχετε το βήμα – να αναπτύξετε τις απόψεις σας και να παραθέσετε τα τεκμήρια που δίνουν βάση σ’ αυτές.
       Σε όσα γράφετε, ίσως έχετε δίκιο. Δεν αρνήθηκε κανείς ότι όταν αποφασίζει κανείς  να κάνει κάτι, ότι μπορεί και να πάρει λάθος αποφάσεις. Αυτές τις αποφάσεις εμείς, έχουμε τεκμηριωμένα κριτήρια που τις στηρίζουμε. Ίσως λανθασμένα. Ίσως να είναι και θέμα «οπτικής γωνίας» που το βλέπει κανείς το κάθε τι.
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί χάνετε την ψυχραιμία σας και γιατί με το ειρωνικό σας σχόλιο εκτίθεστε. Είστε αξιωματικός της αεροπορίας και θα έπρεπε να γνωρίζετε από ύφος και φρόνημα. Η Πολεμική Αεροπορία μας στηρίζει και γνωρίζει τα πάντα που γίνονται ή θα γίνουν στο έδαφός της.
    Αλήθεια, εδώ και έξι μήνες που ανακοινώσαμε (πήραμε απόφαση) ότι θα κάνουμε και 2o Show, γιατί δεν εμφανιστήκατε πουθενά να μας πείτε την γνώμη σας; Γιατί εδώ και δύο μήνες περίπου, που δημοσιεύτηκε η προκήρυξη δεν καταθέσατε τις αντιρρήσεις σας, μέχρι τώρα; Είναι τυχαίο ότι εμφανίζεστε ξαφνικά έξι μέρες πριν την εκδήλωση και μας ειρωνεύεστε;
    Δεν μας κρίνετε απλώς, μας επιπλήττετε. Γιατί άλλωστε; Σας έβαλε κανείς να έλθετε με το ζόρι;
    Επειδή αναφέρθηκε στο κείμενό σας, όνομα συμμετέχοντος, γιατί δεν τον ρωτάτε αυτόν, γιατί έρχεται και πάλι; Που στο κάτω – κάτω δεν θα πληρώσει να έλθει από την Θεσσαλονίκη 1 ½ ώρα δρόμο, αλλά από την Κρήτη. Δεν θα πληρώσει 25€ συμμετοχή και καύσιμα, άντε άλλα 20€. Θα πληρώσει πολλαπλάσια.
     Φυσικά όποιος έλθει θα μας κάνει μεγάλη τιμή. Φυσικά οι συμμετέχοντες στηρίζουν και είναι τα θεμέλια τέτοιων εκδηλώσεων.
    Επειδή είμαι – νομίζω - νοήμων άνθρωπος και δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σας, θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί τέτοια επίθεση.
    Εάν το κείμενό σας ήταν λιγότερο υποτιμητικό, προς σε ένα μικρό επαρχιακό σωματείο που τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν (περίπου στους 70), θα έμπαινα στον κόπο να παραθέσω τα προβλήματα και τα κόστη. Δεν μπαίνουμε όμως σε τέτοια διαδικασία.
    Εάν εσείς νομίζετε ότι τα «οικονομάμε» γιατί δεν κάνετε και σεις το ίδιο, «να πλουτίσετε».
     Επίσης εάν μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε αυτό που γράφετε: «Τέλος, νομίζω ότι πρέπει να βγάλετε από τις αφίσες την διαφήμιση της CocaCola-Zero και να βάλετε μια της ΕΛΑΟ, γιατί αυτοί που θα πληρώσουν είναι ΟΛΟΙ μέλη της ΕΛΑΟ».
    Αντί να προβληματίζεστε θετικά το ότι Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας υποστηρίζουν επιτέλους και τον Αερομοντελισμό, θα μας βγάλετε ότι «τα παίρνουμε» κιόλα; Δεν βάλαμε κανένα εισιτήριο. Εάν θέλατε να μάθετε τι είναι και τι αντιπροσωπεύει το τίμημα, υπάρχει και κόσμιος τρόπος να το μάθετε.
    Όταν θελήσετε, και σεις κύριε, να διοργανώσετε κάτι παρόμοιο, θα καταλάβετε πόσα είναι τα έξοδα και πόσα τα έσοδα, και τότε τα λέμε.

