Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 20:09:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 20:09:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Χθες στις 00:24]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 125
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 83
    Συνολικά: 84
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 207327 φορές)
    DSheli
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #210 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2013, 21:02:58 »

Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα το Νικο (ΚΥΡΝΙΚ) που μου εστειλε χωρις την παραμικρη επιβαρυνση μια μεταλλικη φανα.

Να'σαι καλα Νικο
    Καταγράφηκε

Millenium II 90
    Millenium II 60
    Trex 700N le
    Trex 600N
    Aeolus 50 3D
    HK 450 pro
    HK 450
    amorealex
    Aeromodeller Jr. member
    **

Θέλω να (ξανά)πετάξω!

« Απάντηση #211 στις: Τετάρτη, 9 Ιαν 2013, 13:10:15 »

Ευχαριστώ τον Παύλο (PaNt) για την άψογη και γρήγορη συναλλαγή που είχαμε.
    Το τροφοδοτικό ήρθε πολύ καλά συσκευασμένο και ήταν όπως μου το είχε περιγράψει.
     Thumbs up
    Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
    KostasRs
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #212 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2013, 18:54:39 »

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ευχαριστησω τον Χρηστο (Dukepapas) για την αγορα ενος αεροπλανου MX2, το οποιο λογο μεγεθους δεν ηταν ευκολο να σταλει.
    Παρολ'αυτα ο Χρηστος το εστειλε και μαλιστα χωρις να διαθετει αμαξι για να παει στην ACS. Επισης φροντισε να τους επισημανει να δωσουν ιδιαιτερη προσοχη για να μην γινει ζημια στη μεταφορα. Ετσι παρελαβα το MX2 χωρις απροοπτα και ολα καλα.
    Να εισαι καλα Χρηστο!
    Καταγράφηκε
    rest_in_pieces
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #213 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2013, 12:12:36 »

Να ευχαριστήσω τον contravago για την καλή τκ που μου πούλησε και σε καλή τιμή!
    Καταγράφηκε

komis.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #214 στις: Κυριακή, 3 Φεβ 2013, 10:12:14 »

Δυό λόγια για τον Akisazi. Κύριος στο νταραβέρι και Νοικοκύρης μοντελιστής

Εδώ να σημειώσω οτι στην τηλ. επικοινωνία που είχαμε μου έλεγε ότι τα πράγματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αποδείχτηκε όμως ότι μου έλεγε ψέματα. Οταν παρέλαβα τα πράγματα διαπίστωσα ότι ήταν σε κατάσταση κούτας απο βιτρίνα.

Ακη σε ευχαριστώ για την ποιότητα της συναλλαγής που είχαμε.

Καλές απο-προσγειώσεις και θα τα ξανά πούμε σίγουρα.
    Καταγράφηκε
    akisazi
    Aeromodeller Jr. member
    **

akisazi

« Απάντηση #215 στις: Κυριακή, 3 Φεβ 2013, 20:54:49 »

Δυό λόγια για τον Akisazi. Κύριος στο νταραβέρι και Νοικοκύρης μοντελιστής

Εδώ να σημειώσω οτι στην τηλ. επικοινωνία που είχαμε μου έλεγε ότι τα πράγματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αποδείχτηκε όμως ότι μου έλεγε ψέματα. Οταν παρέλαβα τα πράγματα διαπίστωσα ότι ήταν σε κατάσταση κούτας απο βιτρίνα.

Ακη σε ευχαριστώ για την ποιότητα της συναλλαγής που είχαμε.

Καλές απο-προσγειώσεις και θα τα ξανά πούμε σίγουρα.

Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλές πτήσεις και προπάντων με ασφάλεια  Thumbs up γιατί οι εποχές δεν είναι κατάλληλες για σπατάλες, είναι  μεγάλη μου η χαρά που έμεινες ικανοποιημένος.  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    KATANAS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #216 στις: Δευτέρα, 4 Μαρ 2013, 18:52:22 »

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο παναγιωτη (panioul) για την ΑΨΟΓΗ συναλλαγη που ειχαμε!
    Παναγιωτη ευχαριστω και καλες πτησης να εχεις! Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

My first plane was katana!
    ChrisCalmato 40 Trainer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #217 στις: Παρασκευή, 5 Ιουλ 2013, 20:57:32 »

ΘΑ ηθελα να ευχαριστησω τον Φιλο συμφορουμιτη Τασο (Salasgr) για την πολυ καλη συναλαγη που ειχαμε ο κινητηρας που ελαβα ηταν ακριβως οπως και στην περιγραφη του!!!!
    Τασο σε ευχαριστω πολυ Φιλε!!!!
    Καταγράφηκε

50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!!

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
    www.emr.gr
    Stivaktakis
    Aeromodeller Jr. member
    **

..

« Απάντηση #218 στις: Τετάρτη, 24 Ιουλ 2013, 04:00:03 »

Καλησπερα, την παρασκευη που μας περασε αγορασα ενα Vibe 90SG απο τον φιλο  funkyj. Βεβαια πανω στο τσεκαρισμα του ελικοπτερου πριν την αγορα διαπιστωθηκε οτι ειχε κολλησει το ελατηριο στον στροφαλο (λογω ακινησιας) και χρειαστηκε να αλλαχτουν τα παντα(στοφαλος, ελατηριο, πιστονι). Ομως δεν εχω παραπονο (εκτος βεβαια για την εργασια που εριξα για να το φτιαξω) γιατι με το που εγινε η διαπιστωση της ζημιας (λογω ακινησιας) ο φιλος Δημητρης μου αφαιρεσε αμεσως το ποσον για την ζημια. Οποτε παρολο που ετυχε κατι απροβλεπτο η συναλλαγη ηταν πολυ καλη.

Γιωργος Στιβακτακης
    Καταγράφηκε
    NIKOSSS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #219 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 01:09:48 »

προσοχή....προσοχή! Ζητώ συγνώμη για την αγγελία που βάζω εδώ αλλά εφιστώ την προσοχή όλων,επειδή είχα μια συναλλαγή με ένα μοντελιστή   ο οποίος δε κράτησε το λόγο του .Του έστειλα ένα μηχάνημα για να ρυθμίσει τα servo και ο <<κύριος >> όχι μόνο δε μου έβαλε τα χρήματα στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνει και το μηχάνημα πίσω.Εχω τη πρόθεση σε λίγες  μέρες  να σας αποκαλύψω ι το όνομα του, και να τον κάνω ρόμπα σε όλα τα forum και ι στη δουλεία του.Μη μας περνάει και μ....ες
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #220 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 07:24:24 »

προσοχή....προσοχή! Ζητώ συγνώμη για την αγγελία που βάζω εδώ αλλά εφιστώ την προσοχή όλων,επειδή είχα μια συναλλαγή με ένα μοντελιστή   ο οποίος δε κράτησε το λόγο του .Του έστειλα ένα μηχάνημα για να ρυθμίσει τα servo και ο <<κύριος >> όχι μόνο δε μου έβαλε τα χρήματα στο λογαριασμό αλλά δε μου στέλνει και το μηχάνημα πίσω.Εχω τη πρόθεση σε λίγες  μέρες  να σας αποκαλύψω ι το όνομα του, και να τον κάνω ρόμπα σε όλα τα forum και ι στη δουλεία του.Μη μας περνάει και μ....ες

Φίλε μου, όσο δίκιο και αν έχεις , κάνοντας αυτά που είπες, όχι μόνο δεν θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα καταλήξεις κατηγορούμενος στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #221 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 08:09:24 »

Φίλε μου, όσο δίκιο και αν έχεις , κάνοντας αυτά που είπες, όχι μόνο δεν θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα καταλήξεις κατηγορούμενος στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Φιλαράκο καλημέρα απαράβατος κανόνας των δοσοληψιών πρώτα  πληρώνεις  και μετά παίρνεις η αντικαταβολή.
    Καταγράφηκε
    PITER
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #222 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 15:40:25 »

Φιλαράκο καλημέρα απαράβατος κανόνας των δοσοληψιών πρώτα  πληρώνεις  και μετά παίρνεις η αντικαταβολή.
    οχι ρε παιδια τα νουμερα να χαθουν απο δω.υπαρχει και φιλοτιμο.σιγα που θα κανει και καταγγελια ο τυπος.
    εχω κανει πολλες συναλαγες ποτε με αντικαταβολη και ποτε κανενα προβλημα.πες το ονομα του Ν Ι Κ Ο Λ Α και μην φοβασε τιποτα.ο τυπος ειναι νουμερο.
    Καταγράφηκε
    χρήστος σέρρες
    Aeromodeller
    *

http://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?actio

« Απάντηση #223 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 17:23:38 »

καλησπερα σε ολους να το πει το ονομα  του καρναβαλιου για να προσεχουμε εμεις.
    Καταγράφηκε

guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #224 στις: Τρίτη, 30 Ιουλ 2013, 18:54:05 »

Πες το το ονομα φιλε Εδω φτασαμε να φοβαται ο νοικοκυρης τον κλεφτη.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: