Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.917 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 18:07:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 18:07:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:23]

από coach
    [Χθες στις 11:22]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309917
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 269
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 162
    Συνολικά: 163
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 208784 φορές)
    nickden
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #270 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 14:25:43 »

Αγορασα απο μια αγγελία του Hobby-Shop.gr στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται δυο Ελικοπτερα Align 250 το ένα νεο κιτ οπως έλεγε το άλλο για ανταλλακτικά έλειπε μονο το gyro .Αυτα που παρέλαβα δεν είχαν καμμια σχέση με την περιγραφή και την φωτογραφία ,έλειπε το Σέρβο ουρας μου είπε οτι ίσως το έβγαλε ο υπάλληλος !!!!?Huh μετα απο πολλα τηλεφωνήματα μου έστειλε δυο Σέρβο και τα δυο για τα σκουπίδια .Αγορασα και το gyro  που έλειπε απο το ίδιο κατάστημα καινούργιο !!! Μονο καινούργιο δεν ήτανε ,επισης τα blades που φόραγε διεφεραν άλλο ήταν το ένα άλλο το άλλο,το ελικόπτερο ήταν το παλεο μοντέλο και όχι το νεο οπως παραπλανητικά έγραφε.Επισης manual στο κιτ το καινούργιο δεν υπήρχε ούτε στο gyro.Ασε που επρεπε να κάνουμε κόλπα για να βγει στο τηλεφωνο διότι αναγνώριζε την φωνή μας .Γενικα την πάτησα  έδωσα 120€ και πολυ ταλαιπωρία δεν πειράζει όμως αυτα εχει οταν δεν εισαι κοντα να δεις τι αγοράζεις .προς γνώσης και συμμόρφωση
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #271 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 16:17:14 »

Καλα ρε φιλε μαγαζι και εκανε ολλα αυτα που περιγραφεις?Τι να πω δεν ντραπηκε καθολου?Και εινε και ΚΡΗΤΙΚΟΣ?Μαλον φερτος θα εινε στην Κρητη γιτι αυτοι εινε μπεσαλιδες αν και εγω συναντησα χειροτερα πραγματα με Κρητικο.Παιδια καποιος αν μπορει να κανει παρεμβαση να συνεφερει τον τυπο.Α  Υ  Τ  Α.

Να σαι καλά ..με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου...τελικά κατάφερες να με μπερδέψεις...λες (αυτοι εινε μπεσαλιδες αν και εγω συναντησα χειροτερα πραγματα με Κρητικό) είναι η δεν είναι γιατί δεν μας τα  λες καλά...πλάκα σου κάνω ε? μην κάνουμε ότι έκαναν οι προηγούμενοι πιο πάνω ε?  Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #272 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 16:47:08 »

Αγορασα απο μια αγγελία του Hobby-Shop.gr στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται δυο Ελικοπτερα Align 250 το ένα νεο κιτ οπως έλεγε το άλλο για ανταλλακτικά έλειπε μονο το gyro .Αυτα που παρέλαβα δεν είχαν καμμια σχέση με την περιγραφή και την φωτογραφία ,έλειπε το Σέρβο ουρας μου είπε οτι ίσως το έβγαλε ο υπάλληλος !!!!?Huh μετα απο πολλα τηλεφωνήματα μου έστειλε δυο Σέρβο και τα δυο για τα σκουπίδια .Αγορασα και το gyro  που έλειπε απο το ίδιο κατάστημα καινούργιο !!! Μονο καινούργιο δεν ήτανε ,επισης τα blades που φόραγε διεφεραν άλλο ήταν το ένα άλλο το άλλο,το ελικόπτερο ήταν το παλεο μοντέλο και όχι το νεο οπως παραπλανητικά έγραφε.Επισης manual στο κιτ το καινούργιο δεν υπήρχε ούτε στο gyro.Ασε που επρεπε να κάνουμε κόλπα για να βγει στο τηλεφωνο διότι αναγνώριζε την φωνή μας .Γενικα την πάτησα  έδωσα 120€ και πολυ ταλαιπωρία δεν πειράζει όμως αυτα εχει οταν δεν εισαι κοντα να δεις τι αγοράζεις .προς γνώσης και συμμόρφωση

Εφόσον δεν ταίριαζαν τα προϊόντα με τις φωτό  και επειδή είναι μαγαζί, έπρεπε να απαιτήσεις τα χρήματά σου πίσω
    και να του τα στείλεις πίσω τα πράγματα!!
    Τουλάχιστον αυτό εφαρμόζεται διεθνώς βάση νόμων!!  Thumbs up

Εφόσον τα κράτησες και έκανες και άλλες δοσοληψίες μαζί του τότε ισχύει το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"
    καλό είναι όμως που βγήκες και το είπες, φυσικά θα περιμένουμε την απάντηση από το μαγαζί για να βγούν
    σωστά συμπεράσματα!!!!  Wink

Καταγράφηκε
    Tzanetoubas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #273 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 18:23:22 »

Θα συμφωνίσω απόλυτα με τον Μάρκο σε αυτά που σου έγραψε παραπάνω...Αν ειναι έτσι (που δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω) θα έπρεπε να πράγματα να έχουν πάει πίσω απο εσένα ....
    Αν και πρίν απο μερικά χρόνια απο το ίδιο κατάστημα , είχα αγωράσει ενα Yak 54  3μετρο χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα μου είχε κάνει δώρο τα μετφορικά που ηταν 50 €...Οσο για τα παλικάρια απ την Κρίτη που αναφέρει ο Σωκράτης......Έχω κοινό γνωστό με τον Σωκράτη τον Κωστα Κοκολάκη...Ο Κώστας  , τότε που προτοασχολίθηκα με 4κοπτερο μου ειπε να μιλήσω στον Σωκράτη (άσχετα αν δεν το κανα ποτέ γιατι βρήκα την άκρη)....Δεν τον έχω συναντισει ποτέ  , αλλα μηλάμε στο τηλ. συχνα πυκνά...
    Αν ειναι οι περισσότεροι κριτικοί σαν τον Κωστή , τότε ειναι παλικάρια με το Π κεφαλαίο!!!!!!!(βέβαια παντού τα πάντα!!!!!Γενικός κανόνας)
    Καταγράφηκε

Aris M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #274 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 18:25:02 »

Ελπίζω να λυθούν ολα χωρίς να πάρει πάλι διαστάσεις το θεμα... Περιμένουμε όπως είπε και ο Markhelis την απάντηση του..

Όσον αφορά αυτο όμως..
    δεν πειράζει όμως αυτα εχει οταν δεν εισαι κοντα να δεις τι αγοράζεις .προς γνώσης και συμμόρφωση

...δεν σημαίνει οτι επειδή δεν εισαι απο κοντα θα γίνει ´απάτη ´. Έχουμε και μας έχουν στείλει τόσα και τόσα πράγματα, χωρίς να είμαστε εκει και ολα πήγαν καλώς συνήθως και αν τύχαινε κάτι λυνόταν, εμένα προσωπικά μια φορά λύθηκε απο το τηλέφωνο αμέσως..

Εύχομαι να πανε ολα καλα και σε σένα!

Άρης..
    Καταγράφηκε

viper1
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #275 στις: Πέμπτη, 26 Δεκ 2013, 14:41:43 »

αγορά από Αμαλιάδα hobby shop. Όλα τα μοντέλα όπως στην περιγραφή της αγγελίας συν έξτρα δωράκια.  Thumbs up
    ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    thana-psi
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #276 στις: Τρίτη, 28 Ιαν 2014, 09:24:18 »

Μόλις παρέλαβα από τον marios εναν κινητηρα που πουλαγε. Όλα οκ, ότι έλεγε η αγγελία έτσι και ήταν!!!
    σε ευχαριστω πολυ!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #277 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2014, 18:43:43 »

Πριν 1 μήνα έστειλα σε ιδιώτη στη νέα κυω ναυπλίου ένα δέμα με αντικαταβολή κατόπιν τηλεφωνικης συνεννόησης. Την επόμενη μέρα το έστειλα με γενική ταχυδρομική. O παραλήπτης αγνοείται ακόμα και σήμερα. Να είναι καλά από υγεία μόνο o άνθρωπος, το δέμα μου επέστρεψε ανέπαφο με επιβάρυνση 8ευρώ.
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    errikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #278 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2014, 19:33:46 »

πριν απο κανα μηνα εστειλα ενα module στο μελος mikmerll
    μετα απο μηνυμα και αφου μου εστειλε τα στοιχεια του.και σημερα μου το επεστρεψε το ελτα αφου δεν το παρελαβε και επιβαρυνθηκα 5 ευρο.τι να πω καποιοι ειναι για κλαματα....... idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #279 στις: Πέμπτη, 17 Ιουλ 2014, 14:26:53 »

θελω να ευχαριστησω το μελος  johnraptor
    γιατι μου εχαρισε στην κυριολεξια καποια
    ανταλακτικα καινουργια στα σακουλάκια τους
    και δεν  μου ζητησαι  ΤΙΠΟΤΑ
    ουτε εχει καποια άλλη αξιωση

Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #280 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2014, 14:21:35 »

Καλημέρα σε όλους.
    Το θέμα για εμένα ειδικά επειδή αφορά και ένα ευτελές ποσό είχε λήξει προ καιρού δεν έδωσα συνέχεια ενώ θα μπορούσα από τότε να το χα αναφέρει.
    Σήμερα το πρωί όμως, έλαβα ένα μήνυμα από τον τύπο, το όποιο λίγο ή πολύ μου ζητούσε και τα ρέστα.
    Είναι αρχές Σεπτέμβρη και επειδή εδώ μέσα κάποιοι ξέρουν, εκείνο τον καιρό έχω την συγκομιδή των αμυγδάλων με πολυ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε.  Ένα βράδυ λοιπόν και ενώ μπήκα για να χαζέψω λίγο στο φόρουμ είδα πως ένας αερομοντελιστής, στα πολλά που ζητούσε ήταν και ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο το χα στο συρτάρι που κάθοταν. Θέλοντας να τον διευκολύνω του γραψα ότι πιθανά το χω και από κει ξεκινάει ο "γολγοθάς". Συνεχόμενα μηνύματα στο κινητό μου ( άραγε που το βρήκε;) και εν τέλει του αποστέλλω το μοτέρ μετά από 3-4 μέρες δίνοντας το φυσικό σε 3ο πρόσωπο καθώς προσωπικά ολημερίς ήμουν στα κτήματα και ήταν αδύνατο να αποσταλεί από μένα. Ούτε αντικαταβολή ούτε τίποτα, έτσι μετά από κάποιες μέρες του έδωσα ένα αριθμό λογαριασμού να βάλει τα χρήματα στην Πειραιώς.
    Περνώντας μια βδομάδα και πάλι τα μηνύματα  πολλά, τα οποία έλεγαν ότι δε το χα στείλει, γιατί δε το χε παραλάβει την στιγμή μάλιστα που ο τύπος στο μεγάλο αλισβερίσι που έκανε εδώ μέσα με το να ζητά και να πουλάει, είδα μια αγγελία του όπου και πάλι πουλούσε ένα αεροπλάνο με καινούργιο μοτερ (το δικό μου).  Απευθύνθηκα στο 3ο πρόσωπο που χε στείλει το μοτέρ του έστειλα και το τράκιν και του ζήτησα να βάλει τα λεφτά γιατί θα τον κράξω εδώ μέσα.
    Ως εκεί, λεφτά, μήνες τώρα δεν μπήκαν (το χα ξεχάσει ) και αντ αυτού σήμερα μου στάλθηκε το παρακάτω π.μ.
    Παράθεση
    ego file exo pari mono apo to aeromonteling 7 aeroplana kai 4 elikopter pano apo 4000euro exo dosei kai me 3eroun oloi i i perisoteri ekei giati apo aftous ta agorasa den einai to 20ariko ego to dino mpourbouar to 20ariko kai esena epidei milisame kai me e3ipiretises 8a sto estelna alla meta eleges 3ero oti to pires 8elo ta lefta mou kai sou ediksa tin apostoli kai ides oti den to ixa pari akoma kai esi sinexizes na zitas ta lefta kai eleges pragmata pou den 8elo na ta 8ymame giati trelenome kai ilikrina imoun sti sira stin trapeza kai perimena kai mpika sto aeromonteling na do ama exo kanena mnm kai vleppo aftes tis malakies kai tis apiles pou grafeis kai fortosa kai leo ama eisai etsi 8a gino kai ego 2 fores xiroteros kai sta grafo afta tora evgenika etsi,,........pes mou sygnomi aderfe ekana la8os den imoun kala 3ero ego kai se stelno ta lefta .ta lefta einai stin trapeza stelno mnm kai ta metavivazoun ston logariasmo sou alla prota 8a simorfo8is alios tpt etsi giana ma8eis na eisai kyrios na eisai eraios ego me to miso kosmo apo to aeromonteling exo gnoristi kai apo konta me aftous pou vlepeis mesa kai poulane pola pragmata aeroplana elikoptera ego pira 450eyro elikoptero 600 kai stin proti ptisi diali8ike giati eixe vali aftos anapoda to main bering kai egine komatia to ipa se afton kai mou leei na mou stili ta lefta piso alla ego den ta dextika kai as pige sta skoupidia to elikoptero mono ta servo emeinan pou itan sosta kai kapaki agorazo alo 600 to DFC pou pouliotan sto site, mpes kai kane me rompa pes gia mena alla epidei me 3eroun kai 3eroun oti plirono kai oxi 20arika 400-500-750euro meta na doume an se kanoun SPAM ti 8a les kai pos 8a gyrnas ston kosmo ton monteliston,ektos kai an den eisai montelistis kai etixe na exeis ena aeroplanaki opos meriki kata la8os ok katalaves tora???paradeksou tin malakia pou ekanes kai ta lefta sou mpenoun se 1 lepto...ante geia tora
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #281 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2014, 14:43:43 »

