Καλησπερα.Ειμαι κατοχος ενος SDX DOMINIK EDITION εδω και μερικους μηνες.

Φοραει εναν 55ΗΖ OS με Align 610DS σερβο και spartan με 9254 στην ουρα και στο γκαζι.Εχω τοποθετησει τα radix 600 (οχι τα stick bangers) μιας και το ελικοπτερο εχει σεταριστει για F3C πτηση.Εχω αλλαξει εξ αρχης το slider με τους βραχιονες που εχει το κιτ και εχω βαλει τα μεταλικα απο το D3 για εξαληψη των τζογων και αναμενετε και ενα swash plate απο το D3.Εχω κρατησει το 89αρη γραναζι που ερχετε μαζι με το κιτ και εχω βαλει το second gear 79 derling (white) με το μεταλικο hoosing (βαση).To ελικοπτερο σε σχεση με τα αλλα 2 sceadu που εχω ειναι μακραν καλυτερο μιας και το swm ειναι σε ''κατασκευη'' ιδιο με του eagle 3 και δουλευει σε 135 μοιρες.Tα roll του ειναι φανταστικα και απο τις δυο μεριες χωρις να ''χαζευει'' οπως το sceadu.Με το 89 αρη γραναζι ειναι ποιο αμεσω σε αποτομες κινησεις του pitch και εχει αυξηθει η ταχυτητα του μοντελου στο αερα λογο φυσικα και του 55αρη os.Σε κατασταση hovering ''σημαιακια'' ειναι πολυ σταθερο κατι που δεν το περιμενα λογο και του μικροτερου βαρους σε σχεση με το sceadu.
Τελος στα auto του πιστευω ειναι τελειο απο θεμα βαρους-blade και ερχετε σχεδον μονο του.
Το ελικοπτερο πεταξε τελεια απο τον μπαγκο χωρις καθολου trim βγαζοντας τις ιδιες μοιρες δεξια-αριστερα-μπροστα-πισω χωρις καμια καμπυλη με τα εργοστασιακα setting στην κεφαλη κατι το οποιο οφειλετε στον heli-doctor Αντωνιαδη Γιαννη τον οποιο και ευχαριστω για το τελειο set του ελικοπτερου αλλα και για την αμεση διαθεση του μοντελου στα χερια μου οταν ακομα καλα καλα δεν υπηρχε ουτε στο ιντερνετ.