Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.920 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 00:07:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 00:07:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:20]

από coach
    [Κυριακή, 16 Αυγ 2026, 11:22:33]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309920
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 78
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 80
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 208960 φορές)
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #255 στις: Δευτέρα, 5 Αυγ 2013, 14:06:30 »

καλησπερα σε ολους

μολις πρωτη μερα στην δουλεια μετα απο διακοπες και πανω που με ειχε πιασει η απελπισία της πρωτης μερας  βρήκα κατι ευχαριστω να κανω

να ειστε καλα ρε παιδια , συνεχιστε ετσι ............

οσο για κατι γατακια και λοιπα σχολια για νεους  ,

οκ διπλα στο ονομα μας να γραφουμε και τα τερτραγωνικα που εχει κοψει ο καθενας για να ξερουμε αν του επιτρέπετε να μιλαει , ασχετως βεβαια που διαφωνω στον σχολιασμο τετεοιων παρεξηγησεων , ειδικα οταν δεν γνωριζεις απο πρωτο χερι τι πραγματικα εχει συμβει , καλυτερα να μην περνουμε θεση ............ δεν είναι λαικο δικαστήριο εδω .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #256 στις: Δευτέρα, 5 Αυγ 2013, 14:31:26 »

Μια χαρα δικαστηριο ειναι και μας κρατα και ευχαριστη συντροφια.
    Βεβαια δεν θα ηθελα να ειμαι σε κανενος εκ των δυο την θεση......

Contravago: 2 τΧλ Balsa και Plywood. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    RAPTOR RULES
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #257 στις: Δευτέρα, 5 Αυγ 2013, 18:11:00 »

Μια χαρα δικαστηριο ειναι και μας κρατα και ευχαριστη συντροφια.
    Βεβαια δεν θα ηθελα να ειμαι σε κανενος εκ των δυο την θεση......

Contravago: 2 τΧλ Balsa και Plywood. Thumbs up

laugh laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

vibe 50 /os hyper 50/curtis mp5/curtis tail-main blades, paddles/cyclic bls451/gv-1/align regulator/gy 611
    t-rex 700/align91hp/align 90 muffler/curtis tail-main blades/curtis paddles/cyclic bls451/align governor/align regulator/gyro 611
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #258 στις: Δευτέρα, 5 Αυγ 2013, 19:51:21 »

Από παλιά είχα τις αμφιβολίες μου για την χρησιμότητα του θέματος αυτού και είχα αποφασίσει να το κλειδώσω.

Ισως θα ήταν καλύτερα να κλείσω το θέμα από την αρχή, μπήκε όμως με καλές προθέσεις και δεν ξέφυγε ιδιαίτερα.

Δεν ταιριάζει όμως με τον χαρακτήρα του Aeromodelling GR, όπως δίνεται στο Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.

Οι αγγελίες είναι ελεύθερες, το Aeromodelling GR δεν ελέγχει την κατάσταση των προς πώληση, ούτε παρεμβαίνει στις συναλλαγές. Αυτές γίνονται με αμοιβαία συνεννόηση και ευθύνη των ενδιαφερομένων, όχι όμως με δημόσια μηνύματα - απαντήσεις. Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ. Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρόνος παραμονής της αγγελίας είναι 3 μήνες, μετά μπορεί να διαγράφεται, χωρίς προειδοποίηση, από τους συντονιστές.

Φιλικά

Κώστας Κωστόπουλος

Στο "Aeromodelling GR Παζάρι", όπως και σε κάθε παζάρι, μπορεί να βρεις ευκαιρίες αλλά και να την πατήσεις. Δίνεται μια ευκαιρία σε όσους θέλουν να δώσουν κάτι μεταχειρισμένο αλλά και σε όσους θέλουν να βρουν κάτι σε καλύτερη τιμή.

Το θέμα θα μείνει για λίγο μόνο ακόμα ανοιχτό.

Τελικά μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να παραμείνει ανοιχτό.

Τα τελευταία μηνύματα με βάζουν πάλι σε σκέψεις.

Δεν γνωρίζω τον NIKOSS γνωρίζω όμως πολύ καλά τον Φώτη Καλεύρα. Ο Φώτης πέρα από το οτι είναι πολύ καλός κατασκευαστής και πιλότος δείχνει πάντα σεβασμό στον συνομιλητή όταν μιλάει, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στην Αερολέσχη Αγρινίου, σέβεται τους κανονισμούς και στα οικονομικά είναι σπαθί, πολλές φορές βοηθάει τους άλλους δίνοντας και υλικά δικά του πέρα από την βοήθεια. Δεν μπορώ καν να φανταστώ οτι θα δημιουργούσε ζήτημα ούτε για 5 ούτε για 1005 ευρώ.

