|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 18:33:00 » |
|
ασε το 30αρι στην ακρια... Αρχικα θες θερμικο απο οτι καταλβα σωστα? Απο θεμα σταθεροτητασ ειτε θερμικο ειτε ηλεκτρικο ειναι το ιδιο..... Αν μας πεις οτι οντως θες θερμικο τοτε μπορουμε να σου κανουμε καποιες προτασεις.. παντως τον RAptora αστον στην ακρη..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 19:29:25 » |
|
Nαι θελω θερμικο...Απλα κοιταξτε τωρα τι γινετε...Θελω ενα μεγαλο και εντυπωσιακου μεγεθους ελικοπτερου ας ηταν και 4 καναλο.Σε τετοιο μεγεθος raptor ομως δεν υπαρχει ουτε μπαταριας αλλα ουτε και 4 καναλο.Οποτε ειπα να παω σε θερμικο. Και σκεφτηκα για thunder tiger μιας που εχω ειδη ενα αυτοκινητακι της εταιριας να προχωρησω και σε ελικοπτερο...αλλα αντι να παρω 6καναλο μπαταριας...γιατι να μην παρω ενα θερμικο? Θελω γνωμες και προτασεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 20:20:33 » |
|
Αν κάνεις μια αναζήτηση και ψάξιμο στο forum, θα βρείς πολλά post να διαβάσεις. Εγώ το μόνο που θα σου πώ, είναι να ξεχάσεις τον 30άρι και να πάς σε 50άρι. Υπάρχουν καλύτερα φθηνότερα και πιο αξιόλογα ελικόπτερα "πλέον" εκτός απο τον ράπτορα.  Καλή επιλογή σε ότι πάρεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 20:32:59 » |
|
Πες μου καποιες προτασεις ελικοπτερων με αυτα τα κριτηρια....
Γενικοτερα απλα εγω ηθελα μια απαντηση στο θεμα οτι...6καναλο ηλεκτρικο δεν εχω πεταξει....Θελω να παρω 6καναλο ομως και αντι για μπαταριας ειπα για νιτρο.Ειναι σωστο το σκεπτικο η οχι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 20:52:50 » |
|
πιστευω οτι πρεπει να κανεις καμια βολτα σε διαφορα μαγαζια να τα δεις και στην πραγματικοτητα και να εμπιστευτεις καποιον να σε βοηθησει γιατι μονος ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα . γνωμη δικη μου ειναι ενα raptor 30 v2 combo ειναι φτηνο και καλο (650-700 κομπλε ) αν διαθετεις παραπανω χρηματα παρε ενα 50αρι θερμικο . παντα γνωμη δικη ολα τα παραπανω . 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 9 Νοε 2009, 21:03:09 » |
|
Πες μου καποιες προτασεις ελικοπτερων με αυτα τα κριτηρια....
Γενικοτερα απλα εγω ηθελα μια απαντηση στο θεμα οτι...6καναλο ηλεκτρικο δεν εχω πεταξει....Θελω να παρω 6καναλο ομως και αντι για μπαταριας ειπα για νιτρο.Ειναι σωστο το σκεπτικο η οχι?
Ολα τα ελικόπτερα έχουν τέσσερις κινήσεις. Τά επιπλέον δύο κανάλια, δεν αφορούν το χειριστικό κομάτι, αλλά τα επιπλέον πράγματα που χρειάζεται ένα ελικόπτερο να πετάξει, όπως είναι το γκάζι (μηχανικό η αντίστοιχα ηλεκτρονικό, αν μιλάμε για ηλεκτρικό μοντέλο) και επίσης ενα προηγμένο γυροσκόπιο το οποίο με την σειρά του θέλει και αυτό το καναλάκι του. Ουσιαστικά μιλάμε απλά για δύο ελεύθερα κανάλια στον δέκτη, που όπως σου είπα δεν αφορούν το θέμα χειρισμού τής πτήσης. Οσο αφορά για το τί μοντέλο θα επιλέξεις, ρίξε μια ματιά στα παλαιότερα πόστ, με ανάλογες απορίες. Ποοολύ άνεση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:09:32 » |
|
Τελικα αποφασισα να παω στο Raptor 50.Βρηκα ενα κιτ σε καλη τιμη.Θα ημουν πολυ ευγνομων σε οποιον θα μπορουσε να με βοηθησει λιγακι με τα ηλεκτρονικα του ελικοπτερου τα οποια λειπουν.Τι ακριβως να παρω?Εκτος απο starter kits και τετοια...απο ηλεκτρονικα τι να παρω? (Σερβο,γυροσκοπιο,τηλεκατευθηνση,μπαταρια δεκτη και κατι ακομα αν μου διαφευγει) Ευχαριστω εκ των προτερων 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:24:19 » |
|
πραγματικα επρεπε να παρεις το ELyq Competition τελεια τιμη αξιζει για 250ε..
Τεσπα λοιπον σερβος Align 610 για το swash.. Γυροσκοπιο 401 αλλα δεν αξιζει τα χρηματα του η Futaba 502 η Spartan..
Servo ουρας περνεις η 9254 Futaba ή 8900JR.. Επισης μην ξεχασεις ενα Regulator αυτο ειναι προσωπικη επιλογη τελειως ειτε της align ειτε το ιδιο αλλα της Elyq το οποιο λενε ειναι καλυτερο ειτε μετα Fromeco ή REactor X!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
offer
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
$ave your bre@th
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:27:26 » |
|
Συνονόματε Καλησπέρα!! εννοείτε θα πάρεις θερμικό!! 50άρη και πάνω!! μή μασάς εγώ είμαι εδώ!! αν πάς σε ηλεκτρικό χαμένος χρόνος!! αν πάρεις ηλεκτρικό θα το έχεις για κάνα εξάμηνο και μετά σίγουρα δεν θα σου φτάνει και θα πάρεις θερμικό.Τα σκαλιά τα ανεβαίνεις ένα ένα και όχι δύο και τρία,θα πέσεις!!!Υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να πάς σε ηλεκτρικό 400 ή 450 ,αφού έμαθες να πετάς το lama!! Aν σου φύγει το ηλεκτρικό σχετικά μικρή η ζημιά (στο θερμικό παρακαλούσες να μην πήγαινες για πέταγμα)!! αλλιώς θα σου πρότεινα θερμικό 50 ή 60!!τώρα το ποιο θα πάρεις ειναι στην τσέπη σου!! όποιον μοντελιστή να ρωτήσεις θα σου πεί και το διαφορετικό!! ειναι σαν τα αμαξάκια κάπου θα υστερέι και κάπου θα υπερέχει!!! έδώ το manual του raptor 50: http://www.hobbiesgamesnmore.com.au/dloads/Thunder_Tiger_Raptor50-Titan_Manual.pdfκαι εδώ αυτά που θα χρειαστείς!(όσα έχεις αγνόηστα) A!! και κάτι ακόμα το raptor 50 νομίζω δεν ειναι CCPM (Cyclic/collective pitch mixing ) Α Ρ Η Σ!!!
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:43:33 από offer »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 21:07:16 » |
|
OK.καλα ολα αυτα αλλα δεν με βοηθατε και πολυ ρε παιδες.Συνονοματε εσυ που εισαι και κοντα μου σε αποσταση για βποηθα καλυτερα....Εγω λεω για να μην πολυ παιδευομαι να παρω το 30αρη που ειναι και RTF....Αλλιως τι αλλο να παρω???Μονο ονοματα βλεπω...Καποιο site ισως που να το δω?Η οτι αλλες επιλογες μου δινεται ευπροσδεκτες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 21:15:40 » |
|
OK.καλα ολα αυτα αλλα δεν με βοηθατε και πολυ ρε παιδες.Συνονοματε εσυ που εισαι και κοντα μου σε αποσταση για βποηθα καλυτερα....Εγω λεω για να μην πολυ παιδευομαι να παρω το 30αρη που ειναι και RTF....Αλλιως τι αλλο να παρω???Μονο ονοματα βλεπω...Καποιο site ισως που να το δω?Η οτι αλλες επιλογες μου δινεται ευπροσδεκτες.
φιλε μου ακουσε με βαλε ενα thread εδω και ψαξε εναν ελικοπτερα απο το μερος σου...>! δεν ειναι τπτ θα σε βοηθησει... πηγαινε για κανενα τρεξακι ξερω εγω... να ησυχασεις..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 21:47:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 21:48:30 » |
|
Για αυτον τον λογο ειναι το forum αν δεν κανω λαθος....Για να ρωταμε οτι χρειαζομαστε....  Προσπαθω να επιλεξω θερμικο και εσυ τωρα μου λες τρεξε σε κανεναν ελικοπτερα...χαιρω πολυ εχω φιλο ελικοπτερα....Γνωμες μαζευω και πληροφοριες...απο οσους ξερουν και θελουν να με βοηθησουν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|