|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 00:09:12 » |
|
Με τη σειρά μου και γω να προτείνω ένα όνομα που παραπέμπει σε κάτι γρήγορο και Ελληνικό... ΕΡΜΗΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
hobbytrip
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 01:03:29 » |
|
O...TINANE
όπως λέμε (ότι νάνε)
συγχαρητήρια πάντως το μοντέλο είναι κούκλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 02:36:00 » |
|
Πολύ όμορφο, καλοπαίταχτο.  Ενα όνομα που μου έρχεται αυτή την στιγμή είναι: Ανέμελος ( Carefree).  Καλά βαπτήσια και καλές πτήσεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 16:14:46 » |
|
Επειδή το παρατηρώ το θεματακι του ονοματος αλλα και επειδη προβληματιζεστε πολλοί σας προτεινω το
NAMELESS
Αυτό όμως είναι ακόμα πιο καλό.  [/quote] Να εχεις υπ'οψιν σου οτι ίσως να είμαι και ο Νο1 νονός εδώ μέσα, έχω βαφτίσει έως τώρα 3 πιτσιρίκια και σε ακόμα 1 έχω κάνει support την σύζυγο !!! Καλοπαίταχτο να είναι και άς ψάχνεις όνομα ...... ! Τώρα μου ήρθε μια ιδέα ...... στον νονό του ονόματος που θα καταλήξεις να χαρίσεις ένα σετ σχεδιάκια !!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. GRE-F-0611
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 17:04:09 » |
|
Kαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Νίκο, όμορφο το νέο σου αεροπλάνο.  Το όνομα αυτού ''Assimo'' διότι δέν είναι brand name προιόν. Εύχομαι όμορφες πτήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 17:11:58 » |
|
ΣΟΦΕ, ΑΣΧΕΤΟ με το thread εδω, αλλα πες και κανα "γειά" ..... τζαμπα ρε οι πιτσες που τρωγαμε σπιτι σου στα Χανια ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....χαθήκαμε Μητσε  Αντε και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 17:19:30 » |
|
Τώρα μου ήρθε μια ιδέα ...... στον νονό του ονόματος που θα καταλήξεις να χαρίσεις ένα σετ σχεδιάκια !!!!
Έχω χαρίσει αρκετά σχέδια, ωστόσο υπάρχουν και άλλα. Το συγκεκριμένο Α/Π δεν το έχω σε σχέδιο, παρά μόνο κάτι κομμάτια από χαρτόνι  (antiCAD μέθοδος). Kαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Νίκο, όμορφο το νέο σου αεροπλάνο.  Το όνομα αυτού ''Assimo'' διότι δέν είναι brand name προιόν. Εύχομαι όμορφες πτήσεις. Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά Δημήτρη. Άσημο όπως τον συνονόματό μου από την Κοζάνη ? Καλά ακούγεται....αντισυμβατικό. Το Curare ακόμη το έχω στο κουτί, όπως μου το έχει στείλει ο Μπαμπάς Παναγιώτης  .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 17:25:33 » |
|
Οκ, μου ήρθε και μια ιδέα.Αργότερα να δημιουργήσεις ενα νέο thread έτσι ώστε να καταθέσουμε ελεύθερα απόψεις για το χρωματισμό του;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 19:13:19 » |
|
Πολύ ωραία κατασκευή φτου φτου Εμπνεόμενος από το "Assimo" προτείνω το "Ptissimo" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 19:41:48 » |
|
Οκ, μου ήρθε και μια ιδέα.Αργότερα να δημιουργήσεις ενα νέο thread έτσι ώστε να καταθέσουμε ελεύθερα απόψεις για το χρωματισμό του;
Ατυχήσαμε. Ήδη το χρώμα έχει επιλεγεί από τον 8χρονο ιδιοκτήτη του. Άσπρο με πράσινο. Παρακαλώ μη βαράτε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 19:58:59 » |
|
Ποσο εκπετασμα εχει; Κατι ακουσα οτι πανω απο 1,20 θα πληρωνουν τελη αεροκυκλοφοριας... και επιδη ειναι και χειροποιητο θα πρεπει να πληρωσεις και τα ενσημα στο ΙΚΑ!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 20:29:15 » |
|
Πολύ όμορφο, καλοπαίταχτο.  Ενα όνομα που μου έρχεται αυτή την στιγμή είναι: Ανέμελος ( Carefree).  Καλά βαπτήσια και καλές πτήσεις.  Παίζει και το < ANEMELESS > όπως εύχομαι να έχει και ανέμελες πτήσεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 31 Δεκ 2009, 21:17:12 » |
|
Πολύ ωραία κατασκευή φτου φτου Εμπνεόμενος από το "Assimo" προτείνω το "Ptissimo"  E αφου αποφασίστηκε το χρώμα ...... θα εκανα την πολύ progressive πρόβλεψη ότι θα όνομαστεί και "prasino" ετσι για να κανει και ρημα με τα άλλα 2 !!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 1 Ιαν 2010, 11:52:26 » |
|
Ποσο εκπετασμα εχει; Κατι ακουσα οτι πανω απο 1,20 θα πληρωνουν τελη αεροκυκλοφοριας... και επιδη ειναι και χειροποιητο θα πρεπει να πληρωσεις και τα ενσημα στο ΙΚΑ!!!  Να δεις εσύ τι θα πάθεις που θες να κατασκευάσεις διπλάνο. Εκεί όλα είναι προαυξημένα κατά 80% λόγω διπλής πτέρυγας = μεγαλύτερη οπισθέλκουσα > μεγαλύτερη κατανάλωση  . Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί πούλησα το "σπιτικό" διπλάνο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 2 Ιαν 2010, 12:30:44 » |
|
Νικο ο μικρος σκεφτηκε κανενα δικο του; Ρωτα τον. Μη σου πει ομως κανενα ''Μπατμαν-Μπαρμαν'' για θα γελασει και το παρδαλο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|