Στα μηνύματα του στο θέμα αυτό το παρατράβηξε λίγο, αισθανόμενος οτι κατηγορείται άδικα. Το ίδιο και ο NIKOSS.

Πιστεύω οτι είναι μια κακή συνεννόηση και δεν δικαιολογεί χαρακτηρισμούς, ούτε τόσα μηνύματα που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Θα παρακαλέσω η συγκεκριμένη διαφορά να τελειώσει.

Για το κλείδωμα ή όχι του θέματος θα το ξανασκεφθώ.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NIKOSSS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #259 στις: Τετάρτη, 7 Αυγ 2013, 21:49:55 »

uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2
    Καταγράφηκε
    viper1
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #260 στις: Τετάρτη, 25 Σεπ 2013, 20:13:59 »

τα 2370 απο που τα έβγαλες απο το μυαλό σου?Η τιμή που κανονίσαμε ήταν στα 2100 και έκανες να μου τα δώσεις δυο μήνες που κιάνεις δε το κάνει αύτο.Τα 270 EURO ΤΑ ΕΞΤΡΑ που λες μήπως είναι τα έξοδα σου που ήρθες απο Άρτα - Καλαμάτα?(ΕΓΩ  πουλάω ΕΣΥ αγοράζεις  και όσο για το τουρμπόλαδο στο μαγαζί κάνει 18 euro και συ το πήρες 10 μήπως σε πίεσε κάνεις να το πάρεις ?

εγώ το δίνω 5 ευρώ το κουτί...... laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #261 στις: Τετάρτη, 25 Σεπ 2013, 22:01:55 »

Ωραια....  μετα  απο  1 μηνα  ειπες  την "εξυπναδα"...   αντε  καληνυχτα τωρα
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    thanasis Kalos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #262 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 16:08:26 »

Λυπάμαι που το δηλώνω αλλά με τον  χρήστη serflyer είχα μία πολλή κακή συνεργασία.
    Είχε μια αγγελία για μπαταρία 5S που έβαλε στίς 13:25 08/10/2013
    Τον κάλεσα στο τηλέφωνο στίς 13:45  και κλείσαμε  ραντεβού την επομένη για να την πάρω καθότι δεν μπορούσα την ίδια μέρα.  Φυσικά του ανέφερε οτι θα τον καλούσα πριν το ραντεβού μην τυχών και δεν μπορούσα.  Επίσης του είχα αποστείλει και PM με το ενδιαφέρον μου.

Μετά από 1 ώρα μου στέλνει μήνυμα οτι την πούλησε.  

Τα σχόλια δικά σας.

Ευχαριστώ και λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράψω για κακή συνεργασία με αερομοντελιστή.
    Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #263 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 16:47:30 »

Αγαπητέ φιλε thanos kal ,

επετρεψε μου  να κάνω μια διόρθωση σε αυτά που γραφεις.
    Εάν θυμάσαι καλά μου είπες ότι θα με πάρεις για επιβεβαίωση αύριο στις 12 περίπου,και ότι θα φέρεις και κάποιο όργανο για να μέτρησης την αντίσταση τις μπαταρίας........άρα δεν ήτανε 100% σίγουρο από εσένα ότι θα αγοράσεις την μπαταρία!!!!

Εφόσον δεν ήτανε σίγουρο και επιβεβαιωμένο νομίζω ότι δεν ήτανε λάθος μου να πουλήσω την μπαταρία σε κάποιον άλλο που ήρθε και την πήρε πριν από την αυριανή σου επιβεβαίωση με επιφύλαξη δοκιμης.

Σου έστειλα και sms για να σε ειδοποιήσω,και με παίρνεις τηλέφωνο και παραλίγο δεν με αφίσες ούτε να σου εξηγήσω.......ίσος ήσουνα και έτοιμος να μου πεις και καμια βαριά κουβέντα!!!

Αυτά είχα να πω και για μένα έκλεισε το θέμα και λυπάμαι που έγινε μια χωρίς λόγο παρεξήγηση.
    Καταγράφηκε
    thanasis Kalos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #264 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 17:07:09 »

Ένα τηλέφωνο /  sms  ήταν αρκετό να μου κάνεις για να σου διευκρινίσω τις προθέσεις μου.

