|
Dimhack
|
 |
« στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 15:59:32 » |
|
έχει αγοράσει ποτε κανεις κάτι η έχει στείλει κάποιο email;; για να ρωτήσει κάτι;;; ενδιαφέρομαι για κάτι ανταλλακτικά και έχω στείλει τουλάχιστον 6 mail μέσα σε 15 μέρες αλλα απάντηση δεν πήρα ποτες;;;;;; www.der-schweighofer.at
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 16:04:31 » |
|
Εχω φερει 3 inspire και 1 διπλανακι της Flitton διχως προβλημα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 16:17:31 » |
|
Κώστα.. Τι μεταφορικά και χρόνο παράδοσης έχει? Ευχαριστώ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 16:24:48 » |
|
Κατω απο απο 250€ εχει 6€ μεταφορικα οτι κι αν παρεις...απο εκει και πανω ειναι δωρεαν. Συνηθως κανει 5-6 μερες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 16:36:20 » |
|
Γαμάτο..Εχει κάτι διακόπτες και σερβο που θέλω και αν τους έπαιρνα από αλλού θα έκανα 2 παραγγελίες!! Προσθήκη στα favourites 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 17:04:23 » |
|
βρε όλα καλά καλο το site αλλα έχει κανεις κάνα mail που να έχει πάρει απαντήσει;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 18:07:41 » |
|
Επί επτά χρόνια τώρα, κάνω παραγγελία στον Schweighofer σχεδόν μία φορά τον μήνα.
Αψογη συνεργασία. Πάντα πήρα απάντηση στα e-mail μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 19:55:38 » |
|
δε βλέπω το σήμα του paypal.  πως γίνονται η συναλλαγές δίνετε την πιστωτική σας.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 20:03:01 » |
|
δε βλέπω το σήμα του paypal.  πως γίνονται η συναλλαγές δίνετε την πιστωτική σας..  Ναι μία φορά έστειλα το νούμερο της πιστωτικής με συστημένη επιστολή, και αυτοί το κρατάνε στα αρχεία τους για τη συνέχεια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
Spartan
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 20:27:08 » |
|
Επιβεβαιώνω και εγώ την άψογη συνεργασία με τον αυστριακό σε όσες παραγγελίες έχω κάνει. Από εκεί πήρα το Fliton Extra 330 Freestyle και πρόσφατα το Parkmaster της Multiplex. Στο θέμα της πιστωτικής πάντως έχει δίκιο ο κύριος Κωνσταντακάτος, ότι κρατάνε το νούμερο για μελλοντικές παραγγελίες. Εγώ πρόσφατα, έκανα παραγγελία από τον λογαριασμό που έχω ανοίξει στο site τους δίνοντας μια άλλη προπληρωμένη πιστωτική κάρτα που έχω, και όχι αυτή με την οποία είχα κάνει την πρώτη μου παραγγελία στο κατάστημα τους. Αποτέλεσμα ήταν ένα απίστευτο μπέρδεμα που είχε σαν κατάληξη η παραγγελία αρχικά να γίνει δεκτή από το σύστημα αλλά στη συνέχεια να ακυρωθεί. Τα χρήματα της προπληρωμένης δεσμεύτηκαν για περίπου 10 μέρες ενώ παράλληλα χρεώθηκε η παραγγελία στην κάρτα που είχα δώσει αρχικά. Υπήρξαν αλεπάλληλα μαιλ προς το κατάστημα στα αγγλικά, απο τα οποία αν και έπαιρνα απάντηση δεν μπόρεσε να βγεί άκρη. Άλλα τους έλεγα εγώ άλλα καταλάβαιναν αυτοί. Αναγκάστηκα λοιπόν να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω μιας φίλης της γυναίκας μου που είναι ομογενής από Γερμανία και ξέρει άπταιστα γερμανικά. Η ανταπόκριση ήταν άμεση από την πλευρά τους και τα χρήματα της προπληρωμένης επέστρεψαν στο λογαριασμό. Όμως, η παραγγελία πληρώθηκε με την κανονική κάρτα που είχα δώσει αρχικά, πράγμα που όπως κατάλαβα είναι δύσκολο να αλλάξει. Συμπερασματικά, είναι ένα άψογο μαγαζί με καλές τιμές, φτηνά μεταφορικά και παρακολούθηση της παραγγελίας μέσω e-tracking, στο οποίο βρίσκεις αεροπλάνα που δύσκολα τα βρίσκεις αλλού (πχ.: Fliton Extra 330 Freestyle).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 20:33:08 » |
|
Επί επτά χρόνια τώρα, κάνω παραγγελία στον Schweighofer σχεδόν μία φορά τον μήνα.
Αψογη συνεργασία. Πάντα πήρα απάντηση στα e-mail μου.
κύριε γιάννη μπορείς να παράθεσης εδώ το EMAIL γιατί αυτά που έχουν στην σελίδα του δεν ισχούν η αν ισχούν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περνώ απάντηση εδώ και 15 ημερες ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Spartan
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 17 Δεκ 2009, 20:53:15 » |
|
Αγαπητέ Dimhack μου φαίνεται δύσκολο να μην έχουν απαντήσει γιατί ούτε και εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί τους. Κοίταξε μήπως το μαιλ σου έχει κάποιο πρόβλημα και δεν φτάνουν τα μηνύματά σου σε αυτούς. Εγώ πάντως που τους έστελνα από μαιλ του yahoo.com είχα απάντηση το αργότερο σε δυο με τρεις ώρες. Δεν ξέρω επίσης αν θα πρέπει να έχεις ανοίξει ένα λογαριασμό στο site τους ώστε να σε αναγνωρίζουν σαν μέλος για να σου απαντήσουν. Δοκίμασε και αυτό. Σου έχω στείλει με πμ τα προσωπικά μαιλ των συνεργατών του καταστήματος με τους οποίους επικοινώνησα όταν είχα το πρόβλημα. Αν δεν σου απαντήσουν και απο εκεί, τότε μάλλον πρέπει να δεις το θέμα του μαιλ σου....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 1 Μαρ 2010, 12:52:10 » |
|
Αγαπητέ Dimhack μου φαίνεται δύσκολο να μην έχουν απαντήσει γιατί ούτε και εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί τους. Κοίταξε μήπως το μαιλ σου έχει κάποιο πρόβλημα και δεν φτάνουν τα μηνύματά σου σε αυτούς. Εγώ πάντως που τους έστελνα από μαιλ του yahoo.com είχα απάντηση το αργότερο σε δυο με τρεις ώρες. Δεν ξέρω επίσης αν θα πρέπει να έχεις ανοίξει ένα λογαριασμό στο site τους ώστε να σε αναγνωρίζουν σαν μέλος για να σου απαντήσουν. Δοκίμασε και αυτό. Σου έχω στείλει με πμ τα προσωπικά μαιλ των συνεργατών του καταστήματος με τους οποίους επικοινώνησα όταν είχα το πρόβλημα. Αν δεν σου απαντήσουν και απο εκεί, τότε μάλλον πρέπει να δεις το θέμα του μαιλ σου....
Μπορείς να στείλεις τα mail και σε μένα γιατί δεν απαντάνε εδώ και 1 εβδομαδα για μία παραγγελία που έχω κάνει? Έχω στείλει και από Yahoo.gr και από Hotmail!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jp
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 1 Μαρ 2010, 21:07:14 » |
|
παιδια γεια σας  κυριε σεραφιμ ειμαι ο jp apo aeromodelismos.gr και spartan o jppp sto petame εκανα παραγγελια ενα ανταλλακτικο στο der-schweighofer.at το σαββατο τα μεσανυχτα σημερα εχουμε δευτερα και δεν μου στειλαν mail με πληροφοριες για shipping να ανυσηχω? mail με πληροφοριες της παραγγελιας πηρα αμεσως βεβαια το hobbycity κανει 2 μερες για shipping αλλα το rccastle σαββατο εκανα παρραγελια δευτερα ειχε γινει shipped πρωτη φορα κανω απο αυτο το μαγαζι και μονο 15ευρω παραγγελια και φοβαμαι μην με γραψουν για τοσο λιγη παραγγελια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jp