Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 15:43:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 15:43:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 74
    Συνολικά: 76
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορα απο το εξωτερικο  (Αναγνώστηκε 18671 φορές)
    petran
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 15:38:38 »

...οταν εισαι καταστηματαρχης , δεν τιθεται μονο θέμα ευχαρίστησης αλλα και επιβίωσης , γιατι αλλιως το κλεινεις το μαγαζακι και αρχιζεις δουλεια στην φαμπρικα. Εγω επειδη εχω έρθει σε αυτη τη θέση , πραγματικά ντράπηκα να παρω ανταλλακτικα για το ελικοπτερο που αγορασα απο τον Αμερικάνο. Φυσικα ο καταστηματάρχης δεν θα σε διωξει με τις κλωτσιες, ουτε θα σου αρνηθει γιατι σε βλέπει ως μελοντικο μοντελιστη. Αλλα το αισθημα αυτο παραμενει. Μην εξηγω ευνοητα πραματα.

Δεν θελω να ξαναεξηγω πραματα που ειπα, ΔΕΝ εχω σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης εναντιων των ξενων μαγαζιων, ουτε εχω σπονσορα κανα Ελληνικο μαγαζακι. Αυτοι οι καποιοι που δεν λενε να βαλουν ουτε να βγαλουν ουτε να αλλαξουν μυαλο, συνεχιζουν να πιστευουν οτι ο καθενας αγοράζει απο κει που πιστευει οτι ειναι καλυτερα γι αυτον. Μην εχεις ομως την προσδοκια ρε φιλε οτι θα σκασεις τα χοντρα στον κινεζο ή αμερικανο , και θα εχεις καβατζα τον Ελληνα μ....κα ψιλικατζηδοκαταστηματαρχη , να σε σωσει στα δυσκολα.

Χαιρετισματα στα Ψηλα Αλωνια
    Πετρος
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 16:00:42 »

Ενα παράδειγμα θα σας δώσω  φίλοι  μου θέλω έναν receiver AR7000  τής SPEKTRUM  KANEI στην χειρότερη 90 Δολλάρια συν 25 Μεταφορικά  επί 2 Τεμάχια έχουμε 205 και σε Euro (141).

Εδώ  παιδιά οι ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 140€ το ΕΝΑ 
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ   ΚΕΡΔΟΥΣ!!!!

ΑΣ  ΤΟΥΣ  ΝΑ  ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ  ΚΑΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΑΥΤΑ    ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ  ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ "ΠΑΙΡΝΕΙΣ" ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ  ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΑΙΡΟ
    ΤΟΤΕ ΘΑ  ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ  ΕΧΟΥΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΝΟΙΚΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (είναι δύσκολοι οι καιροί και το χρήμα βγαίνει πολύ μα πάρα πολύ δύσκολα)
     ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ  ΕΙΝΑΙ  "ΟΙ  ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ"  MONON  TO  WEB   ΓΙΑ  ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ  ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ  ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ  ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ  ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑ !!ΦΤΗΝΑ!!
      Ο  ΚΟΣΜΟΣ  ΑΛΛΑΞΕ  ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ  Mbps  ΠΙΑ!!!!

Ευχαριστώ
    Γιώργος
    Καταγράφηκε
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 16:32:14 »

Συγνωμη αν ανοιξα τους ασκους του αιολου
    Παραδινομαι  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    και τα παραταω. 
    Καταγράφηκε
    andreasp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 16:44:24 »

Παρειγγειλα με 82ευρω, ενα Lama v3, με 2η μπαταρια Lipo, training kit, καλωδιο usb, και 20 ελικες.
    Θα ηθελα εδω τουλάχιστον 200ευρω?
    Ειλικρινα ηθελα να το παρω απο εδω, και λόγο οτι γουστάρω να ψωνίζω απο ελληνικα μαγαζια, αλλα και για να το έχω σήμερα! και οχι μετά απο 15 και βλέπουμε μέρες...
    Δεν ειναι τεράστια η χρηματικη διαφορά για να το παραβλέψω?
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 18:50:43 »

δεν ειναι 15 απο ΗΚ περιπου 7 εργασιμες η 10 μερολογιακα
    πολλες φορες μου εχουν ερθει πολυ πιο γρηγορα
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 20:01:42 »

παιδια εγω ψηνομαι για την spectrum..τιμη σε ελληνικα μαγαζια?449 ευρο!!!απο κινα?με μεταφορικα δεν βγαινει ουτε 300 ευρο..φυσικα και δεν θα ψωνησω απο ελλαδα!!οτι κι αν μου πουν και οποιος εχει καταστημα ας καταλαβει οτι τα ευρο δεν ειναι στραγαλια.το νορμαλ κερδος ναι..να με γδυνουν ομως δεν το δεχομαι..
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    andreasp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 20:13:11 »

Ενα παράδειγμα θα σας δώσω  φίλοι  μου θέλω έναν receiver AR7000  τής SPEKTRUM  KANEI στην χειρότερη 90 Δολλάρια συν 25 Μεταφορικά  επί 2 Τεμάχια έχουμε 205 και σε Euro (141).

86$ μαζι με τα μεταφορικα.
    60ευρω δηλαδή!

Καταγράφηκε
    mgatz
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 21:11:54 »

Τι ειναι αυτα που διαβάζω. Πετραν να σου κάνω 2 ερωτήσεις.1.Τωρα που θα μειωθούν οι δασμοί  των  τελωνείων από που θα παρεις μεταχειρισμένο ή και καινούργιο αυτοκινητο , από την αντιπροσωπεία ή από την Γερμανιά? 2. Σερβις κάνεις πάντα στην αντιπροσωπεία φίλε μου?.
    Οι καταστηματάρχες απο που τα περνουν τα montela από τον ΚΙΝΕΖΟ τα περνουν. Ας βγάλουν ένα 20% κέρδος και όχι 90%. ΕΛΕΟΣ πλεον.
    Εχουμε τους μικρότερους μισθούς και τα αγράζουμε 2 φορες πιο ακριβα.ΕΛΕΟΣ. Εαν τα έχει καποιος βέβαια χοντρά κανένα πρόβλημα.ΧΑΛΑΡΑ απο τον Ελληνα .

Ασχολούμε με PC εδώ και πολλά χρόνια και μένω επαρχία. Ξερεις τι σημαινει να παιρνεις ενα είδος 2 φορες πιο ακριβο από ότι στην Αθήνα(πριν από μερικά χρόνια και να μην βρίσκεις και ανταλακτικά!!! Να ναι καλά κατι μαγαζία στο νετ όπως (eshop,multirama) που ρίξαν τις τιμές στα PC και στην επαρχεία. Γιατί δεν κανουν το ίδιο και για τα μοντέλα??
    Καταγράφηκε
    andreasp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 21:18:29 »

Και που να δεις διαφορες τιμων, σε 8800Ultra overclockarismenh!
    700ευρω στο eshop, 300 στο ebay.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 21:40:15 »

Αχ ρέ παιδιά σάς ζηλέυω πού έχετε αυτή τήν δυνατότητα.Εγώ δέν ξέρω τήν τύφλα μου από αυτά.
    Αν είχα τέτοια δυνατοτητα,  καί λεφτά θά κέρδιζα, καί τά γραναζάκια από τό 9254, θά μού έρχονταν πιό γρήγορα, από ότι στό τέλος τού μήνα καί νά δούμε. Καί βεβαίως δέν αναφέρομαι μόνο στόν μοντελισμό. Μιλάω γενικώς.
    Καί δέν είναι μόνο τό χρηματικό κέρδος. Είναι καί τό γεγονός ότι υπάρχουν πράγματα έξω, πού εδώ δέν θά τά δούμε ίσως ποτέ.  Τέλος πάντων άν δέν ήταν καί κάποιοι σάν καί εμένα, τί θά κάνανε οί μαγαζάτορες.
    Καί όπως πολύ σωστά είπε καί ό φίλος rcegaleo οί πληροφορίες τρέχουν πλέον μέ μεγάλες ταχύτητες.  Καί επειδή οί μεγάλες ταχύτητες είναι πρόσφατες στήν Ελλάδα (2-3 χρόνια περίπου) ίσως ακόμα κάποιοι δέν έχουν συνειδητοποιήση ότι σέ μερικά χρόνια θά αναγκαστούνε έκ τών πραγμάτων νά πουλάνε πιό φθηνά.  Οταν προτοασχολήθηκα μέ τόν μοντελισμό, περίπου τό 1977-78 τότε υπήρχε ένας Καλφάκης καί ένας Μακρυγιάννης. Αντε καί 2-3 άλλοι σκόρπιοι. Τότε τό Internet δέν υπήρχε ούτε στά χαρτιά. Τότε υποχρεωνόσουν σέ αυτό καί μόνο πού έχει ό έν λόγω καταστηματάρχης. Αντε νά είχε καί κανένα προσπέκτους νά χαζέψεις. Τώρα γίνεται ό χαμός. Μέ ένα κλίκ έχεις τά πάντα. Πλέον όλα τά παιδιά πού αποφοιτούν ακόμα καί από τό δημοτικό, έχουνε τουλάχιστον στοιχειώδη γνώση αγγλικών, καί υπολογιστή. Από τό Χ ποσοστό πού θά ασχοληθούν μέ τόν μοντελισμό σοβάρα, τουλάχιστον το 1/3, νά μήν πώ παραπάνω,  θά παραγείλει από τό internet. Οπως καί γίνεται άλλωστε. Δηλαδή άν 3 άτομα κάθε μέρα μπαίνουν στό χόμπυ, τουλάχιστον τό ένα θά παραγείλει απέξω. Οί υπόλοιποι δύο θά πάρουν από εδώ. Γιατί πολύ απλά δέν έχουν κάποιες γνώσεις αγγλικών όπως εγώ γιά παράδειγμα. Δυστυχώς τότε πού εγώ πήγαινα σχολείο, δέν υπήρχε όχι υπολογιστής αλλά ούτε φάξ. Τί νά λέμε τώρα. Θά ήξερα εγώ νά παραγέλνω απέξω, καί θά καθόμουν τώρα νά στεναχωριέμαι γιατί δέν μπορώ νά βρώ γραναζάκια.
    Αλλο απαράδεκτο. Ενα από τά πιό δημοφιλή σέρβο πού κυκλοφορεί στήν Ελλάδα,  τό 9254 futaba, και δέν έχουν ανταλακτικά. Δηλαδή είναι νά βαράς τό κεφάλι σου. Τελικά δέν φταίμε μόνο εμείς πού κυνηγάμε τό εξωτερικό. Αυτονόητα πράγματα καί δέν τά έχουν. Υπάρχουν καίρια ανταλακτικά πού πρέπει νά τά εχουν τά μαγαζιά, καί δέν τά έχουν. Εγώ πήρα σέ δύο καί δέν βρήκα. Από Δευτέρα θά ξαναπροσπαθήσω. Αλλά δέν τό βλέπω. Βέβαια γιά νά διαφημίζουν τό έν λόγω σέρβο είναι πρώτοι. Αλλά ανταλακτικά γιόκ. Εγώ προσωπικά σέ όλους εσάς σάς βγάζω τό καπέλο. Μακάρι όπως είπα καί στή αρχή, νά μπορούσα νά παραγέλνω καί εγώ.  Sad
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 00:49:31 »

VTR μη μασάς. Θα βρεις κάποιον εκεί που πετάς, που παραγγέλνει , και θα σε βοηθήσει.

Τώρα για τα μαγαζιά, αν και εγώ από έξω ψωνίζω, δείξτε λίγη κατανόηση.Ναι κάποιοι βαράνε, αλλά οι περισσότεροι, έχουν το νόμιμο κέρδος.

Αλλά εδώ Ελλάδα και Ευρώπη γενικά, υπάρχει φορολογία και τελωνεία και ενοίκια και εφορίες που δεν υπάρχουν Taiwan και USA...Πως να τους ανταγωνιστείς;

Κοιτάξτε, αν υπήρχε κοντά μου ένα κατάστημα που είχε τρεξ600 που έχω , πιθανόν να έδινα και εκεί πολλά γιατί άμα καίγεσαι, αντί για 3 δίνεις 6 ευρώ τι να κάνεις...

Αλλά τέλος, έχω να πω ότι είναι κρίμα εδώ και 1 μήνα να μην βρίσκω 30% COOL POWER καύσιμο όπου και έχω ρωτήσει. Για φαντάσου ...!!!!!!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 10:23:15 »

μου θες και 30αρι...
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 17:12:30 »

Άκουσα για ένα νέο κατάστημα που ανοίγει στην Κηφισίας νομίζω...Και από ότι άκουσα έχει 30%.

Panim όταν αναγκάστηκα να βάλω 20% για ένα γαλόνι, νόμιζα ότι χάλασε το μοτέρ και δεν πήγαινε.

Άλλωστε τα σκληρά 3d θέλουν δύναμη  Grin Grin Grin Grin laugh
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 22:11:20 »

Τώρα για τα μαγαζιά, αν και εγώ από έξω ψωνίζω, δείξτε λίγη κατανόηση.Ναι κάποιοι βαράνε, αλλά οι περισσότεροι, έχουν το νόμιμο κέρδος.

