Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.480 μηνύματα σε 12.376 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 20:31:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 20:31:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από jean-zac
    [Σήμερα στις 15:32]

[Χθες στις 18:31]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από kon
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 07:21:11]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309480
    Σύνολο θεμάτων: 12376
    Online σήμερα: 80
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 48
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)  (Αναγνώστηκε 18331 φορές)
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 08:14:02 »

καλο είναι για όσους πραγματικά τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές-πρωτάθλημα-meeting   να διαβάσουν προσεχτικά τους τον κανονισμό και εάν έχουν κάτι να προτείνουν εδώ είμαστε να το συζητήσουμε άλλωστε αυτός είναι και ο λόντος την ανάρτησης του

σε αυτήν την προσπάθεια κανένας δεν αποφασίζει και κανένας δεν διατάζει όλες οι απόφασις παίρνονται από όλους εσάς   δημοκρατικά
    Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 12:03:34 »

Καλημέρα και από μένα,

Χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ αρνητικός ή αντιδραστικός (το γνωρίζει αυτό ο Γιώργος και ελπίζω να το καταλαβαίνει...), θα ήθελα να ζητήσω μια-δυο διευκρινήσεις για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Έστω για μένα μόνο...

Πρώτον, εφόσον υπάρχει επίσημη κατηγορία F5B, πρόσφατα εγκεκριμένη από τα σωματεία, ποιός ο λόγος χρήσης άλλης, ανεπίσημης, που δεν έγινε αποδεκτή? Δεν θα έρθουν σε αντίθεση οι δύο κανονισμοί?

Το πρωτάθλημα είναι κάτι επίσημο και αναγνωρισμένο από την ΕΛΑΟ, ή πρόκειται για ιδιωτική ανεπίσημη προσπάθεια? Δεν βλέπω να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Ο.

Υπάρχει θέση της Επιτροπής στο συγκεκιρμένο θέμα (εδώ και να μην πάρω απάντηση θα το καταλάβω, τα fora δεν είναι απαραίτητα έπίσημος χώρος συζήτησης).

Τέλος, η ίδια η λέξη "πρωτάθλημα" παπαπέμπει σε κάτι περισσότερο από μια σειρά εκδρομών και φιλικών συναντήσεων ανά την Ελλάδα.

Η ιδέα είναι πολύ καλή και μακάρι να υλοποιηθεί, θα έχει σίγουρα αρκετή διασκέδαση σε όσους συμμετέχουν. Η λέξη πρωτάθλημα όμως δεν ταιριάζει. Ούτε η χρήση άλλου κανονισμού, πέραν από αυτού της Ομοσπονδίας που είναι ήδη σε ισχύ...

Πιστέυω ότι η υλοποίηση της ίδιας ιδέας, με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΕΛΑΟ θα είχε πολύ περισσότερο νόημα και περισσότερη αποδοχή άρα και συμμετοχές. Επίσης, η επισημοποίηση της προσπάθειας μέσα στο πρόγραμμα αγώνων.

gkan (aka napkinman, έ G.S. ? ...)
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Giannis Zeteko
    Aeromodeller
    *

FLY ROBIN FLY !!!

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 12:55:29 »

μετά απο πολύ καιρό αποχής  μου από το εδώ φόρουμ είπα να δώσω τόπο στην οργη και στην προσωπική μου άρνηση να γράφω και να συμμετέχω,μετα απο τη αντιμετώπιση που ειχα απο τους συντονιστές ( με εξαίρεση ίσως τον κύριο Κανδυλακη,που συμπαρασύρθηκε απο του άλλους) του εδω φόρουμ ως ρατσιστή ,,,με την παλιά μεν ,...αλλά γνωστή υπόθεση των τσιγγάνων πριν 2 περίπου χρόνια στο σεφ.
    αυτό για όσους δεν με ξέρουν η δεν με θυμούνται μιας και άνοιξα νεο λογαριασμό,,,,,(δεν θυμόμουν καν Cheesy πως ειχα γραφτεί εδώ κάποτε.... Grin Grin Grin)

ο λόγος είναι οτι και εγώ έχω ασχοληθεί με το ανεμόπτερο,(συμμετείχα στον ανεπίσημο αγώνα στο μοντ/μιο του κυρίου Μπουρπουλα)
    και έζησα απο κοντά το κλήμα αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα,τότε με τους κανονισμούς που είναι και οι επίσημοι....
    αυτό που είδα και κατάλαβα,ειναι ότι ναι ...υπάρχουν και είναι σεβαστοί αυτοί οι κανόνες του εν λόγω αγώνα,αλλά σε σύγκριση με αυτούς που πρότεινε ο κύριος Σκαργιωτης,βλέπω κάποιες σοβαρές διαφορές όπως,,....οτι είναι πολύ ποιο προσιτός σε ασθενέστερα οικονομικά χειριστές ανεμοπτέρων και εκτός αυτού,δίνει την δυνατότητα ακόμα και σε αυτούς που δεν ολοκλήρωσαν το μισάωρο,να βαθμολογηθούν και να διεκδικήσουν μια καλή θέση .....
    άρα λοιπόν είναι ένας αγώνας για ΟΛΟΥΣ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ και καλούς χειριστές.....(υπόψιν οτι είναι μειονέκτημα για τον κυριο Σκαργιωτη αυτός ο κανονισμός,διοτι θεωρείται απο τους καλούς και δύσκολα συναγωνίσιμους χειριστές,αλλά και λόγω υψηλών προδιαγραφών των μοντελων που διαθέτει....)

ΓΙΑΤΙ λοιπόν αυτός ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε αυτή την νεα πρόταση; που για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω οτι δεν με ενδιαφέρει από ποιον και από που συντάχθηκε,αλλά με ενδιαφέρει το οτι ειναι προσιτός και δίνει την ευκαιρία σε όλους για μια καλή θέση,και φυσικά προάγει τον συναγωνισμό....
    ΓΙΑΤΙ να μην δούμε και αυτόν τον νεο και ανεπίσημο όπως λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος κανονισμό;
    φοβούνται ορισμένοι 'καλοί' χειριστές για την πρωτιά τους;
    υπάρχουν συμφέροντα μήπως απο κάποιους;....και αν ναι ποια ειναι αυτά;
    καλο θα ηταν να αφήσετε κύριοι τα δήθεν και τα πως,..με τα αλλά και τα γιατί ,,,,,και να καταλάβετε οτι υπάρχουν και νεοι μοντελιστες που δεν θέλουν να ακολουθήσουν αυτές τις τακτικές.....θέλουν να μπορουν να πετανε ελεύθερα....να εκτονώνουν το ανχος της καθημερινότητας και οχι να τους φορτώνετε περισσότερο...θέλουν μοντελοδρομια προσιτά,εύκολα προσβάσιμα απο τα αστικά κέντρα και σε προσιτές τιμες η ακόμα καλύτερα και ελεύθερους χώρους με συμβολική τιμη εισόδου....που ειναι αυτά τα απαραίτητα για τους μοντελιστες ,τοσα χρονια;;;

ΤΑ 'ΚΟΚΟΡΙΑ' του κυρίου Σοφου έχουν προβλέψει τα θέματα αυτά και όσοι παλαιοί μοντελιστες τα έχουν διαβάσει γνωρίζουν....
    δεν θέλουμε άλλες κοκορομαχίες ....θέλουμε μοντελισμό για όλους,με κανόνες που να μπορούν όλοι να συμμετέχουν
    μην γίνεστε ρατσιστές στις νέες ιδέες,αλλά να βοηθήσετε να γίνουν καλύτερες,

τόσα χρόνια κοκορομαχίες στα ενδότερα άφησαν τον τόπο πίσω στο επίπεδο του μοντελισμού με μερικά μοντελοδρομια εδω και εκεί χωρίς εύκολη πρόσβαση απο τα αστικά κέντρα και με κόστος που μπορούν οι λιγοι να πληρώνουν.....
    αυτό μήπως τελικά θέλετε κύριοι με λίγο από 'ολίγη'.. .......λίγους μοντελιστες;;;;; idiot2 idiot2 idiot2
    δεν θέλω να κουράσω άλλο ,,,,ας πουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους...
    Καταγράφηκε

Διπλή εγγραφή - Ο λογαριασμός έχει αποκλεισθεί.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 13:36:41 »

Φίλε Γιώργο στο χτεσινό σου PM μου έλεγες να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά. Δεν βλέπω τον λόγο όμως να έχουμε να πούμε τίποτα απο το τηλ, γιατί όπως σωστά διατύπωσες στα παλαιότερα σου μηνύματα, προτιμάς  την "διαφάνεια" δηλαδή ότι όλα θα πρέπει να γράφονται δημόσια για να μπορούν οι αερομοντελιστές να έχουν και οι ίδιοι μια άποψη.

Οπότε ότι και εάν έχουμε να πούμε......απλά το λέμε δημόσια.  Thumbs up

Βασικά ο λόγος που γράφω, και "λέω πολλά" δεν έχει να κάνει με την διάθεση και όρεξη που έχουν οι φίλοι μου οι ανεμοπτεράδες, με το να θελήσουν να οργανώσουν ένα (Greektour 2010 F5B) φιλικές συναντήσεις με την μορφή αγώνα, παρά με την κακή νοοτροπία [ορισμένων και όχι όλων] και ασυνεννοησία που υπάρχει  μεταξύ των μελών στην υπάρχουσα επιτροπή αερομοντελισμού [όσων έχουν απομείνει ]

Προσωπική μου άποψη φίλε Γιώργο είναι ότι σαν μέλος της επιτροπής αερομοντελισμού, προχώρησες  αυτεπάγγελτα σε ανακοινώσεις στο ιντερνετ, για θέματα που αφορούσαν την επιτροπή αερομοντελισμού, τους αγώνες, και τα αεραθλητικά σωματεία. Ρωτώντας έμαθα ότι ποτέ δεν σου δόθηκε τέτοιου είδους εντολή. Το αποτέλεσμα των ενεργειών σου, σε συνάρτηση με τα όποια λάθη της ΕΠΑΕ,  ήταν να έρθουν σε ρήξη μαζί της τα σωματεία, ζητώντας "δημοκρατικά" την αναδιοργάνωση της ΕΠΑΕ, που για να γίνει αυτό χρειάζεται η εθελούσια παραίτηση των μελών της.
    Ετσι με δημοκρατικές διαδικασίες [νέα ψηφοφορία] να συσταθεί η νέα επιτροπή.

Το να ακούγετε [όχι από εσένα] ότι "θα μας φάτε 4 χρόνια στην μάπα, θέλετε δεν θέλετε" και το μπινιλίκι σε όσους δεν συμφωνούν να πηγαίνει σύννεφο [ τονίζω όχι από εσένα] δεν νομίζω φίλε Γιώργο να συμβαδίζει με τις απόψεις σου περί δημοκρατίας, διαφάνειας, κτλ κτλ. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο που ακόμα εσύ τουλάχιστον δεν έχεις δηλώσει την παραίτηση σου, για να μπορέσεις να "ελευθερωθείς" από τις ευθύνες που έχει η θέση σου στην ΕΠΑΕ, και να ασχοληθείς με αυτό που αγαπάς, έχοντας και την υποστήριξη των "Βορείων"

Με την υπάρχουσα σημερινή τακτική, την δική σου [ανακοινώσεις στο διαδίκτυο] και σοβαρότατα σφάλματα μερίδας μελών της ΕΠΑΕ, φτάσαμε στο σημείο, να έχει διχαστεί ο αεραθλητικός κόσμος, και να έχει χωριστεί η Ελλαδα στην μέση, με το αόρατο τείχος που υψώθηκε εδώ και καιρό στον Βόλο [που είναι σχετικά το κέντρο της χώρας] Δηλαδή αθλητές του Βορρά να μην θέλουν πλέον να κατέβουν για αγώνες και εκδηλώσεις στην στερεά και νότια Ελλάδα, και το ίδιο να ισχύει για τους αθλητές της Νότιας Ελλάδας. 

Οπότε φίλε Γιώργο εσείς θα διοργανώνεται αγώνες "κάτω", και η Βόρεια Ελλάδα αγώνες "πάνω" και μιλώ για τα ανεμόπτερα. Ηδη κάνατε την πρώτη συνάντηση στην Λαμία, [που μας άρεσε όλους και θα θέλαμε να είμαστε παρόντες], αλλά η τακτική που ακολουθήσατε και προωθείτε [αλλαγές κανονισμών με το έτσι θέλω, προσωπικές διαφορές με τους βόρειους, και μη σύμπλευση με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας ] δημιουργεί πρόβλημα, και σπέρνει την διχόνεια.

Και η παροιμία "το γινάτι βγάζει μάτι" ζει και βασιλεύει, φίλε Γιώργο. Εαν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, που προσωπική μου άποψη είναι ότι το ευχαριστιέσαι και δεν δίνεις δεκάρα για το τι θέλουν όλοι [αθλητές, σωματεία, θεσμοί κτλ] τότε σου εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Εσύ και τα φιλαράκια σου κοινώς ........ "τα γ@μ@σ@τ@ την μάνα"

Αλλά εκ μέρους των βορείων αερομοντελιστών, σας παρακαλούμε να παραιτηθείτε για να μπορέσει να συσταθεί μια νέα επιτροπή, που θα απαρτίζεται από μέλη πολλών σωματείων, και όχι μόνο από ένα, όπως κακώς και χωρίς να φταίει , το εν λόγω σωματείο που υφίσταται μέχρι σήμερα.

Θέλουμε μια νέα επιτροπή αερομοντελισμού, που να ενδιαφέρεται για τα κοινά, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία, από την Ορεστιάδα του Εβρου, εως την Κρήτη.

Ο αερομοντελισμός και το άθλημα δεν χρειάζεται προστάτες, και αυτόβουλες μεμονωμένες ενέργειες, παρά εθελοντές που σε καμία περίπτωση δεν κοιτούν το προσωπικό τους όφελος, η το όφελος του σωματείου που ανήκουν.

Και προπάντων ανθρώπους, με λογική, σύνεση, με χαρακτήρα χαμηλών τόνων, πολιτισμένοι, και πρόθυμοι να συνεργαστούν με όλους, και να λαμβάνουν υπόψιν τους το τι θέλουν οι πολλοί, και όχι το τι ζητούν οι λίγοι.

Τα τηλεφωνικά μπινελίκια, οι άσχημοι χαρακτηρισμοί, και οι εκφράσεις "δεν ξέρουμε ποιοι φορούν παντελόνια" ανήκουν στην κάστα των ανθρώπων που μεγάλωσαν στο πεζοδρόμιο, και σε καμία περίπτωση [μαζί και με εμένα] δεν έχουν τα προσόντα και τις ικανότητες να προασπίσουν τα συμφέροντα του αερομοντελισμού, να ανεβάσουν το άθλημα ακόμα πιο ψηλά, και να δουλέψουν για την πολυπόθητη ιδέα της ανάπτυξης και διάδοσης του αερομοντελισμού στην Ελλάδα !!!!

Αυτοί μπορούν απλώς να βοηθήσουν τον αερομοντελισμό, με το να αναλάβουν να μαζεύουν τα σκουπίδια από τα μοντελοδρόμια μετά την λήξη των αγώνων......όπως κάνω εγώ μέχρι σήμερα, και είμαι περήφανος που συμβάλω στα κοινά.

Και κλείνω λέγοντας πώς ότι διαβάσατε είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, μην μπορώντας να μου αφαιρέσει κανείς το δικαίωμα του ελεύθερου διαλόγου, μια και είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, και παίζω σε ότι ρυθμό.....γουστάρω, κρίνοντας και κατακρίνοντας όποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, ακόμα και εάν αυτός ήταν ο αδερφός μου.

mastoras....απηυδισμένος, στεναχωρημένος, προβληματισμένος, περιμένοντας ένα καλύτερο αύριο. 

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 13:49:13 »

Για ακομα μια φορα βλεπω την Ελληνικη πραγματικοτητα...
    Οταν πρωτο μπηκα εδω ειχα ακουσει για αγωνες και ολα τα event και λεω τι ωραια που λειτουργουνε..

Ειχα ακουσει για εξωτερικο κτλ κτλ ( μαλλον προνομιο λιγων οχι ομως ως προς το την ικανοτητα που εχουν αλλα ως προς αλλα)

Τωρα ομως εχω συχαθει να σας βλεπω να μαλλωνεται χωρις κανενα λογω ισα ισα για να μπορεσει ο καθενας να δειξει την αξουσια του...Παιδια καταλαβετετο διωχνετε κοσμοοοοο
    Παντα σκεφτομουν για αγωνες αλλα τωρα τι να σκεφτω αφου βλεπω ολα αυτα..
    Επισης οταν μπηκα πριν 2 χρονια εδω στους αγωνες κατεβαιναν 10 ατομα τωρα κατεβαινουν 5 ποτε δεν καταλαβα γιατι πεφτουν τοσο οι συμμετοχες..

Μηπως το καλυτερο θα ηταν να μην παραιτουνταν ενας και 2 αλλα ολοι να αρχιζε κατι απο την αρχη...

Σας ξανα λεω ειναι ΚΡΙΜΑ>... μαλλωνεται εσεις οι μεγαλοι εις βαρος εμας του μικρους...
    Και οταν λεω μεγαλοι και μικροι εννοω και ως προς την ηλικια και ως προς την εξουσια...
    Δεν εχετε το δικαιωμα να κανετε κατι τετοιο...
    Καταγράφηκε
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 14:53:00 »

Συνέλθετε    Συνέλθετε πριν ειναι πολύ αργά!!!!! 

Αυτο φανηκε και φαίνετε απο τον αριθμο των αθλητων στους αγώνες , απο τις συμμετοχες.

Αυτα που εγραψες Μαστορα (μεγαλε) εκφράζεις το συνολο των αεραθλητών της ομορφής μας Θεσσαλονίκης?
    Δηλαδη υπάρχει πόλεμος? τι γινεται ? ειναι αλήθεια, τι ειναι ολα αυτα!

Εγω θα πω οτι δεν ξερω τι γινεται με εσας Ολους τους Αθλητές, αλλα ο Γιώργος Σκαριώτης ειναι ενα Ανθρωπος με οραμα, με ωμή ειλικρίνια, και οτι εχει να σου πει θα στο πει στα ισα.

Προσφέρει απλοχερα τις γνώσεις του και την βοηθεια του σε οποιον την ζητήσει.

Τι να πώ, για τον Πάνσοφο να ειναι γερος και δυνατος, να μας χαριζει την Γνωση του, εμπειρία του, και την Παρέα του.

Απο εκει και πέρα οταν αναρτήθηκαν απο την επιτροπή αερομοντελισμου, αυτα τα πράματα, μπορω να πω οτι χαρηκα, διοτι οι εχοντες εξουσια σκεφτηκαν και τους Αλανιάρηδες, ηταν πολυ ωραιο και μου αρεσε σαν πρωτοβουλια, επιτελους σκεφτονται πιο προχωρημενα και για  Εμας σκεφτηκα!!!!!

Απο εκει και πέρα Ομως δεν γνωριζω τι εχει γινει με τους συλλογους και αυτα τα πραγματα, ουτε τι ψηφιστικαν και τι οχι, αλλα φίλε Μαστορα εχεις 450 τόσα μυνηματα, και ολα ειναι τσακωμοί , κοντρες, βρισιες, επικρισεις, και δεν ξερω τι να σκεφτω για εσένα,  Κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε!!!!! το καταλαβαίνεις?

Μην μαζευεις τα σκουπιδια μετα στο τελος του αγωνα με τσαντίλα και μετα βγαζεις το αχτι σου στα φορουμ!!!!!

Μεγαλα παιδια ειμαστε, εαν προσβαλω καποιον του ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, αλλα με ολα αυτα που κανετε αηδιαζω και εγω τι ειναι αυτα? βόρειοι και νοτιοι?.

Ζετέκο παμε στην Αλανα μας!!
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 15:24:42 »

μετά απο πολύ καιρό αποχής  μου από το εδώ φόρουμ είπα να δώσω τόπο στην οργη και στην προσωπική μου άρνηση να γράφω και να συμμετέχω,μετα απο τη αντιμετώπιση που ειχα απο τους συντονιστές ( με εξαίρεση ίσως τον κύριο Κανδυλακη,που συμπαρασύρθηκε απο του άλλους)

Φίλε Γιάννη ομοιοπαθής και εγώ, αλλά σε άλλο "χορό" έπρεπε να έρθω και να ξαναγράψω, αν και εσύ και εγώ έχουμε πλέον τον δικό μας χώρο. Σε τέτοιου είδους θέματα όμως πρέπει να συμβάλουμε στις συζητήσεις όπου και να γίνονται, για να μπορούνε όλοι οι αερομοντελιστές ανένταχτοι και μη, να έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη, για τα αερομοντελιστικά δρώμενα, παίρνοντας στο τέλος οι ίδιοι την απόφαση ποιου δρόμου θα ακολουθήσουν.

Ας έρθουμε στο θέμα των αποριών σου περί ρατσισμού.

ΓΙΑΤΙ λοιπόν αυτός ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε αυτή την νεα πρόταση; που για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω οτι δεν με ενδιαφέρει από ποιον και από που συντάχθηκε,αλλά με ενδιαφέρει το οτι ειναι προσιτός και δίνει την ευκαιρία σε όλους για μια καλή θέση,και φυσικά προάγει τον συναγωνισμό....
    ΓΙΑΤΙ να μην δούμε και αυτόν τον νεο και ανεπίσημο όπως λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος κανονισμό;
    φοβούνται ορισμένοι 'καλοί' χειριστές για την πρωτιά τους;
    υπάρχουν συμφέροντα μήπως απο κάποιους;....και αν ναι ποια ειναι αυτά;

Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, ούτε μυστικά συμφέροντα. Ενας κανονισμός για να τεθεί σε ισχύ θα πρέπει να περάσει από πολλά στάδια, και πολλούς πειραματικούς [πρόβα] αγώνες, όπως ΠΧ έκανε η ΕΑΘ το έτος 2009. Θα πρέπει επίσης οι εμπλεκόμενοι αθλητές, η, χομπίστες σε κάθε κατηγορία αγώνων να καταθέσουν την γνώμη τους, η, τις όποιες παρατηρήσεις, και στην συνέχεια να γραφτεί ο κανονισμός, και να ψηφιστεί από τα αεραθλητικά σωματεία. Αυτή είναι η σχετική διαδικασία.
    Τώρα στην περίπτωση του Γιώργου στον "δικό' του κανονισμό που έφερε προς παρουσίαση στην γενική συνέλευση, από ότι αντιλήφθηκα εξετάστηκε με προσοχή από πολλούς έμπειρους ανεμοπτεράδες , και νομίζω ότι υπήρχαν μερικά κενά που δεν είμαι σε θέση να τα διατυπώσω εγώ [τεχνικοί όροι κτλ] Οπότε αποφασίστηκε και ψηφίστηκε ο "άλλος κανονισμός" που βρέθηκε ποιο εμπεριστατωμένος, και πιο μελετημένος.
    Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα απο όλα τα σωματεία, που σε αυτήν την περίπτωση πασιφανές είναι ότι η λέξη "συμφέροντα" δεν υφίσταται, η "για καλούς χειριστές που δεν θέλουν να χάσουν την πρωτιά"......αυτό είναι αστείο Γιάννη, στον χώρο τουλάχιστον των ανεμοπτέρων μας δεν υπάρχουν ....νομίζω....τέτοιου είδους φαινόμενα.

καλο θα ηταν να αφήσετε κύριοι τα δήθεν και τα πως,..με τα αλλά και τα γιατί ,,,,,και να καταλάβετε οτι υπάρχουν και νεοι μοντελιστες που δεν θέλουν να ακολουθήσουν αυτές τις τακτικές.....θέλουν να μπορουν να πετανε ελεύθερα....να εκτονώνουν το ανχος της καθημερινότητας και οχι να τους φορτώνετε περισσότερο...θέλουν μοντελοδρομια προσιτά,εύκολα προσβάσιμα απο τα αστικά κέντρα και σε προσιτές τιμες η ακόμα καλύτερα και ελεύθερους χώρους με συμβολική τιμη εισόδου....που ειναι αυτά τα απαραίτητα για τους μοντελιστες ,τοσα χρονια;;;

Όπως επίσης όταν αναφερόμαστε σε "κύριους" υπονοούμε αυτούς που δήθεν κινούν τα νήματα και παίρνουν αποφάσεις που δεν συμφέρουν, η δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις των νέων μοντελιστών, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν [μοντελοδρόμια κτλ] Δηλαδή έχει περάσει στον κόσμο ότι υπάρχουν κάποιοι "παλιοί" που κάνουν κουμάντο και κρατούν τον αερομοντελισμό σε στενά πλαίσια.

Μεγάλο λάθος και παραπληροφόρηση. Ναι όντως υπάρχουν κάποιοι παλιοί, που καταθέτουν και αυτοί προτάσεις θέλοντας να περάσει η δική τους πολιτική, που για τον σύγχρονο αερομοντελιστή θεωρείται αναχρονιστική, παλιομοδίτικη κτλ. Αλλά αναφέρω και πάλι ότι τον λόγο για κάθε πρόταση που θα ψηφιστεί και θα περάσει, τον έχουν τα σωματεία και οι σύλλογοι, που σε αυτά υπάρχουν νέοι αερομοντελιστές με όραμα, και σχέδια για το μέλλον.

Για αυτόν τον λόγο φωνάζουν όλοι και λένε, ενταχθείτε στα σωματεία, για να μπορέσετε να έχετε την δική σας φωνή, και έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε, η να καταψηφίζεται οποιαδήποτε πρόταση η κανονισμό δεν μας συμφέρει.

ΤΑ 'ΚΟΚΟΡΙΑ' του κυρίου Σοφου έχουν προβλέψει τα θέματα αυτά και όσοι παλαιοί μοντελιστες τα έχουν διαβάσει γνωρίζουν....
    δεν θέλουμε άλλες κοκορομαχίες ....θέλουμε μοντελισμό για όλους,με κανόνες που να μπορούν όλοι να συμμετέχουν
    μην γίνεστε ρατσιστές στις νέες ιδέες,αλλά να βοηθήσετε να γίνουν καλύτερες,

Κοκορομαχίες λοιπόν. Ας πω και την άποψη μου για αυτό. Ναι όντως υπάρχουν κοκορομαχίες ακόμα και σήμερα. Αυτές γίνονται για προσωπικούς λόγους του καθενός, και για να υπερισχύσει το "εγώ" Και εδώ είναι το πρόβλημα, γιατί αυτές οι κοκορομαχίες έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην γενική εικόνα του αερομοντελισμού, και στην προσπάθεια της οργάνωσης του.
    Και ένα τρανταχτό επίκαιρο παράδειγμα......πάλι προσωπικής μου άποψης.

Μάλωσε ο κ Σκαργίωτης με τον πρόεδρο του σωματείου του, γιατί δεν συμβάδιζαν οι απόψεις τους, και ξεκίνησε τον "δικό του" επαναστατικό αγώνα, ενάντια στον πρόεδρο του, και σε κάθε άλλη πρόταση που αφορά τα ανεμόπτερα, ακόμα και για τις προτάσεις που είχαν άλλα σωματεία. Θα περάσει το δικό μου, και θα βγω στο ίντερνετ και στα φόρουμ, να ενημερώσω στον κόσμο ότι κάτι δεν πάει καλά, χρειάζονται αλλαγές, διαφάνεια, αγώνες μακριά από την ομοσπονδία, όχι στο ALTIMER της Θεσσαλονίκης, και άλλα τέτοια χαζά, με αποκορύφωμα το "νέο ήπιο κανονισμό ασφάλειας πτήσεων" που όπως μας ενημέρωσε δια στόματος του, στην γενική συνελεύση φτιάχτηκε [η κάπως έτσι] κυρίως για να εκδιώξουν τα ελικόπτερα από το ΣΕΦ 

Κοκορομαχίες λοιπόν φίλε Γιάννη, ορίστε και ο ρατσισμός μαζί, από έναν νέο άνθρωπο που όταν ο Σοφός έγραψε τις κοκορομαχίες όλοι εμείς είμασταν παιδιά.

Υ.Γ. Γνωρίζω ελάχιστα για το πρόβλημα που υπάρχει στο ΣΕΦ με τα ελικόπτερα, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό, είναι δικό σας θέμα, απλώς κάνω μια αναφορά στα λεγόμενα του κ Σκαργίωτη που ενώ τα έλεγε δεν γνώριζε ότι στην γενική συνέλευση υπήρχαν σωματεία που υποστηρίζουν με σθένος τα ελικόπτερα. Οπότε ένας ακόμα λόγος για την καταψήφιση των προτάσεων του να γίνει και από τα εν λόγω σωματεία.

Εαν κάποιοι θέλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα των αερομοντελιστών της αλάνας κ Σκαργίωτη, τότε να μην ξεχνούν ότι τα ανεμόπτερα δεν είναι το κέντρο του αερομοντελισμού......υπάρχουν και τα ελικόπτερα, τα οποία είναι πιο οργανωμένα, πιο εξελιγμένα αθλητικά, και με μεγάλες διακρίσεις στο εξωτερικό που αναδεικνύουν και εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας.

Αντε καλό απόγευμα σε όλους, και ελπίζω απόψε το βράδυ να μπορέσω να κλείσω μάτι 

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 15:56:03 »

Συνέλθετε    Συνέλθετε πριν ειναι πολύ αργά!!!!! 
    Αυτο φανηκε και φαίνετε απο τον αριθμο των αθλητων στους αγώνες , απο τις συμμετοχες.

Βαγγέλη καλησπέρα. Δικαίως αγανακτείτε με τα γραφόμενά μου, αλλά βρε φίλε δεν ασχολείσαι καθόλου με τα κοινά, δεν γνωρίζεις τίποτα, και έτσι δεν θα έπρεπε να με κρίνεις. Αλλά δεν τρέχει τίποτα, αυτό το κάνεις γιατί κατηγορώ τον φίλο σας Γιώργο, που ναι όντως σας έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, απλώς δεν έπρεπε να εμπλακεί στα οργανωτικά θέματα.

Όσο για το θέμα των αθλητών και των αγώνων, από ποιον έχει ακούσει ότι οι αγώνες δεν πάνε καλά ? Πώς λες κάποια πράγματα που δεν ευσταθούν ? Αυτό σας το πέρασε ο Γιώργος, το έχει αναφέρει και δημόσια σε όλους, αλλά του βγάζω το καπέλο....είναι τέλειος προβοκάτορας.....ο ιδανικός !!!!!

φίλε Μαστορα εχεις 450 τόσα μυνηματα, και ολα ειναι τσακωμοί , κοντρες, βρισιες, επικρισεις, και δεν ξερω τι να σκεφτω για εσένα,  Κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε!!!!! το καταλαβαίνεις?

Υπάρχει μια διαφορά φίλε Βαγγέλη, έχω εισπράξει πολλά περισσότερα από όσα έχω πει. Εαν τα έγραφα όλα όσα μου έχουν σύρει κατά καιρούς, θα χρειάζονταν να γράψω λεξικό με τίτλο " Το ελληνικό μπινελίκι"  Grin

Εξ άλλου για αυτό μαζεύω τα σκουπίδια, γιατί εχω κριθεί εδώ και πολύυυυ καιρό, αλλά δεν βγάζω άχτι, δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα ότι το κάνω με καμάρι  Thumbs up

Να είσαι καλά και τα λέμε, κάποια φορά απο κοντά !!!! 

Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 16:07:58 »

Οταν πρωτο μπηκα εδω ειχα ακουσει για αγωνες και ολα τα event και λεω τι ωραια που λειτουργουνε..

Ειχα ακουσει για εξωτερικο κτλ κτλ ( μαλλον προνομιο λιγων οχι ομως ως προς το την ικανοτητα που εχουν αλλα ως προς αλλα)

Τωρα ομως εχω συχαθει να σας βλεπω να μαλλωνεται χωρις κανενα λογω ισα ισα για να μπορεσει ο καθενας να δειξει την αξουσια του...Παιδια καταλαβετετο διωχνετε κοσμοοοοο
    Επισης οταν μπηκα πριν 2 χρονια εδω στους αγωνες κατεβαιναν 10 ατομα τωρα κατεβαινουν 5 ποτε δεν καταλαβα γιατι πεφτουν τοσο οι συμμετοχες..

Μηπως το καλυτερο θα ηταν να μην παραιτουνταν ενας και 2 αλλα ολοι να αρχιζε κατι απο την αρχη...

Σας ξανα λεω ειναι ΚΡΙΜΑ>... μαλλωνεται εσεις οι μεγαλοι εις βαρος εμας του μικρους...
    Και οταν λεω μεγαλοι και μικροι εννοω και ως προς την ηλικια και ως προς την εξουσια...

Τώρα τι διάλογο να κάνω μαζί σου βρέ Παύλε ?

Γουστάρεις καυγαδάκι μεταξύ μαστορών ?  Cheesy

Να ρωτήσω και κάτι, εσύ που άκουσες ότι δεν υπάρχουν αθλητές στους αγώνες ? Μήπως ήσουν την Κυριακή στην συνάντηση των ανεμοπτεράδων στην Λαμία ?

Δεν γνωρίζεις τίποτα από αγώνες, δεν πάτησες το πόδι σου ποτέ σε αγώνες, δεν νομίζω να έχεις τα κότσια να λάβεις μέρος ποτέ σε αγώνες, και έχεις το θράσος να κρίνεις το αεράθλημα και τους ανθρώπους τους ? 

Παύλε χαλάρωσε μην σε αρπάξω, και μετά θα με κράζει ο Βαγγέλης ότι πρόσθεσα ακόμα ένα μήνυμα με καυγά.  police

Μικρός μικρός αλλά στόμα ροδάνι ......φρόντισε μόνο να ξέρεις τι λες !!!!!

Καταγράφηκε

Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 16:10:28 »

Καλησπέρα

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα και προσπαθώντας να καταλάβω κάποια πράγματα
    που αγνοώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:

Ο mastoras μας είπε για τον G.Skargioti ότι είναι μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού,
    προσπάθησε να κάνει μια ερμηνεία των ενεργειών του και να αναπτύξει τις δικές του
    θέσεις σε κάποια θέματα.

Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση, θα ήθελα να
    ρωτήσω τον mastora αν είναι στο Δ.Σ. κάποιου συλλόγου, σωματείου ή κάποιου φορέα τέλος πάντων.
    Ρωτάω γιατί θα με βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα το νόημα της συζήτησης.

Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε

coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 16:37:25 »

βρε φιλε μου Μαστορα τι ειναι αυτα που λες?
    Εαν εννοεις τα κοινα των συλλογων , ομοσπονδιας, αυτα ναι εχεις δικιο, αλλα ασχολουμαι συνεχεια με τα κοινα του Αερομοντελισμου, συνεχεια φιλε μου Μαστορα, εκει στην αλανα!!!!!! ναι στο χωμα, εκει ειμαι συνεχεια και ευτυχως οχι μονος μου αλλα με Παρέα  Thumbs up Thumbs up

Οπως εγω οταν θελω να πετάξω στο stork, πηγαινω αλλου, διοτι το stork ειναι τρια κιλα μοντελο, 3,5 ΜΕΤΡΑ και μπορει να παρει και τετρακοσια χιλιομετρα ταχυτητα, και σεβομαι τους συνμοντελιστές στην Αλανα αλλα και τον χωρο που πεταμε, διοτι ο χωρος ειναι μικρός, ετσι και οι αλλοι μπορουν να πετουν τα μικρα ελικοπτερα στην αλανα και τα μεγαλα και θερμικα αλλου.

Εγω ηδη εχω και ειχα τοποθετηθει επι του θέματος, σε Ολα τα φορουμ, και στο πεταμε , και εδω και στον αερομοντελιστή!!!

Κανεις μεγα λαθος ειμαι και λατρης του στροφείου, αλλα ηπιας μορφης αερομοντελισμου, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΌΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΆΜΕ.

και στο σεφ εδω προσφατα το ξαναανεφερα, και διαβασε το μπας και καταλαβεις ειπα οχι στα θερμικά, ΓΕΝΙΚΏς ΔΗΛΑΔΗ  ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Την οδηγια που αναρτησε η επιτροπη αερομοντελισμου, κατσε και κανε τον κοπο και διαβασε την, διοτι εαν θελεις και τα 350 γραμμαρια μοντελο στο συνταγμα κανουν πολυ κακη ζημιά στον Αερομοντελισμό, εαν υπαρχει κακοβουλία στο ολο θεμα.

Φιλε Μαστορα θα σου προτεινα να χαλαρωσεις, και μην προσπαθεις να βαζεις φωτια σε φυτιλια, δηλαδη επειδη θελεις και σου αρεσει να πετας θερμικο, πρεπει εγω να σε ανεχτω σε ενα χωρο σχετικα μικρο, αυτο ειναι αναρχος μοντελισμός, με τσαμπουκα θα παω να πεταξω οπου γουσταρω επειδη εμενα μου αρεσει το τερας που βρυχαται.

και επισης να παιρνεις να παιρνεις προτυπα απο τους αθλητες που μας αντιπροσωπευουν και εκτος ελλαδας, για το ηθος τους, και την ομορφη και συνετη συμπεριφορά τους, ναι για τους ελικοπτεράδες μιλαω Μαστορα δεν βγηκε κανενας να κανει τον Μαγκα, ουτε να ενισχυσει τον αναρχο μοντελισμο, ή οτι τους θιξανε το αγαπημενο τους σπορ τα ελικοπτερα.

και λεω οτι ειναι αναρχο να πετάς θερμικα στο σεφ, σημερα που ο κοσμος στην αλανα ειναι αρκετός, και το οτι καποιος ειναι αναρχος , δεν ειναι επιδει το λεω εγω....αλλα το λεει το μεγαλυτερο συνολο των αερομοντελιστων στην αλανα.

Καταγράφηκε
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 16:58:04 »

Να ρωτήσω και κάτι, εσύ που άκουσες ότι δεν υπάρχουν αθλητές στους αγώνες ? Μήπως ήσουν την Κυριακή στην συνάντηση των ανεμοπτεράδων στην Λαμία ?

Δεν γνωρίζεις τίποτα από αγώνες, δεν πάτησες το πόδι σου ποτέ σε αγώνες, δεν νομίζω να έχεις τα κότσια να λάβεις μέρος ποτέ σε αγώνες, και έχεις το θράσος να κρίνεις το αεράθλημα και τους ανθρώπους τους ? 

Παύλε χαλάρωσε μην σε αρπάξω, και μετά θα με κράζει ο Βαγγέλης ότι πρόσθεσα ακόμα ένα μήνυμα με καυγά.  police

και ετσι θα τον κανεις να μπει? τον Παυλο?? στους αγώνες?    Grin Grin  αχ αδιωρθωτε φιλε μου Μαστορα , ΠΡΟΤΥΠΑ θελουν οι Νεοι μας !!!
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 17:21:51 »

Αγαπητοι φιλοι
    Εγω εχω μια αλλη απορια παρομοια με του φιλου Yankos
    Ο κυριος Γ.Σκαργιωτης σε ποιο σωματειο μελος της ΕΛΑΟ ανηκει πλεον Huh
    Αυτο το ερωτημα τιθεται διοτι απο προσφατη  πληροφορηση που εχω δεν ειναι πλεον μελος της ΕΑΑ.
    Εδω ισως μπορει να μας διαφωτισει ο Κυριος Κωνσταντακατος σαν προεδρος της ΕΑΑ η και ο ιδιος ο κυριος Σκαργιωτης εαν θελουν.
    Ισως ετσι να εξηγηθει και αυτου του ειδους η στροφη σε αυτοσχεδιους " αγωνες " ,που δεν ενδιαφερουν την ΕΛΑΟ (που υπαγεται στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου) , αλλα ισως τον ΕΟΤ μιας και προαγουν τον τουρισμο κλπ.(αναφερομενοι ομως σε εκδρομες ,τουριστες και αρχηγο γκρουπ αντι ¨αγωνες¨ ,¨αθλητες¨η ¨αλυταρχη¨)
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 17:56:31 »

εγω δεν εχω τα κοτσια.... εγω εχω ανοιξει θεμα και παρακαλαω θερμα για τους αγωνες F3N τι ιεναι αυτα που λες απο που βγαζεις τετοια συμπερασματα αμα θες μπορεις να ψαξεις και το thread μου.....
    Δεν επειρεαζομαι απο κανεναν και δεν ειμαι με κανεναν..
    Και εγω δεν ειπα κατι για εσενα αλλα για ολους δεν ξερω ομως για ποιον λογο αρπαχτηκες μαζι μου..

Θα παρακαλουσα να μην κρινεις γιατι δεν με ενδιαφερει ουτε ποιος εισαι ουτε τι κανεις? ΟΚ?

Μπορεις να δεις και εδω https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=6670.15 τις αναφορες μου για τον αγωνα..

Και ξανα λεω δεν ειμαι πουθενα γραμμενος...
    ΤΟ μονο που θελω ειναι να ειμαστε ολοι αγαπημενοι να κανουμε αγωνες που ολοι να φευγουμε χαρουμενοι και βεβαια με τις περισσοτερες δυνατες συμμετοχες...

Α οσο για το ροδανι... δεν νομιζω οτι πρεπει να παρω αδεια απο καποιον για να πω τι πιστευω... οκ? Ανεξαρτητου ηλικιας μπορουμε να εχουμε ολοι αποψη σε ολα τα θεματα...!

Που ακουσα οτι δεν εχει ατομα?Huh
    Ημουν στους αγωνες στην Λαρισσα οπου αρχικα ειχε 6-7 συμμετοχες και οταν πηγα εκει πεταξε εθελοντικα μονο ο κ Κουτσουλας γιατι απλα δεν ειχε αλλους συμμετεχοντες...(F3C)
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 18:09:58 από MaSt0RaS » Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 17:58:33 »

Κύριοι καλησπέρα σας.

Παρακολουθώ κάπως τα γραφόμενα αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω γιατί γίνονται αναφορές επι αναφορών και κάπου χάνω την ακολουθία (κάτι σαν την πολιτική idiot2 ) και πάντα κάποιος θα έχει κάτι να απαντήσει (ακόμα και στα γραφώμενά μου)

Μπορώ να διακρίνω όμως το εξής. Δεν μπορεί να γίνει ένας ενιαίος σύλογος μοντελιστών !!!!!  (διαπίστωση όχι ερώτηση!!!)

Είναι σαν να λέμε οτι στο ποδόσφαιρο η Α, Β, Γ, κατηγορία ακόμα και τα 5χ5 πρέπει να γίνουν ενιαία.... Α-κ-α-τ-ό-ρ-θ-ω-τ-ο

Πιστεύω οτι και στο μοντελισμό μπορούν να φτιαχτούν ανάλογες κατηγορίες που να ανταποκρίνονται σε κατηγορίες ανθρώπων, ανάλογα με το πόσο και πότε μπορούν να ασχοληθούν.

Κάποτε είχα ασχοληθεί με αμαξάκια σε αγώνες του στυλ rally game και η συμετοχή ήταν χρηματική, και την ημέρα που γινόταν ο αγώνας. Αυτό εμένα καθώς και αρκετό κόσμο εξυπηρετούσε και έδινε την ευκαιρία να ασχοληθώ, να νοιώσω που και που νικητής, χωρις να αφιερώνω χρόνο σε περαιτέρω εκδηλώσεις όπως π.χ. συνέδρια κλπ. Πιστέψτε με όμως αν είχα την ευχέρια θα το έκανα

Επίσης την αντίθεση στο συγκεκριμένο θέμα μπορώ να την διακρίνω, σαν τον Πελέ να απαγορεύει στον Μαραντόνα να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα των 5χ5,  laugh laugh συγνώμη αλλά κάπως έτσι το βλέπω, και μπορεί να φαίνεται αλλά δεν θέλω να θίξω άτομα....ξανά.... έτσι το βλέπω... Επίσης κάποιος(οι) πρέπει να λάβει(ουν) και τους αλανιάρηδες των 5χ5 υπόψην γιατί και μεις υπάρχουμε.
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)
    Μεταπήδηση σε: