Ξαναβάζω για πώληση το Big Stik 60 της Great planes γιατί έμπλεξα με έναν μαλακουδουνα

που όχι μόνο με τρέλανε με τα πμ και τα μνμ στο κινητό λες και ήταν γκόμενα,αλλά και κλαιγόταν κιόλας ! !
Τα ίδια έκανε και σε έναν κολλητό παλαιότερα !
Το έδινα κομπλέ με τα όλα του έτοιμο να πετάξει και κατάφερε να με πείσει να τα βγάλω όλα για να το πάρει σαν σκέτο αεροπλάνο γιατί ήθελε να το κάνει ηλεκτρικό !
Άντε λέω να τον βρω στην μέση !
Όχι μόνο δεν το πήρε,ούτε καν ένα τηλ η' ένα μνμ να πει αντρίκια δεν το θέλω πια ύστερα από τόσο ζάλισμα,αλλά έχασα και αυτούς που πραγματικά το ήθελαν !
Ο ένας μάλιστα μου είπε να πάω να γαμ@&%# κιόλας ! !
Δεν είναι για τα λεφτά,αλλά η όλη φάση που μου την έσπασε και κυρίως που οι άλλοι νόμιζαν ότι τους δούλευα και στο τέλος εγώ βγήκα ο χαζός της παρέας !
Κλαιγόταν για χίλια δυο κτλ αλλά ....τέλος πάντων !
Είναι μικρός ο κόσμος του aeromodeling και όλα μαθαίνονται !

Και trust me ,έμαθα πολλά ! !
Δεν θα δώσω όνομα,θα το αφήσω έτσι το θέμα χωρίς να το σχολιάσω άλλο και απλά αυτό το μνμ είναι για να έχετε το νου σας με κάτι τέτοια άτομα που υπάρχουν !
Ο άλλος λόγος είναι να ζητήσω δημόσια συγνώμη σε αυτούς που νόμιζαν ότι τους "δούλευα",ξέρετε εσείς !

Και όσο για αυτόν που μου είπε να πάω να γαμ@&%# ( ξέρει εκείνος ) ,αν βρεθεί Αθήνα και δεν το έχω δώσει το Stik, του το χαρίζω έτσι να να δούμε ποιος είναι που γαμ@&%#τε τελικά και ποιος φοράει παντελόνι !
Ότι έγινε έγινε,καλά να είναι το "παλικάρι" που με ζάλισε αλλά....κρίμα !
Εγώ φταίω που το άφησα να κυλίσει έτσι το θέμα και δεν του είπα την φράση που μου είπε εμένα ο άλλος από νωρίς! !
Ένα χόμπι λέμε να κάνουμε να χαλαρώνουμε και να ξεχνάμε τα καθημερινά,να λέμε καμία βλακεία εκεί με την παρέα και όχι να λέμε ψέματα και βλακείες μεταξύ μας !
Άμα ήταν έτσι θα είχαμε γίνει όλοι βουλευτές ! !

Το νου σας λοιπόν παιδιά μην εκτεθείτε έτσι για πλάκα από το πουθενά από την μια μέρα στην άλλη με κάτι τέτοια άτομα !
Και πάλι συγνώμη στα 4 παιδιά που νόμιζαν ότι τους δούλευα !
Καλές πτήσεις σε όλη την ομάδα