Αλλά εδώ Ελλάδα και Ευρώπη γενικά, υπάρχει φορολογία και τελωνεία και ενοίκια και εφορίες που δεν υπάρχουν Taiwan και USA...Πως να τους ανταγωνιστείς;

Κοιτάξτε, αν υπήρχε κοντά μου ένα κατάστημα που είχε τρεξ600 που έχω , πιθανόν να έδινα και εκεί πολλά γιατί άμα καίγεσαι, αντί για 3 δίνεις 6 ευρώ τι να κάνεις...

Φίλε Roinides έχεις απόλυτο δίκιο σέ ότι αναφέρεις. Είναι κάτι τό οποίο γνωρίζω από πρώτο χέρι. Είχα μαγαζί κατασκευών καί επισκευών επί 3 συνεχή χρόνια.  Είναι μεγάλο άνχος γιά τόν επαγελματία ή τόν καταστηματάρχη, κάθε πρωί πού βάζει τό κλειδί στήν πόρτα, νά πρέπει τά πρώτα λεφτά πού θά μπούν στό μαγαζί νά είναι τό πάγιο. Καί άν μπούν έχει καλώς. Τό δύσκολο είναι άν δέν μπούν. Θά πρέπει νά τραβήξει από τά έτοιμα.
    Γνωρίζω πολύ καλά ποσο άνχος έχει γιά τό άν βγεί τό ΤΕΒΕ άν βγεί τό ΝΟΙΚΙ άν βγεί ό μισθός τού υπαλήλου, ΟΤΕ ΔΕΗ καί όλα τά συναφή. Δέν έχω κανένα απολύτος κόλημα μέ τά Ελληνικά μαγαζιά καί τούς καταστηματάρχεις.  Οπως πολύ σωστά έιπες άλλοι βαράνε καί άλλοι πάνε γιά τό νόμιμο. Τόν τελευταίο βεβαίως θά τόν υποστηρίξω. Εγώ φίλε από τότε πού ασχολήθηκα μέ τό hobby, καί χωρίς υπερβολές  έχω δώσει περί τά 2.500 χιλιάρικα γιά τά ελικόπτερα.  ( lama - belt cp - raptor titan ) σύν τά συναφή όπως τηλεκατευθήνσεις , μίζες , μπαταρίες καί ότι άλλο συνεπάγεται τό άθλημα. Από τότε πού ξεκίνησα τό hobby αγοράζω από συγκεκριμένο μαγαζί στήν Καλλιθέα. Τό έν λόγω κατάστημα καί φθηνό είναι καί στόκ έχει καί τό παληκάρι πού τό έχει είναι πάνω από όλα επαγελματίας παρά τό μικρό τής ηλικίας του. Εχει ξηλώσει ελικόπτερο από τήν βιτρίνα προκειμένου νά μέ εξυπηρετήση. Φυσικά καί αυτόν τόν επαγελματία θά τόν υποστηρίξω καί θά τόν διαφημίσω. Καί στήν τελική άν σού λείψουν καί 20-30 ευρώ δέν θά σού πάρει τό κεφάλι. Οποτε έχω θά τού τά δώσω. Είναι ή σωστή σχέση πιστέυω πού πρέπει νά έχε ό ιδιώτης μέ τόν επαγελματία. Αρκεί βέβαια ό ιδιώτης νά είναι Ο.Κ.  Αυριο μεθάυριο πού θά πάρω κάποιο lama γιά παράδειγμα, νά τό πάω κάπου δώρο, ενοείται ότι θά τό πάρω από τό έν λόγω κατάστημα. Καί βεβαίως στό εξωτερικό μπορεί νά έχει 80 ή 90 ευρώ καί εδω 120 αλλά ώς πελάτης πού έχω κάνει τζίρο 2.500 ευρώ, μία έκπτωση θά τήν έχω. Καί βεβαίως γιά 10 καί γιά 15 ευρώ δέν θά μπώ στόν κόπο νά παραγείλω απέξω. Θά υποστηρίξω τό Ελληνικό μαγαζί όπως θά μέ υποστηρίξει καί αυτό, άν άυριο μού λείπουν 10 ευρώ γιά παράδειγμα.
    Ομως φίλε Roinides σέ καμία περίπτωση δέν μπορώ νά μήν λάβω σοβαρά μιά διαφορά τής τάξεως τών 200 καί ευρώ. Στήν Ελλάδα ό τιτάνας πωλείται 570 ευρώ καί έξω πωλείται 340 ευρώ. Εκεί δυστυχώς σηκώνω τά χέρια ψηλά.  200 ευρώ είναι μιά καλή τηλεκατέυθηνση είναι αντίστοιχα 3 καλά σέρβο έιναι αντίστοιχα ανταλακτικά είναι αντιστοιχα κάυσιμο είναι αντίστοιχα μπαταρίες κ.λπ  κ.λ.π  κ.λ.π. Δυστυχώς όσο καί νά θέλεις νά τό παραβλέψεις έν έτει  2007 δέν μπορείς. Ακόμα καί μέ ηλεκτροσόκ.  Αν μιλούσαμε γιά 1980 ναί, μοιραία θά γινόταν γιατί δέν είχες τήν δύναμη τού internet. Σήμερα όμως δυστυχώς δέν. Είναι ή φυσική εξέλιξη τών πραγμάτων. Τό μεγάλο ψάρι τρώει τό μικρό. Σοφότατη Ελληνική παροιμία, πού δυστυχώς ή ευτυχώς στέκει. Καί έχει αντίκτυπο σέ όλα τά επαγέλματα. Οχι μόνο στόν μοντελισμό.  Αλλωστε τό ζούμε καθημερινά. Σήμερα μέ τόν χαμό πού γίνεται πρέπει νά είσαι καλός φθηνός καί γρήγορος. Αν δέν πληρείς ένα από τά 3, τά πράγματα είναι δύσκολα. Κάποιοι ίσως τό καταλάβουν. Κάποιοι ίσως όχι.
    Οί τελευταίοι ίσως χρειαστεί νά εφοδιαστούν μέ μιά καλή μυγοσκοτώστρα, ή ίσως ένα καλό λουκέτο. Οσο καί άν κατσουφίαζουν μερικοί, θά τό βιώσουν στά επόμενα χρόνια.  Κάποιοι πρέπει νά ξεχάσουν τίς πολυτέλειες τού στύλ (βαράω καί όποιος κάτσει) Αυτά γινόνταν πρίν από 15-20 χρόνια. Σήμερα δέν γίνονται.  Σήμερα δέν ισχύει ή παροιμία πού λέει (στού κουφού τήν πόρτα όσο θέλεις βρόντα). Σήμερα ισχύει ή παροιμία πού λέει ( στού κουφού τήν πόρτα πάρε τήν πόρτα καί φύγε). Αν κάποιοι επιμένουν νά βγάλουν τά έξοδα τού μήνα σέ ένα Σαββατοκύριακο αυτοί θά είναι οί χαμένοι.
    Εγώ προσωπικά σήμερα δέν έχω δυνατότητα σήμερα νά παραγείλω από εξωτερικό, θά τήν έχω όμως αυριο.  Αυριο λοιπόν θά κοιτάω ξένα site καί όχι Ελληνικά. Αν κάποιοι δέν προσγειιωθούνε μέ τήν πραγματικότιτα ποσώς μέ ενδιαφέρει. Εμένα καθώς καί μερικούς δεκάδες χιλιάδες χομπίστες. Εγώ θά κοιτάξω τήν δική μου τσέπη καί όχι τήν τσέπη τού χ-ψ καταστήματος. Εχω τήν καλή διάθεση νά υποστηρίξω τό Ελληνα επαγγελματία αρκεί νά υποστηρίξει καί αυτός εμένα.......................
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 22:38:57 »

......καλός φθηνός καί γρήγορος.

Στο εξωτερικό το φτηνός και γρήγορος το ακαταλαβαίνω. Αλλά το....καλός....από πού. Έσκυψε ποτέ κανένας του εξωτερικού να βοηθήσει κάποιον από μας και δεν το κατάλαβα;
    Οπότε αυτό που είπες:
    "Αν δέν πληρείς ένα από τά 3, τά πράγματα είναι δύσκολα" θάπρεπε να το λαμβάνουμε υπόψη. Αλλά απότι φαίνεται ισχύει μόνο για τους έλληνες εμπόρους παρόλο που οι περισσότεροι σκύβουν να βοηθήσουν όταν υπάρχει πρόβλημα. Στους "εισαγώμενους" το παραβλέπουμε.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αγορα απο το εξωτερικο
    Μεταπήδηση σε: