|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:05:38 » |
|
το gyro αυτο ειναι καινουριο και το εχουν δεν το εχουν πολυ οποτε δεν μπορουν να με βοιθησουν στης ρυθμησης
ε ενταξει αν καποιος ξερει απο κοντα μπορει να σε βοηθησει με λιγες δοκιμες θα μπει στο Νοημα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:05:51 » |
|
Μήπως αν το ρύθμιζες μηχανικά και όχι με το ps θα ήταν καλύτερα. Ενας φίλος που το έχει το έχει ρυθμίσει μηχανικά και είναι εντάξει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:09:21 » |
|
Μήπως αν το ρύθμιζες μηχανικά και όχι με το ps θα ήταν καλύτερα. Ενας φίλος που το έχει το έχει ρυθμίσει μηχανικά και είναι εντάξει.
το ιδιο πραγμα ειναι απλα στο pc εχει περισοτερες ρυθμισης και εγω το μονο που εχς πιραξη ειναι τα limit ολα τα αλλα ειναι defact
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:30:51 » |
|
φιλε εγώ το έχω σε ένα τρέχ 500 το γύρο και του έκανα το setup από το κουμπάκι που έχει.αν διαβάσεις το manual του θα καταλάβεις.δεν είναι δύσκολο.εγώ το μονο που άλλαξα αν θύμαμε καλά ήταν το dr στο γύρο.τα αλλα τα αφίσα όπως είναι και όλα μια χαρά σε πορείες που κάνω εγώ.τώρα αν εσύ πετάς 3d και δεν σε καλύπτουν η default setings πρέπει να το ψάξεις με τις ρυθμίσεις από το pc. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:31:55 » |
|
το ιδιο πραγμα ειναι απλα στο pc εχει περισοτερες ρυθμισης και εγω το μονο που εχς πιραξη ειναι τα limit ολα τα αλλα ειναι defact Οπως λέει και ο PaNt με δοκιμές θα βγάλεις άκρη. Πάντως πιστεύω ότι την ευαισθησία του gyro να την καταβάσεις γύρω στο 70% - 75%, κάνε σύνδεση πέταγμα και αν πάνε όλα καλά κατέβασμα, αποσύνδεση - σύνδεση και πάλι δοκιμή. Αν και πάλι όλα καλά το αφήνεις όπως, είναι αλλιώς πειράζει λίγο πάνω λίγο κάτω και πάλι αποσύνδεση - σύνδεση και πέταγμα. Πιστεύω πως κάπου θα βρεις την άκρη, φίλε μου χωρίς δοκιμές δεν γίνεται τίποτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 22:35:09 » |
|
το ξερω θα ψαχτω και θα δω τη θα κανω ευχαριστω για την βοηθεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 15:53:20 » |
|
Να ρωτησω και εγω κατι με τα σκιτ τι γινεται ?πολυ μαλακα τα βλεπω ειχω βαλει και τα λαστιχακια που εχει απο πανω και λειτουργουν σαν αμορτισερ αλλα το κουναει πολυ το ελικοπτερο Τα σκιτ ειναι μαλακα αν τα αφαιρεσω μου δινει την αισθηση οτι θα ακουμαει το frame κατω σε μια βαρια προσγειωση και τελικα αφησα τα πισω μονο και τα μπροστινα τα εβγαλα κουναει λιγοτερο τωρα αλλα και παλι το κουναει εσεις τι κανατε με τα σκιτ δεν ξερω αλλα ειναι τελειος ναυλον και πολυ πολυ μαλακα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 17:14:54 » |
|
Να ρωτησω και εγω κατι με τα σκιτ τι γινεται ?πολυ μαλακα τα βλεπω ειχω βαλει και τα λαστιχακια που εχει απο πανω και λειτουργουν σαν αμορτισερ αλλα το κουναει πολυ το ελικοπτερο Τα σκιτ ειναι μαλακα αν τα αφαιρεσω μου δινει την αισθηση οτι θα ακουμαει το frame κατω σε μια βαρια προσγειωση και τελικα αφησα τα πισω μονο και τα μπροστινα τα εβγαλα κουναει λιγοτερο τωρα αλλα και παλι το κουναει εσεις τι κανατε με τα σκιτ δεν ξερω αλλα ειναι τελειος ναυλον και πολυ πολυ μαλακα
ενοις κατι σαν αντικραδασμικα που εχει αναμεσα στο frame και στα σκιτ εμενα μου εσβισε ο κυνιτηρας μου ακουμπισε λιγο βαρια και το ενα κοπικε και τα εβγαλα για εμενα μην τα βαλεις καθολου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 17:41:27 » |
|
τα δυο μπροστα τα εβγαλα κρατησα μονο τα πισω αλλα τα σκιτ ειναι πολυ μαλακα λυγιζουν θα βρισκει κατω συνεχεια το frame δεν εχει πεταξει καθολου και τα φοβαμαι αρκετα, εχω και το παλιο σκεντου καμμια σχεση αυτα τα σκιτ κρατανε καθολου ?λυγιζουν? μου φαινονται αστεια δεν ξερω αν ταιριαζουν να βαλω σκι του sceadu, επισης ειναι και ειναι πολυ κοντα λες και το helli θα συρθει στο εδαφος Πως συμπεριφερεται στην προσγειωση  μου προκαλει ανασφαλεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 18:29:43 » |
|
με τα λαστιχακια ειναι δυσκολι η προσγιοση βλαλε ολα τα λαστιχακια και τα 4 και δεν θα εχεις καθολου προβλιμα ισα ισα να κατσις λιγο βαρια θα τα αποροφισουν αλλα τα σκι και δεν θα ταλεποριθη το υπολιπο ελικοπτερο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 18:51:57 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Κυριακή, 31 Ιαν 2010, 02:40:55 » |
|
με τα λαστιχακια ειναι δυσκολι η προσγιοση βλαλε ολα τα λαστιχακια και τα 4 και δεν θα εχεις καθολου προβλιμα ισα ισα να κατσις λιγο βαρια θα τα αποροφισουν αλλα τα σκι και δεν θα ταλεποριθη το υπολιπο ελικοπτερο
λολ heli ειναι δεν ειναι δυσκολη απλα επικινδυνη και ειδικα σε κανενα autorotation που πρεπει να ολισθηση το heli και δεν θα μπορει... καλυτερα να τα βγαζετε και μια στο τοσο να αλλαζετε skids 10e μαχ...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Κυριακή, 31 Ιαν 2010, 10:59:38 » |
|
εγώ πάντως παίδες στο "heroba" έβαλα από... t rex 600 με μια μικρή προσαρμογή κ ειναι τέζα.... τέλειο!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Κυριακή, 31 Ιαν 2010, 11:34:03 » |
|
αν προσεχεις λιγο στην προσγιοση δεν υπαρχη και λογος να αλλαξης σκι με τα λαστιχακια ειναι δυσκολι η προσγιοση βλαλε ολα τα λαστιχακια και τα 4 και δεν θα εχεις καθολου προβλιμα ισα ισα να κατσις λιγο βαρια θα τα αποροφισουν αλλα τα σκι και δεν θα ταλεποριθη το υπολιπο ελικοπτερο
λολ heli ειναι δεν ειναι δυσκολη απλα επικινδυνη και ειδικα σε κανενα autorotation που πρεπει να ολισθηση το heli και δεν θα μπορει... καλυτερα να τα βγαζετε και μια στο τοσο να αλλαζετε skids 10e μαχ...! αλλα αν αρχισης να κανεισ auto και να κατευενεισ με idle-up τοτε συγουρα θα εχεις προβλιμα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|