Απλά πράγματα!!!Θέλει το κράξιμό του ο τύπος.....!!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #282 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2014, 15:04:54 »

Καλημέρα σε όλους.
    Το θέμα για εμένα ειδικά επειδή αφορά και ένα ευτελές ποσό είχε λήξει προ καιρού δεν έδωσα συνέχεια ενώ θα μπορούσα από τότε να το χα αναφέρει.
    Σήμερα το πρωί όμως, έλαβα ένα μήνυμα από τον τύπο, το όποιο λίγο ή πολύ μου ζητούσε και τα ρέστα.
    Είναι αρχές Σεπτέμβρη και επειδή εδώ μέσα κάποιοι ξέρουν, εκείνο τον καιρό έχω την συγκομιδή των αμυγδάλων με πολυ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε.  Ένα βράδυ λοιπόν και ενώ μπήκα για να χαζέψω λίγο στο φόρουμ είδα πως ένας αερομοντελιστής, στα πολλά που ζητούσε ήταν και ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο το χα στο συρτάρι που κάθοταν. Θέλοντας να τον διευκολύνω του γραψα ότι πιθανά το χω και από κει ξεκινάει ο "γολγοθάς". Συνεχόμενα μηνύματα στο κινητό μου ( άραγε που το βρήκε;) και εν τέλει του αποστέλλω το μοτέρ μετά από 3-4 μέρες δίνοντας το φυσικό σε 3ο πρόσωπο καθώς προσωπικά ολημερίς ήμουν στα κτήματα και ήταν αδύνατο να αποσταλεί από μένα. Ούτε αντικαταβολή ούτε τίποτα, έτσι μετά από κάποιες μέρες του έδωσα ένα αριθμό λογαριασμού να βάλει τα χρήματα στην Πειραιώς.
    Περνώντας μια βδομάδα και πάλι τα μηνύματα  πολλά, τα οποία έλεγαν ότι δε το χα στείλει, γιατί δε το χε παραλάβει την στιγμή μάλιστα που ο τύπος στο μεγάλο αλισβερίσι που έκανε εδώ μέσα με το να ζητά και να πουλάει, είδα μια αγγελία του όπου και πάλι πουλούσε ένα αεροπλάνο με καινούργιο μοτερ (το δικό μου).  Απευθύνθηκα στο 3ο πρόσωπο που χε στείλει το μοτέρ του έστειλα και το τράκιν και του ζήτησα να βάλει τα λεφτά γιατί θα τον κράξω εδώ μέσα.
    Ως εκεί, λεφτά, μήνες τώρα δεν μπήκαν (το χα ξεχάσει ) και αντ αυτού σήμερα μου στάλθηκε το παρακάτω π.μ.
    Παράθεση
    ego file exo pari mono apo to aeromonteling 7 aeroplana kai 4 elikopter pano apo 4000euro exo dosei kai me 3eroun oloi i i perisoteri ekei giati apo aftous ta agorasa den einai to 20ariko ego to dino mpourbouar to 20ariko kai esena epidei milisame kai me e3ipiretises 8a sto estelna alla meta eleges 3ero oti to pires 8elo ta lefta mou kai sou ediksa tin apostoli kai ides oti den to ixa pari akoma kai esi sinexizes na zitas ta lefta kai eleges pragmata pou den 8elo na ta 8ymame giati trelenome kai ilikrina imoun sti sira stin trapeza kai perimena kai mpika sto aeromonteling na do ama exo kanena mnm kai vleppo aftes tis malakies kai tis apiles pou grafeis kai fortosa kai leo ama eisai etsi 8a gino kai ego 2 fores xiroteros kai sta grafo afta tora evgenika etsi,,........pes mou sygnomi aderfe ekana la8os den imoun kala 3ero ego kai se stelno ta lefta .ta lefta einai stin trapeza stelno mnm kai ta metavivazoun ston logariasmo sou alla prota 8a simorfo8is alios tpt etsi giana ma8eis na eisai kyrios na eisai eraios ego me to miso kosmo apo to aeromonteling exo gnoristi kai apo konta me aftous pou vlepeis mesa kai poulane pola pragmata aeroplana elikoptera ego pira 450eyro elikoptero 600 kai stin proti ptisi diali8ike giati eixe vali aftos anapoda to main bering kai egine komatia to ipa se afton kai mou leei na mou stili ta lefta piso alla ego den ta dextika kai as pige sta skoupidia to elikoptero mono ta servo emeinan pou itan sosta kai kapaki agorazo alo 600 to DFC pou pouliotan sto site, mpes kai kane me rompa pes gia mena alla epidei me 3eroun kai 3eroun oti plirono kai oxi 20arika 400-500-750euro meta na doume an se kanoun SPAM ti 8a les kai pos 8a gyrnas ston kosmo ton monteliston,ektos kai an den eisai montelistis kai etixe na exeis ena aeroplanaki opos meriki kata la8os ok katalaves tora???paradeksou tin malakia pou ekanes kai ta lefta sou mpenoun se 1 lepto...ante geia tora
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μια μετάφραση κάποιος μπορεί να κάνει ;

Παντελή ποιός είναι ο χουβαρντάς ;
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #283 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2014, 15:29:14 »

Τάσο, περιμένω να κάνει την απειλεί του πράξη και να με κράξει εκείνος. αφού ενημέρωσα την κοινότητα μας.  Παρόλο που εγώ σύμφωνα με τα γραφόμενα του,  είμαι ένας από εκείνους που χουν ένα αεροπλανάκι έτσι, από τύχη, σέβομαι την αερομοντελιστική του αξία και δεν τον δίνω στεγνά εξ αρχής, για αυτό και η παράθεση του μηνύματος χωρίς το όνομα του. 
    Αν δεν το κάνει, τότε θα γράψω και το όνομα του, για να μην την πατήσει κάνας άλλος όχι τόσο για τα χρήματα όσο το να  δέχεται μηνύματα sms σε ακατάλληλες ώρες , όπως έστελνε σε εμένα.
    Άσε που στο προφίλ του δηλώνει και "δικηγόρος" και τρέμω μη με κάνει καμιά μήνυση. 
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #284 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2014, 15:41:45 »

Αγαπητέ Παντελή,

λυπάμαι για την περιπέτειά σου.

Πες μας εμάς με p.m. το όνομα του τύπου που έχει αγοράσει τόσα αεροπλάνα και τόσα ελικόπτερα να γνωρίσουμε και εμείς ποιός είναι.

Οχι δημόσια το όνομα, είτε δικηγόρος είτε όχι, μη του δώσεις αφορμή να σε στενοχωρήσει περισσότερο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: