|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 20:58:18 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 21:06:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 21:07:35 » |
|
Πριν τα Χριστουγεννα θα κανονισω με τους Βασιληδες να κανω μια βολτα... Ευχομαι να μπορεσω..>!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 21:54:58 » |
|
Πριν τα Χριστουγεννα θα κανονισω με τους Βασιληδες να κανω μια βολτα... Ευχομαι να μπορεσω..>! έλα κάτω ρε pavlitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 22:19:20 » |
|
Πριν τα Χριστουγεννα θα κανονισω με τους Βασιληδες να κανω μια βολτα... Ευχομαι να μπορεσω..>! έλα κάτω ρε pavlitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo θα παρω το velocity και θα ερθω αλλα αν ερθω θα καψουμε γαλονια ετσι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 22:33:47 » |
|
ετσι ετσι!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
thana-psi
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 00:08:02 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 08:00:42 από thana-psi »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 07:51:24 » |
|
ε μα αυτο λεμε θαναση.ποτε θα ερθετε?η ποτε να ερθουμε εμεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 08:49:26 » |
|
ειναι αυτο που θες!!!!!!!!!!!!! χαχαχχαχαχχααχ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 9 Δεκ 2009, 21:18:53 » |
|
Τωρα ειδα τα post .Πρεπει Νικο να μαζευτουμε. Οσο Παυλο για σενα ελα εδω να δεις τι παει να πει σουβλακι.  να πιουμε και καμια μπυριτσα.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 9 Δεκ 2009, 21:26:21 » |
|
βασιλη δεν το βλεπω ρε φιλε.εδω εμεις 5 ανθρωποι ειμαστε και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.βλεπεις οτι σε ολη την υπολοιπη ελλαδα ολοι ειναι οργανωμενοι φτιαχνουν συλλογους μοντελοδρομια πετανε και ειναι ολοι μια παρεα.εμεις εδω ειμαστε για κλαμματα.ο καθενας ειναι για την παρτη του δεν μας ενδιαφερει να οργανωθουμε ωστε και αλλοι να γνωρισουν αυτο το αθλημα(και μιλαω και για τους μαγαζατορες).τι να πω τα εχω ξαναπει εχω βαρεθει οποτε και γω παω καθε κυριακη στο επιταλιο και πεταω.τωρα αν ειναι να γινει μια σοβαρη προσπαθεια ωστε κατι καλο να βγει ειμαι μεσα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HARRYS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 9 Δεκ 2009, 21:29:10 » |
|
βασιλη δεν το βλεπω ρε φιλε.εδω εμεις 5 ανθρωποι ειμαστε και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.βλεπεις οτι σε ολη την υπολοιπη ελλαδα ολοι ειναι οργανωμενοι φτιαχνουν συλλογους μοντελοδρομια πετανε και ειναι ολοι μια παρεα.εμεις εδω ειμαστε για κλαμματα.ο καθενας ειναι για την παρτη του δεν μας ενδιαφερει να οργανωθουμε ωστε και αλλοι να γνωρισουν αυτο το αθλημα(και μιλαω και για τους μαγαζατορες).τι να πω τα εχω ξαναπει εχω βαρεθει οποτε και γω παω καθε κυριακη στο επιταλιο και πεταω.τωρα αν ειναι να γινει μια σοβαρη προσπαθεια ωστε κατι καλο να βγει ειμαι μεσα.  πεστα Νικο πεστα και εγω μαζη σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 9 Δεκ 2009, 21:42:31 » |
|
Επειδη Νικο ειμαι με πυρετο ...ταβλα απο τις αμυγδαλες. Θα κανονισουμε Σαβ/κο να παμε για πτηση.Θα δουμε τι θα γινει. Εκανα καποιες ενεργειες και λεει ο Δημος οτι αν ειναι να κανουμε κατι π.χ ωα μας δωσει ενα χωρο πρεπει να παμε σχηματοποιημενοι.Δηλαδη με προτασεις και εχοντας συγκροτησει ενα σωματειο αεραθλητισμου ή αερολεσχη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 9 Δεκ 2009, 21:45:41 » |
|
ε αυτο το ξερω αφου στο εχω πει γινε καλα και βλεπουμε αλλα δεν βλεπω φως..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|