|
phoenix2
|
 |
« στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:09:39 » |
|
Καλησπερα
Ξερει κανεις καποιο τροπο για αδιαβροχοποίηση των ηλεκτρονικων απο αεροπλανο ηλεκτρικό; (πλυν του μοτερ φυσικά)
Εβαλα πλωτηρες σε ενα ηλεκτρικο μου αλλα πριν σηκωθεί εκανε βουτια στη θαλλασα και όπως καταλαβαίνετε...βουτια και αρκετα ευρω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:16:41 » |
|
πέρνα τις πλακέτες με αυτο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:16:59 » |
|
εγω παλαι στα καραβακια εβαζα προφυλακτικα... Μην παρεις τα κανονικα αλλα παρε αυτα που εχουν οι γιατροι.. ειναι καπως τετραγωνισμενα και τα σερβο χωρανε τελεια... Τα χορν τα βαζεις πανω απο το προφυλακτικο κανονικα σαν να μην υπαρχει.. και στο τελος οταν τα βαλεις τα κανεις κομπο και εισαι αδιαβροχος τελειως...!και ετοιμος για τρελιτσες..    !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:19:32 » |
|
εγω παλαι στα καραβακια εβαζα προφυλακτικα... Μην παρεις τα κανονικα αλλα παρε αυτα που εχουν οι γιατροι.. ειναι καπως τετραγωνισμενα
Δεν ηξερα οτι οι γιατροι τον εχουν... τετραγωνο!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:21:22 » |
|
εγω παλαι στα καραβακια εβαζα προφυλακτικα... Μην παρεις τα κανονικα αλλα παρε αυτα που εχουν οι γιατροι.. ειναι καπως τετραγωνισμενα
Δεν ηξερα οτι οι γιατροι τον εχουν... τετραγωνο!!! Μονο πες μου αν συνεχιζεις ακομα να γελας...χα00αχα0α0....! πραγματικα τωρα τα εχεις δει πως ειναι?? Για αυτο παιδια αν καμια γκομενα σας τον κανει τετραγωνο πηγαινετε να τα ψαξετε...  ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:27:46 » |
|
Αυτο που δεν ξερω ειναι, αν οι γιατροι τον εχουν κανονικο πριν το πτυχιο και μετα την αποφοιτηση τερταγωνιζετε!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:30:12 » |
|
Το sprey μ αρεσει σαν ιδεα, το εχεις δοκιμασει χωρις προβληματα στα ηλεκτρονικα και κυριως στο δεκτη; Στο μοτερ παιζει να το αδιαβροχοποιει ή αφήνει παχια στρωση οποτε δεν ενδεικνιται ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:33:28 » |
|
το χρισησμοποιω συνεχεια σε πλακέτες που φτιάχνω για να μην οξειδώνεται ο χαλκός. κάνει πολύ καλή δουλειά και σε αδιαβροχοποίηση .
σε μοτέρ δεν νομίζω ότι μπορείς να κανεις κάτι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:40:35 » |
|
Το βρισκεις σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ή καπου αλλου;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:41:53 » |
|
σε μαγαζιά με είδη ηλεκτρονικών.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 19:57:11 » |
|
παντως περα απο τα γελια δεν νομιζω οτι κανει τπτ αυτο το σπρευ... σας το λεω γιατι ασχολουμουν με σκαφακια.. η αλμυρα δεν αποφευγετε ετσι... μονο αυτο που σου ειπα σε σωζει..!
δεν θες αδιαβροχοποιησει αλλα θες προστασια απο το αλλατι.. με το σκετο νερο δεν παθαινουν τπτ..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 20:24:50 » |
|
Mastoras αν δεσεις κομπο το προφυλακτικο στο σημειο που κουκουλωνει τα καλωδια δεν αφηνει κενο παλι για να περασει νερο; Και απο την εμπιρειρια σου δεν θα λιώσει το προφυλακτικο, αν η ψυκτρσ του esc ζεσταθεί;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 22 Νοε 2009, 20:28:51 » |
|
Mastoras αν δεσεις κομπο το προφυλακτικο στο σημειο που κουκουλωνει τα καλωδια δεν αφηνει κενο παλι για να περασει νερο; Και απο την εμπιρειρια σου δεν θα λιώσει το προφυλακτικο, αν η ψυκτρσ του esc ζεσταθεί;
δεν ειχα ποτε ηελκτρικο αλλα για σερβο δεκτη regulator einai ok... για το τελος εκει στο καλωδιο πιανεις με tireup οχι κομπο λαθος...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|