Και δεν ήταν παρεξήγηση. Ήταν καθαρά παραβίαση των κανόνων αγγελιών και φυσικά των ηθικών κανόνων.
    Έχω πουλήσει αρκετές φορές και πάντα τηρώ ευλαβικά την προτεραιότητα.

Ελπίζω τουλάχιστον να  μην καταπατάς και την προτεραιότητα των υπολοίπων  όταν πετάς.

Αρκετά. Δεν αξίζει να αναφέρω τίποτα άλλο. Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνουν  σε αγγελία και το θεωρώ τουλάχιστον μη ηθικά σωστό.

Καλές πτήσεις.
    Καταγράφηκε
    NIKOSSS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #265 στις: Πέμπτη, 7 Νοε 2013, 15:53:42 »

Παιδιά καλησπέρα δε θα σας ζαλίσω πολύ, αλλά θέλω να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία μου που είχα κάνει στο forum στη 15 σελίδα περίπου.Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία που δόθηκε από την εισαγγελία Καλαμάτας ο εν λόγω κύριος αναγκάστηκε να παρουσιασθεί στο Α.Τ. Αγρινίου και έπειτα τις συστάσεις και ενημέρωση που του έγινε μου έστειλε πίσω το μηχάνημα.Ο λόγος που προχωρώ σε αυτή την ανακοίνωση είναι για αποκατάσταση της αλήθειας ,επειδή ο κύριος είχε και το θράσος να με παρουσιάζει και σαν επαίτη.
    Κλείνοντας για την ιστορία δε φτάνει ότι έκανε τη δουλειά του ,καταχράστηκε τη καλοσύνη μου, μιας και είναι ανώτερος άνθρωπος και δε πάσχει για 90 euro κατά τα λεγόμενα του δε πλήρωσε ούτε τα μεταφορικά .Όσο για τους ένθερμους υποστηρικτές του, τα φιλαράκια του δηλαδή που τον ξέρουν τόσο καλά  να τον χαίρονται.

* hghgfg.jpg (123.83 KB, 588x441 - εμφανίστηκε 805 φορές.)
    Καταγράφηκε
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #266 στις: Παρασκευή, 8 Νοε 2013, 00:43:24 »

Στο έστειλα πίσω δηλαδή στο χάρισα επειδή σε λυπάμαι και με κουρασες θελεις να πληρώσω  κ τα μεταφορικά.σιγά μην καθόμουν να ασχοληθώ άλλο μαζι σου.μια στο τόσο θα σου στέλνω και ένα δωράκι .Δεν παίζεσαι με τίποτα ρε φίλε.δεν απαντώ ξανά προς σεβασμό στο aeromodelling.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 8 Νοε 2013, 01:35:06 από ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ » Καταγράφηκε

Build it your self!
    NIKOSSS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #267 στις: Παρασκευή, 8 Νοε 2013, 11:24:29 »

Φιλαράκο μη γίνεσαι μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς από ότι είσαι γιατί θα σου κοτσάρω το χαρτί από την εισαγγελική παραγγελία που σου επιδόθηκε καθώς και το χαρτί που μας έστειλαν από την εισαγγελία του Αγρινίου και θα σου αποδείξω για ακόμα μια φορά πόσο  Κ Ο Τ Α είσαι.Α,πές και στα παιδιά του forum να σου ανοίξουν ένα λογαριασμό για ενίσχυση ,θα σου χρειαστεί την επόμενη φορά που θα πας να εξαπατήσεις κάποιον.Αυτός είναι ο λεγόμενος σεβασμός που έχεις.
    Καταγράφηκε
    giannisvl
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #268 στις: Παρασκευή, 8 Νοε 2013, 20:16:10 »

Τον NIKOSSS δεν τον ξέρω τον ΦΩΤΗ τον ξέρω μιας και είμαστε απο το ίδιο μέρος. Πιστευω οτι και οι δύο κάπου εχετε κάνει λάθος. Το καλύτερο θα ήταν να το σταματήσετε εδώ. Οτι έγινε έγινε αφήστε το πίσω. Νομίζω και ο δύο έχετε χίλια δυο άλλα προβλήματα πιο σημαντικά να ασχοληθείτε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ μιλάω εντελώς φιλικά και στους δύο.
    Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    StZ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #269 στις: Παρασκευή, 8 Νοε 2013, 22:07:41 »

Θα ηθελα να ενημερωσω σχετικα με την ΑΨΟΓΗ συναλλαγη που ειχα με το μελος panioul. 
    Εστω και καθυστερημενα, τον ευχαριστω για αλλη μια φορα.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: