Καλησπερα,
Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι καλο αυτο που κανουμε,αλλα παντα ο ανθρωπος προσπαθει να δωσει λυσεις σε προβληματα που εχει,ειτε ορθοδοξως ειτε οχι.
Οταν εγω εχω μαζεψει αυτα τα 100 € απο 4 μεροκαματα στη δουλεια,εννοειται και οτι θα κοιταξω να τα γλυτωσω με καθε μεσο,ποσο μαλλον οταν θα πανε "στο βροντο".Αν μου περισσευαν θα τα εδινα ανευ παραπονου.ΦΠΑ,εκτελωνισμοι,αξιες,αντικρυσμα σε χρυσο κλπ. τι αξια εχουν και ποιος τα καθοριζει

?Χαρτι...Ολα για το χαρτι γινονται,επειδη ειναι εγχρωμο,ανθεκτικο,εχει κατι λωριδες που αντανακλωνται σε UV και γραφει πανω καποια νουμερα!!!Εγω που εχω μια κουτα κολλες Α4 γιατι να μην εχουν καμια αξια,επειδη ειναι ασπρες?θα τις βαψω!Γιατι αν κοψω ενα κομματι τιτανιου με διαμετρο οσο ενα νομισμα ενος ευρω και το δωσω στον περιπτερα να μου δωσει μια πορτοκαλαδα θα μου το πεταξει στη μαπα?Το μεταλλο του ευρω εχει περισσοτερη αξια?Το σκανδαλο με τις μετοχες και συναλλαγες που ολοκληρωνονται εντος ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ(τοσο πηρε για ν'αλλαξουν χερια οι μετοχες,να γινουν οι χρηματικες μεταφορες κλπ και να θολωσουν τα νερα οι εμπλεκομενοι)ποιος το ελεγχει?Ο πρωθυπουργος μας πηγε διακοπες

(με κοστος 1.5 εκατ. €) την ωρα που υπαρχει τετοιο θεμα και πρεπει να ειναι εδω,με το δρεπανι να παιρνει κεφαλια...
Ολα τα δίκαια στον mc90606 περι ηθικης αλλα μη το παμε τοσο βαθια για την δομη της κοινωνιας κλπ.Οντως αυτα που κοροιδευουμε κανουμε γι'αυτο δεν προκειται να βελτιωθουμε ποτε,ειναι κατι σαν πεπρωμενο των Ελληνων.Απο την αλλη μη βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.Επειδη παμε να γλυτωσουμε κανα φραγκο δεν ειμαστε και απατεωνες ουτε εχουμε κανει την απατη τροπο ζωης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτο το τονιζω, σημερα ο ανθρωπος με ηθικες αξιες,χαρακτηρα κλπ δεν προκειται να επιβιωσει στη ζουγκλα που οι ιδιοι οι ανθρωποι εχουμε δημιουργησει.Οποτε αναγκαζεται να προσαρμοστει στις εκαστοτε συνθηκες και στη νοοτροπια "φατους πριν σε φανε".Μπορεις, να εισαι ο λεγομενος "εναρετος" αλλα μαλλον θα σε φανε λαχανο σε snap second ή θα μενεις μονος σου στο βουνο.
Μπορω να γραφω με τις ωρες περι ιδεολογιας,πιστευω,κλπ. Αλλα θα ξεφυγουμε εκτος θεματος.
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι θα παω να αλλαξω το πρωτο μου Post που εβαλα γι'αυτο το θεμα,αναθεωρησα

Παω να χτυπησω τη γιαγια μου να της παρω τη συνταξη...

τα λεμε...