Ευάγγελος Ξένος
    Πρόεδρος ΑΕΜΑ

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να αναφερθώ στην ειρωνεία σας και πάλι. Επειδή αναφέρεστε σε μας προσωπικά και δεν είμαστε μαθητές ή σμηνίτες να μας μαλώνετε, μπορείτε πάντα να ανασκευάσετε τα γραπτά σας. Αλλιώς θα αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο, σ’ όλους αυτούς που διαβάζουν, είναι αερομοντελιστές και κρίνουν τους πάντες από το αποτέλεσμα.

Κ. Ξένο,

Χαίρομαι λοιπόν που συμβαίνει αυτό. δηλ να μπορούμε να απαντάμε ο ένας στον άλλο.

Προφανώς σας διαφεύγει ότι πέρυσι τα μέλη σας μου έκαναν προσωπικά τηλεφωνήματα για να κατέβω στο Air Show καθώς επίσης να ενημερώσω και άλλους φίλους ώστε να είμαστε πολλοί για να έχει επιτυχία.

Δεν γνωρίζετε τις συνομιλίες μου με τα μέλη σας και όσοι γνωρίζουν προσωπικά το άτομο μου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως εγώ 8α κάνω 700 χιλ. για να έρθω στο Air Show, όπως έκανα και πέρυσι για να έρθω απο τον Αραξο που υπηρετώ. Οσον αφορά το ότι σας "μάλωσα" σαν σμηνίτες η μαθητές ίσως να αισθάνεστε έτσι. Εγω πάντως αυτό που έχω να πω το λέω στα ίσια.

Για τις 6 ημέρες πρίν το Show είναι παντελώς τυχαίο καθώς σήμερα ξεκίνησα να συμπληρώσω τα έντυπα και διαπίστωσα την οικονομική απαίτηση.

Εαν θεωρείται το ύφος μου ειρωνικό κάνετε λάθος. ΔΕΙΚΤΙΚΟ είναι.

Μιλάτε για ύφος και ήθος, αυτό όμως που δεν μας λέτε είναι το έξοδα σας, και που καταναλώνονται.
    Οσον αφορά την μομφή σας για το άτομο μου και τις ικανότητες μου το αφήνω στην κρίση των υπόλοιπων αερομοντελιστών, ειδικότερα στον κ.Παπαδόπουλο και Κ. Κωστόπουλο που με φιλοξενεί εδώ καθώς επίσης σε όλους τους φίλους αερομοντελιστές που με γνωρίζουν.

Οσον αφορά για του υπόλοιπους φίλους αερομοντελιστές που θα ξοδέψουν 1000 Ευρώ για να έρθουν στον Βόλο προφανώς τα έχουν . Το ποσό των 25Ευρώ είναι ευτελές, αλλά το θέμα είναι καθαρά αρχής.

Οπως διαπιστώνετε αποφεύγω του παχυλούς τίτλους κάτω η πάνω απο το όνομα μου.

Με τιμή

Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

when you see a bird walking, don't fly.

« Απάντηση #106 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 22:08:28 »

........ θα έμπαινα στον κόπο να παραθέσω τα προβλήματα και τα κόστη. Δεν μπαίνουμε όμως σε τέτοια διαδικασία.
    ..............

».Ευάγγελος Ξένος
    Πρόεδρος ΑΕΜΑ

OXI DEN INE TA 25 EURO.ME PAREKSIGISATE.AN KAI 1000x25 = 25.000 EURO

INE SOSTA THEMA ARXIS.
    KAI SAN MONTELISTIS EXO DIKEOMA  NA MATHO SIMFONA ME PIES ANAGES VGIKE TO POSO TON 25 EURO KAI OXI TON 3 EURO I TON 50 EURO.

KAI SIGOURA EXETE XREOS NA MPITE STIN DIADIKASIA NA EKSIGISETE TA KOSTOI SE OPION MONTELISTI TO THELISI.
    ME TIN IDIA EVGENIA POU ZITATE KAI TA 25 EURO.

Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #107 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 22:23:46 »

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.

Δεν έχω καμμία εμπάθεια με κάποιον αερομοντελιστή.

Ισα ίσα που η ιδέα του Air Show με γοήτευσε και για αυτό πέρυσι συμμετείχα και θα κάνω και φέτος το ίδιο.
    Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί και να πετάξουμε και να γελάσουμε παρέα.

Νομίζω όμως ότι πρέπει να μείνει σε αυτό που ήταν πέρυσι !

Με τιμή
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #108 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 22:40:17 »

Γιαννη νομιζω αναφερομαστε απο την μια σε πανελληνιο πρωταθλημα που μεσα απο αυτο προκυπτουν οι πρωταθλητες και απο την αλλη εχουμε μια εκδηλωση την τελεση της οποια αναλαμβανει ενας συλογος

οσον αφορα τους πανελληνιους αγωνες, σε ολα τα αεραθληματα, ΣΑΦΩΣ και πρεπει να επιδοτουνται απο την Γενικη Γραματια Αθλητισμου στην οποια ανηκει η ΕΛΑΟ (οπως επιδοτουνται το ποδοσφαιρο και το μπασκετ) οποτε εαν θελουμε να λεμε οτι ζουμε σε μια κοινωνια που ευνοει τον αθλητισμο τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ οι αθλητες να πληρωνουν εξοδα συμετοχης
    στο αλεξιπτωτο πλαγιας οντως πριν απο λιγα χρονια υπηρχε κοστος συμμετοχης, πλεον δεν υπαρχει (υπαρχει ακομη 10 ευρω για εξοδα ασφαλισης) βεβαια νομιζω οτι εξαιτιας αυτου δεν υπαρχουν πλεον αγωνες κυπελου αλλα ολοι ειναι πρωταθληματος διοτι μονο αυτοι επιδοτουνται

και οταν λεμε επιδοτηση ακουγονται για 2000 ευρω τον 3ημερο αγωνα τα οποια νομιζω οτι με καλη διαχειρηση φτανουν αλλα δεν τα εχεις παντα διαθεσιμα στην ωρα τους

οι εκδηλωσεις ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα, δεν βλεπω κατι κακο απο την στιγμη που υπαρχουν εξοδα να καλυφθουν εν μερη απο τους συμετεχοντες, αν παιζαμε ποδοσφαιρο θα μας τα πληρωναν ολα οι χορηγοι αλλα... ας προσεχαμε οταν διαλεγαμε το αθλημα που μας αρεσει

Καλησπερα.

Ξέρετε ότι  μέχρι πριν από 3χρονια στους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος όσο και στους αγώνες κυπέλλου στο Αλεξίπτωτο πλαγιάς οι αθλητές πλήρωναν για την συμμετοχή τους . έχω 4 χρόνια να λαβω μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις και δεν είμαι σίγουρος αλλά  πλέον την συμμετοχή την πληρώνει η ομοσπονδία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παραπενταδες θεωρούσαν δεδομένο και φυσιολογικό οτι έπρεπε να πληρώσουν για την συμμετοχή τους .

Στους μοντελιστής δεν συμβαίνει αυτό γιατί στους αγώνες δεν πληρώνουν για την συμμετοχή,.

έτσι ίσως να ξενίζει λίγο το να πληρώσουν , επειδή δεν μας έχει γίνει συνήθεια , κάτι που στις εκδηλώσεις του εξωτερικού ,που τόσο θαυμάζουμε , είναι δεδομένο.

Στην ελλάδα οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή σε λέσχη πόσο μάλλον για να πετάξουν σε μια εκδήλωση.

ίσως έτσι για αρχή και μέχρι να το θεωρούμε φυσιολογικό , και σαν ένδειξη καλής θέλησης , ίσως λέω , να ήταν καλό να εξηγήσουν οι διοργανωτές τι τους ανάγκασε να βάλουν μια μικρή συμμετοχή.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #109 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 23:28:31 »

kαλησπερα σε ολους ....συζηταμε απο ωρα αποτομα για κοστος σημετοχης και πως ειναι 25 και οχι 5 η 10 και για τι οχι τιποτα ,οπως λεγαμε πριν καιρο γιατι οι συχνοτητες να ειναι 40 και 35 και οχι ολες , και να τι εγινε στο ταδε show στο εξωτερικο  κτλ .....ολες οι αποψεις - γνωμες ειναι σεβαστες και δεκτες . ολα τα παραπανω εχουν συζητηθει ξανα και ξανα .Οι συχνοτητες ειναι αυτες οι 2 και δεν αλαζει αυτο δυστυχως ,,το ποσο που εχει ορισει ο διοργανωτης ,η Α.Ε.ΜΑ. ειναι αυτο που επιτρεπει στην λεσχη να μην "μπει μεσα" απο την ολη οργανωση και δεν εχει κανενα αλλο σκοπο.Ολη αυτη η "γιορτη" δεν εχει κανενα αλλο στοχο παρα μονο να φερει ανθρωπους με το ιδιο χομπι με την ιδια "τρελα" κοντα ,σε ενα κοινο χωρο και να δωσει στον κοσμο προς τα εξω την εικονα του χομπι.Οποιος λοιπον αισθανεται το ιδιο με εμας που θα ειμαστε εκει και θα πληρωσουμε τα 25ευρο θα ειναι και αυτος .... καλο βραδυ σε ολους.  
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #110 στις: Κυριακή, 6 Μαΐ 2007, 23:55:02 »

Για να τελειώνει αυτή κωμωδία ομολογουμένως, σας απαντώ σχετικά με τα 25€.

Ο κάθε συμμετέχων θα πάρει:
    1 μπλουζάκι polo κεντημένο καλής ποιότητας με κόστος 15€        για τους επισκέπτες θα διατίθεται 20€
    1 κούπα ροφήματος με το σήμα του show        με κόστος    7€ για    για τους επισκέπτες θα διατίθεται  10€
    1 κορδόνι ανάρτησης κάρτας διαπίστευσης με τα αναγεγραμμένα ημερομηνια , τίτλο κλπ με κόστος 1,5 €
    1 συμμετοχή στο γεύμα της Λέσχης  αξίας 6€ με το ποτό (τόσο χρεώνει) η λέσχη της 111 ΠΜ.
    Σύνολο 29,5 €

Αν έχουμε 100 συμετοχές (άκου 1000 που γράφει ο άλλος!!!) έχουμε έσοδα 2500 €
    Συγκεντρωτικά τα κόστη (τα κυριότερα)
    Μπλουζάκια         1600 €
    Κούπες          1050€
    Αφίσες         300 €
    Πανώ          200 €
    Κορδόνια          180 €
    Γραφική ύλη εκτυπωτικά   200 €
    Πλακέτες τιμητικές       160€
    Γευμα για 100 άτομα       600 €
    Τηλεοπτική κάλυψη και
    αναπαραγωγή dvd       200 €
    Σύνολο         4490€    εκτός τα απρόβλεπτα.
    Δεν βάζουμε τηλεφωνικά και ταχυδρομικά κλπ ψιλοπραγματα τα βάζουμε από την τσέπη μας.
    Κόστος κούρασης, κόστος σε ψυχική φθορά κλπ ανεκτίμητα.
    Από χορηγίες          2500€  (για να μην νομιστεί ότι παίρνουμε εκατομμύρια)
    Από συμμετοχές         2500€
    Σύνολο            5000 €

Τέλος να ξέρετε κάτι. Η λεπτότητα και η εμπιστοσύνη σ' αυτούς που πιστεύουν και παλεύουν γιά κάτι που δεν γίνεται κάθε μέρα, και που δίνουν ατέλιωτες ώρες από οικογένεια και προσωπική ζωή, θα πρέπει να αναγνωρίζεται.
    Αυτά γιά να μην νομιστεί ότι έχουμε να κρύψουμε κάτι. Να μην νομιστεί ότι τα παίρνουμε.
    Καί κάτι άλλο. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πρέπει να κάνουμε τους Πανελλήνιους αγώνες Ελικοπτέρων. Τα έξοδα συνολικά υπολογίζονται σε 3000 - 3500 €. Δεν παίρνουμε ούτε ένα λεπτό από την ΕΛΑΟ. Τι να διαφημίσουμε κε Μαρκούση. Μάλλον θα το ξανασκεφτούμε αν θα το κάνουμε. Μετά από όλα αυτά αναρωτιεται κανείς αν αξίζει τον ψυχικό κόπο.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:13:25 από Βαγγέλης Ξένος » Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #111 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:09:53 »

Οπως διαπιστώνετε αποφεύγω του παχυλούς τίτλους κάτω η πάνω απο το όνομα μου.

Με τιμή

Καλά είναι όσα λέτε, αλλά γιά ποιούς παχυλούς τίτλους μιλάτε;
    Εσείς απαντήσατε στα δικά μου ερωτήματα;
    Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι συζητάτε με τους φίλους σας και σίγουρα δεν σας ξέρω. Το άν χρησιμοποιείτε δεικτικό λόγο και όχι ειρωνικό αυτό δεν φαίνεται όταν μας λέτε κατά πρόσωπο "ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ".
    Εμμένω στο ότι θα πρέπει να ανασκευάσετε και να ανακαλέσετε ορισμένα απ' αυτά που γράφετε., αν όχι να ζητήσετε δημόσια συγνώμη.

και επιμένω να γράφω και να υπογράφω σαν Πρόεδρος της ΑΕΜΑ. Αυτοί που θα με κρίνουν γι' αυτό είναι άλλοι και όχι εσείς.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:16:48 από Βαγγέλης Ξένος » Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    tsiou
    Aeromodeller Full Member

Λεονταρίτης Χρήστος

« Απάντηση #112 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:54:37 »

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Έλληνες αερομοντελιστές  που θα λάβουν μέρος στο 2ο Μ.Α.Σ. και οχι μόνο. Και λέω οχι μόνο γιατί στο δεύτερο Μ.Α.Σ. θα παρει μέρος και ενας Πολωνός.Όσο για τα 25 E τα είπε ο Πρόεδρός μας οπότε είναι περιτώ αφού το ξεκαθάρεισε να ασχοληθώ με αυτό.Αγαπητέ φίλε Τάσο και σε λέω φίλο γιατί πιστεύω πως είναι χαζώ στον Αερομοντελισμό να υπάρχουν εχθρεί λες και παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναικός και επειδή εγω ήμουνα αυτός που σε πείρα τηλ. πέριση γιατί αγαπάω το χώρω αυτό και οχι περισότερο απο οτι όλοι η άλλοι  Thumbs up.Θα σε ρωτήσω μόνο αυτό και αν θες μου απαντάς αυτή είναι η επίσημη θέση του Ο.Α.ΜΕ.Λ. που είσαι Γεν.γραματέας 'η προσωπικά δική σου? Ας τελειώσει εδω αυτή η χαζή κατ'εμε αντιπαράθεση και ας πάμε όλοι χέρι χέρι για το καλλό του Ελληνικού αερομοντέλισμου για να πάμε μπροστά και όχι πίσω. Ραντεβού λοιπόν όλοι στις 13/5/2007 και ώρα 09:00 στο ΑΔ της 111 Π.Μ.  beer beer Grin police police police

Με τιμή

Χρ.Αλ. Λεονταρίτης 
    Καταγράφηκε

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) 
      ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ)
      ΙΕΡΑΞ
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #113 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:55:48 »

Κύριοι!

1. Το σόου γίνεται, θα γίνει και θα γίνεται για να δωθεί η ευκαιρία σε πολλούς από εμάς να ειδωθούμε! (πάντα χρειάζεται ένας καλός λόγος για να πάμε από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη)

2. Γίνεται για να απολάυσουμε τις στιγμές που δεν υπάρχουν στα τοπικά μοντελοδρόμια

3.Γίνεται για να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας σε άτομα που τώρα άρχισαν να ψήνονται στο είδος

4. Γίνεται για να δούμε νέα μοντέλα που σπάνια πετάνε στον τοπικό χώρο μας

5.Γίνεται για να δούμε νέα πρόσωπα και πιλότους που δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν δίπλα μας

6. Γίνεται για να μοιραστούμε την χαρά του να πετάξουμε αλλά και την λύπη του να σπάσουμε...με θεατές!

7. Γίνεται γιατί κάποια άτομα έχουν  την υπομονή, την όρεξη, την διάθεση να μας φέρουν όλους κοντά

8. Γίνεται γιατί κάποια άτομα κλέβουν χρόνο από αυτόν που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για να μας τον μοιράσουν σε παραγώμενο έργο που έχει το αντίκτυπο της διασκέδασης

9. Γίνεται γιατί οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες & Διοργανωτές το κάνουν από μεράκι κ αγάπη

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ:

1. Ξεκινάμε με αρνητικά σχόλια και υπονοούμενα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Εγώ πρώτος έπρεπε να γκρινιάζω που στην Χώρα μας δεν έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω ΝΟΜΙΜΩΣ τα μοντέλα μου

2. Όπως είπε κ ο D Sofos, υπάρχουν πολλά έξοδα που όλοι μας θα κάνουμε για να παρευρεθούμε εκεί αλλά:
    α. ΔΕΝ το κάνουμε για κανένα άλλο λόγο από το να καλύψουμε όλα τα παραπάνω σημεία
    β. Δεν το κάνουμε για κανένα άλλο λόγα από το να ξεφύγουμε κ να ξεχάσουμε τα προσωπικά μας προβλήματα έστω κ για αυτές τις 2 μέρες.

Συνεπώς είναι αμαρτία να μιλάμε από τώρα για λεφτά και πόσα βγάζει η ΑΕΜΑ κ πόσα τσεπώνει ο κ Ξένος κ οι λοιποί. Καταλαβαίνω ότι είμαστε όλοι  Έλληνες κα ότι πάντα πρέπει να έχουμε να λέμε κάτι αλλά...

Ποιος δεν πέρασε καλά το 2006?
    Ποιος δεν αγόρασε μπλουζάκια κλπ? Εγώ έδωσα παραπάνω από 25 ευρώ! για να πάρω μπλουζάκια κλπ...Όταν λοιπόν έχω να δώσω φέτος

1. Ενοικίαση Αυτοκινήτου για 4 μέρες => 360 ευρώ
    2. Εισητήριο ΑΝΕΚ για αυτοκίνητο κ καμπίνα => 300 ευρώ
    3. Έξοδα φαγητού κλπ => 100-200 ευρώ
    4. Έξοδα Διαμονής => Εγώ 0!  Πάλι καλά...
    5. Βενζίνες, κλήσεις, πρόστιμα για ζώνη, ταχύτητα κλπ => 200-χχχ ευρώ  

Ένα χιλιαρικάκι θα φύγει...Ε...τα 25 ρε παιδία...δεν θα έπρεπε να τα συζητάμε.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και μία πολλή καλή ανάλυση του τι παίρνουμε στην σακουλίτσα μας άρα πιστέυω ότι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τι να πει και ο πιλότος που είναι μέλος της ΑΕΜΑ και θα πρέπει να πληρώσει για να κοιτάει τις ίδιες φάτσες του μοντελοδρομίου που τις βλέπει κάθε μέρα!

Τάσοοοοοοοοοοο....Θα νομίζει ο κόσμος ότι σας δίνω μίζα για τα καλά λόγια ρε!  Θα τα πούμε από κοντά στο σόου αλλά και...ποιο κοντά..
    ΗΡΕΜΙΑ στα πνέυματα!!

ΤOPG

1. Άσε τα καλμάτο και ΦΕΡΕ ΚΑΤΑΝΑΡΑ!
    2. "... FOKKER  DR1 (Red Baron) σε κλιμακα 1/3 βαρους 19 Kg..."   AYTO PREPEI NA erthei!!

Λοιπόν...γερά νεύρα όλοι μας και προσευχές για καλό καιρό!

Μάνος
    Καταγράφηκε
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #114 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 00:57:47 »

".....Ραντεβού λοιπόν όλοι στις 13/5/2007 και ώρα 09:00 στο ΑΔ της 111 Π.Μ....."

Η 12 poy phge re?HuhHuhHuh?

Manos

Καταγράφηκε
    tsiou
    Aeromodeller Full Member

Λεονταρίτης Χρήστος

« Απάντηση #115 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 01:05:33 »

Den grafo gia tis 12/5/2007 giati fobamai mipos maw pi kanenaw an theloyme kai alla 25e re koyfala se poia 5 lepta tha paris thlefono akoma perimeno apo to proi
    Καταγράφηκε

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) 
      ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ)
      ΙΕΡΑΞ
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #116 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 01:24:22 »

...Μετά από όλα αυτά αναρωτιεται κανείς αν αξίζει τον ψυχικό κόπο.

είναι η μοίρα των προέδρων στην Ελλάδα, μαζί με το ανυπολόγιστο συναισθηματικό κόστος για την πλάτη κ την ψυχή που βάζουν να πάει μπροστά ένα "γουσταριλίκι"!

πάρτε το απόφαση.

κ όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αποφάσισα να ακυρώσω άλλη πολύ σημαντική δουλειά μου κ να ΄ρθω στο show, έτσι για το Σύλλογο κ για τη στήριξη της διοργάνωσης.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 01:43:24 από otakis » Καταγράφηκε
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #117 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 01:30:58 »

Lama δέχεστε στο show?     
    Καταγράφηκε
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #118 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 01:38:21 »

Den grafo gia tis 12/5/2007 giati fobamai mipos maw pi kanenaw an theloyme kai alla 25e re koyfala se poia 5 lepta tha paris thlefono akoma perimeno apo to proi

όσο για το ως άνω καλά θα κάνει ο admin να το διαγράψει!

ξανάγινε κουβέντα κ σε άλλο σημείο για τα εκτός θέματος.
    χρησιμοποιούμε όμως δημόσια -κ με την πρώτη ευκολία- εκφράσεις κ διατυπώσεις που προσβάλλουν.
    για να μη μιλήσω για τα ελληνικά μας...
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #119 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 02:49:33 »

Προσωπικά κι εγώ χωρίς να θέλω να καταφερθώ εναντίον κανενός δεν βρίσκω πουθενά λάθος να δώσω ένα 25αράκι, η αλήθεια είναι ούτε καν το σκέφτηκα μπροστά στα έξοδα για να έρθω από Λήμνο. Πιστεύω οτι πάνε σε καλά χέρια και θα βοηθήσουν να δούμε καλύτερες διοργανώσεις γιαυτό και δέχτηκα με χαρά να τα δώσω. Δύο ποτά σε ένα μπαράκι λιγότερα είναι δεν αξίζει ούτε τη συζήτηση. Καλή αντάμωση.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 13     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: A.E.MA. - 2ο Modelling Air Show
    Μεταπήδηση σε: