Για σας και από μένα! ονομάζομαι chris. !!! Είμαι χαρούμενος που βρήκα αυτό το forum γιατί είμαι σίγουρος θα βρω αρκετή βοήθεια απο εσας ! Ειμαι κατoικος Λευκωσίας και τώρα ειμαι και χείριστης ενός υπέροχου Belt Cp V2
Δεν μπορώ να πω πώς ειμαι εντελώς αρχάριος αλλα ούτε και pro! κατι ενδιάμεσο ,

!!! λιπών σαν κάτι ενδιάμεσο έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω των Eksy TX μου στο Flight Simulator (To γνωστό AeroFly Pro Deluxe ) κάνοντας καπιες διαδικασίες πάνω στον transmiter για να μπορεσω επιτελούς να εξασκηθώ λιγο στα 3D. όμως οι αλλαγές που έκανα οταν της επανέφερα επηρέασαν αρκετά το Ελικόπτερο. .δηλαδή..οταν ενώνω την μπαταριά το heli αρχίζει να κάνει με μανιακό τρόπο peddles check και δίνει λίγες στροφές το μοτέρ! ενώ το ΤΧ μου ειναι σε αδρανές στάδιο.. σαν πρώτη διάγνωση νομίζω μπλέχτηκαν οι συχνότητες αν και αυτο δεν ειμαι σίγουρος αν μπορει να γινει. Υπάρχει τρόπος να κάνω re-setup τον ΤΧ μου?
Εν-τω μεταξύ οι αλλαγές που έκανα ειναι οι ακόλουθες.
πίσω στο battery pack από κατω μετακίνησα τα δυο 'jampers' σε αντίθετο αριθμό .το ένα στο 2 και το αλλο στο 1.
μετά αφαίρεσα τον κρύσταλλο και στην συνεχεία ένωσα το ΤΧ στο pc.
όταν ειδα πως ουτε αυτα που εκανα δεν δουλεύανε με το AeroFly τοτε τα έκανα ολά όπως ήταν πριν.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων