Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:31:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:31:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 77
    Συνολικά: 79
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: [HELP] Εισαγωγές Απο Αμερική  (Αναγνώστηκε 22642 φορές)
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 30 Μαΐ 2007, 21:46:09 »

καταθετων την δικη μου μεχρι τωρα εμπειρια ειπα να κανω ψωνια απο εξω.σε global pricing compare πηρα πρεφα το www.unitedhobbies.com λοιπον ο κινεζος σου γραφει ΟΤΙ γουσταρεις απεξω απτο δεμα εγω παρειγγειλα 180 δολλαρια και μου γραψε 30 toys-gift.tracking number εννοειται με EMS και σε 2 μερες εκανε dispatch απτις αποθηκες του,επιβεβαιωτικα e-mail και δεν συμμαζευεται...αν ερθουν και δεν φαω κανενα μ.....α τελωνειακο στην μαπα στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πιστευω οτι αξιζει και με το παραπανω τον κοπο.!ααα... το site ειναι HONG-KONG sorry non-america...(για το post).εχει κανεις εμπειρια απο εκει?
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 30 Μαΐ 2007, 23:56:56 »

Πριν από 2 μήνες παρέλαβα από εκεί μερικά EDF units Το κόστος ήταν 445$ με μεταφορικα και η δηλωμένη του αξία στα 45 δολλάρια.
    Τα πράγματα έφτασαν σε 4 μέρες και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    Σε βλέπω οκ. Wink

Μάνος
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 10:38:25 »

Αανρωτιεμαι αν ειναι ηθικο να κλεβει κανεις ουσιαστικα το κρατος κανωντας εισαγωγες με υποτιμολογηση απο το εξωτερικο. Το λυπηρον ειναι οτι το πρατει και το διαλλαλει κιολας. δεν ξερω παιδια πως το βλεπετε εσεις αλλα το να παρανομεις με τοση ευκολια για ενα τοσο επουσιωδες για τη ζωη μας ζητημα οπως ειναι το hobby θεωρω οτι ειναι σημειο των καιρων, η απατη πλεον γινεται καθηεμρινος τροπος ζωης. Εχετε σκευτει οτι με αυτες τις συμπεριφορες υποθηκευετε το μελλον των παιδιων σας?
    δεν αναφερομαι φυσικα στο ποσον της φοροδιαφυγης το οποιο ειναι αμελητεο φυσικα δεν ειμαι παραλογος. Αναφερομαι στην καταντια της κοινωνιας που κανει την απατη τροπο ζωης. Ενταξει φιλε την εκανες "την μαγκια σου" δεν ειναι αναγκει να κομπαζεις κιολας.
    Καταγράφηκε

6938430125
    topg
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 11:53:34 »

Σωστα τα λες φιλε μου...  απλως οι πειρασμοι ειναι  πολλοι και ο ανθρωπος εχει γινει αδυναμος στην εποχη μας....  Προτεινω αντι να παμε στον Βολο για τους αγωνες  Ελικοπτερων,  το σαββατοκυριακο να παμε  στο Αγιο Ορος  για προσευχη και εσωτερικο επαναπροσδιορισμο..!

Γιωργος Καλαδαμης
    Καταγράφηκε
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 12:10:08 »

Αανρωτιεμαι αν ειναι ηθικο να κλεβει κανεις ουσιαστικα το κρατος κανωντας εισαγωγες με υποτιμολογηση απο το εξωτερικο. Το λυπηρον ειναι οτι το πρατει και το διαλλαλει κιολας. δεν ξερω παιδια πως το βλεπετε εσεις αλλα το να παρανομεις με τοση ευκολια για ενα τοσο επουσιωδες για τη ζωη μας ζητημα οπως ειναι το hobby θεωρω οτι ειναι σημειο των καιρων, η απατη πλεον γινεται καθηεμρινος τροπος ζωης. Εχετε σκευτει οτι με αυτες τις συμπεριφορες υποθηκευετε το μελλον των παιδιων σας?
    δεν αναφερομαι φυσικα στο ποσον της φοροδιαφυγης το οποιο ειναι αμελητεο φυσικα δεν ειμαι παραλογος. Αναφερομαι στην καταντια της κοινωνιας που κανει την απατη τροπο ζωης. Ενταξει φιλε την εκανες "την μαγκια σου" δεν ειναι αναγκει να κομπαζεις κιολας.

Μην κρίνεις για να μην κριθείς....

"Μαγκιά μου" όπως λες είναι το γεγονός ότι εξυπηρέτησα πελάτη για να μην τα πληρώσει χρυσά.
    "Μαγκιά μου" είναι που έσκασα 14.500 εφοριία για το 2006
     "Μαγκιά" του μπουρδ**υ που ζούμε είναι να έκανε την δουλειά του σωστά ο κάθε τελωνιακός χωρίς μίζες και να σταματούσε τα πάντα και όχι επιλεκτικά ή με τηλεφωνήματα κλπ
    "Μαγκιά" του μπουρδ***υ που ζούμε θα ήταν να υπήρχαν μέτρα κ σταθμά στις εισαγωγές & Εξαγωγές

Παράθεση
    Ενταξει φιλε την εκανες "την μαγκια σου" δεν ειναι αναγκει να κομπαζεις κιολας

Ούτε ήμασταν ούτε κ θα ήμαστε.....

Τώρα εάν τα παραπάνω τα ανέφερες γενικά και όχι ειδικά, τότε πάω πάσο και σηκώνω τα χέρια ψηλά σβήνοντας τα πόστ.

Ευχαριστω
    Μάνος Κερπινής
    Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 12:24:38 »

..Μαγκιά επίσης είναι να νοιώθεις την κα...λα του μοντελιστή.Πράγμα που κάνει συνέχεια ο Μάνος.. Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 21:02:19 από dim sofos » Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 13:44:09 »

Καταρχην αγαπητε κυριε Κερπινη αναφερθην εις τους ιδιωτας μοντελιστας οι οποιοι εξαιτιας των τιμων που επικρατουν σε ορισμενους κακους ελληνες εμπορους καταφευγουν στην παραγγελία απο το εξωτερικο. Αυτο ειναι φυσικα δικαιωμα τους σε μια ελευθερη αγορα. Δεν ειναι δικαιωμα τους ομως να υποτιμολογουν γιατι αυτο ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι κλοπη. Ανεξαρτητα με το αν το κρατος ειναι ισως ο μεγαλυτερος ληστης. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εμενα οπως προειπα αυτο που με ανυσηχει δεν ειναι τα διαφυγοντα κερδη αλλα ο εθισμος μιας κοινωνιας σε διαφορες μορφες απατης και μαλιστα αυτου του ειδους τις απατες προσπαθουμε να τις εξωραισουμε λεγοντας το κρατος ειναι μπου*** η κοινωνια ειναι μπου**** αυτο ομως δε σε νομιμοποιηει να εισαι και εσυ ετσι. Ουτε αποτελει αλλοθι. Εμενα η αποψη μου συνοψιζεται στα εξης. Οκ εχουμε μια πραγματικοτητα καποιων κακων εμπορων.
    Λυσεις προκειμενου να κανομε το Hobby μας προσιτο:
    1) Βρειτε τους καλους, Χωρις να εχω ψωνισει απο εσας κυριε Κερπινη και διχως καμμια διαθεση κολακειας, κρινω οτι συγκαταλεγεστε αναμεσα τους, τουλαχιστον απο τις τιμες και το επιπεδο εξυπηρετησης σας απο αυτα που γραφουν οι συναδελφοι παντα (μαλιστα εχω παρατηρησει στο παρελθον οτι εχετε πεμψει μοντελιστας σε αλλους εμπορους της αλλοδαπης η της ημεδαπης προκειμενου να εξυπηρετηθουν για υλικα που τυχον δεν ειχατε σε αντιθεση με αλλους οι οποιοι σε αναλογες περιπτωσεις κανουν τον ανηξερο) Ετσι λοιπον να μια λυση βρειτε τους καλους και αγοραστε απο αυτους
    2) Αγοραστε απο ΕΕ μιας και τα προιοντα εχουν εκτελωνιστει κανονικα
    3) Αγοραστε εκτος ΕΕ αλλα δια της νομιμης οδου. Οχι με τερτιπια υποτιμολογησης κτλ κτλ Να ειστε σωστοι απεναντι στον νομο ακομα και αν αυτος ειναι αδικος και κανει διακρισεις. Θυμηθητε το παραδειγμα του Σωκρατους που ηπιε το κωνειο για να μην παρακουσει τους νομους της Πολιτειας και να ειναι συνεπης! Ξερω οτι για τους περισσοτερους αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Ομως αν συνεχισουν ετσι να ειναι ψιλα γραμματα τοτε μην παραπονεισθε για οτι συμβενη γυρω μας καθως την μοιρα μας  μονοι μας τη διαμορφωνουμε ως ενα βαθμο. Ειναι υποκρισια να τρεχουμε να βλεπουμε ταινιες και να αισθανομεθα υπερηφανοι για το παρελθον μας και να κομπαζουμε κτλ κτλ και απο την αλλη οι ιδιοι να ειμαστε τοσο ανακολουθοι! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Καταγράφηκε

6938430125
    heliland
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 13:51:05 »

Μυρίζομαι Κωνσταντίνο Κατακουζηνό... Για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ...
    Καταγράφηκε

mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 13:56:54 »

Και μια προσθηκη,
    Θα ηθελα να ρωτησω τον κο Κερπινη προσωπικως πως αισθανεται οταν ως καταστηματαρχης πχ εισαγαγει μια τηλεκατευθυνση απο Taiwan την εχει πλρωσει στον χονδρεμπορο και μαζι με εκτελωνισμους μεταφορικα document handling κτλ εχει ενα κοστολογιο πχ 300 ευρω εχει ριξει του κοσμου το τρεξιμο σε τελωνεια υπηρεσιες κτλ κτλ κτλ εχει χασει χρονο  βαζει ενα λογικο κερδος πχ 80 ευρω το οποιο μπορει σε καποιους να ακουγεται μεγαλο αλλα αυτοι ειναι αδαης και δε γνωριζουν την εννοια του μικτου κερδους καθως και τα παραπλευρα εξοδα μιας επιχειρησης (ενοικια, ΔΕΗ ΟΤΕ υπεραστικα τηλεφωνα για να συνεννοηθει με το Κινεζο κτλ) οταν λοιπον ακουει εμενανα λεω: "ειμαι μαγκας την εφερα στα 300 δολαρια για τη να τα δωσω στο Κερπινη εβαλα και την αποδειξουλα με τα 80 δολαρια απεξω και αφου κοροιδεψα ενα κρατος ολοκληρω γλιτωσα 100 ευρω" Πως αισθανεται αληθεια? Αν ολοι κανουμε ετσι τοτε καποιοι θα χασουνε τη δουλεια τους. αυτο εχω να πω. Δεν θα αναφερθω στη ζημια που κανουν στην οικονομια της Ευρωπης ουτε σε αλλα τετοια. εμενα αυτα δε με νοιαζουν. Με νοιαζει ο εθισμος στην εξαπατηση και η μετατροπη της σε μαγκια. Καποτε ο απατεων ητο δακτυλοδυκτουμενος ηταν ο μαυραγοριτης ο λαδεμπορας κτλ Σημερα φτασαμε να λεμε ποπο ο μαγκας τους τα πηρε και μπραβο του ή διαφορα αλλα τετοια. Αν σας αρεσει αυτη η καταντια παιδια παω πασο και συγνωμη που ειμαι λοξος.
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 14:04:44 »

Όταν ο τσοπάνης εκτός από το γάλα αρμέγει και το αίμα από τα πρόβατα, πρέπει και αυτά να βρουν κάποιο τρόπο να ρεφάρουν και πολύ περισσότερο όταν δεν ενοχλούν και το υπόλοιπο κοπάδι (συνάνθρωπο τους.)

Και να σκεφτείς ότι στις εκλογές ψηφίζουμε το ποιον θέλουμε να μας αρμέγει........................... (γιατί καμία άλλη αλλαγή δεν πρόκειται να ύπαρξη)

Εχθές διάβασα σε έναν τοίχο καθώς περνούσα με το αυτοκίνητο ‘’Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα της είχαν καταργήσει’’  και προεκτείνοντας τη σκέψη αυτή έφτασα σπίτι.

Δεν κομπαζει, μας ξυπνα!
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 14:24:51 »

Και μια προσθηκη,
    Θα ηθελα να ρωτησω τον κο Κερπινη προσωπικως πως αισθανεται οταν ως καταστηματαρχης πχ εισαγαγει μια τηλεκατευθυνση απο Taiwan την εχει πλρωσει στον χονδρεμπορο και μαζι με εκτελωνισμους μεταφορικα document handling κτλ εχει ενα κοστολογιο πχ 300 ευρω εχει ριξει του κοσμου το τρεξιμο σε τελωνεια υπηρεσιες κτλ κτλ κτλ εχει χασει χρονο  βαζει ενα λογικο κερδος πχ 80 ευρω το οποιο μπορει σε καποιους να ακουγεται μεγαλο αλλα αυτοι ειναι αδαης και δε γνωριζουν την εννοια του μικτου κερδους καθως και τα παραπλευρα εξοδα μιας επιχειρησης (ενοικια, ΔΕΗ ΟΤΕ υπεραστικα τηλεφωνα για να συνεννοηθει με το Κινεζο κτλ) οταν λοιπον ακουει εμενανα λεω: "ειμαι μαγκας την εφερα στα 300 δολαρια για τη να τα δωσω στο Κερπινη εβαλα και την αποδειξουλα με τα 80 δολαρια απεξω και αφου κοροιδεψα ενα κρατος ολοκληρω γλιτωσα 100 ευρω" Πως αισθανεται αληθεια? Αν ολοι κανουμε ετσι τοτε καποιοι θα χασουνε τη δουλεια τους. αυτο εχω να πω. Δεν θα αναφερθω στη ζημια που κανουν στην οικονομια της Ευρωπης ουτε σε αλλα τετοια. εμενα αυτα δε με νοιαζουν. Με νοιαζει ο εθισμος στην εξαπατηση και η μετατροπη της σε μαγκια. Καποτε ο απατεων ητο δακτυλοδυκτουμενος ηταν ο μαυραγοριτης ο λαδεμπορας κτλ Σημερα φτασαμε να λεμε ποπο ο μαγκας τους τα πηρε και μπραβο του ή διαφορα αλλα τετοια. Αν σας αρεσει αυτη η καταντια παιδια παω πασο και συγνωμη που ειμαι λοξος.

Hey mc90606

Αγαπητέ mc δεν είσαι καθόλου λοξός.....απεναντίας το πόστ σου αφήνει πολλούς προβληματισμούς για το μέλλον "γενέσθαι"....Συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά θα σου παραθέσω ότι στην "κλοπή ΦΠΑ" ΄σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η Ελλάδα κατέχει ένα απο τα μικρότερα ποσοστα κλοπών.....Τα μεγάλα ψάρια λοιπόν είναι οι φίλοι μας οι "ευρωπαίοι" που "διδάσκουν" στο πως να κλέβει κανείς.....και μια ζωή κατηγορούν τους "μικρούς".....
    Καλές πτήσεις
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 15:15:42 »

Αανρωτιεμαι αν ειναι ηθικο να κλεβει κανεις ουσιαστικα το κρατος κανωντας εισαγωγες με υποτιμολογηση απο το εξωτερικο.

Eγω αναρωτιεμαι σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις κλεβω το κρατος?
    Στην περιπτωση που παραγγειλω 10 φορες  πραγματα των 100 $ απο Aμερικη για παραδειγμα ή  στην περιπτωση που παραγγειλω μια φορα πραγματα των 1000$ ζητωντας υποτιμολογηση?
    Kαι στις δυο περιπτωσεις δεν θα πληρωσω σιγουρα τελωνειο!

APA δεν KΛEBΩ κανενα κρατος, απλα κερδιζω  μεταφορικα στην δευτερη περιπτωση!!! Thumbs up

Καταγράφηκε
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 17:22:32 »

Καλησπερα,

Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι καλο αυτο που κανουμε,αλλα παντα ο ανθρωπος προσπαθει να δωσει λυσεις σε προβληματα που εχει,ειτε ορθοδοξως ειτε οχι.
    Οταν εγω εχω μαζεψει αυτα τα 100 € απο 4 μεροκαματα στη δουλεια,εννοειται και οτι θα κοιταξω να τα γλυτωσω με καθε μεσο,ποσο μαλλον οταν θα πανε "στο βροντο".Αν μου περισσευαν θα τα εδινα ανευ παραπονου.ΦΠΑ,εκτελωνισμοι,αξιες,αντικρυσμα σε χρυσο κλπ. τι αξια εχουν και ποιος τα καθοριζει ?Χαρτι...Ολα για το χαρτι γινονται,επειδη ειναι εγχρωμο,ανθεκτικο,εχει κατι λωριδες που αντανακλωνται σε UV και γραφει πανω καποια νουμερα!!!Εγω που εχω μια κουτα κολλες Α4 γιατι να μην εχουν καμια αξια,επειδη ειναι ασπρες?θα τις βαψω!Γιατι αν κοψω ενα κομματι τιτανιου με διαμετρο οσο ενα νομισμα ενος ευρω και το δωσω στον περιπτερα να μου δωσει μια πορτοκαλαδα θα μου το πεταξει στη μαπα?Το μεταλλο του ευρω εχει περισσοτερη αξια?Το σκανδαλο με τις μετοχες και συναλλαγες που ολοκληρωνονται εντος ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ(τοσο πηρε για ν'αλλαξουν χερια οι μετοχες,να γινουν οι χρηματικες μεταφορες κλπ και να θολωσουν τα νερα οι εμπλεκομενοι)ποιος το ελεγχει?Ο πρωθυπουργος μας πηγε διακοπες Grin (με κοστος 1.5 εκατ. €) την ωρα που υπαρχει τετοιο θεμα και πρεπει να ειναι εδω,με το δρεπανι να παιρνει κεφαλια...
    Ολα τα δίκαια στον mc90606 περι ηθικης αλλα μη το παμε τοσο βαθια για την δομη της κοινωνιας κλπ.Οντως αυτα που κοροιδευουμε κανουμε γι'αυτο δεν προκειται να βελτιωθουμε ποτε,ειναι κατι σαν πεπρωμενο των Ελληνων.Απο την αλλη μη βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.Επειδη παμε να γλυτωσουμε κανα φραγκο δεν ειμαστε και απατεωνες ουτε εχουμε κανει την απατη τροπο ζωης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτο το τονιζω, σημερα ο ανθρωπος με ηθικες αξιες,χαρακτηρα κλπ δεν προκειται να επιβιωσει στη ζουγκλα που οι ιδιοι οι ανθρωποι εχουμε δημιουργησει.Οποτε αναγκαζεται να προσαρμοστει στις εκαστοτε συνθηκες και στη νοοτροπια "φατους πριν σε φανε".Μπορεις, να εισαι ο λεγομενος "εναρετος" αλλα μαλλον θα σε φανε λαχανο σε snap second ή θα μενεις μονος σου στο βουνο.
    Μπορω να γραφω με τις ωρες περι ιδεολογιας,πιστευω,κλπ. Αλλα θα ξεφυγουμε εκτος θεματος.
    Και τωρα που το ξανασκεφτομαι θα παω να αλλαξω το πρωτο μου Post που εβαλα γι'αυτο το θεμα,αναθεωρησα Grin

Παω να χτυπησω τη γιαγια μου να της παρω τη συνταξη...  laugh
    τα λεμε...

Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    mihelone
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #58 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 19:50:31 »

οποιος νομιζει οτι αυτο που κανουν ολοι οι αλλοι ειναι απατεωνια, μπορει απλως να μην κανει το ιδιο και να συνεχισει να ειναι θυμα ολων των προαναφερθεντων καταστασεων.
    αλλα ας αφησει τους υπολοιπους στην ησυχια τους και τις απατεωνιεσ τους. devil
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 31 Μαΐ 2007, 19:56:40 »

Καλησπέρα.Δεν έχει να κάνει μόνο με την τιμή φίλτατε mc90606.
    αλλα και αν υπάρχει αυτό που θέλεις στην εγχώριο αγορά.
    Τώρα για όσον αφορά την απάτη που ονομάσατε την ενδεικτική τιμή του τιμολογίου,έχετε άδικο διότι υπάρχει
    αδυναμία εξετάσεως διαφόρων παραμέτρων.Συμφωνώ με τον Κ.Μάνο
    Προφανώς δεν γνωρίζετε τα κουστούμια του ΙΚΑ -ΤΑΕ- εφορίας-φπα ....................για να μην τΑ πω αλλιώς ...
    Αυτός που κλέβει τον κλέφτη είναι ρομπέν των δασών και όχι απατεώνας μουαχαχα
    Γιατί αν π.χ ο Κ.Μάνος και οποιοσδήποτε έμπορος του φορέσουν κιάλλα κουστούμια(βλέπε εκτελωνισμός)
    μετά μην χαλιέσαι που πληρώνεις την τ/κ χρυσάφι.
    Θεωρώ ότι είστε εκτός εμπορικής επιχηρηματικότητας, επομένως ρωτήστε πρωτα και μετά συμπαιράνεται.
    Με σεβασμό Γιάννης
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: [HELP] Εισαγωγές Απο Αμερική
    Μεταπήδηση σε: